Orijinalini görmek için tıklayınız : İsraili Protesto Eylem Duyuruları
redyellow
06-01-2010, 15:27
http://www.habereditor.com/images/news/10994.jpg
İsraili protesto eylemlerinin duyurularının bir başlıkta toplanmasının iyi olacağını düşündüm.
Bildikleriniz varsa duyurursanız iyi olur.
Kahrolsun israil.
İSTANBUL
- 1 Haziran Salı 09.00 - Siyonist Konsolosluk Önü (Filistin Dostları)
ANKARA
1 Haziran Salı Günü 18.30'da İsrail Büyükelçiliği yanındaki Seymenler Parkında şehit kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılınacak. (Ankara Filistin Dostları)
ANTALYA
1 Haziran Salı günü İkindi Namazını müteakiben şehitlerimiz için Antalya Murat Paşa Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılınacak. (Filistin Dostları)
SİVAS
1 Haziran Salı günü 12.30'da Kent Meydanı'nda protesto eylemi yapılacak. Yine Sivas'ta 2 Haziran Çarşamba gününden itibaren her sabah namazında Ulu Camii'de toplanılacak ve bir çadır kurulacak...
VAN
1 Haziran Salı günü 16.30'da Beş Yol Mevkiinde miting yapılacak...
ERZURUM
1 Haziran Salı günü sabah namazı sonrasında Erzurum Ulu Camii'de toplanılacak.
BURSA
1 Haziran Salı günü 19.00'da AVP Tiyatrosu önünde toplanılacak, Fomara Meydanına doğru yürüyüş yapılacak... (Özgür-Der Bursa Şubesi)
AKHİSAR
1 Haziran Salı günü 12.30'da eski belediye binası önü... (Özgür-Der Akhisar Temsilciliği)
TRABZON
1 Haziran Salı günü 17.00'de Trabzon Meydanı Belediye önünde miting yapılacak.
GEYVE
1 Haziran Salı günü 18.30'da Geyve Postanesi önünde basın açıklaması yapılacak. (Özgür-Der, Eğitim-Bİr-Sen, AGD)
DİYARBAKIR
- 1 Haziran'dan itibaren her gün Ulu Camii önü... (Diyarbakır Gazze Gönüllüleri)
KOCAELİ
1 Haziran Salı günü öğle namazını Fevziye Camii'nde müteakiben gıyabi cenaze namazı kılınacak. Ayrıca 17.30'da Merkez Bankası önünden yürüyüş yapılacak.
ADANA
1 Haziran Salı günü 12.00'de İnönü Parkı'nda basın açıklaması var (Adana Memur-Sen)
GİRESUN
1 Haziran Salı günü 13.00'te Atapark'ta İsrail'i tel'in mitingi yapılacak.
Hüdaverdi
06-01-2010, 15:33
İyi oldu valla hocam.Bugün var olduğunu biliyordum ama saati kestiremedim çünkü hiç bir yerden açıklama yapılmamıştı.Sağolsun bir arkadaşsöyledi gidecektim geç kalmama rağmen ama malesef gidemedim..
Belli ki İstanbulda hergün saat 9'da konsolosluk önünde toplanılcak,oradan Taksim'e geçilcek 12:30 da orada toplanılcak.Dün böyle olmuştu bugünde böyle oldu.
Akşam saat 21:00 da konsolosluk önünde toplanılıyor.
İlk gün maşallah çok kalabalıktık.Konsolosluk önüne gittiğimde rakamın az olduğu gözüme çarptı ama insanların yol boyunca uzandığını fark etmedim.Yola çıktık ki yolda katılanlar,aramıza giren TSK lar,Taksim de bekleyenlerle 10 binler olduk aktık.
Devam edeceğiz inşallah.Bugün olamadım malesef ama yarın yine orada olacağım.
Ankaradan şikayetçiyim.Bu kadar mı duyarsız olunur ?
redyellow
06-01-2010, 15:39
Bilgisi olan arkadaşlar türkiyenin her yerinden bu başlıkta şu saatte filan yerde şu eylem var diye duyurulursa iyi olur diye düşünüyorum.
Ankarada israil elçisinin evinin orda sürekli eylem var.
Ama polis nedense acaip sert davranıyor evden çok çok uzağa götürdüler eylemcileri.
İçişleri bakanı buna müdahele etmelidir.
Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok.
İntifada
06-01-2010, 15:42
Aslında duyuruların çok daha önceden yapılması lazım sayın abim insanların kendisini ona göre ayarlaması lazım..planını programını mesela yarının eylem programını açıklamaları lazım bugünden...
Cuma günü beyazıtta büyük ihitmal büyük bir eylem olur ....
ve redyellow abi evet kraldan çok kralcı olunmaması lazım bildiğime göre galiba gece biraz taşkınlık çıkmış taşlama falan
redyellow
06-02-2010, 00:16
Saadet'den büyük miting
Saadet Partisi,Çağlayan'da İsrail korsanlığına dur demek için büyük bir miting yapmaya hazırlanıyor.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, İsrail’in, Gazze’ye insani yardım götüren gemilere saldırarak 19 yardım gönüllüsünü şehit etmesi ve gemileri İsrail limanlarına çekmesi üzerine İstanbul Çağlayan Meydanı’nda büyük bir miting yapma kararı aldı.
İsrail saldırısına karşı daha gür bir sesle tepki göstermek için büyük bir miting yapma kararı alan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, mitingde tek amacın Türk ve dünya kamuoyunun haklı tepkisini milyonların dilinden ortaya koymak olacağını açıkladı.
KORSANLIĞA DUR DEMEK İÇİN
05.06.10 Cumartesi günü Çağlayan Meydanı’nda saat 17:00’da yapılacak olan mitingle alakalı olarak bir açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, “İsrail’in, uluslararası hukuku, insan hak ve hürriyetlerini hiçe sayan pervasız tutumu dünya kamuoyunca bilinen bir gerçekti. İçinde çocuk, kadın ve yaşlıların da bulunduğu sivil bir gemiye saldırarak masum insanları öldürmesi bunun son örneğidir. İsrail’e karşı sadece Türkiye’de değil, dünya kamuoyunda büyük tepki oluşmuştur. Günler geçmesine rağmen hala gemilerden, gemidekilerden, ölü ve yaralılardan sağlıklı bilgi de alınamamaktadır. Bu tam bir karartmadır. Bu mitingi biz düzenlememize rağmen bir siyasi parti mitingi değildir; onlarca sivil toplum kuruluşunun da destek vereceği zulme karşı olan herkesin mitingidir. 4 Ocak 2009’da yine Çağlayan’da yaptığımız Gazze mitingi bunun en güzel örneğidir. Benzer ve çok daha görkemli bir mitingle İsrail’in sınır tanımaz korsanlığına dur diyeceğiz. Bu maksatla sadece İstanbulluları değil, İsrail’in saldırganlığına “dur” demek isteyen her görüşten ve kesimden insanımızı Cumartesi günü Çağlayan’a bekliyoruz” dedi.
Erol Erdoğan, bu çerçevede miting hazırlıklarını paylaşmak üzere; 04 Haziran 2010 Cuma günü Saat 11.00’de İstanbul İl Başkanlığında bilgilendirici bir basın toplantısı yapacaklarını da sözlerine ekledi.
(alıntı)
Tarih: 05.06.20010
Gün : Cumartesi
Saat: 17
Yer: Çağlayan Meydanı
redyellow
06-02-2010, 00:56
İsrail'e karşı suç duyurusuna sizde katılın
Mazlumder İnsan Hakları Derneği, Siyonist İsrail'in yardım filosuna gerçekleştirdiği saldırıya karşı suç duyurusunda bulunma kararı aldı
“Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım” sloganı ile ilaç, tıbbi cihaz ve sair insani yardım malzemelerini abluka altındaki Gazze’ye ulaştırmak isteyen filoya 31 Mayıs 2010 tarihinde uluslararası sularda İsrail tarafından yapılan saldırıyla ilgili olarak Sultanahmet Adliyesi’nde mağdur ailelerle birlikte suç duyurusunda bulunuyoruz.
Suç duyurusu metnine kimlik fotokopinizi ekleyerek siz de İsrail’e suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
MAZLUMDER İstanbul Şubesi Hukuk Komitesi
Yer : Sultanahmet Adliyesi
Tarih : 2 Haziran Çarşamba (Yarın)
Saat : 13.30
İrtibat: 0212 526 24 40
Hüdaverdi
06-02-2010, 06:51
Cumartesi günü çağlayanda olcam,milyonlar toplanır inşallah...
redyellow
06-02-2010, 13:01
İSTANBUL
Filistin Dostları her akşam saat 21:00'dan gece 12:00'a kadar Levent Siyonist Konsolosluk önünde.
4 Haziran Cuma - Cuma namazında Beyazıtta buluşuyoruz.
5 Haziran Cumartesi saat: 16.00 - Çağlayan Meydanında buluşuyoruz.
TOKAT
4 Haziran Cuma - Cuma namazında Ali Paşa Camiinde buluşuyoruz.
SİVAS
Sivas'taki sivil toplum kuruluşlarının aldığı karar doğrultusunda 2 Haziran Çarşamba günüden itibaren sabah namazlarında Ulu camii'de dua yapılıp akşamları kent meydanında oluşturulacak olan İHH çadırında etkinlikler gerçekleşecek.
İntifada
06-02-2010, 14:13
demiştim...taksim,çağlayan büyük yerler geniş çaplı eylemler olur ama beyazıt bir başkadır...
özel nedenlerden dolayı pazartesi taksimdekine katılamadım ama buna iki elim kanda olsa gideceğim İnşAllah
Hüdaverdi
06-02-2010, 14:17
Evet beyazıt bambaşkadır.Ama çağlayanında havası başkadır,her ikiside kaçmaz ama beyazıttakine gidemicem.Çağlayana kesin giderim.
İntifada
06-02-2010, 14:19
Çağlayandakine bende gitmek istiyorum ama filsitne destekten çok siyasi bir miting havasında dönüşmez umarım...
çünkü 2-3a ay öncce beyazıttaki bir eyleme erol erdoğanda gelmişti ve tamamen siyasete dayalı bir konuşma yapmıştı...
Hüdaverdi
06-02-2010, 14:25
Evet öyle oluyor malesef ama yinede gidilmesi lazım.Bir beyazıt mitinginde de partililer çoktu bayrak vs. rahatsız olmuştum.Rahatsızlığım partiden ziyade,böyle bir şeye partini bulaşması.Halkı toplaması güzel ama parti ismini öne çıkarılmaması lazım.
Yine de şunu kabul etmek gerekir saadet bu konuda baya iyi iş çıkartıyor,halkı toplamasını beceriyor.
Bir mitinge yağmur yağdı yinede halk dağılmadı.Bazen partiyi gözardı edip gitmek lazım.Gelenlerin hepsi partili değil sonuçta.Taksim'e yürürken ak partiye kızan da vardı,lehine slogan atanda.
Siyasilere öneri yapılacaktır ama eminim siyasi şova dönüştürmiceklerdir,çok hassas bir durum,dikkatli olacaklardır.
redyellow
06-02-2010, 14:54
Az önce İHH'dan gelen cep mesajı:
"Gazzedeki ambargoyu kırmak üzere yola çıkan yardım filosu yolcularımızı karşılamak üzere saat 18..00'da Taksimde buluşuyoruz"
İHH
YER: TAKSİM
Saat: 18.00
redyellow
06-03-2010, 12:12
TOKAT
4 Haziran Cuma - Cuma namazında Ali Paşa Camiinde buluşuyoruz.
SİVAS
Sivas'taki sivil toplum kuruluşlarının aldığı karar doğrultusunda 2 Haziran Çarşamba günüden itibaren sabah namazlarında Ulu camii'de dua yapılıp akşamları kent meydanında oluşturulacak olan İHH çadırında etkinlikler gerçekleşecek.
KARADENİZ EREĞLİSİ
4 Haziran Cuma - Cuma namazında Ali Molla Camiinde buluşuyoruz.
ANKARA
6 Haziran Pazar saat: 16.00 - KATİL İSRAİL'E LANET FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK MİTİNGİNE DAVET İsrail'in Gazze'ye Yardım Filosu'na düzenlediği kanlı saldırı 6 Haziran 2010 Pazar günü Sıhhiye meydanında düzenlenecek mitingle protesto edilecektir. MAZLUMDER, İHH, MEMUR-SEN, HAK-İŞ, ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ VE ALPEREN OCAKLARI'nın çağrıcı olduğu "Katil İsrail'e Lanet Filistin'e Özgürlük " mitingine duyarlı herkes davetlidir.
İSTANBUL
5 Haziran Cumartesi saat: 16.00 - Çağlayan Meydanında buluşuyoruz.
Filistin Dostları her akşam saat 21:00'dan gece 24:00'e kadar Levent Siyonist Konsolosluk önünde. Ancak 2 Haziran Çarşamba günü 21.00'de Taksim Meydanı'nda toplanılacak...
redyellow
06-03-2010, 12:19
İHH Duyurusu:
Şehitlerimizin cenaze namazları Fatih Camiinde öğle namazında olacaktır.
Bugün, Fatih Camii, Öğle Namazı...
redyellow
06-04-2010, 12:10
İHH DUYURUSU:
Şehid İbrahim Bilgen'in Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip Siirt Merkez Sancaktar Camiinden,
Şehid Cengiz Songur'un cenazesi bugün cuma namazını müteakip İzmir ilahiyat Fakütesi Camiinden,
Şehid Cevdet Kılıçlar'ın cenazesi bugün cuma namazını müteakip İstanbul Beyazıt Camiinden kaldırılacaktır.
redyellow
06-04-2010, 12:22
İHH DUYURUSU:
Şehit Cengiz Topcuoğlu'nun cenaze namazı Adana Sabancı Merkez Camiinden,
Şehit CEngiz Akyüz İskenderun Merkez Kaptan Mehmet Paşa Camiinden kaldırılacaktır.
İHH DUYURUSU:
Şehit Cengiz Topcuoğlu'nun cenaze namazı Adana Sabancı Merkez Camiinden,
Şehit CEngiz Akyüz İskenderun Merkez Kaptan Mehmet Paşa Camiinden kaldırılacaktır.
Cengiz Topcuoğlu'nun cenaze namazına katılmayı çok istiyordum ama yinede ümidimi kesmiyorum belki bir vesile olur...Rabbim kabre imanla giren kullarından eylesin.tüm kalbimle oradayım...
bedırın aslanı
06-04-2010, 12:34
5 hazıran cumartesı caglayan mıtngıne saadet partısı bayrakları ıle gelınmemesı ıcın rıcada bulundu numan kurtulmus baskanımız heryer TURKIYE VE FİLİSTİN BAYRAKLARI ILE DOLACAK her ne kadar bunu saadet partısı duzenlesede bu bır ummet meselesıdır..
redyellow
06-04-2010, 12:35
İHH DUyurusu:
Şehid Furkan doğan'ın cenazesi Kayseri Hunat Camiinden,
Şehid Fahri Yıldız'ın cenazesi Adıyaman Ulucamiinde cuma namazlarını müteakip kaldırılacaklardır.
(kusura bakmayın cep mesajlar ihh'dan peyderpey geldiğinden ben de ayrı ayrı mesaj halinde yayınlıyorum)
redyellow
06-04-2010, 12:37
İHH DUYURUSU:
Şehid Haydar Bengi'nin cenazesi Diyarbakır Sumer İstasyon Camiinden İKİNDİ NAMAZINI müteakip kaldırılacaktır.
redyellow
06-04-2010, 12:42
5 hazıran cumartesı caglayan mıtngıne saadet partısı bayrakları ıle gelınmemesı ıcın rıcada bulundu numan kurtulmus baskanımız heryer TURKIYE VE FİLİSTİN BAYRAKLARI ILE DOLACAK her ne kadar bunu saadet partısı duzenlesede bu bır ummet meselesıdır..
Duyrulur.
Çok güzel.... Genel başkanımızı kutluyorum.
Çok güzel bir çağrı.
Sadece TÜRKİYE VE FİLİSTİN BAYRAKLARI....
KAHROLSUN İSRAİL;
KAHROLSUN AMERİKA;
KAHROLSUN PKK!
Haydi Türkiye.
İntifada
06-04-2010, 19:14
Şehidimiz cevdet abiyi son yolculuğuna namına yakışır bir şekilde uğurladık....
İsraile müslümanlar burada mesajını çok iyi bir şekilde verdiğimizi düşünüyorum...
Herkes şehadetin müslümanlık için neler ifade ettiğini gördü...
redyellow
06-04-2010, 23:39
Şehidimiz cevdet abiyi son yolculuğuna namına yakışır bir şekilde uğurladık....
İsraile müslümanlar burada mesajını çok iyi bir şekilde verdiğimizi düşünüyorum...
Herkes şehadetin müslümanlık için neler ifade ettiğini gördü...
Cevdet Kılıçlar'ın cenazesinden:
http://www.haksozhaber.net/images/other/19747.jpg
http://www.haksozhaber.net/images/other/19748.jpg
http://www.haksozhaber.net/images/other/19749.jpg
http://www.haksozhaber.net/images/other/19750.jpg
http://www.haksozhaber.net/images/other/19752.jpg
www.haksozhaber.com dan alınmıştır.
İntifada
06-04-2010, 23:41
abi geceleyin bende kendi çektiğim bir kaç resim yükleyeceğim şehidimizin cenazesinden...
Salvatlarla,tekbirlerle,yeminlerle sonsuzluğua uğurladık...
Hüdaverdi
06-05-2010, 12:27
İçimizde saat partili olup istanbulda yaşayan varsa ve başkanlıklara örgütlere üye ise,parti bayraklarıyla gelinmemesi gerektiğini söylerlerse hoş olur.Baktım ki bir çok insan (site dışında da)saadetin yapmasından rahatsız.Parti bayrağı vs. olacağı için.Olmasın bayrak vs.
bedırın aslanı
06-05-2010, 12:46
İçimizde saat partili olup istanbulda yaşayan varsa ve başkanlıklara örgütlere üye ise,parti bayraklarıyla gelinmemesi gerektiğini söylerlerse hoş olur.Baktım ki bir çok insan (site dışında da)saadetin yapmasından rahatsız.Parti bayrağı vs. olacağı için.Olmasın bayrak vs.
......
Hüdaverdi
06-05-2010, 12:49
Eyvallah umarım uygulanır.
İntifada
06-05-2010, 12:50
Uygulanır uygulanır...
İnsanların bunu parti mitingine dönüştürecek kadar sığ mantıklı olacağını düşünmüyorum bu açıklamadan sonra..
redyellow
06-05-2010, 13:46
Bir siyasi partinin organize ettiği etkinlikte bir miktar parti bayraklarının olması da normaldir, illaki hayır kesinlike hiç olmasın demek de yanlıştır.
iktidar partisi veya mhp böyle bir miting organize ederse o mitingde bir miktar parti bayrağı olmasından ben rahatsız olmam. Asıl gayem orda mazluma destek vermekte benim içni mühim olan o mitingin amacıdır.
redyellow
06-05-2010, 16:55
http://www.haksozhaber.net/images_1/banner/yuruyus6haziranpazar.jpg
İstanbulda olan arkadaşlara duyrulur.
redyellow
06-05-2010, 17:36
Çağlayandaki mitingi tv5den canlı izlemek için:
http://www.tv5.com.tr/yayin.php
redyellow
06-05-2010, 17:37
ALAN HINCA HINÇ DOLU
16:20 - Akdeniz'de yaşanan İsrail vahşetine karşı, 300 Sivil Toplum Kuruluşu'nun desteğiyle Çağlayan Meydanı'nda Türkiye'nin en büyük mitinglerinden biri gerçekleştiriliyor
Canlı:
http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=3278
Erhan KARACA
06-05-2010, 20:43
GİRESUN
1 Haziran Salı günü 13.00'te Atapark'ta İsrail'i tel'in mitingi yapılacak.
devam sıkıntım oldugu gune denk geliyor insAllah hocayı kafaya alırız yoksa iş kötü gidemeyecegiz.. :S
İntifada
06-05-2010, 20:53
Ses kesildi kalmadı...
Belim kopacak gibi ağrıyor ama dedğdi diyebilirim...
Dün beyazıt bugün çağlayan...her ne kadar işi siyasi zemeine kaydırma teşebbüsleri olsada sağlam mitingdi...
erol erdoğan ve numan kurtulmuş kısımlarını çıkarırsak her kesime yönelik bir miting oldu...
Birde ben gittiğimde konuşan bir adam erbakan hocamın her oy bir ihanet sözünü daha iyi anlıyorum dedi..onuda çıkararalım...
redyellow
06-05-2010, 21:01
Ses kesildi kalmadı...
Belim kopacak gibi ağrıyor ama dedğdi diyebilirim...
Dün beyazıt bugün çağlayan...her ne kadar işi siyasi zemeine kaydırma teşebbüsleri olsada sağlam mitingdi...
erol erdoğan ve numan kurtulmuş kısımlarını çıkarırsak her kesime yönelik bir miting oldu...
Birde ben gittiğimde konuşan bir adam erbakan hocamın her oy bir ihanet sözünü daha iyi anlıyorum dedi..onuda çıkararalım...
Çok mu bağırdın?
sesine sağlık.
İntifada
06-05-2010, 21:04
Abi dün cevdet abimizin töreninde,bugün burada gerçekten çok bağırdım...
saadet camiaasına teesüflerim olsada mitingdeki hareketlerine dair tertibat olarak güzel mitingdi..emeği geçenlerden Allah razı olsun...
redyellow
06-05-2010, 21:22
Abi dün cevdet abimizin töreninde,bugün burada gerçekten çok bağırdım...
saadet camiaasına teesüflerim olsada mitingdeki hareketlerine dair tertibat olarak güzel mitingdi..emeği geçenlerden Allah razı olsun...
Amin....
(ufak tefek şeyler olacaktır, mühim olan güzellikleri görmektir)
redyellow
06-05-2010, 21:24
YARIN (pazar günü)
Yer: ANKARA
SIHHIYE MEYDANI
SAAT: 16.00
Duyrulur.
İntifada
06-05-2010, 21:35
Keşke fırsat olsada bir fasılda ankarada geçebilsem...
redyellow
06-05-2010, 21:39
Keşke fırsat olsada bir fasılda ankarada geçebilsem...
:)
Allah izin ederse bi aksilik çıkmazsa yarın ankaradakine katılacağım,fotoğrafları paylaşırım burda.
İstanbuldakine katılmışsın, ankara istanbul kadar olmaz diye düşünüyorum.
İntifada
06-05-2010, 22:31
Çağlayandan bir iki resim...
http://img717.imageshack.us/img717/8972/050620102083.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/8987/050620102085.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/6999/050620102087.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/6999/050620102087.jpg
http://img709.imageshack.us/img709/2476/050620102088.jpg
redyellow
06-05-2010, 22:47
fenerlileri görüyon mu? gelmişler afişlerini asmışlar.
afferin.
Teşekkürler akıncı.
sadece Fenerliler değil Galatasaray Beşiktaş ve Trabzonlular da ordaydı...
İntifada
06-05-2010, 22:51
fenerlileri görüyon mu? gelmişler afişlerini asmışlar.
afferin.
Teşekkürler akıncı.
Sırf fenerbahçeliler değil abi arkadaşında söyledi gibi 4 büyük takımın taraftarları oradaydı...
Hatta benim tam karşımda güzel bi tank amblemi vardı galiba UA hazırlamıştı...
Ama gfb nin avantajı çağlayanda şubeleri olması..önce gelip güzel yer kapmışlar...
redyellow
06-05-2010, 23:02
O zaman onları da tebrik ederim. Keşke onları da fotoğraflayabilseydiniz hoş olurdu.
İntifada
06-05-2010, 23:30
Bunları erol erdoğan konuşurken çektim...
deiğer zamanlarda sağ elim zafer işareti yaparak havada olduğundan çekemedim :D
Hüdaverdi
06-06-2010, 14:09
Son fotoğraftaki ağacın arkasındaki ağaçtaydım hemen ;D
redyellow
06-06-2010, 14:39
http://www.yukleresim.com/images/37747232134198939965.jpg
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.