Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte AK Parti Gerçeği. Mitingten İki Çarpıcı Fotoğraf!
PROPOGANDA
07-16-2007, 17:19
Turkiye'de bu goruntuye baska hicbir siyasi parti mitinginde rastlayamayiz. AK PARTI toplumun her kesiminden buyuk ilgi goruyor...
Iki farki yasam tarzi ve ortak nokta...
http://img167.imageshack.us/img167/3762/kopyasgoruntu755gq2.jpg
evet her türlü düşünceye açık AK parti.bu yüzden AK olsa gerek...
Ömer_Furkan
07-16-2007, 21:27
BİZİM PARİTMİZ DİNİMİZ YANİ İSLAM DİNİ GİBİ HERKESE ACIK VE HOŞGÖRÜLÜ...ACIĞIDA KAPALISIDA AŞIĞIDA YAŞLISIDA GELİR MİTİNGDE TEK YÜREKK OLURR VE DESTEKLERRR...BİZDE DIŞLAMA YOK FARKIMIZDA BU ZATEN..BİZE OY VERMEYENLEREDE CEHHENEMDEN BİLET FALAN KESMİYORUZZ DUYRULURR ;)...
armegeddon1907
07-17-2007, 00:56
turkıye zaten bu fotgrafa yorum yapanlara yuzunden hep gerıde kalıyor sımdı soyle bakalım bu fotolardan ne anlıyorsunuz sayın muhalefetcıler
PROPOGANDA
07-17-2007, 12:15
Ak PARTI merkez bir partidir.
Yuregi TURKIYE askiyla carpanlarin olusturdugu bir partidir.
Bir CHP mitinginde carsafli bir bayana rastlayamazsiniz. Yine ayni sekilde SP nin mitinginde sifir kollu, askili elbise giyen bayana rastlayamayiz. Halbuki ikiside TURKIYE nin gercegidir. AK PARTI bunu biliyor.
masaüstü resmim oldu. PROPOGANDA Süper sağol.
akzeinebu
07-17-2007, 12:54
10 numara dinini yaşayan insanlara gerici diyenler utansın !
akpli_ismail
07-17-2007, 21:22
ARKADASLARIM PARTTİMİZ HERKEZİN YANINDA DİN.DİL.IRK.RENK.AYRIMI YAPMIYORUZ BİZ HERKEZ YANIMIZDAhttp://img64.imageshack.us/img64/6530/basbakanln9.jpg
BİZE LAZIM DEĞİL O KARA FATMALAR. GİTSİNLER SP YE. GERÇİ SP DE DE ASKILI BAYANLAR VAR ONLARIN ORDA İŞİ NE ANLAMADIM. TAKAS EDELİM PARTİLİLERİ BARİ...
Kusura bakma ama Tam dayaklik adamsin.
O Kara Fatma dedigin bu Milletin Anasi bacisidir..kendi Milletine saygisi olmayan Ak Partili degildir.
Böyle Hakaret edenleride hic görmemistim Ak Parti siralarinda.
murselyavuz
07-18-2007, 16:42
bu resim bizim Türkiye2de her kesimden insana açık olduğumuzun ve amacımızın yaşanabilir bir Türkiye olduğunun bu konuda her kesimden destek aldığımzın bir kanıtıdır...
güzel bir anektod
paylaşım için teşekkürler
dinimizce siyah giyinmek uygun değil karaçarşaf giyip alnına akparti yazanlar... bence mutlu olunması gereken birşey değildir.
Yobazlar AKP'li deniliyor.
murselyavuz
07-18-2007, 16:49
kimin ne düşlündüğü bizim umrumuzda değil...
insanların ağzı torba değil ki büzelim...
kimisine göre zaten yobazız...
kimisine göre ise siyonist...
biz kendi doğrularımızı bilelim arkadaşlar...
Eğer herkesi memnun etmeye kalkışırsak kimseyi memnun edemeyiz...
Ayrıca çarşaf giyinen kardeşlerimize de biraz daha saygılı olmamız gerekiyor...
Ayrıca çarşaf giyinen kardeşlerimize de biraz daha saygılı olmamız gerekiyor...
altını çizerek söylüyorum "kara" çarşaf giyen benim kardeşim değildir.Siz kardeşlerinize(!) saygı duyabilirsiniz.
Ömer_Furkan
07-18-2007, 17:32
ARKADAŞLAR BUNUN TARTIŞMASINI YAPMAYALIM ŞİMDİDEE..ÇARŞAFDA GİYEN BAŞI ACIKTI OLAN KAPALIDA OLANN HERKESS KARDEŞİMİZDİRRR..AK PARTİLİ OLARAK BARİ SİZZ BÖLE KONUSMAYINNN... :'( :'(
Leonidas kardeşim, yukarıdaki arslan rumuzlu vatandaşımız akpartili değil, onun sözlerini akpartili olarak sanma. Onun partisi m.h.p miş. Yani bunlar zaten ayrımcılığı severler. Baksana adama hemen ayırımı yapmış. Çarşaflı kardeşim değil,diğerleri kardeşim...
ben islamiyetten sogumuyorum...
yani o kara çarşaf giyer öbürü pardüse giyer öbürü açık gezer kime ne bundan??
herkezin inancına dinine,ırkına,tarzına sayılı olalım lütfen...
ayrıca resim harika arkadaşım sanada +1 begeni ;)
mesudum47
07-18-2007, 17:56
valla giyimleri hakkında yorum yapmak bana düşmez...
umrumda da değiller...
ama çeşitlilik güzedir...
hele böyle bir coğrafya da yaşanıyorsa....
Ömer_Furkan
07-18-2007, 18:03
Leonidas kardeşim, yukarıdaki arslan rumuzlu vatandaşımız akpartili değil, onun sözlerini akpartili olarak sanma. Onun partisi m.h.p miş. Yani bunlar zaten ayrımcılığı severler. Baksana adama hemen ayırımı yapmış. Çarşaflı kardeşim değil,diğerleri kardeşim...
saoll dostumm ;)
PROPOGANDA
07-18-2007, 18:04
BU IKI KARE AK PARTININ NASIL BIR YAPI OLDUGUNU GOSTERIYOR.
TOPLUMU KUCAKLAMAK NEDIR. BUDUR ISTE.
PROPOGANDA +1 benden güzel resim için.
kıyafetin rengi onemli olmasa gerek; bu carsaf beyaz da olabilir, mavi de olabilir, yeşil de olabilir yani kişilerin kendi tercihi. evet belki carsaf gibi bir kıyafet özellikle de siyah renk olunca dikkat çekilmesine sebep oluyor olabilir. acizane söylüyorum bana kalsa çok dikkat çekmek istemez ve siyah rengi tercih etmezdim. bu benim kendi düşüncem. herhalde kendilerine göre bir nedenleri olsa gerek bilemiyorum; kullananlara sormak lazım. son olarak, önemli olan kıyafet değil kıyafetin içindeki düşüncelerdir ve çarşaf giydiğinden hareketle de bir kimsenin düşüncelerinin kötü veya çağdışı olduğu kesinlikle düşünülemez diye düşünüyorum. zaten islamiyet çağdaşlığın ta kendisidir; emrettiği ya da yasakladığı kurallar içinde insanlığa ve topluma zararlı olabilecek ya da ilerlemeyi ya da bir başka ifadeyle gelişmeyi önleyecek hiç bir emri yoktur. bir insan da bu emirleri doğru kaynaklardan elde etmişse(kitap, sünnet, icma ve kıyas) ve tatbik ediyorsa zaten çağdaştır. he yanlış öğrendiği şeyler varsa ya da uygulamasında yanlışlık varsa orasını düzeltmek biz kardeşlerimizin birbirimize karşı vazifesidir. saygılar ...
ben islamiyetten sogumuyorum...
yani o kara çarşaf giyer öbürü pardüse giyer öbürü açık gezer kime ne bundan??
herkezin inancına dinine,ırkına,tarzına sayılı olalım lütfen...
ayrıca resim harika arkadaşım sanada +1 begeni ;)
ne alasakası var yaa...dini niye bu kadar abartıyorlar
dinde ne diyorsa o kadar kapan niye fazla kapanıyorsun?
afedersiniz ama daha fazla mı sevap oluyor
hayır!sadece cahillik ona sorsan Atatürk hakkında Kurtuluş savaşı hakkında bu ülkenin nasıl kazanıldığı hakkında hiçbir bilgisi yoktur
hatta belki de cumhuriyet laiklik ve Atatürk karşıtıdır da
Degerli Emre bazi yazilardan Futbola Ilgin oldugu kanaatine vardim..sana Futbol ile ilgili örnek vermek istedim.
Futbolcunun Oynayacagi Oyunun Kurallari ve Kriterleri bellidir.Fifa da yazar.
Bu Kriterlere göre bir Kalecinin hücum yapip Final macinda v.s Gol atmasi normal degildir..
Ayni sekilde bir Süper Forvet son dakikada Kalesini Koruyarak yenilgiyi önlemesi bu Kriterlerin disindadir..
Bu Futbolcularin Kriterlerinin disina cikmalarindaki ANA SEBEP Fotbolu Severek Oynamalaridir ve Fotbola ASIK olmalidir.
Onlari Futbolun Profu olmakta Adaydirlar.
Ayni sekilde Islamin Örtün EMRINE uyan Insanlarda buna benzer..ne kadar Severse o kadar ILGI gösterir Dinine..ne kadar yakinsa Dinine o kadar ASIK olma ihtimali yüksektir.
Bu yazidan Carsaflilar en Dindar Kesimdir anlami cikarilmamalidir.
Seven ve Ilgi Duyan Sevdigi icin yapmayacagi sey yoktur.
Senin kararini degistirmen icin bir caba olarak algilama bunu..lakin ILK cümleni tekrardan gözden gecir.
muhabbetle
Bizim ilkemiz her kesime saygılı olmaktır açıkçası bazı arkadaşların yazılarını görmekten inanın çok büyük hayal kırıklığı ve üzüntü hissettim oradaki her insan bizim ak partimize gönül vermiş bir bireydir bunu asla unutmayın.
vuslat_19
07-21-2007, 03:21
bazı insanlar gerçekten ayetlerden habersiz konuşuyo ve bu konuştuklarının doğru olduğunu sanıp ayetleri inkar edip günaha giriyolar bence yorum yapmadan önce bi okuyalım ne kadar gerkli siyahlara bürünmek okuduktan sonra yorum yapmak çok daha düzgün olur
ist mitinginde bende böyle kareler çok gördüm bana şaşırtıcı gelmiyo böyle şeyler ama akp lilere gerici diyenlerinde bu kareyi görmelerini çok isterdim demekki akp her kesime hitap ediyo pekki ya diğerleri
uniakrep_1903
07-29-2007, 20:28
İNSANLARI TERCİHLERİYLE YARGILAYANLAR ÖZGRLÜK ÖZGÜRLÜK DİYE TERÖR ÖRGÜTLERİNE DESTEK VERENLERDİ UNUTMAYALIM İNSANLARIN FİKRİ ÖZGÜRLÜKLERİNE GERÇEKTEN SAYGI GÖSTERELİM
fatih_44
07-31-2007, 00:32
paylaşım için sağol
murselyavuz
08-02-2007, 17:55
arkadaşlar hiç kimsenin elinde değildir kimin ne giyineceği...
bugün türbana evet kara çarşafa hayır diyenlerin ne malum yarın mini eteğe evet türbana hayır demeyeceği...
kişilerin kişisel kararlarına saygı duymalı onları kişilik haklarından dolayı eleştirmemeliyiz....
iyi o zaman ben de şöyle diyeyim sana
mayoya evet bikiniye hayır....
saçmalamayın allah aşkına ya....
isteyen istediğini giyer kardeşim kim neden karışıyor....
murselyavuz
08-02-2007, 18:11
dinime söven müslüman olsa derler bizim orada
senin ülkücülük dediğin şey ne
sen ne biliyorsun ülkücülük hakkında ne alakan var ülkücülükle...
sen dediğin gibi ülkü ocaklarına giderek ülkücü olunmaz...
şehit törenlerinde...
kurt işaretleriyle sağa sola bağırarakda ülkücü olunmaz...
haddini bil...
dinini yaşmaya çalışan insanlara da gerici deme!!!!
DOĞRU DÜZGÜN YAŞAYIN DİNİNİZİ ÜLKÜCÜ OLUN GERİCİ DEĞİL
BIRAKIN ALLAH AŞKINA ÜLKÜCÜLÜĞÜ YERİN DİBİNE SOKTUNUZ. SİZİN SAYENİZDE İNSANLAR ÜLKÜCÜYÜM DEMEYE UTANIYOR.
ESKİDEN ÜLKÜCÜLER NAMAZ KILAN İBADETİNİ YAPAN İNSANLARDI SİZ BIRAKIN NAMAZ KILMAYI KILANIDA ENGELLİYONUZ.
RDönmezs
08-02-2007, 21:05
işte görüntü işte AK tablo
hayataAKartı
08-02-2007, 22:02
Arkadaşlar ülkemiz bir mozaik gibi. Her görüşten ve yaşam tarzıdan insan var. Bunlar Kürt Türk Zaza Laz Çerkez Alevi Arap ... ve daha bir çoğu. ancak bunların hepsinin kimliğinde TC yazıyor. Dikkatinizi çekerim Türk Kürt Zaza vs.. yazmıyor TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI yazıyor. Ülkemiz TÜRKİYE CUMHURİYETİ Türk Cumhuriyeti veya devleti değil. Partimiz bu güne kadar ne türk dedi ne laz ne kürt nede zaza. Her Şey TÜRKİYE İçin bu anlama bu düşünce yapısına bakarmısınız. Bu gün kendine türk diyenler mhp kürt diyenler dtp derdi.Her Şey TÜRKİYE için diyenler ise AK Parti dedi. Selamlar
scheriff30
08-03-2007, 13:25
bizim sentezimiz bu işte size ayılmayacak bu mozaiğin canlı örneği fazla söze gerek yok kanımca
yvtnydcn
08-04-2007, 10:31
fotograflar cok güzel baska söze gerek yok gerekli yorumların arkadaslarımız yapmıslar
çarşafa iyi gözle bakmasam da giyene saygı duyarım.herkes kendi tercihlerini uygulamakta özgürdür.kimsenn bu konuda laf söylemeye hakkı yoktur,olamaz
dinimizce siyah giymenin uygun olmadığını nerde okudunuz böyle birşey asla yokdur ayrıca onlar yobaz değil eminim sizden daha laikdirler
AKmetalci
08-05-2007, 14:39
o degilde. banada birisi sarılsın. resim muthis zaten =)
ya beyler bayanlar sen türkiyede siyaset yapıyorsan yapacağın siyaset senin benim annemein bacımın başörtüsü ile ileyse yaptığın siyaset değil he ama birşeyleri kullanmak için yani sağ kesimi kötülüyüp alay geçerek sol kesimden oy kullanmaya çalışıyorsan ne yapalım bu siyasetin bir kuralı
silvermann
08-07-2007, 15:49
yakında inşllh hersey yoluna gırecek bu hukumetle
ben de sol karedenim ;D ;D ;D
giyidiklerimiz ne olursa olsun önçe kafamızdaki düşünceleri değiştirmemiz gerekir kıyafetleri siyasete alet etmemek gerekir doğrusu budur
Onlybullet34
08-07-2007, 22:52
"Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok."
Mevlana Ne Güzel Demiş..
BİZİM PARİTMİZ DİNİMİZ YANİ İSLAM DİNİ GİBİ HERKESE ACIK VE HOŞGÖRÜLÜ...ACIĞIDA KAPALISIDA AŞIĞIDA YAŞLISIDA GELİR MİTİNGDE TEK YÜREKK OLURR VE DESTEKLERRR...BİZDE DIŞLAMA YOK FARKIMIZDA BU ZATEN..BİZE OY VERMEYENLEREDE CEHHENEMDEN BİLET FALAN KESMİYORUZZ DUYRULURR ;)...
çok güzel açıklamıs.. fazla söze gerek yok ;)
şişligençlik
08-08-2007, 19:17
ewet bende ordaydım harıka kürt-türk alevi sünni acık kapalı herkess ordaydı
MERKEZ PARTİ DİE BEN BUNA DERİM. :o
murselyavuz
08-09-2007, 05:48
ben de sol karedenim ;D ;D ;D
sevdim bunu!!!!
Osmanlı61
08-10-2007, 11:46
bence baskanıma yüklenenlere iyi bir cwp olcak bi resim ÇOK SAOLASIN..
tayyip06
08-11-2007, 14:36
fotoğraf çok manidar...çarşaflı bacılarımıza konuşan arkadaştan ricam,terbiyesizlik yapmaması,kendi anası-bacısına da laf gelsin istemez sanırım....
SELAMETLE......
onun anası bacısımı kaldı kardeşim
bizde onun için çalışıyoruz ama adam kendi tarihini bilmiyo
Bu inanılmaz bir duygu arkadaşlar...Şurda şu resime bakıp da "helal olsun bana be,ne akıllı adam mışım ben,gurur duyuyorum AK'ımla!" diyebilmek çok güzel bir duygu...
Merkez lafı benim çok hoşuma gitmiyor;ama şu gerçek çok hoşuma gidiyor:
Her yerini kapatanla her yerini açan arasında bir ortak nokta oluşturabilmek her babayiğidin harcı değildir! ve bizler bu nadir babayiğitlerdeniz!!!
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:48
bazı anlar vardır yorum yapmak o anın o guzel duygularını yıkmak gibi bir seydir bu resmi afis yapsak cümle alem gorur MERKEZ PARTİSİ oldugumuzu.....
Üç mevsim
11-24-2007, 18:13
ARSLAN : Ayrıca çarşaf giyinen kardeşlerimize de biraz daha saygılı olmamız gerekiyor...
altını çizerek söylüyorum "kara" çarşaf giyen benim kardeşim değildir.Siz kardeşlerinize(!) saygı duyabilirsiniz.
Çarşaf giyene saygı duymayanın burada yeri olamaz. Arslan Chp forumlarına davet ediyorum seni. Frekansları karışıtırmışsın sen.
Necip Fazil
11-24-2007, 22:39
Partimiz böyle evet de ...
VesseLam
muhtesem ya hanı kapak olsun dıcem ama olmuyor...saygı saygı...
bırılerı " aa bız basortusune karsı degılız benım hızmetcımde basortulu" derken...bızım partımızde kapalısı acıgı hepsı basımızın tacı..
budur super goruntu ya...
DUNYASURGUNU
11-24-2007, 23:05
TEŞEKKÜR EDERİM...
RDönmezs
05-16-2008, 02:46
Bu resim tam kapaklık ;)
akgenclik56
05-16-2008, 11:35
paylaşım için sağol.emeğine ve eline sağlık.
akgenclik56
05-16-2008, 11:37
göremiyenler bir kez daha görsünkü akparti halkın partisidir.(benim senin değil herkesin)
DURMAK YOK YOLA DEVAM!!
TEK VATAN TEK BAYRAK TEK MİLLET
HERŞEY TÜRKİYE İÇİN
By_ÇAKIR
05-16-2008, 11:38
Yoruma gerek yok, resim ortada. +1
tugba_007
05-16-2008, 11:48
Tamam Ak Parti her kesimden insanı kucaklıyor ama bunu böyle resimlerle ortaya koymak çok saçma. Zaten konmamış da.
Kara çarşaf giyenler bir kesim, sevgililer bir kesim. Bu sınıflaşmayı nasıl oluyor da yaratıyorsunuz. Ak Parti siyasal bir örgüt. Siyasal görüş zenginliğine göre her kesimi kucaklıyor evet ama iman seviyelerini belirleyip daha sonra da bunları kesimlere bölmek bence çok yanlış.
akgenclik56
05-16-2008, 11:51
Yoruma gerek yok, resim ortada.
resimi anlamayıpta veya hesabına gelmiyenler olabilir.açıklasak daha ii olur :)
Akmehmet_Akif
05-16-2008, 18:29
bay-kal bey buda likiliğe aykırımıbir bakın bay-kal bey. Fotoraf için saolun bu fotorafı yüzlerinin ortasına biryere uhuyla bazılarına yapıştırmak lazım
Akmehmet_Akif
05-16-2008, 18:31
gerçi yazık uhuya 25 kuruş yada 30 kuruş 30 kuruşa bir fakire ekmek alırız daha iyi
ENGİNEER
05-16-2008, 19:43
Konuyu baştan aşağı okudumda bütün yorum yapanlar hep farklı ve eski üyeler.İçinde çarşaf giyen kardeşlere laf eden felan olmuş.Ayıp etmişler doğrusu...
Fakat gerçekten bizim partimizin farkı bu resimde...
Konuyu baştan aşağı okudumda bütün yorum yapanlar hep farklı ve eski üyeler.İçinde çarşaf giyen kardeşlere laf eden felan olmuş.Ayıp etmişler doğrusu...
Çok eski bir konu gerçekten kim bulupta çıkartmışssa Allah razı olsun =)
Seçim zamanı aktif olan arkadaşları hatırlamış oldum bende :)
ENGİNEER
05-16-2008, 20:40
Zaten 2. sayfada senin yorumun vardı gördüm o zamandan beri varmışsın hiç çaktırmıyosun Merve hanım :) 8)
Zaten 2. sayfada senin yorumun vardı gördüm o zamandan beri varmışsın hiç çaktırmıyosun Merve hanım :) 8)
Üye numaram boşuna 9 değil yani ;D
sermin.coskun
06-05-2008, 20:08
işte biz böle bir müthişi bir partinin üyesiyiz ??? ???
süper bizim partimizin ayrıcalığı 8)
merkez partisi olduğumuzun en buyuk kanıtıdır....
Supraliminal
06-30-2008, 19:13
Atatürkümüzde Ak Partimizin Düşüncesindeydi o hiç dil,din,ırk ayrımı yapmasdı !Doğrusuda budur .
Geçen tavla oynarken nette biriyle tanıstım dedim nerelisin ankara dedi dedi sen nerelisin malatya dedim malatyalılar cok yobazmış dedi dedim nasıl yani akparti kazanıyomus dedi şaşırdım kaldım :) malatya %52 cıkardı akparti nese kapak olsun :)
ak parti merkez partidir.Toplumun bütünü kucaklar
PeerLeSs
05-19-2009, 11:03
BİZ VE BERABERİZ 70 MİLYON KARDEŞİZ ..
AYRI GAYRI YOK BİZDE CUNKİ BİZ TÜRKİYE'YİZZZZZZ
Ak Parti' nin her kesimi kucakladığını gösteriyor.
malatyalı_44
06-06-2009, 19:18
işte bu bizim farkımız bizler bu yüzden bu kadar seviyoruz ak partiyiy başarıları daim olsun
ATmaCA53
06-06-2009, 19:22
görsünlerde örnek alsınlar.
ali_efe08
06-16-2009, 01:18
Bu fotograf Ak Parti'yi her anlamda yenilikci acık görüşlü bir politika izlediğine örnektir. DURMAK YOK YOLA DEVAM...:güzel:
ali_efe08
06-16-2009, 01:19
KİMSEYE BOYUN EĞMEYİZ YÜCE YARANDANDAN BAŞKA
Atlantis
06-16-2009, 01:44
sahil partisi degiliz !
Türkiye partisiyiz kaybettigimiz izmirde bile % 32 aldik !
DavosKralı
12-14-2009, 21:43
Ak Parti'yi bu yüzden seviyorum
potomyalı
01-31-2010, 02:00
kürtü, lazı, çerkezi herkezi kucaklayan başka bir parti varmı allah aşkına
Enes Ekmekçi
05-09-2010, 21:10
Çok güzel demişsin kardeşim.. :gül:
Cihannur
05-09-2010, 21:38
AK Parti Türk Milleti'nin ta kendisidir. AK Parti Türkiye'dir.
Hüdaverdi
05-09-2010, 21:42
Farkımız tarzımız her kesime açık olmamız :güzel:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.