fatih kısaparmak balon baskılı balon İsrail'den BM Karına Tepki: İki Yüzlüsünüz! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsrail'den BM Karına Tepki: İki Yüzlüsünüz!


İntifada
06-01-2010, 18:10
srail'in aşırı sağcı Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Gazze filosuna düzenlenen saldırı ve sonrasında yaşananlarla ilgili olarak, uluslar arası kamuoyunu "ikiyüzlülükle" suçladı.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin aldığı kınama kararı sonra BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile konuşan Lieberman, "Uluslararası kamuoyunun ikiyüzlülüğü ve çifte standardının İsrail için talihsizlik olduğunu" söyledi.

Geçtiğimiz ay Afganistan, Tayland, Pakistan, Hindistan ve İran'da 500 kişinin ölmüş olduğunu not eden Lieberman, uluslar arası kamuoyunun bu konulara karşı sessiz kaldığını ve farklı davrandığını savundu.

Ancak İsrail'in ise "savunma eyleminden" dolayı kınandığını iddia etti. Lieberman, bu yüzden de BM kınamasının ve kararının "kabul edilemez" olduğunu ifade etti.

Yurdun Dört Bir Köşesinde İsrail Karşıtı Eylemler
Diğer yandan İsrail'in Ankara Büyükelçiliği Rezidansı önünde protesto gösterileri sürüyor. İsrail'in Akdeniz'de yardım gemisine baskın düzenleyerek ölümlere neden olmasını protesto eden göstericiler, rezidans önünde sık sık İsrail aleyhine slogan attılar. Grupların bekleyişi sürüyor.

Ankara'nın yanı sıra başta İstanbul olmak üzere yurdun dört bir köşesinde İsrail karşıtı eylemler devam ediyor.

isra haber

EpiVaTeS
06-01-2010, 18:34
Bu israilliler kendilerini çok mu akıllı zannediyorlar...???

Şerefsizler sürüsü...

İntifada
06-01-2010, 18:45
Şerefsizlere hakaret olur abi şerefsizlikte bir seviyedir bir niteliktir insanca bir olgudur...
Bu adamlar hayvandan bile aşağı olduğundan ...