Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul/Kartallılar Burda Toplanalım !
Supraliminal
03-31-2009, 13:32
İstanbul'un Kartal İlçesinde ikamet eden herkesi Buraya Bekliyorum.
Kartal'ı Chpye Kaptırdık ,Bunun nedenlerini burada konuşalım.
Haydi Durmayın Kartallılar Gelin.
Selametle...
Adam gibi Adam
03-31-2009, 13:39
8 bin oy farkıyla kaybetmişiz. Saadet 13 bin oyun 8 binini bize verseydi kazanmıştı. Ama oyları bölmekten başka bir işe yaramadılar. Bir de utanmadan Kartal tamam inşallah, Pendik tamam inşallah deyip duruyorlardı.
Supraliminal
03-31-2009, 13:40
Saadetin vermediği oyların etkisiyle kaybettik diyorsun yani.
Adam gibi Adam
03-31-2009, 13:47
bjektif;565257']Saadetin vermediği oyların etkisiyle kaybettik diyorsun yani.
Hayır hayır, tabiki tek etken o değil. Ama aday seçimi ve diğer güçlü aday etrafında kenetlenmeler de etkili olmuştur. Bu arada Kılıçdaroğlu faktörünü de unutmayalım. Her ne kadar ilçe belediyesi ile bir alakası olmamasına rağmen bir rüzgar estirdi ve insanlar da o rüzgarın etkisi ile CHP'ye hem büyükşehirde hem de ilçelerde oy verdiler. Tam güçlü olmadığımız kritik ilçeleri de bu vesileyle kaybettik. İşte bu kritik ilçelerde Saadet'in desteğine ihtiyaç duyabilirdik. Sonuçta Kartal'da yaşayan Saadet'liler de bu durumdan memnun olmamışlardır.
8 bin oy farkıyla kaybetmişiz. Saadet 13 bin oyun 8 binini bize verseydi kazanmıştı. Ama oyları bölmekten başka bir işe yaramadılar. Bir de utanmadan Kartal tamam inşallah, Pendik tamam inşallah deyip duruyorlardı.
13 oyu size neden verelim.
Saadet oyu felan böldüğü yok
Siz ayrı partisiniz biz ayrı partiyiz
Böldü diyerek basiretsizliğinizi gösterdiniz.
size şunu söylemek istiyorum
Kartalda ve bir çok yerde
Yapmadınız hizmet
gücü vermedi millet
Adam gibi Adam
03-31-2009, 13:53
13 oyu size neden verelim.
Saadet oyu felan böldüğü yok
Siz ayrı partisiniz biz ayrı partiyiz
Böldü diyerek basiretsizliğinizi gösterdiniz.
size şunu söylemek istiyorum
Kartalda ve bir çok yerde
Yapmadınız hizmet
gücü vermedi millet
O zaman hiç CHP'den şikayet etmeyin bundan sonra. Yok şu uygulamayı yapıyorlar, yok hizmet etmiyorlar, yok bunlar din düşmanı dediğinizi duymayayım. Tabi size göre AK Parti gelmesinde yeterki CHP gelsin.
Supraliminal
03-31-2009, 13:54
Kartal'a Akpartinin neler yapıp yapmadığını akl-ı selim olan bir insan görür ve görecektir.Fakat Adam gibi Adam nickli arkadaşımızın dediği gibi kılıçdaroğlununda etkisi vardır ne yazıkki.
Netice de Kartala en büyük hizmeti her zaman olduğu gibi Akparti yapmıştır ama karşılığını ne yazıkki alamamıştır.
Bakın Ben Karttalı Değilim ama O kartalın Saadet Adayı Hüseyin Karkaya Teyze Çocuğum, Unutmayın Akp Farklı Saadet Fark-lı Partiler !!!
Bölmek Bölünmek Biz Bu konuyu Nacizane insanlardan gördük Kardeşlerim...
Kardeşim Seçim Sürecinde Kartalda idi...
Onun umudu yoktu Ama Bir Karınca Misaliş ÇAlıştılar KEşke 13 bin değil 113 bin olsa idi lütfen Fakir fukara Edebiyazı ile birilerini değil...
Arif Dağları niye aday yapmadık deyin ? Diğer Kartal ilçe başkanımızı ve diğer Adayları değilde syn; Kılıcı neden aday yaptık onu düşünün Millet neden Akp Ye değil Saadete, Chp ye Verdi bunu düşünün ...
Bence Tek Sebebi Var Kentsel Döünşüm Projelerini Tehtit Gibi millete anlatmaktır...
bjektif;565267']Kartal'a Akpartinin neler yapıp yapmadığını akl-ı selim olan bir insan görür ve görecektir.Fakat Adam gibi Adam nickli arkadaşımızın dediği gibi kılıçdaroğlununda etkisi vardır ne yazıkki.
Netice de Kartala en büyük hizmeti her zaman olduğu gibi Akparti yapmıştır ama karşılığını ne yazıkki alamamıştır.
Hizmet yaptıda neden başkanınızı değiştirdini merak ettim ?
Arif Dağlar'ı Neden aday yapmadınız !
Supraliminal
03-31-2009, 13:57
Kentsek Dönüşüm Projleri Akpartinin yerelde uyguladığı vizyonlardan birisidir ve çokta başarılı olmuştur.Tehdit gibi algılanmasının sebebi şu olabilir;
Chp teşkilatlarının halka bu projeyi yanlış anlatmasıdır ve kandırmasıdır.
Yoksa bu proje adıda üstünde olduğu gibi kentleri çağdaş modern bir kent haline getirmektir.
Supraliminal
03-31-2009, 13:58
Hizmet yaptıda neden başkanınızı değiştirdini merak ettim ?
Arif Dağlar'ı Neden aday yapmadınız !
Bende onun nedenini çok merak ediyorum .Açıklanmasını istiyorum zaten.Çok iyi hizmetler yapan Arif Dağları ne olduda değiştirdi anlamış değilim.:ağla:
hizmet yaptığı yok be...
bir tane hizmetini gösterirmisniz tutarlı olmak şartıyla
Bakın Kartal Sahilden ibaret Bir yer değil ! Taşra varoş denen kesimlerde CHP çok oy aldı !!!
Çünkü İnsnalara Arif Bey dediki yıkcak ev verecez 40 milyar borclu yapacaz bunu nedeni tek budur bence Bakın bu tehlike ile karşı karşıya kartalda 10-12 bin hane var bakalım kaç'da oy var ... Eminim ki en büyük etken budur...
Ama Kim Kazanırsa kazansın inşallah kazanan Kartal Olur !!!
Abdullah KAÇ
03-31-2009, 14:05
Bende Kartallıyım arkadaşlar. Doğma Büyüme Kartallıyım... Gerçi şuan 3-4 ayda bir gidebiliyorum ancak Kartal Belediyesini Chp'nin almasına hala inanamıyorum.
Arif Dağlar'ın yeniden aday seçilmemesinede inanamamıştım. Büyük itimalle Arif Dağlar Önümüzdeki yerel seçimlerde millet vekili olacak buna inanıyorum bu yüzden seçilmemiş olaiblir. Ancak Arif Dağlar'ın yeniden aday olmaması Kartalda hata olmuştur kanaatindeyim. CHP nin adayını yakından tanıyan varmı? Sanatçı olduğunu söylüyorlar... Neymiş neyin nesiymiş? Ciddi manada tanınan güvenilen birisimidir? yoksa Kılıçdar oğlunun her türlü puştluğu yaparak (her türlü puştluk videolarını haber portlalarında izledik malum...) aldığı rüzgarın sonucundamı CHP kartalı almıştır?
Abdullah KAÇ
03-31-2009, 14:07
Bu arada konuyu rezil eden şerefsiz kişileri anında banlayalım. Yetti artık... Bu ne terbiyesizliktir yahu? Bu kişileri mesajlarını anında silelim... Adam gibi bir konuyu konuşamıyoruz... İyice ahıra çevirdiler ortalığı... Bu kişilere anlayış göstermiyoruz arkadaşlar artık... Adam olmayanın bu forumda işi yok...
Abdullah KAÇ
03-31-2009, 14:10
Nedir Kartal Teşkilatında Aktif Olarak çalışan arkadaşlarımız yokmudur arkadaşlar? Gençlik kollarında kadın kollarında ana kademede... Arif Dağlar konusunun özü nedir? Neden yeniden aday seçilmedi? Benim tahminlerime göre %100 Millet vekili adayı olacka bundan şüphem yok... Ama farklı bir nedeni olabilirmi? Nedir bu konunun özü_
Supraliminal
03-31-2009, 14:11
Evet katılıyorum ,bizim forumumuz tarafsız yapılan yorumlardan yanadır.
Bilinçsizce akpartiye saldıranları banlayalım aramızda durmayı haketmiyorlar.
Supraliminal
03-31-2009, 14:12
Ben ilçe teşkilatına üyeyim ama aktif olarak çalışmamaktayım malasef.Fakat teşkilatı arayıp bilgi alabiliriz gibime geliyor.
Adam gibi Adam
03-31-2009, 14:12
Nedir Kartal Teşkilatında Aktif Olarak çalışan arkadaşlarımız yokmudur arkadaşlar? Gençlik kollarında kadın kollarında ana kademede... Arif Dağlar konusunun özü nedir? Neden yeniden aday seçilmedi? Benim tahminlerime göre %100 Millet vekili adayı olacka bundan şüphem yok... Ama farklı bir nedeni olabilirmi? Nedir bu konunun özü_
Milletvekili seçilecek olmasının etkili olacağını sanmıyorum. Sonuçta seçim zamanı belediye başkanlığından istifa edip yerine yardımcısı geçebilirdi.
Ben de açıkcası merak ediyorum.
Kartal'ın yeni başkanı Kartal Devlet Hastanesi eski başhekimi Dr. Altınok Öz ...Sanatçı değil...
Supraliminal
03-31-2009, 14:14
Evet doktor olduğu doğru ama bizim anlamadığımız Arif Dağların neden aday gösterilmemesidir.
Abdullah KAÇ
03-31-2009, 14:18
Dr. Altınok Öz... Evet. Çok enteresan... 90 yıllarda aldık Kartalı. 2009 da kaptırdık ilk defa... Arifdağlar Yada Abdullah Bayram Aday olmalıydı. Ama teşkilatın yorumu tutumu nedir bu konudaki somut yorumlar nelerdir. Neden bu iki isim seçilmedi bu sorular için Teşkilatta aktif görevde olan arkadaşlar lazım... Yada bir şekilde ulaşmak lazım... Bu konuda yorumlarımızı paylaşalım Kartal işini iyice değerlendirelim arkadaşlar.
Biz Bu sene Kartalla yatıp Kartalla KAlktık Duyduğum !!! Orda Parti İçinde bir Çekişme olduğu yoklamalarda Başka isimlerin çıktığı olayların büyümemmesi ve bölünmenin olmaması içinse tebeden Syn;Kılıcın indirildiği...
Supraliminal
03-31-2009, 14:22
info@akpartikartal.com
bu mail adresine merak ettiğimiz tüm soruları soralım bence.
Abdullah KAÇ
03-31-2009, 14:22
Kartal’da Kentsel
Dönüşüme Hayır
“Kartal’da Kentsel Dönüşüm” zorbalıktır, sürgündür, zulümdür, yoksulluktur... Çünkü Kartalda dönüşümün nedeni, halkın mutluluğu değil, haramzade için yeni kaynak arayışıdır. Kartalda dönüşüm işte bu nedenle, zorbalıktır, sürgündür, zulümdür, yoksulluktur... Yaşanacak olan “kentsel dönüşüm” değil
kentsel katliamdır.
Buna Kartalda DUR diyoruz !...
Kartallıların evlerini yıkmayacağız, yıktırmayacağız!...
Biz komşuyu komşudan,
halkı yerinden ayırmayan
yerinde yenileme istiyoruz..
CHP'nin Söylemi bu kartalda... bunun gibi bir kaç söylem daha var. Karalama ve kirli siyasetinde etkisi olmuş anlaşılan... Kentsel Dönüşüm Projesinin zamanlama problemi de sorun olmuş olabilir...
Supraliminal
03-31-2009, 14:23
Kartal’da Kentsel
Dönüşüme Hayır
“Kartal’da Kentsel Dönüşüm” zorbalıktır, sürgündür, zulümdür, yoksulluktur... Çünkü Kartalda dönüşümün nedeni, halkın mutluluğu değil, haramzade için yeni kaynak arayışıdır. Kartalda dönüşüm işte bu nedenle, zorbalıktır, sürgündür, zulümdür, yoksulluktur... Yaşanacak olan “kentsel dönüşüm” değil
kentsel katliamdır.
Buna Kartalda DUR diyoruz !...
Kartallıların evlerini yıkmayacağız, yıktırmayacağız!...
Biz komşuyu komşudan,
halkı yerinden ayırmayan
yerinde yenileme istiyoruz..
CHP'nin Söylemi bu kartalda... bunun gibi bir kaç söylem daha var. Karalama ve kirli siyasetinde etkisi olmuş anlaşılan... Kentsel Dönüşüm Projesinin zamanlama problemi de sorun olmuş olabilir...
chpli seçilen yeni başkanın vizyonu bu işte Kartal nereye gidecek bu adamla hayırlısı.
Abdullah KAÇ
03-31-2009, 14:24
Arif Dağların Teşkilatla Arası nasıldı? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı?
Abdullah KAÇ
03-31-2009, 14:27
Depremi BirlikteYeneceğiz
Kartal’ımız deprem kuşağında yer almaktadır. Günümüze kadar Kartalda yönetimler hemşerilerimizi,
felaketten korumak için gerekli hazırlıkları
yapmamıştır.
Halbuki deprem öldürmez, çürük yapılar öldürür.
Afet olan deprem değil, niteliksiz yöneticiler ve yapılardır.
1. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere kamu yapıları ve camiler depreme dayanıklı hale getirilecektir.
2. Kartal’ın ayrıntılı deprem risk haritası tamamlanacaktır.
3. Tüm konutlar depreme dayanıklı olarak yeniden yapılandırılacaktır.
4. Bu amaçla apartman yönetimlerine ve gecekondulara özel destek verilecektir.
5. Depremle ilgili imar değişikliklerinden altyapı ücreti ve harç alınmayacaktır.
6. Ev içinde ve dışarıda depremden korunmak için alınması gereken önlemlerle uyulması gereken kurallar, uygulamalarla pekiştirilecektir.
7. Çadır kentler için yerler belirlenerek, imara açılmayacaktır.
8. Enkaz kaldırma birimiyle hayati önem taşıyan ambulans, itfaiye gibi araçlar hazır bekletilecektir.
9. Var olan acil yardım ve kurtarma ekiplerinin eşgüdümüsağlanacak, aşı, ilaç ve tıbbi malzemeler sürekli yenilenerek hazır tutulacaktır.
10. Acil ilkyardım ve tıbbi bakım, uygulamalarla öğretilecektir.
11. Bilgi ve donanımlarından yararlanılmak üzere ilçemizde ikamet eden doktor, eczacı, ebe, hemşire gibi sağlık elemanlarıyla, Mimar, mühendis gibi teknik bilgili uzmanlar belirlenecek.
12. Deprem sırasında bu kişilerle yapılacak çalışma ve eşgüdüm şimdiden planlanacaktır.
Birde bu projesi var... Adam resmen kentsel dönüşüm demek istemiş neredeyse... Yukarıda kentsel dönüşüme hayır demiş. Aşağıda Arif Dağların Projesini çalmış... Allah sonumuzu hayır etsin...
Supraliminal
03-31-2009, 14:32
bu adam sadece sağlıkla ilgili projeler üretebilecek kapasitedir .
adamın sosyal yaşamla ,ulaşımla ilgili projeler üretemeyeceği gibi yapamacağıda ortadır.Kartal kötü günlere yaklaşmaktadır.
Hayırlısı diyorum.
kartallı
04-03-2009, 00:46
Kartal 5 yılını kaybetmiştir zira chp kartalda civi cakacak kabiliyette degildir zaten ak partimizin meclis üyesi sayısı 16 chp nin ise 17 dir,kontejanla birlikte bu sayı 21 e çıksada her dediklerinin kolayca yapamayacakları anlaşılmaktadır.Büyük şehir belediyesi kartal yatırımlarınının büyük bir bölümünü derhal askıya almalıdırlar aksi takdirde ibb nin yatırımlarına chp sahip çıkacaktır bu olaylar bu istikamette gerçekleşirse biz kartalımızı hiçbir zaman geri alamayız.gelelim bu sonucun sorumlularına
1-Arif dağlar
2-skm
3-ilçe yönetimi
4-meclis üyesi listemiz
1-arif dağlar kartalite yi şimdi müsahit bir yerine soksun, bu şahısla ilgili başka birşey söylemeye gerek yok.
2-skm başkanı levent ışık neden abdullah bayramı ve murat büyükçeyi programlara yazmamış? abdullah bayram ben neden programlarda yokum diyince ne cevap almış?bu adamların ölüleri kartalda 2000 oy etmezmi?
3-ilçe yönetimi birilerinin oyuncagı olmuşmudur ? evet olmuştur. seçimden önce yapılan anketlerdeki sonuçlar ortadayken neden mhp ve sp ile işbirligine gidilmemiştir? neden sadece bastırılan el ilanı ve pankartlarla seçmene ''oyuna gelme oyları bölme ''mesajı verilmiştir?
4-kartalı hiç ama hiç tanımayan oy potansiyeli olmayan isim vermek istemedigim 5 in üzerinde meclis üyesi adayı nasıl o listeye girdi? ilçe teşkilatı liste hazırlarken kendine neden bu kadar çok güvendi ?ilden gelen isimlere direnmedi?
evet arkadaşlar burada bir suçsuz aranacaksa o da başkan adayımız bekir kılıç ve mahalle teşkilatlarımızdır.
burada gençlik kollarımızada laf söylemeden edemeyecegim yaş ortalaması 30 u geçen bir gençlik kolları türkiyenin neresinde var acaba? ben söyliyeyim kartalda var.
ilçe teşkilatımız vakit kaybetmeden istifa etmelidir zira yakın zamanda görevden alınacaksın .aldıgımız duyumlara göre Abdullah bayram ve Murat büyükçe ayrı ayrı ilçe başkanlıgı için çalışmalarını başlatmışlar.ne diyelim kartalımıza hayırlı olsun.
Abdullah KAÇ
04-03-2009, 14:37
Birkaç ay sonra hatta temmuz haziran aylarında kongreler başlayacak ve tüm teşkilatlar yeni kongre ile yeniden şekillenecek inşallah. AK Partinin tüzüğü vardır tüzükte gençlik kolları üyelerinin ve yönetiminin 30 yaş limiti vardır. Abdullah Bayramın İlçe Başkanı olduğu bir kartal teşkilatı verimli çalışmalar yapacaktır diye ümidediyorum.
Yeni yapılacak olan bu önümüzdeki kongreler Tüm teşkilatlarımız için ve özellikle Kartal teşkilatımız için hayırlara vesile olur...
Supraliminal
04-03-2009, 15:04
Birkaç ay sonra hatta temmuz haziran aylarında kongreler başlayacak ve tüm teşkilatlar yeni kongre ile yeniden şekillenecek inşallah. AK Partinin tüzüğü vardır tüzükte gençlik kolları üyelerinin ve yönetiminin 30 yaş limiti vardır. Abdullah Bayramın İlçe Başkanı olduğu bir kartal teşkilatı verimli çalışmalar yapacaktır diye ümidediyorum.
Yeni yapılacak olan bu önümüzdeki kongreler Tüm teşkilatlarımız için ve özellikle Kartal teşkilatımız için hayırlara vesile olur...
İnşallah diyorum benimde temennim bu yönde.Kartal halkıyla sıcak bir ilişki kuracak başkan istiyoruz.Tek eksikliği teşkilatın halkla iyi ilişki kuramamak oldu.Yoksa hizmetler üst düzeyde bence.
kartallı
04-04-2009, 13:37
YALNIZ ŞU BİR GERÇEKTİRKİ BU ALIN TERİNDE VEBALİ OLANLARA SEÇİM KAYBEDİLMESİNDE SEBEBİ OLANLARA BU MUCADELEDE TER AKITANLAR, HAKLARINI , HELAL EDERMİ ORASINI BİLEMEM, TARTIŞILIR.
KOLTUK SEVDASINA BU KADAR İNSANIN EMEĞİNE İHANET EDENLERDE HESAP VERMELİDİR
2004 DE YEREL SEÇİMLERDE ALINAN OY 72.000.
2009 DA YEREL SEÇİMLERDE ALINAN OY 92.000 DİR.
BEN OLSAYDIM ....DÜŞÜNÜRDÜM.. İŞTE BİR KAÇ TESPİT.
PARTİYE ZARAR VEREN VE İSTENMEYEN İSİMLERİN TEŞKİLATTA TEKRAR YENİDEN GÖREV ALMASIMI.
İLÇE YÖNETİMİNE SEÇİLENLER KENDİLERİNİ AĞA ZANNETMESİMİ ZAMANINDA OMUZ OMUZA MUCADELE ETTİĞİ ARKADAŞLARINA SIRT ÇEVİRMESİMİ,
2002 DEN BU YANA GENÇLERE VERİLEN SÖZLERİN YERİNE GETİRİLMEMESİMİ.
PARTİLİNİN YANLIŞLARI ELEŞTİRDİĞİ ZAMAN HEMEN GÖREVDEN ALINMASIMI.
7 SENE PARTİDE GÖREV YAPIP SAHİP ÇIKILMAYAN İSİMLERİN YANINDA 7 AYLIK HİZMETİ KARŞILIĞINDAKİLERE MAKAM VERİLMESİMİ, MECLİS ÜYESİ ADAYI GÖSTERİLMESİMİ.
BELEDİYEDEKİ CİDDİ BORÇLARMI
.GEÇMİŞİN UNUTULMASIMI.
GÖREVDEKİ MECLİS ÜYESİNE MAHALLENİN SORUNU ANLATILDIĞINDA BEN YAPAMAM BİLMEM DİYEREK HALKI KÜSTÜRMESİMİ.
KENDİ MAHALLELERİNDE HİÇ BİRYERDEN ADAY OLAMAYAN HİÇ BİR LİSTEYE GİREMEYEN PARTİLİNİN TEPKİ OLSUN DİYE ÇEVRESİNDE SEÇMENLERİ YÖNLENDİREREK OY ORANINI DÜŞÜRMEK İÇİN TEPKİ OYU VERDİRTMESİMİ.
MECLİS ÜYELİĞİ KOLTUĞUNUN BOŞ YERE İŞGALİMİ YOKSA İHALE NÖBET YERİNİN OLMASIMI .
MECLİS ÜYESİ VEYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAMADIM DİYEREK OYUNU KULLANMAMASIMI YOKSA BAŞKA PARTİYE TEPKİ OYU VERMESİMİ .
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ FANATİKLERİ İSTEDİKLERİ İSİM ADAY OLAMADI DİYE SEÇMENİ YÖNLENDİREREK TEPKİ OYU KULLANDIRTMASIMI.
BAŞKAN YARDIMCILARININ VE DANIŞMANLARININ VATANDAŞA TAVIRLARIMI.
AK PARTİLİ BELEDİYE PERSONELİNİN .MAAŞLARINI ZAMANINDA ALAMAMASIMI.KENDİNİ BELEDİYEDE YABANCI HİSSETMESİMİ.
MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİNİN KAÇ TANESİ GERÇEK VE SAMİMİ ŞEKİLDE ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞININ TESPİT EDİLEMEMESİMİ.
MAHALLENİN GERÇEKTE NABZINI ÖLÇEBİLEN VE MAHALLESİNİ İYİ TANIYAN PARTİLİ ARKADAŞLARLA YETKİLİLERİN NE KADAR BİR ARAYA GELEREK SEÇİM KAZANMAK İÇİN NELER YAPILABİLİRİN TARTIŞILMADIĞIMI. YOKSA DAHA SEÇİM KAZANILMADAN BEN OLSAYDIM BELEDİYE BAŞKANI OLUNCA NE YAPARDIMIN YANLIŞ YAPILDIĞIMI..
YAPILAN HATALARIN SÖYLENMESİNE RAĞMEN MUHATAP BULUNAMAMASIMI.
SKM NİN YANLIŞ POLİTİKASIMI .
MUHTARLIK SEÇİMLERİ ESNASINDA FARKLI SİYASİ GÖRÜŞTEKİ MUHTAR ADAYLARI İLE ANLAŞARAK DERNEKLERİN MUHTARLIKTA OYUM SANA SENDE BELEDİYEDE OYUN BANA ŞEKLİNDEKİ ANLAŞMALARIMI.
BİRGÜN PİŞMAN OLACAKSINIZ SÖZLERİNİN YABANA ATILMASIMI.
KÜSKÜNLERİN TEKRAR KAZANILMASI YERİNE, TEKRAR KAYBEDİLMESİMI.
MAHALLELERDE SEVİLMEYEN İSİMLERİN MECLİS ÜYESİ ADAYLIĞINA SEÇİLMESİMİ..
ZAMANINDA KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİN ORTAYA ATILMASININ ZAMAN AYARIMI.
HALKA HİTAP EDEN BİR PARTİNİN TEMSİLCİLERİNİN HALKA NEKADAR HİTAP ETTİĞİMİ.
HALKLA BÜTÜNLEŞME YANLIŞLIKLARIMI .
VATANDAŞIN BELEDİYE BAŞKANLA GÖRÜŞMEK İÇİN 1 AY SONRAYA RANDEVU VERİLMESİMİ.
GENÇLERİN HAYALLERİNE NE KADAR ORTAK OLUNDUĞUMU.
DAVA SEVDASIMI KOLTUK SEVDASIMI.
KONGRE VE DELEGELİK SEÇİMLERİ YAKLAŞIRKEN YÖNETİMDEN ÇIKARILANLARIN TEPKİSİMİ .
HEMŞEHRİCİLİĞİN AYARININ KAÇMASIMI.
SANDIKTA DURAN MÜŞAHİT KAT SORUMLUSUNA ACIKTIM ABİ BİZE YEMEK GELMEDİ SÖZÜNE KARŞILIK SAAT GECE 12 DEN SONRA YE DENİLMESİMİ .
İL GENEL MECLİSİ VE BELEDİYE MECLİSİNDEN ADAYLARIN MAHALLELERİNDE ÇALIŞMALARINA NE KADAR KATILIP KATILMADIĞIMI.
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN SEÇMEN TARAFINDAN GERİ DÖNÜŞÜMÜMÜ.
DEMEKKİ HİZMETİN YANINDA BUNLARINDA DÜŞÜNÜLMESİ GEREKİYORMUŞ
.SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR SANDIKTA KAYBEDİLİR. BEN OLSAYDIM DÜŞÜNÜRDÜM .......YA SİZ OLSAYDINIZ.....
Abdullah KAÇ
04-05-2009, 17:27
Kartallı isimli arkadaşım. Öncelikle foruma hoş geldin. üç mesaj yazdığın görülüyor üçüde dolu mesajlar. Kartalın neresinde oturuyorsun? Teşkilatta bulundunmu bulunduysan ne kadar ne görevle bulundun ve hala görevin devam ediyormu? etmiyorsa problem neydi?
Bu ilk sorunların yanında şunu söylemek isterim yorumlarına ciddi manada değer veriyorum. Bu noktada ilk soruların cevabından sonra, Arif Dağlar, Mehmet Sekmen, Abdullah Bayram ve ilçe ana kademe teşkilatı kadın kolları gençlik kolları teşkilatları mahalle teşkilatlarına kadar detaylı bir yorum yapmanı rica ediyorum. Olaylar nereden başladı? Ne zaman ne şekilde başladı? Neden bu seçimi kazanamadık? Yanlış adımlar neydi? Nasıl atılmalıydı? Her yönüyle Kartalı ve kartal teşkilatını senden dinlemek istiyoruz...
Bu konudaki çokçok detaylı yorumunu bekliyoruz...
Selam ve dua ile...
kartallı
04-06-2009, 00:13
s.a abdullah hocam aslında forumda yeni degiim bu hesabı bilerek açtım.partimiz kuruldugu günden beri aktif olarak teşkilatta görev alıyorum.benim gönlüm çok rahat çünkü her denileni yerine getirdim sorularının büyük bir bölümünü cevapladım fakat daha rahat eleştiri yapabilmek için il kongresini bekliyoruz inşallah metin külünk abimiz il başkanı olur ve inşallah mevcut ilçe yönetimi degiştirilir.şu anda herkez il kongesini bekliyor...
RDönmezs
04-13-2009, 13:47
Kartal, Maltepe, Sarıyere çok üzüldüm. ÜSKÜDARIM yeniden AK dedi güçlü SP adayına rağmen.
KARTAL SEVDASI
05-13-2009, 02:31
size şunları söyleyeyim kartalda ak parti nin kaybetmesindeki en büyük nedenlerden biri listelere giremeyen ve ak partili gözüken menfaatçilerin geçmişte ak partinin ekmeğini yiyerek şimdide listelerde aday olamadım diye oy vermemeleri ve çevresindeki insanlarla beraber farklı partilere çalışarak ak partinin oy oranının düşürülmesini sağladıklarıdır. buna kartalda çok zayıf bir ihtimal olarak görenler bu gerçeği görmelidir.seçim zamanında bu partinin yanında olmayanlar ilçe yönetimleri kurulurkende yanımızda olmasınlar bu parti gerçek sevdasına sahip çıkanların olmadığı sürece böyle ihanetlerle karşılaşması kaçınılmaz olacaktır. saygı ve sevgilerimizi sunarız .
KARTAL SEVDASI
05-13-2009, 02:42
kartallı kardeşim o sıraladığın yorumlar çok güzel
evet hepsine katılıyorum hepsi güzel yorumlar kim yazmışsa ama yalnız bu seçim zamanında yanımızda olmayan ve bizleri yalnız bırakan listelere aday olamayan insanların seçimlerde çalışmadığını biliyosunuz. bunu hesabını kongrede verecez.
Supraliminal
05-13-2009, 12:36
Yani İlçe teşkilatında olan Akpartililer mi ihanet etti diyorsunuz ?
kartal baba
05-14-2009, 17:45
bence kartal ilçedekiler değil ilçedekilerinde bazılarının suçu yok değil ama dışarıdan meclis üyeliği listelerine giremeyenler partiyi satmıştır arif daglarda bu parti için çalışmamaıştır teşkilat la arası kötüdür.
kartal baba
05-14-2009, 17:48
Bu sorunun cevabını parti genel merkez merkezi, il, ve ilçe açısından değerlendirelim.
Genel merkez yani Başbakan tercihini iş dünyasından bir aday olarak Bekir Kılıç’ı gösterdi. Belediyeyi yönetecek insanın ticari tecrübeye sahip bir kişi olmasının avantajları elbette var. Yani genel merkez aday tercihini doğru kullanmıştır.
Bekir Kılıç Çok Doğru ve İyi Bir Aday
Adam seçim propaganda çalışmasını profesyonelce yaptı. Oldukça da yüklü bir bütçe harcadığı biliniyor. ( Bu konuda bir ayrıntı belirtmekte fayda var, harcanan bütçenin kaynağını merak edenler için, Bekir Kılıç iş adamı olmasından dolayı harcamaları tamamen kendisinin finanse ettiğini herkes biliyor.) Aday çok iyi bir yönetici ama siyasette bilgi ve tecrübe açısından yeterli değildi. Bu eksikliğini teşkilatın çalışmasına güvenerek gidermeyi hesapladılar. Ak Parti Kartal Teşkilatı, dinamik ve işini bilen bir ekip olarak düşünüldü. Ak Parti Kartal İlçe teşkilatı ise yeni bir ekip ve iktidar olmanın verdiği rahatlık düşüncesi ile hareket ettiler. Halk, oy’unu Ak Partiye vermeye mecburmuş gibi bir davranış içinde oldular. Bu düşünceyi yenemediler, yanlış olduğunu şimdi anladılar ama artık çok geç.
*Evet sebepler çok ama en başta beş yıl belediye başkanlığı yaparken hep masal anlatan sayın Arif Dağlar’a duyulan nefret, birinci etken oldu. Kartal halkına kulaklarını kapatan kendisini ulaşılamaz bir konumda sanan Dağlar’ın yaptığı şahsi kaprisler ve yanlış uygulamaları yüzünden Kartal halkı da Ak Parti zihniyeti bu mudur dedirtti. Halbuki bu Ak Parti zihniyeti değil, Arif Dağlar zihniyetidir.
* Daha sonra Kentsel dönüşüm projesinin insanlara verdiği korku. Bu projenin halka anlatılması konusunda beceriksiz bir yol izlendi. Halk evimi başıma yıkacaklar diyerek ürktü bu projeden.
*Üçüncü etken Belediye Meclis üyesi aday listesinde yapılan yanlış tercihler. Kartal’da nüfus yoğunluğu olarak oy potansiyeli yüksek olabilecek isimlerin meclis üyesi yazılması gerekirken, il teşkilatının kontrolünde aday belirlenmesi çok büyük yanlışlık. Öyle isimler var ki değil seçim çalışmasına katkısını beklemek Kartal’ la alakası olamayan insanlar listede yer almış. Eee bunlar yabana atılmayacak kadar önemli etkenler. Sen ilçe teşkilatı olarak buna karşı gelmelisin, direnmelisin, ama öyle bir tutum görülmedi.
*Birde teşkilatın seçim günü gösterdiği düşük performans evlere şenlik. Hani nerde o sandık başı hakimiyeti. Kazanma garantisi akıllara öyle bir yerleşmiş ki, çalışmalar da o derece lakayt ve düzensiz oldu.
İstifa Etmeleri Gerekir..
Bence Ak Parti Kartal İlçe teşkilatı 29 Mart seçimlerinde sınıfta kalmıştır. Gereğini yapmalıdır. İl teşkilatı da ilçelere liste müdahelesi noktasında halkı yabana atmamalıydı. İlçelerin hassasiyetine kulak vermeli, odunu koysam kazanır zihniyeti işte böyle acı bir reçete çıkarır insanın önüne ki ne yenilir ne yutulur…
İl teşkilatı da gereğini yapmalıdır.
kartal baba
05-14-2009, 18:01
. Kartal’da seçimi CHP’ye kaptıran en büyük sebepte AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı’dır. AK Parti’nin Kartal’da seçim kaybetmesinin sorumlularının da isimlerini veriyorum. Temurhan Yıldız, Nuri Sütlü, Onur İncehasan,levent ışık ve listelere giremeyen meclis üyesi adayları ve arif daglar onun gibi birkaç kişi.
Bekir Bey yalnız bırakıldı…
Sadece AK Parti Kartal Belediyesi Başkan adayı Sayın Bekir Kılıç’ın çalışmasıyla seçim kazanılmayacağı zaten ortadaydı. Yani bir yerde Bekir Bey yalnız bırakıldı”
Dağlar Sevilmeyen Bir İnsan
Akbeniz, Sayın Bekir Kılıç bir hata yaptı. Bu hatası da Kartal Belediyesi eski Başkanı Arif Dağlar’ı yanına aldı ve kaybetti. Arif Dağlar, Kartal’da sevilmeyen bir insan. Sen onu son zamanda yanına alırsan işte sonuç böyle olur. Bunlar millete tepeden baktılar, nasıl olsa burada seçimi kazanırız havasına girdiler. Şununda altını çizmek gerekiyor. Kartal’dan İl Genel Meclis üyeliğine ne kadar oy gitti? Birde AK Parti adayına ne kadar oy gitti? Bunu iyi analiz etmek lazım. Kartal’dan Sayın Kadir Topbaş çok oy aldı. Kartal’dan Kadir Topbaş’a giden oylar, Kartal AK Parti adayına verilseydi bu sonuç böyle olmazdı.” İfadesini kullandı.
YANINDA OLMADILAR
CHP’nin Kartal’da seçim kazanmasının bir sebebide CHP halkın içine indiler, halkın nabzını tuttular. Dertlerini iyi anlattılar. CHP ayrıca Türkiye ‘yi yakından etkileyen ve ilgilendiren KRİZ alayını da çok iyi değerlendirdi ve kartal’da Belediye Başkanlığı seçimini kazandı. Kartal’ın yeni Belediye Başkanı Dr. sayın Altınok Öz, ün fazla bir çalışması olmadı ak partili ler küskünlüklerinden menfaatleri kesilince partiyi sattılar.ve kartal ilçe teşkilatınında payı var bu işte. işlerin bu hale gelmesindeki neden teşkilattaki bazı kişiler ama içlerinde altıngibi bir insan vardı MEHMET YÜCEL BEY ona yazık oldu.onunda çabası yetmedi.
DERHAL İSTİFA ETSİNLER
Önemle uyarıyorum ve tavsiye ediyorum. AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı DERHAL İSTİFA EDECEK.
Kartal AK Parti İlçe Teşkilatı derhal gidecek. Sayın Başbakan görevi ehline verecek. Kazanılması kesin olan bir seçimi kaybeden AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı AK Parti İstanbul Milletvekili Sayın Mehmet Sekmen’i dışlarsan, kaleyi teslim eden insanı dışlarsan, Teşkilat olarak Sayın Mehmet Sekmen’le iyi geçinmesen, Sekmen’le görüş alış verişi yapmasan böyle olur. Arif Dağlar, halkın içine inmedi ,yapan , “ Hey Arif Dağlar senden büyük Allah var sen bunu bilmiyor muydun.
DadaşAkp
05-14-2009, 18:04
Fenerbaba yok mu kartal baba gelmiş
kartal baba
05-14-2009, 18:18
bence aday olan bekir kılıç değil bekir kılıç iyi bir aday temiz bir aday dürüst bir aday ama arif dagların geçmişteki halkla kopuk olması bekir kılıcın kaybetmesine neden oldu
ATmaCA53
05-14-2009, 18:22
bence aday olan bekir kılıç değil bekir kılıç iyi bir aday temiz bir aday dürüst bir aday ama arif dagların geçmişteki halkla kopuk olması bekir kılıcın kaybetmesine neden oldu
bu isimleri tanımıyorum eğer içlerinde bir fesatlık varsa ak partinin kartalda kaybedilmesinde en büyük suçlular bunlarsa istifa etmelidirler bencede.
FATMANUR KAÇ
05-14-2009, 18:29
Ya arkadaşlar birşey soracam siz biriyle tanıştığınız zamandamı o insan'nın olumsuz yönünü düşünürsünüz merak ediyorum doğrusu? Bence bide olumlu yönden düşünelim belki ARİF DAĞLARIN yapamadığı şeyleri yapar.
FATMANUR KAÇ
05-14-2009, 18:51
Kartalı kaybetmemizin sebebi bence ;
1-)Aday belirlemede çok büyük yanlışlıklar yapılmıştır.
2-)Mevcut aday ARİF DAĞLAR halkla diyologu az oldugu için AKP oy kaybına uğramıştır.
3-)Saded partisi oyları bir çoğunu bölmüştür.
4-)Bunlara rağren ABDULLAH BAYRAM belediye başkan adayı olsaydı Kartalı yukarda yazdığım faktörlere ramen kazanma şansımız çok yüksek olacaktı.
Bence yetkililer bu konuyu çok iyi değerlendirmeleri gerekir.
kartal baba
05-14-2009, 21:12
arkadaşlar ya abdullah bayram olsaydı böyle olmazdı diyorsunuz abdullah bayram gazetelere verdiği demeçlerde bile bu parti için çalışmadığını ifade ediyor.niye çalışayım davetmi ettiler gibi söylemleri var işte linki okuyup görün eger gerçek ak sevdalı insanlar olsalardı listelere giremedik diye partiyi eleştirmezlerdi gereğini yapar oyunu verir mucadelesini yine yapardı işte ozaman vatandaş peşinden giderdi ama kartalda şimdi arif daglar ve abdullah bayrama karşı bir nefret var ak parti tabanında işin özüğ b u gerçeği görün artık
http://www.kent34.net/haberler/61.html (http://www.kent34.net/haberler/61.html) işte bakın okuyun neler demiş sayın abdullah bayram bey
kartal baba
05-14-2009, 21:54
YALNIZ ŞU BİR GERÇEKTİRKİ BU ALIN TERİNDE VEBALİ OLANLARA SEÇİM KAYBEDİLMESİNDE SEBEBİ OLANLARA BU MUCADELEDE TER AKITANLAR, HAKLARINI , HELAL EDERMİ ORASINI BİLEMEM, TARTIŞILIR.
KOLTUK SEVDASINA BU KADAR İNSANIN EMEĞİNE İHANET EDENLERDE HESAP VERMELİDİR
2004 DE YEREL SEÇİMLERDE ALINAN OY 72.000.
2009 DA YEREL SEÇİMLERDE ALINAN OY 92.000 DİR.
BEN OLSAYDIM ....DÜŞÜNÜRDÜM.. İŞTE BİR KAÇ TESPİT.
PARTİYE ZARAR VEREN VE İSTENMEYEN İSİMLERİN TEŞKİLATTA TEKRAR YENİDEN GÖREV ALMASIMI.
İLÇE YÖNETİMİNE SEÇİLENLER KENDİLERİNİ AĞA ZANNETMESİMİ ZAMANINDA OMUZ OMUZA MUCADELE ETTİĞİ ARKADAŞLARINA SIRT ÇEVİRMESİMİ,
2002 DEN BU YANA GENÇLERE VERİLEN SÖZLERİN YERİNE GETİRİLMEMESİMİ.
PARTİLİNİN YANLIŞLARI ELEŞTİRDİĞİ ZAMAN HEMEN GÖREVDEN ALINMASIMI.
7 SENE PARTİDE GÖREV YAPIP SAHİP ÇIKILMAYAN İSİMLERİN YANINDA 7 AYLIK HİZMETİ KARŞILIĞINDAKİLERE MAKAM VERİLMESİMİ, MECLİS ÜYESİ ADAYI GÖSTERİLMESİMİ.
BELEDİYEDEKİ CİDDİ BORÇLARMI
.GEÇMİŞİN UNUTULMASIMI.
GÖREVDEKİ MECLİS ÜYESİNE MAHALLENİN SORUNU ANLATILDIĞINDA BEN YAPAMAM BİLMEM DİYEREK HALKI KÜSTÜRMESİMİ.
KENDİ MAHALLELERİNDE HİÇ BİRYERDEN ADAY OLAMAYAN HİÇ BİR LİSTEYE GİREMEYEN PARTİLİNİN TEPKİ OLSUN DİYE ÇEVRESİNDE SEÇMENLERİ YÖNLENDİREREK OY ORANINI DÜŞÜRMEK İÇİN TEPKİ OYU VERDİRTMESİMİ.
MECLİS ÜYELİĞİ KOLTUĞUNUN BOŞ YERE İŞGALİMİ YOKSA İHALE NÖBET YERİNİN OLMASIMI .
MECLİS ÜYESİ VEYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAMADIM DİYEREK OYUNU KULLANMAMASIMI YOKSA BAŞKA PARTİYE TEPKİ OYU VERMESİMİ .
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ FANATİKLERİ İSTEDİKLERİ İSİM ADAY OLAMADI DİYE SEÇMENİ YÖNLENDİREREK TEPKİ OYU KULLANDIRTMASIMI.
BAŞKAN YARDIMCILARININ VE DANIŞMANLARININ VATANDAŞA TAVIRLARIMI.
AK PARTİLİ BELEDİYE PERSONELİNİN .MAAŞLARINI ZAMANINDA ALAMAMASIMI.KENDİNİ BELEDİYEDE YABANCI HİSSETMESİMİ.
MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİNİN KAÇ TANESİ GERÇEK VE SAMİMİ ŞEKİLDE ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞININ TESPİT EDİLEMEMESİMİ.
MAHALLENİN GERÇEKTE NABZINI ÖLÇEBİLEN VE MAHALLESİNİ İYİ TANIYAN PARTİLİ ARKADAŞLARLA YETKİLİLERİN NE KADAR BİR ARAYA GELEREK SEÇİM KAZANMAK İÇİN NELER YAPILABİLİRİN TARTIŞILMADIĞIMI. YOKSA DAHA SEÇİM KAZANILMADAN BEN OLSAYDIM BELEDİYE BAŞKANI OLUNCA NE YAPARDIMIN YANLIŞ YAPILDIĞIMI..
YAPILAN HATALARIN SÖYLENMESİNE RAĞMEN MUHATAP BULUNAMAMASIMI.
SKM NİN YANLIŞ POLİTİKASIMI .
MUHTARLIK SEÇİMLERİ ESNASINDA FARKLI SİYASİ GÖRÜŞTEKİ MUHTAR ADAYLARI İLE ANLAŞARAK DERNEKLERİN MUHTARLIKTA OYUM SANA SENDE BELEDİYEDE OYUN BANA ŞEKLİNDEKİ ANLAŞMALARIMI.
BİRGÜN PİŞMAN OLACAKSINIZ SÖZLERİNİN YABANA ATILMASIMI.
KÜSKÜNLERİN TEKRAR KAZANILMASI YERİNE, TEKRAR KAYBEDİLMESİMI.
MAHALLELERDE SEVİLMEYEN İSİMLERİN MECLİS ÜYESİ ADAYLIĞINA SEÇİLMESİMİ..
ZAMANINDA KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİN ORTAYA ATILMASININ ZAMAN AYARIMI.
HALKA HİTAP EDEN BİR PARTİNİN TEMSİLCİLERİNİN HALKA NEKADAR HİTAP ETTİĞİMİ.
HALKLA BÜTÜNLEŞME YANLIŞLIKLARIMI .
VATANDAŞIN BELEDİYE BAŞKANLA GÖRÜŞMEK İÇİN 1 AY SONRAYA RANDEVU VERİLMESİMİ.
GENÇLERİN HAYALLERİNE NE KADAR ORTAK OLUNDUĞUMU.
DAVA SEVDASIMI KOLTUK SEVDASIMI.
KONGRE VE DELEGELİK SEÇİMLERİ YAKLAŞIRKEN YÖNETİMDEN ÇIKARILANLARIN TEPKİSİMİ .
HEMŞEHRİCİLİĞİN AYARININ KAÇMASIMI.
SANDIKTA DURAN MÜŞAHİT KAT SORUMLUSUNA ACIKTIM ABİ BİZE YEMEK GELMEDİ SÖZÜNE KARŞILIK SAAT GECE 12 DEN SONRA YE DENİLMESİMİ .
İL GENEL MECLİSİ VE BELEDİYE MECLİSİNDEN ADAYLARIN MAHALLELERİNDE ÇALIŞMALARINA NE KADAR KATILIP KATILMADIĞIMI.
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN SEÇMEN TARAFINDAN GERİ DÖNÜŞÜMÜMÜ.
DEMEKKİ HİZMETİN YANINDA BUNLARINDA DÜŞÜNÜLMESİ GEREKİYORMUŞ
.SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR SANDIKTA KAYBEDİLİR. BEN OLSAYDIM DÜŞÜNÜRDÜM .......YA SİZ OLSAYDINIZ....
bu yorumu beğendim kim düşünmüşse eline ağzına sağlık hepsi doğru ver gerçek
kartal baba
05-14-2009, 22:17
EVET BU YORUMU KİM YAPMIŞSA GÜZEL YAPMIŞ BENDE BEĞENDİM VE PAYLAŞTIM
ŞİMDİ KARTALDA BAZI MAHALLERİ BİLİYORUZ YAKACIK SİİRT MAHALLESİ YIKIM KENTSEL DÖNÜŞÜM DOLAYISI İLE AK PARTİYE KARŞI OY KULLANDI
HÜRRİYET MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI OLAN YERLER AK PARTİYE KARŞI OY KULLANDI
CEVİZLİ MAHALLESİ BİR ÇOĞU MHP YE OY KULLANDI ARİF DAGLARIN OY ORANIN ÇOK OLDUĞU YER
UĞURMUMCU AK PARTİ BURDA BİR TÜRLÜ İYİ SİYASET YAPMADI
GELELİM MECLİS ÜYELERİNİN SEÇİMİNE BELEDİYE BAŞKANI BEKİR KILIÇ BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMLERİNDE İLÇEYLE TERS DÜŞTÜ BEKİR KILICIN İSTEDİĞİ KİŞİLER ADAY OLAMADI
İLÇE BAŞKANININ İSTEDİĞİ KİŞİLER ADAY OLDU VE SONUÇ ORTADA
GENÇLİK KOLLARINA GELELİM GENÇLİK KOLLARI ELİNDEN GELENİ YAPTI TEK YANLIŞI ESKİ ARKADAŞLARINI UNUTMUŞ OLMASIDIR . GEÇMİŞTE GÖNÜL VERMİŞ VE BAŞARILI HİZMETTE BULUNMUŞ GENÇLERİ ÇABUK UNUTTULAR.
ABDULLAH BAYRAMIN VE ARİF DAGLARIN EKİBİ BEKİR KILICIN ADAY OLMASINI ÇEKEMEDİ VE OY ORANINI DÜŞÜRMEK İÇİN ÇEVRESİNİ ETKİLEDİ.
LİSTELERE GİREMEDİKLERİ İÇİN .
İLÇE BAŞKANI SAYIN TİMURHAN YILDIZ KARTALDA RAKİBİMİZ YOK DİYEREK KENDİNİ HEP ÜSTÜN GÖRDÜ VE TAYYİP ERDOĞANIN RÜZGARINA GÜVENDİ.
AK PARTİLİLER ÇOK EMİNDİ VE HİÇ TAHMİN ETMİYORLARDI VE GARANTİ OLARAK BAKTILAR KAZANACAKLARINA ....
AMA BEKİR KILIC BU SEÇİM ÇALIŞMASININ ARİF DAGLARA GÖRE HAZIRLANDIĞINI VE YENİ ÇALIŞMALARA GEREK DUYDUĞUNU HEP DİLE GETİRDİ AMA SKM BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANI BİZ HEP BÖYLE SEÇİM KAZANDIK DİYEREK BEKİR KILICIN YAPACAGI YENİ ÇALIŞMALARI KABUL ETMEDİ.
AK PARTİ BELEDİYESİ ZAMANINDA CHP Lİ MECLİS ÜYESİ İBRAHİM DOĞAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİN KARTALDA AK PARTİYE OY KAYBETTİRECEĞİNİN SEZDİ VE YILLARCA PEŞİNDEN KOŞTU HEP GECEKONDU SAHİPLERİNİN YANINDA OLDU ONLARA DESTEK OLDU. VE VATANDAŞTA ONUN YANINDA OLDU.
AMA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI VE ARİF DAGLAR BU SORUNU GÖRMEZDEN GELDİ .
HALKIN İÇİNE GİRİP DURUMU İDARE ETMESİNİ BECEREMEDİ .
BU KADAR SORUNUN OLDUĞU BİR KARTALDA BEKİR KILIC NE YAPSIN ADAM YANLIŞ ZAMANDA ADAY OLDU KABAK BEKİR KILICA PATLADI AMA YİNEDE 2004 SEÇİMLERİNE GÖRE 20. BİN OY FAZLA ALDI EĞER İSTENMESEYDİ BU OYU ALMAZDI YANİ BİZ AK PARTİLİLER İÇİMİZDEKİ AK PARTİ OYLARINI SAADET VE MHP YE KAPTIRDIK BU SIKINTILAR YÜZÜNDEN YOKSA CHP NİN OY ORANI BELLİ KARTALDA
YANİ KISACASI KARTALDA BEKİR KILICA YAZIK OLDU.
ŞİMDİ MURAT BÜYÜKÇE VE ABDULLAH BAYRAM İLÇE BAŞKANLIĞINA OYNUYORLAR DİYE BİR YAZI OKUDUM AK PARTİ TABANI NE ARİF DAGLARI NE ABDULLAH BAYRAMI NE DE MURAT BÜYÜKÇEYİ ARTIK BU KARTALDA BU PARTİDE GÖRMEK İSTEMEYECEKTİR .
MURAT BÜYÜKÇEDE CEVİZLİDE MHP İLE ÇALIŞTIĞINI HERKEZ BİLİYO BUNLARIN İSTEDİĞİ BUYDU ÇÜNKİ KARTALDA İLÇE TEŞKİLATINI DEVİRMEK ANCAK SEÇİM KAYBEDİLMEKLE OLUR DEDİLER VE ÇEVRESİNDEKİLERİ YÖNLENDİREREK KARTALDA AK PARTİ OYLARINI BÖLDÜLER ŞİMDİ TAM ZAMANI DİYEREK BU SONUÇTAN NEMALANMAK İSTEYEN İNSANLARDIR BU PARTİYE İHANET EDENLERDİR . Ama bu parti tabanı buzaman kadar değer verilmeyen gençler bunun hesabınıda kongrede soracaktır.
Supraliminal
05-15-2009, 12:31
Siirt mahallesi Saadete oy verdi tamamen.İl belediyesinde olsun hepsinde.
DadaşAkp
05-15-2009, 12:47
bende sandım beşiktaş kartal diyince bize uzak kartal
Kartal Babaya cevap
Kartal Baba rumuzlu kardeş bir kaç kez yorum yappmışsın ama yorumların bekir kılıç korumalı olmuş. sen bekir kılıçı bırak o daha dün ak partili oldu senin ak partili arkadaşlarla alakalı bir görüşün varsa onları söyle ama desteksiz atma çok sırıtıyor. bence sen muhtemelen bekir kılıçın kartal gönüllülerinden birisin. o kartal gönüllüleri ki aşkları bir ömre bedel mhp li kardeşler.
arkadaşlar bende kartal soğanlık ta ikamet etmekteyim katal soğanlıkta sandık görevlisiydim benim sandıktan 135 akp 45 chp çıkmştı burak borada sandık görevlisiydim tamam dedim akp kartalı aldı hayırlı olsun daha sandık sayma işlemi bitmedien evden bi telefon geldi chp önde dediler ve kartalı kaybettik tabi bunu en byük etkeni kentes dönüşümdür siirt mahallesi ve yakacık, kurfalı topselvi kentsel dönüşümün vuracağı yerlerde oy kaybetti ama bunun yanındada teşkilatın halktan kopuk yönlerine şahit oldum ve yapılan onca israfı afişler bayralar tabi buna halkın kriz ortamında bu kadar masraf etmesinin sebeb olduğunu düşünüyorum
xhidayet
05-27-2009, 13:14
Ben de bir kaç söz söylemek istiyorum.. müsaade var mı?!..
Supraliminal
05-27-2009, 13:22
Buyrun fikirlerinizi paylaşmakta izin istemenize gerek yok efendim.
xhidayet
05-27-2009, 14:07
Allah razı olsun kardeş!..
yavuzdemirbagcilar
05-27-2009, 14:23
Kentsel dönüşüm Türkiye'nin bir gerçeği ve sanırım bütün her yerde bizi zorladı. Kentsel dönüşümün gereklilik olduğuna inanıyorum ama demek ki bu konuyla ilgili daha detaylı ve ayrıntılı bir çalışma yapılması gerekiyor.
xhidayet
05-27-2009, 14:23
Ben Kartal'da ikamet etmiyorum ama hem evim Kartal'a yakın hem de iş yeri Kartal'da..;
Görebildiğim.. 1- Karanfil dağıtmakla halka inemezsiniz..2- Kartal'lı olamayan adamı ne demeye Kartal'a aday gösterdiniz?..3-Meclis üyeleri kim?.. ben hiç onları seçim çalışmasında görmedim.. 'Sepetteki yumurta' gibi, figüranlardı sanki?!..
Ankara'da milletvekillerini ziyaret ettiğim de 'seçim dönemin de dahi' milletvekilleri benimle görüşmediler.. ama kafamı içeri uzttığımda..'Gelsin..kahveler..gitsin çaylar!..' bir neşe bir kahkaha!.. Benim gibi 5-6 arkadaş saatlerce danışman odasında veya kodidorda bekledik.. görüşmediler!.. şimdi işe gidiyorum.. akşama devam edeceğim..:)
şimdi önümüzdeki seçimlere bakma zamanıdır herkez üzerine düşeni yapsın...
Kentsel dönüşüm Türkiye'nin bir gerçeği ve sanırım bütün her yerde bizi zorladı. Kentsel dönüşümün gereklilik olduğuna inanıyorum ama demek ki bu konuyla ilgili daha detaylı ve ayrıntılı bir çalışma yapılması gerekiyor.
KENTESEL DÖNÜŞÜM BU ÜLKENİN Bİ GERÇEĞİYSE VATANDAŞIN HAKKINI FAZLASIYLA VERECEKSİN VERMESSEN İŞTE KARTALI BÖYLE CHP YE VERİRİZ ADAMLAR BİZ SİZİN EVLERİNİZİ YIKMAYACAĞIZ DİYE OYLARINI ALDILAR VE SEÇİMİ KAZANDILAR . SİYASET BÖYLE BİŞEY SİZ BAŞBAKANIMIZIN KARİZMASINA SIĞINARAK ÇALIŞMAALRINIZA YETERLİ ÖNEMİ VERMEZSENİZ OLACAĞI BUDUR NE DEMİŞLER DOST ACI SÖYLER
Supraliminal
05-30-2009, 14:51
Chp kentsel dönüşüm projesini çok iyi kullanarak seçimi kazanmada büyük rol oynadı.
İrtibat bürolarıyla milletin aklına girdiler.Kentsel dönüşümü çok yanlış anlattılar ve bu sonuç doğdu.
xhidayet
05-31-2009, 12:46
"Birgün Fildişi kuleler de yıkılır"..
Seçim döneminde, Yakacık seçim bürosundaki arkadaşa (Bu ara dikkat ettim, giydiği takım elbise benin nerdeyse dört maaşım eder..:()
Dedim ki;" Bakın! ben sizden, 400 m ileride bir kurumda teşeron firmaya bağlı Özel Güvenlik yapıyorum. Yüksek Lisans yaptım, iki yabancı dil konuşuyorum..defalarca iş müracaatında bulundum belediyeye.. iş bulmuyorsanız en azından yol gösterin!.."
Çay ısmarladılar..;
O kadar..
Kendi adıma konuşmuyorum.. duyguları anlayabilecek, çözüm üretebilecek kadro lazım, ..
Açıkçası Kartal'daki Ak Parti merkezine gitmek istiyorum..
Beni muhatap almazlar.. bozulurum diye gitmiyorum...
"Birgün Fildişi kuleler de yıkılır"..
Seçim döneminde, Yakacık seçim bürosundaki arkadaşa (Bu ara dikkat ettim, giydiği takım elbise benin nerdeyse dört maaşım eder..:()
Dedim ki;" Bakın! ben sizden, 400 m ileride bir kurumda teşeron firmaya bağlı Özel Güvenlik yapıyorum. Yüksek Lisans yaptım, iki yabancı dil konuşuyorum..defalarca iş müracaatında bulundum belediyeye.. iş bulmuyorsanız en azından yol gösterin!.."
Çay ısmarladılar..;
O kadar..
Kendi adıma konuşmuyorum.. duyguları anlayabilecek, çözüm üretebilecek kadro lazım, ..
Açıkçası Kartal'daki Ak Parti merkezine gitmek istiyorum..
Beni muhatap almazlar.. bozulurum diye gitmiyorum...
güzel kardeşim bizde üniversite bitirdik iki yabancı dilin kralını biliyorum (çince)teşkilata yıllarımı verdim benim böyle bir talebim olmadı zira AK parti işçi bulma kurumu degildir.biz partimize koşulsuz gönül verdik.
Arkadaşlar,
Kartal'da yaşadığınız olumsuzlukları, belediyenin eksikliklerini parti teşkilatından beklentilerinizi yollayın yayınlayalım.
Saygılar
http://www.kent34.net (http://www.kent34.net)
Supraliminal
11-09-2009, 14:37
http://profile.ak.fbcdn.net/object2/1993/123/n157056267242_6549.jpg
Facebook AK Parti Kartal Gençlik Kolları Grubu !
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=157056267242&ref=mf
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.