fatih kısaparmak balon baskılı balon İspat edemeyen namussuzdur - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İspat edemeyen namussuzdur

Necip Fazıl
08-21-2009, 16:01
Kürt açılımına en sert muhalefeti yapan Bahçeli'ye Erdoğan'dan sert cevap..

Başbakan Erdoğan, Kürt açılımı konusunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hükümetin Kürt açılımını eleştiren MHP'yi sert bir biçimde eleştiren Başbakan Erdoğan, ''Bu ülkede Öcalan'ın idam kararını kim sümenaltı etti'' diye sordu.

Başbakan Erdoğan, Beşiktaş (http://www.ensonhaber.com/sondakika/politika/223738/arama/besiktas-25.html)'taki Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi'ndeki Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
“Demokratik açılım” çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan'ın verdiği yanıtlar satırbaşlarıyla şöyle:
TERÖR SORUNU
“Siyasi iktidar olarak her tür sorunun üzerine gitmek durumundasınız. Bu olayı bir terör sorunu olarak ele almayı önemsiyorum. Çünkü ülkemizde, bizim için şu andaki sıkıntı terör noktasındadır. Bu terör sorununu yok edebilmenin gayreti, çalışmasıdır bu. Tüm bunlarla beraber ülkemizdeki tüm etnik unsurların birbiriyle dayanışmasını sağlamaya yönelik bir adımdır.”
SEZEN HANIMLA GÖRÜŞTÜM
“Ben Sezen (Aksu) Hanıma döndüm ve Sezen Hanımla görüştüm. Gerçekten ben sezen hanımın hassasiyetine özellikle teşekkür ettim. Aramızda geçen görüşme, konuşma... Sürece her şeyiyle katılacağını söyledi. ve bu tabii bizi ayrıca mutlu etti. Tüm sanat dünyamızdan biz bu duyarlılığı bekliyoruz. İnanıyorum ki bu duyarlılığı paylaşan birçok sanatçılarımız da var zaten. Bunu aldığımız diğer olumlu tepkilerden de görüyoruz. Ha olumsuz tepki gösteren yok mu? Var tabii ki, bu konularda ön kabulleri olanlar da var. Bunlar da olacak bu da demokrasinin cilveleri bunlara da saygı duyacağız.”

ÖCALAN'IN İDAM KARARINI KİM SÜMENALTI ETTİ?
Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli (http://www.ensonhaber.com/sondakika/politika/223738/arama/devlet-bahceli-30.html)'nin son açıklamalarına ilişkin bir soru üzerine de, şunları söyledi:
“Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü biz şu anda bir barış sürecini sürdürmenin gayreti içerisindeyiz. Fakat ben bütün medyaya ve Türk halkını şunu söylüyorum. Türkiye (http://www.ensonhaber.com/sondakika/politika/223738/arama/turkiye-186.html)'de idam cezası kalkmadan önce bu ülkenin iktidarında kim vardı? DSP vardı. MHP vardı. ANAP vardı... Ve yakalanıp getirildiği zaman Öcalan idamı ile alakalı olarak kararı sümen altında bekleten iktidar kimdi? Bunlar değil miydi? Bunlardı. Bunlar şimdi neyi konuşuyorlar? Nasıl kendilerinde bu tür bir şeyi konuşma hakkını buluyorlar ve onların iktidarı döneminde yine AB müktesebatına göre idam cezası kaldırılmıştı. Hatta o dönemde parlamentoda olan ve şimdi milletvekilimiz olan arkadaşlarımızın bir çoğu da idam cezasının kaldırılmasına yönelik olarak AB müktesebatına bunlar da destek vermişlerdi, bu yapılmıştı.
İSPAT EDEMEZLERSE NAMUSSUZDURLAR
Şimdi kalkıp da bu tür şeylerin konuşulmasını anlamak mümkün değil. Bakın, ben çok açık, net bir şey söylüyorum. Bir kağıt almış dolaşıyorlar; 'Amerika'nın bir projesidir bu...' Bunu ispat ederlerse her şeye varım. Ama ispat edemezlerse alçaktırlar, namussuzdurlar. Bu kadar açık, bu kadar ağır konuşuyorum. Çünkü artık bu kadar iftiraların, bu kadar hakaretlerin altında bu iktidar kalmaz. Bu iktidar Türkiye (http://www.ensonhaber.com/sondakika/politika/223738/arama/turkiye-186.html) Cumhuriyetinin iktidarıdır. Herhangi bir ülkenin temsilcisi değildir”

3. KÖPRÜ GÜZERGAHI
Başbakan Erdoğan, yapımı planlanan 3. Boğaz Köprüsü'nün güzergahına ilişkin soruya da şu karşılığı verdi:
“Açıklanan şey üçüncü köprünün güzergahı değil. Biz bunun üzerinde çalışmaları yapıyoruz. Orada farklı bir kaç güzergah var. Nihai çalışmamızı Ulaştırma Bakanım, Belediye Başkanım, ben üçlü olarak bir helikopterle bölgeyi dolaşacağız. Dolaştıktan sonra hazırlanan alternatifleri de görerek kararımızı vereceğiz. Burada malum bir partinin il başkanının yapmış olduğu açıklamalar sadece durumdan vazife çıkarmak veyahutta bir rol kapmaktan öte bir şey değil.”

Ensonhaber

Necip Fazıl
08-21-2009, 16:01
http://www.ensonhaber.com/images/news/189129.jpg (http://www.ensonhaber.com/sondakika/politika/223738/ispat-edemeyen-namussuzdur.html)

Gölge
08-21-2009, 19:30
http://img4.mynet.com/ha4/yazi/erdo-kurt.jpg (http://haber.mynet.com/detay/politika/quotispatlamayan-namussuzdurquot/466628)

nikel
08-21-2009, 19:37
Yazık ki çok yazık.Artık bu tür yıpratmaların bilinçli yapıldığına kanaat getirdim.
Üzülme başbakanım.İt ürür kervan yürür.

FarukARSLAN.
08-21-2009, 22:53
3. KÖPRÜ GÜZERGAHI
Başbakan Erdoğan, yapımı planlanan 3. Boğaz Köprüsü'nün güzergahına ilişkin soruya da şu karşılığı verdi:
“Açıklanan şey üçüncü köprünün güzergahı değil. Biz bunun üzerinde çalışmaları yapıyoruz. Orada farklı bir kaç güzergah var. Nihai çalışmamızı Ulaştırma Bakanım, Belediye Başkanım, ben üçlü olarak bir helikopterle bölgeyi dolaşacağız. Dolaştıktan sonra hazırlanan alternatifleri de görerek kararımızı vereceğiz. Burada malum bir partinin il başkanının yapmış olduğu açıklamalar sadece durumdan vazife çıkarmak veyahutta bir rol kapmaktan öte bir şey değil.”

Allah Allah..

Daha dün Vakit'te benim okuduğum haber buydu

http://img197.imageshack.us/img197/745/anadoludavakit509152325.jpg

Burda Tarabya- Beykoz olduğunu doğruluyor. Başbakanımız ve Ulaştırma Bakanı ile bölgeyi helikopterle inceledik diyor.
Başbakan helikopter incelemesinin olacağını söylüyor.

Bi tezatlık oldu.

redyellow
08-21-2009, 23:34
Allah Allah..

Daha dün Vakit'te benim okuduğum haber buydu

http://img197.imageshack.us/img197/745/anadoludavakit509152325.jpg

Burda Tarabya- Beykoz olduğunu doğruluyor. Başbakanımız ve Ulaştırma Bakanı ile bölgeyi helikopterle inceledik diyor.
Başbakan helikopter incelemesinin olacağını söylüyor.

Bi tezatlık oldu.

evet dün ile bugün arasında büyük bir tezat oluştu. dün kadir topbaş bizzat evet güzergah orası dedi, bugün başbakan hayır belli değil diyor.

Bakalım sonuç ne olacak????

redyellow
08-21-2009, 23:34
Bu arada bu konu başlğı ile ilgili olarak da bahçelinin ispat etmesini beklemek lazım.

Malum edemezse başbakanın sözlerinin muhatabı olacak!!!

FarukARSLAN.
08-22-2009, 00:14
evet dün ile bugün arasında büyük bir tezat oluştu. dün kadir topbaş bizzat evet güzergah orası dedi, bugün başbakan hayır belli değil diyor.

Bakalım sonuç ne olacak????

Başbakan'da orayı açıklar sonunda. Gürsel Tekin'in açıklamasını egale için yaptı sanırım, Topbaş'ın açıklamasından haberdar olmalıydı..

redyellow
08-22-2009, 00:24
Başbakan'da orayı açıklar sonunda. Gürsel Tekin'in açıklamasını egale için yaptı sanırım, Topbaş'ın açıklamasından haberdar olmalıydı..

Gürsel tekinin söylediği yeri topbaş evet dedi, başbakan hayır dedi.

Başbakan daha sonra aynı yer için önce reddettiği halde evet orası derse gürsel tekinin elini kuvvetlendirmezmi?

Topbaş ile aralarında bir kopukluk var ama...

BlueMoon
08-22-2009, 09:59
başbakan haklı doğru söze ne hacet

hipermuhafazakar
08-22-2009, 12:32
Bu arada bu konu başlğı ile ilgili olarak da bahçelinin ispat etmesini beklemek lazım.

Bunlarla yüz varmıki yada insanlık varmıkii. Daha önce bu yaratık neler neler söylemiştileri bakın 2 tanesini hatırlatıyım;

..

Maalesef flash belleğimden silmişim. Göstereceğim haberlerin başlıkları şöyleydi;

Erdoğan İmralı'nın sözcülüğünü yapıyor

Azmettiren Başbakan

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı şerefsiz değildir. ABD ile pazarlık iddiası Kasım 2008 Bunları buraya koyarım isterseniz evimdeki bilgisayarımdan alıpta

Bu MHP'liler varya GEVURDAN BETERLER. Dünyadaki en namussuz en şerefsiz en insanlık dışı siyasetçi yaratıklar Türkiyedeki muhalefet partilerindekiler, liderleri özellikle :)

hipermuhafazakar
08-22-2009, 12:34

Hazır onu beklerken Erbakan'ında AK Partiye yönelilk, 'yahudi kurmuş bunu, onlar iktidar ettiler. Mümin buna aldanmaz. Saadet süt AKP kireç bulamacı' sözlerinide ispat etmelerini bekleyebilirmiyiz :hihi2:

redyellow
08-22-2009, 15:11
Hazır onu beklerken Erbakan'ında AK Partiye yönelilk, 'yahudi kurmuş bunu, onlar iktidar ettiler. Mümin buna aldanmaz. Saadet süt AKP kireç bulamacı' sözlerinide ispat etmelerini bekleyebilirmiyiz :hihi2:

öncelikle niye konuyu tutup da erbakan getirdin anlamak zor bunu belirteyim.

Evet erbakan da dahil kim ne söylemişse onu ispatlamak zorundadır.

Beni kendinizle karıştırmayın lütfen.

ben kim yanlış söylerse ona yanlış diyebilen birisiyim, buna erbakan hocam da dahildir.

Bu MHP'liler varya GEVURDAN BETERLER. Dünyadaki en namussuz en şerefsiz en insanlık dışı siyasetçi yaratıklar Türkiyedeki muhalefet partilerindekiler, liderleri özellikle :)

tekrar söyleyim: Beni kendinizle karıştırmayın.

mesela şu yukardaki kadar çirkin bir yazıyı ben yazmam, yazamam.

Çok çirkin, hiç bir şekilde tasvip edilmeyecek bir üslup.

Başkalarına laf atmadan önce lütfen aynaya bakınız.

şeysü
08-22-2009, 15:16
Bir başbakana bu tür ifadeleri be yakıştıramıyorum. Özellikle bu dönemde hiç de ağıza alınmayacak ibareler bunlar...

fizikkulubu
08-22-2009, 15:28
Ülkemizde ne yazıkki bi hastalık var, herkes her konuda ahkam keser her şeyi en iyi o bilir her şeyi en iyi o anlar diğerleri onun için gereksizdir, kendi gibi düşünmeyenler kesinlikle karşısındadır. İşte bu tür insanlar sayesinde bu ülke çok zaman kaybetti,
Kendisinin notunun kaç olduğunu bilmeyenler, tutupta karşısındakine not verirler, bilmezlerki bu millet notunu seçimden seçime verir. . .

hipermuhafazakar
08-22-2009, 22:28
tekrar söyleyim: Beni kendinizle karıştırmayın.

mesela şu yukardaki kadar çirkin bir yazıyı ben yazmam, yazamam.

Çok çirkin, hiç bir şekilde tasvip edilmeyecek bir üslup.

Başkalarına laf atmadan önce lütfen aynaya bakınız.

Ben aynayada geçmişimede bakarım. Bu siyasetçi takıyyeli insan bozması yaratıkların AK Parti başa geldiğinden beri neler söyledikleri yaptıkları benim kayıtlarım altındadır. Onlara bakarak seviyeyi düşürmeden en iyi böyle tanımlanır onlar. Siz anca ezbere konuşuyorsunuz. Öyle söyledikleri yanlarına kimsenin kar kalmayacak bunu böyle bilsinler ! Şimdi pek olmasada gelecek nesil Türkiye'nin 2003 - 2015 yılları arası nasıl parazitlerle mücadele ettiğini görüp lanetleyecektir ilgili kişileri.

Yıldırım
08-22-2009, 22:39
Evet ispat edemeyen şerefsizin önde gidenidir.

redyellow
08-22-2009, 22:49

Hiper:

Eğer aynaya bakıyor olsaydın bu cümleyi yazmazdın.

Aynaya bakıyor olsaydın mesela KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR ata sözünü de aynada görmen lazımdı!

Sen yazında ne diyorsun iyi dikkat et: "MHP'LİLER var ya...." bu cümlen tüm mhplileri kapsar ve senin ettiğin küfürler tüm mhplileredir, sadece mhp yönetimine değildir.

cümlelerine dikkat etmeni tavsiye ederim.

Haaa yok ben bildiğimi işlerim diyorsan, buyur devam et.

benimki acizane bir tavsiyeydi.

Supraliminal
08-23-2009, 00:00
Bir başbakana bu tür ifadeleri be yakıştıramıyorum. Özellikle bu dönemde hiç de ağıza alınmayacak ibareler bunlar...
Dünya'da üzerine gidilen-şahsına bu kadar iftira atılan başka Başbakan var mı ?
Var mı soruyorum size ?

Hele bu dönemde(!)

Ne yapsın Başbakanımız gerektiği gibi sert bir biçimde tepkisini gösteriyor anormal olan ne ?
Doğru olanı neydi ?
Susup kalması mı ?
Haklısın demesi mi ?
Sakin olması mı ?

Tüm bu yapılanlar karşısında ne yapsın Başbakanımız ????

rıfat gökalp
08-23-2009, 01:41
AKparti'ye atılan ihanet safsatalarına liderimizin hassasiyet göstererek eğilmesini,bu üslup ile karşılık vermesini yerinde buluyorum ve başbakanımızın VATANSEVER duygularına yönelik iftiraları bu söz ile sonlandırdığını düşünüyorum.Allah(cc) başbakanımızın yar ve yardımcısı olsun.

hipermuhafazakar
08-23-2009, 13:32
Hiper:

Eğer aynaya bakıyor olsaydın bu cümleyi yazmazdın.

Aynaya bakıyor olsaydın mesela KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR ata sözünü de aynada görmen lazımdı!

Sen yazında ne diyorsun iyi dikkat et: "MHP'LİLER var ya...." bu cümlen tüm mhplileri kapsar ve senin ettiğin küfürler tüm mhplileredir, sadece mhp yönetimine değildir.

ya yemişim atasözünü..şimdi koyacam buraya bu zamana neler söylediklerini ve hala daha desteklenmelerini.. evet ben öyle tanımlıyorum. Bu yaptıkları şerefsizlikleride asla kimseye yapmadım yapmam. boşuna ezbere konuşup durmayın.
sizden ben gördümki hiçbir fayda gelmez, hiçbirşeye faydanız olmaz sizin. sizle boşu boşuna yorulmayada değmez.

redyellow
08-23-2009, 19:16
ya yemişim atasözünü..şimdi koyacam buraya bu zamana neler söylediklerini ve hala daha desteklenmelerini.. evet ben öyle tanımlıyorum. Bu yaptıkları şerefsizlikleride asla kimseye yapmadım yapmam. boşuna ezbere konuşup durmayın.
sizden ben gördümki hiçbir fayda gelmez, hiçbirşeye faydanız olmaz sizin. sizle boşu boşuna yorulmayada değmez.

Kardeşim: ben sana kötü bir şey mi dedim?

Nedir bu hiddet? nedir bu kabalık?

bensadece sana üslup konusunda yazdım.

Ve senin şu yazdığın yazıya bak.

ne kadar güzel bir üslubun var?!!!!

Bu şekilde mi konuşuyorsun sen insanlarla, bu şekilde mi sohbet ediyorsun sen insanlarla?

Yazık çok yazık.

Türkçü
08-23-2009, 19:36
Başbakanımız altında Obama imzalı belge istiyorsa elbette yok.
Ancak neden kendisi 2 ay önce Dtp pkk'ya terörist demezse görüşmem derken şimdi görüştü.Neden 7 yıldır açılım yapmadı şimdi yapıyor.Bu amerikan projesi değil de ne?Kendisi BOP'un eşbaşkanıyım diyor.Pentagon'un yayınladığı dergide BOP'tan sonraki haritada Bağımsız Kürdistan var.Kendisi gerçekten çok cesur,Yahudi cesaret ödülünü hakediyor.

menes
08-23-2009, 20:26
Ancak neden kendisi 2 ay önce Dtp pkk'ya terörist demezse görüşmem derken şimdi görüştü.Neden 7 yıldır açılım yapmadı şimdi yapıyor.Bu amerikan projesi değil de ne?Kendisi BOP'un eşbaşkanıyım diyor.Pentagon'un yayınladığı dergide BOP'tan sonraki haritada Bağımsız Kürdistan var.Kendisi gerçekten çok cesur,Yahudi cesaret ödülünü hakediyor.

Belli şeylerin yerli yerine oturması lazım.Başbakanı sizin liderinizle karıştırmayın.Haberleri izlemediğin buradan belli oluyor.Verecektim randevu ama 10 şehit olunca vermedim dedi.Ama sizin bunları anlamak gibi bir derdiniz yok.Maksat herşeye karşı çıkmak olsun.Diğer iddaaların için belgelendirme bölümüne uğramanı tavsiye ederim .Gerekli cevaplar orada fazlasıyla var.İnşallah anlarsın.Ama bana söye ben sana tekrar anlatırım.Tamam mı?

menes
08-23-2009, 20:26

Belli şeylerin yerli yerine oturması lazım.Başbakanı sizin liderinizle karıştırmayın.Haberleri izlemediğin buradan belli oluyor.Verecektim randevu ama 10 şehit olunca vermedim dedi.Ama sizin bunları anlamak gibi bir derdiniz yok.Maksat herşeye karşı çıkmak olsun.Diğer iddaaların için belgelendirme bölümüne uğramanı tavsiye ederim .Gerekli cevaplar orada fazlasıyla var.İnşallah anlarsın.Ama bana söyle ben sana tekrar anlatırım.Tamam mı?