fatih kısaparmak balon baskılı balon İsrail'in Gemilerde Silah Vardı" İddiasına Türkiye'den Yanıt - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsrail'in Gemilerde Silah Vardı" İddiasına Türkiye'den Yanıt

İntifada
05-31-2010, 16:42
İsrail'in, Gazze'ye yardım taşıyan gemilerde silah olduğuna dair iddialarına Türk makamlarından yalanlama geldi. Gümrük Müsteşarlığı yetkilileri, gemiye binen yolcuların tek tek arandığını, her şeyin x-ray cihazlarından geçirildiğini söyledi. Üst düzey yetkililer, İsrail'in iddialarını 'saçmalık' olarak değerlendirdi. Gazze'ye insani yardım götüren gemiler Antalya'da bir süre beklemiş ve gümrüklü sahada gerekli aramalar yapılmıştı.

Gümrük Müsteşarlığı son dönemde, tüm sınır kapılarındaki, limanlardaki ve hava alanlarındaki teknolojilerini yeniledi. Dedektör köpek kadrosu da artırıldı. Son dönemde Gümrük Muhafaza ekiplerinin yaptığı yakalamalarda büyük artış sağlandı.

Öte yandan, Gümrük Muhafaza Genel Müdürlüğü, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) ardından, aynı teknolojiyi kullanarak denizleri yakın takibe aldı. Denizcilik Müsteşarlığı'nda kurulan 'gemi takip sistemi'ni kullanmaya başlayan Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü yetkilileri, şüphelendikleri gemilerin hangi tarihte Türk denizlerini kullandığı, kaç ton yük taşıdığı, rotalarındaki değişiklikler, merkezle yaptığı konuşmaların ses kayıtları, hızları gibi verilerine ulaşabiliyor. Bu sistem daha önce MİT tarafından kullanılıyordu.

isra haber

_кιяιктєѕтι_
05-31-2010, 17:22
Gün gelecek öldürmediğim her YAHUDİ için bana
küfredeceksiniz...!!! (Adolf Hitler)

İntifada
05-31-2010, 17:24
Gün gelecek adolf hitlerin esas niyetini anlayınca en çok ona küfredeceksiniz...

EpiVaTeS
05-31-2010, 18:31
Şerefsizler...

Ak Koza
05-31-2010, 19:17
KAHROLSUN İSRAİL

unnamed
05-31-2010, 19:20
ALLAH'IN LANETİ İSRAİLİN ÜZERİNE OLSUN!!!

Ak Koza
05-31-2010, 19:23
AMİNN ...

Neşe
05-31-2010, 20:07
allah ıslah etsin bu ne biçim insanlık...

İntifada
05-31-2010, 20:10
allah ıslah etsin bu ne biçim insanlık...

ne insanlığı? bunlar hayvandan bile daha aşağı...

manifesto
05-31-2010, 20:13
Pislik herifer
Silah varmış
Adamların elinde mantar tabancası bile yoktu
Yazıklar olsun
Sivillere savunmasızlara karşı pek cesur israil ordusu
Elbet bir gün..

İntifada
05-31-2010, 20:20
Bütün müslümanlar bir kova su dökse israili sel alır..

.:Ay_Yıldız:.
05-31-2010, 20:35
Senelerdir Müslümanlar olarak birleşemiyoruz. Mısır gibi müslüman diye bildiğimiz ülkeler siyonizmin uşaklığını yapıyor.

Yıllardır bu böyle sürüp gidiyor. Şimdi bir avuç 8 milyon yahudi dünyaya ve düşman olarak gördükleri Müslümanlara saldırıyor. Size soruyorum; Bugün Recep Tayyip Erdoğan Türkiye başbakanı olmasaydı dünyada bu rezillik ne kadar yankı uyandıracaktı?

Tevratın bir bölümünü paylaşmak istiyorum;

"Ayak tabanınızın bastığı her yer sizin olacak. Sınırınız çölden Lübnan'dan ırmaktan, Fırat Irmağı'ndan Garp Denizine kadar olacaktır. Önünüzde kimse duramayacak, Allah'ınız Rab size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır." (Tekvin Bölümü, 12/25)

Fırat nehrinin geçtiği yani Türkiye'nin doğusunda olan nehrimizin geçtiği bir dünya hakimiyeti söz konusu. Siyonist zihniyetin saldırıları ile, pkk'nın saldırılarının aynı zamana denk gelmesi tesadüf değildir!

LâHuTî
06-01-2010, 13:16
tabiki tesadüf değil hepsi birlikte bu pisliklerin hepsi..Allah kahretsin bunları!