fatih kısaparmak balon baskılı balon 'İsrail bizi Filistinli yaptı' - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'İsrail bizi Filistinli yaptı'

Duygu'Seli~
06-03-2010, 17:44
İsrail'in saldırı düzenlediği yardım filosunda bulunan biri gazeteci, ikisi yardım gönüllüsü üç İspanyol, saldırı sırasında yaşadıklarını İspanyol basınına anlattı.

http://www.habervaktim.com/resim/resim124886_2.jpg
(http://www.cumapazarlama.com.tr/?urun-detay_49151_Acura_Flavor_Wave_Owen_Turbo_Firin.htm l)

İsrail'den İstanbul'a getirilen yardım gönüllüleri arasında olan İspanya vatandaşları, İspanyol medyasına yaptıkları açıklamalarda, İsrail'i sert dille eleştirirken, yardım ve ilgilerinden dolayı Türkiye'ye teşekkür ettiler.

Gazeteci David Segarra, bazı İsrailli yetkililerin gemide silahlı direniş gösterildiğine ilişkin iddialarını "Tamamen utanç verici" diye değerlendirerek, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Basın odasında internet ve telefon gibi iletişim kuracağımız tüm cihazlar çalışmayınca İsrail askerleri tarafından elektronik bir savaş açıldığının farkına vardık ve hemen kameralarımızı alıp neler olduğunu görmek için dışarıya çıktık. Üzerimize doğru nasıl geldiklerini, helikopterleri ve maskeli komandoları gördük. Gerçek mermiyle şuursuz bir şekilde ateş etmeye ve ses bombası atmaya başladılar. Onlara karşı sadece dünyadaki her gemide bulunan tahta parçaları, mutfaktaki bıçaklarla direniş gösterildi."

İspanyol yardım gönüllülerinden Manuel Tapial da "Resmi olarak 9 ölü deniliyor, ama 16 ila 20 arasında değişen ölü olduğunu düşünüyorum" dedi.

"Şimdi kendimizi Filistinli gibi hissediyoruz, çünkü Gazze'deki Filistinlilerin her gün yaşamaya alışık olduklarını biz bir gün de olsa yaşadık. İsrail bizi Filistinli yaptı" diyen Tapial, Barcelona'dan, bu kez İspanyol bayrağıyla Gazze'ye yardım gemileri göndermek için çalışacaklarını belirtti.

AA

akgurbetci
06-03-2010, 23:52
Bende diger ülkelerin vatandaslari gemiden döndükten sonra neler söylediklerini merak ediyordum. Haberlerde hic göremedim. Paylasim icin tesekkürler.

Söylediklerini cok samimi buldum. Gercekten Filistinli kardeslerimizin her gün yasadiklarini onlar 'sadece' bir kac gün yasadilar. Artik onlarda Filistinli.

Müslümani, Hristiyani, Ateisti herkes ayni yolda yürüyor. Filistin icin ! Gazze icin !

Cihannur
06-04-2010, 07:04
31 Mayıs 2010 tarihi Türkiye - İsrail ilişkileri için bir dönüm noktasıdır. 31 Mayıs 2010 tarihinde İsrail'in; alçakca, kahpece, namertce Mavi Marmara gemisine saldırarak masum insanları, masum Türkleri katliama uğratmış olması hep lanetle ve nefretle hatırlanacaktır.

Türk Milleti'ni ve Türk Devleti'ni kendine düşman ettin alçak İsrail! Türk Milleti ve Türk Devleti, aradan onlarca yıl da geçse yüzlerce yıl da geçse, terörist İsrail Devleti'nin ve terörist İsrail askerlerinin, masum Türklere karşı 31 Mayıs 2010 tarihinde uygulamış oldukları terörizmi asla unutmayacaktır.