fatih kısaparmak balon baskılı balon İşte AK PARTİ'nin iddaname savunması.....( akparti.org.tr'den) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte AK PARTİ'nin iddaname savunması.....( akparti.org.tr'den)

taya
05-24-2008, 14:42
http://www.akparti.org.tr/iddianame_cevap_tr.pdf

Arkadaşlar dosyayı pdf formatında indirmek için www.akparti.org.tr den sağdaki iddanameye cevaplarımız kısmından Türkçeye sağ tıklayıp expoler için hedefi farklı kaydet firefox için farklı kaydeti seçerek dosyayı indirebilirsiniz. bu bilgi geç oldu biraz hoşgörünüze sığınıyorum....

kaynak: www.akparti.org.tr

mehmetal
05-25-2008, 11:57
Teşekkurler ;)

YavuzSultanSelim
05-26-2008, 03:55
teşekkürler...

taya
05-26-2008, 22:07
biz teşkkür edriz ne demek....

Deniz.Feneri
05-28-2008, 01:43
teşekkürler bu savunmayı merak ediyorum

dilek
06-07-2008, 21:48
- 441 kişilik yönetim merkezinin aldığı bir kararı, 9 kişilik bir yargının bozabildiği,

- %48 oyla iktidara gelen bir partinin iktidardan düşme tehlikesini yaşadığı,

- Anayasasında ’’Eğitim de Özgürlük’’ maddesinin geçtiği fakat buna rağmen bunun engellendiği,

- Anayasında çelişen maddelerin olduğu ve Laik olmaya çalışıp her geçen gün daha da yozlaşan bir din ortamının olduğu,

BİR ÜLKEDE YAŞADIĞIMIZIN FARKINDAYIZ!!

RDönmezs
06-09-2008, 19:29
- 441 kişilik yönetim merkezinin aldığı bir kararı, 9 kişilik bir yargının bozabildiği,

- Anayasasında ’’Eğitim de Özgürlük’’ maddesinin geçtiği fakat buna rağmen bunun engellendiği,

- Anayasında çelişen maddelerin olduğu ve Laik olmaya çalışıp her geçen gün daha da yozlaşan bir din ortamının olduğu,

+1 :-*

dilek
06-09-2008, 19:30
eyvallah rıdvanım ;)

_Yeniden_
06-09-2008, 19:33
En kısa zamanda tamamını okuyabilirim inşAllah....
Teşekkürler +1

ENGİNEER
06-09-2008, 19:35

Resmen yargıçların anayasayı çiğnediği bir ülkede yaşıyoruz...

RDönmezs
06-09-2008, 19:37
eyvallah rıdvanım ;)
Ne demek ablacım çok güzel yazmışsın..

_Yeniden_
06-09-2008, 19:39
İşin üzücü yanı bu bir değil iki değil....

Anayasa mahkemesi kuvvetler ayrılığını yıkarak kendi ideolojisiyle kanunları silip kendine has yorumlayışıyla bu tür utanç verici olaylara sebep oldu....

Ama noluyo sonunda unutuluyor....Peki ne zamana kadar sürücek bu yargıçlar oligarşisi!

dilek
06-09-2008, 19:41
Yarınlarda karanlık günlere bırakmıycaz ülkemizi.

Süleyman Demirel demişki ;
yargıçlar hakem görevi görüyomuş bu durumda.
ozaman hakeme gözlüüük >:(

taya
06-11-2008, 01:42
günclleme

Tubahan
06-13-2008, 16:42
artık tahammüledemiyorum ne olacak bu ak partinin hali? Allahım sen yardım et ne olurrrr :'(

FuRKaN41
07-18-2008, 21:30
Sağol Kardeşim

KAPİTALİST
07-18-2008, 21:34
AKP kapatılmalıdır. AKP kapatılmadığı sürece bu ülkeye huzur ve mutluluk gelmez. AKP'nin iktidarda olduğu her dakika, Türkiye için kayıptır, geriye gidiştir.

AKP'nin kapatıldığı gün, arkadaşlarla havai fişek patlatacağız :D

tayyipleyiz
07-18-2008, 21:37
Ak Parti kapatılmalıdır. Ak Parti kapatılmadığı sürece bu ülkeye huzur ve mutluluk gelmez. Ak Parti'nin iktidarda olduğu her dakika, Türkiye için kayıptır, geriye gidiştir.

Ak Parti'nin kapatıldığı gün, arkadaşlarla havai fişek patlatacağız :D

Siz bu rüya ile yaşlamayın bence ... Göreceğiniz rüyalar iktidar adına olsun. ;)

KAPİTALİST
07-18-2008, 21:38
Ak Parti kapatılmalıdır. Ak Parti kapatılmadığı sürece bu ülkeye huzur ve mutluluk gelmez. Ak Parti'nin iktidarda olduğu her dakika, Türkiye için kayıptır, geriye gidiştir.

Siz bu rüya ile yaşlamayın bence ... Göreceğiniz rüyalar iktidar adına olsun. ;)

Rüye değil gerçek.

tayyipleyiz
07-18-2008, 21:39

Rüye değil gerçek.

Asıl vahim tarafıda rüya olduğunu bilmemeniz. Gerçek sanılan seraplar. ;)

KAPİTALİST
07-18-2008, 21:43

Rüye değil gerçek.

Mahkeme üyeleri Atatürkçü ve laiktir. AKP li değiller. Adamlar iyi eğitim almışlar. AKp yi kapatacaklar ve çok da haklılar.

tayyipleyiz
07-18-2008, 21:44

Rüye değil gerçek.

Mahkeme üyeleri Atatürkçü ve laiktir. Ak Parti li değiller. Adamlar iyi eğitim almışlar. Ak Parti yi kapatacaklar ve çok da haklılar.

Sen hak dağıtıcısımısın ki; hak payı yapıyorsun. ;)

FERM@N
07-18-2008, 23:03

Rüye değil gerçek.

Mahkeme üyeleri Atatürkçü ve laiktir. Ak Parti li değiller. Adamlar iyi eğitim almışlar. Ak Parti yi kapatacaklar ve çok da haklılar.

Türkiye yi geriye götüren asıl kaynak; sizin gibi düşünüp başka fikirlere kapalı olanların zihniyet açığıdır...Elbet mahkeme üyeleri Atatürkçü -amenna,görünen köy klavuz istemez- fakat laik olup olmadıkları tartışılır...Birgün eğer Ak Parti kapatılacak olursa istediğiniz kadar havai fişek mi ne patlatıyosanız patlatınız...(Şunu unutmayın; bizim davamız yalnızca Ak Partinin var olmasıyla olup,kapatılınca kaybolacak dava değildir...BİZİM NE ŞİMDİ NE DE YARIN kaybedecek hiçbirşeyimiz yoktur...DURMAK YOK HER DAİM YOLA DEVAM...)

taya
07-19-2008, 00:56

AK PARTİ kapatılsa dahi biz sözümüzü söyledik: Bu Şarkı Burada Bitmez....