Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte 'Gandi'nin muhteşem çözümü: Bakarız..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinden yardım isteyen 4 ilköğretim öğrencisine bakın ne cevap verdi.
http://www.habervaktim.com/resim/resim166770_2.jpg
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam yemeği için gittiği bir lokantada kendisinden dershane konusunda yardım isteyen 4 ilköğretim öğrencisine, "Ona bir şey diyemem ama bakarız" karşılığını verdi.
Partilileriyle buluşmak için geldiği Erzurum'da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirenCHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sivil toplum temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından akşam yemeğini, Kongre Caddesi'ndeki Koç Cağ Kebap'ta yedi. Kılıçdaroğlu, yanına gelen işsiz bir vatandaşın iş talebiyle ilgileneceğini söylerken, dershane konusunda yardım isteyen 4 ilköğretim öğrencisine, "Ona bir şey diyemem. Ama bakarız" dedi.
Yemek sonrası gittiği 12 evden oluşan Erzurum Evleri'ni gezen Kılıçdaroğlu, burada yer sofrasında çay içti.
http://www.habervaktim.com/haber/166770/iste_gandinin_muhtesem_cozumu_bakariz.html
Sabahın nurunda katıla katıla gülüyorum :hihi2:
İyi ki Chp var, olmaması durumunu aklıma getirmiyorum ;D;D
istiklal19
02-07-2011, 20:07
olmasa siyasette mizahi gülecek bişey olmazdı heralde :))
ak sevda
02-07-2011, 20:19
çok fazla şey istemişler ondan herhangi bir söz vermemiş
Adam sadece genel başkan ne yapacaktı ki?
Hakan Özkan
02-07-2011, 20:49
üstüne çok gidiyorsunuz kılıfdaroğlunun. Adamın başı yine belada başörtülü özel militan oluşturmakdan.
Hüdaverdi
02-07-2011, 21:13
Gözünüze dizinize dursun (böylemi deniyordu la ? )
Adamın ayağına giycek ayakkabısı yok,kağıttepe muhtarlığına başvurmuş fakir fukara yardımı için.
Sizin beklentinize bakın.
Utanın la.
;ı:
İntifada
02-07-2011, 21:56
onun adı kemal kılıçdaroğlu
Adil Öztürk
02-09-2011, 16:08
Ne kadar komik bir site bu.. Gerçi şaşırdığım söylenemez ama..
Forum kurallarını kaydolurken okudum. Padişahımız aleyhinde yazılanlar uyarısız silinecek diyor.. Bu bölüme de bir baktım ki, ne küfür etmek yasak diyor ne hakaret etmek yasak.. Ağzınıza geleni söyleyebilirsiniz muhalefet hakkında..
Merak ediyorum; Haziran seçimlerinde CHP ya da MHP tek başına iktidar olursa, AKP'nin kellesini kurtarmak için hazırladığı yasaları CHP ya da MHP de kullanırsa, gene sesinizi çıkartmayacak mısınız yoksa her zamana yaptığınız gibi çamurlaşmaya devam mı edeceksiniz.. Acayip bir durum...
Forum kurallarını kaydolurken okudum. Padişahımız aleyhinde yazılanlar uyarısız silinecek diyor.. Bu bölüme de bir baktım ki, ne küfür etmek yasak diyor ne hakaret etmek yasak.. Ağzınıza geleni söyleyebilirsiniz muhalefet hakkında..
Merak ediyorum; Haziran seçimlerinde CHP ya da MHP tek başına iktidar olursa, AKP'nin kellesini kurtarmak için hazırladığı yasaları CHP ya da MHP de kullanırsa, gene sesinizi çıkartmayacak mısınız yoksa her zamana yaptığınız gibi çamurlaşmaya devam mı edeceksiniz.. Acayip bir durum...
Sözlerine dikkat et kimse kellesini kurtarma ugraşında değil ülkesine ihanet eden kellesini kurtarmak için uğraşır bunu da yıllardır chp zihniyetinde görüyoruz Biz Bu Yola Beyaz Kefeni Giyerek Çıktık çok güldürdün beni Chp yada mhp tek başına iktidar mı:w: Kim küfretmiş? Adam bize aptal demiş ağzına ne gelirse sölüyo örnek vermeye kalırsak chp den...Sen hakaretten bahsediyosun arkadaşım rahatsız oluyosan güle güle
İntifada
02-09-2011, 17:55
paşa hayal dünyasında yaşama...
bu halk ne chp ye ne mhp ye iktidar vermez...
ülkede başbakana hakaret etmek yasak gibi bir hava oluşturma...
başbakana anasını satmış diyen adam bugün chp de siyaset yapıyor...
işte en son şaklaban deyyusun biri yine bizlere aptal dedi...
bundan daha serbest bir ortam bulamazsınız...
zatende yoktu...
EpiVaTeS
02-09-2011, 18:19
Bizim edebimiz ağzımıza geleni söylememize müsaade etmez...
Ama ağzına geleni söyleyenler CHP'de siyasete başladılar...
Boşuna zırlamayın yani...
Terennüm
02-09-2011, 18:24
yavaş yavaş siyaseti öğreniyor...tamam dese ihale ona kalacak:) olmaz dese bir dershane işi yapamadın nasıl ülkeyi yönetirsin diyecekler... fransız siyaseti yapıyor bakarız kemal:) ne demek o yuvarlak konuşuyor...yani ne olumlu ne olumsuz:D
Adil Öztürk
02-09-2011, 18:29
paşa hayal dünyasında yaşama...
bu halk ne chp ye ne mhp ye iktidar vermez...
ülkede başbakana hakaret etmek yasak gibi bir hava oluşturma...
başbakana anasını satmış diyen adam bugün chp de siyaset yapıyor...
işte en son şaklaban deyyusun biri yine bizlere aptal dedi...
bundan daha serbest bir ortam bulamazsınız...
zatende yoktu...
Ciddi misin?
Köylüye "Ananı da al git" diyen bir başbakan mı halka saygılı?
"Kömür, makarna istemiyoruz, bölgemize fabrika kur, işimiz olsun." diyen işsiz gence "Yok size fabrika mabrika" diyen başbakan mı halka saygılı?
Hadi onları geçtim, Bebek Katiline, vatandaşlarımızı, Türküyle Kürdüyle katleden bir şerefsize "Sayın" diyen adam mı saygılı?
Cenaze merasimlerinde "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" diye slogan atanlara, laf söyleyen mi saygılı?
Atamız'a saygı duruşuna ( Hani şu 'Halk' dediğiniz insanların saygı duyduğu adam ) kazık gibi dikelmek diyen,
Amerika'nın Türkiye'yi parçalamak, Büyük Kürt ve İsrail devletlerini kurmak amacıyla başlattığı BOP projesi için, "Eşbaşkanıyız elhamdülillah" diyen adamdan mı bahsediyorsun?
[QUOTE=Adil Öztürk;857092]Ciddi misin?
O anamız ağladı diyen adamın provakatör olduğunu sağır sultan duydu daha önce birçok kez aynı eylemlerde bulunmuş, öğrenmişsiniz bir laf olur olmadık yerde bir haltmış gibi kullanıyorsunuz... Çok akıllısınız yav...
Hüdaverdi
02-09-2011, 18:35
Fikirsizm akımına devam ;D La hangi haptan kullanıyorsun söye de bizde uçalım ;D
İhtiyacım varda :p
Adil Öztürk
02-09-2011, 18:41
[QUOTE=Adil Öztürk;857092]Ciddi misin?
O anamız ağladı diyen adamın provakatör olduğunu sağır sultan duydu daha önce birçok kez aynı eylemlerde bulunmuş, öğrenmişsiniz bir laf olur olmadık yerde bir haltmış gibi kullanıyorsunuz... Çok akıllısınız yav...
Başbakan'ı her protesto eden provokatör,
Atanamadık diyen ( üstelik kopya çekmeden yüksek puan alan ) öğretmenler Ergenekoncu,
Sokakta ıslık çalmak dahil vatan ( pardon padişahlık ) haini değil mi?
Hadi buna cvabın "Provokatörmüş" oldu..
Ses kaydı bulunan "Sayın Öcalan"a ne diyeceksiniz?
Ben söyleyeyim, Duymazdan geleceksiniz..
Bakınız, saniyesinde cevap verilirken şuna hala bir cevap alamadım. :D
İntifada
02-09-2011, 21:51
Ciddi misin?
"Kömür, makarna istemiyoruz, bölgemize fabrika kur, işimiz olsun." diyen işsiz gence "Yok size fabrika mabrika" diyen başbakan mı halka saygılı?
Hadi onları geçtim, Bebek Katiline, vatandaşlarımızı, Türküyle Kürdüyle katleden bir şerefsize "Sayın" diyen adam mı saygılı?
Cenaze merasimlerinde "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" diye slogan atanlara, laf söyleyen mi saygılı?
Atamız'a saygı duruşuna ( Hani şu 'Halk' dediğiniz insanların saygı duyduğu adam ) kazık gibi dikelmek diyen,
Amerika'nın Türkiye'yi parçalamak, Büyük Kürt ve İsrail devletlerini kurmak amacıyla başlattığı BOP projesi için, "Eşbaşkanıyız elhamdülillah" diyen adamdan mı bahsediyorsun?
benim yazdıklarımla ne lakası var ki alıntılıyorsun ;D
başka ;D
öcalana sayın demesi hariç çok doğru söylemiş hepsini maşallah diline sağlık :)
bak bide sizi daha fazla kudurtur hem laik hem müslüman olunmaz sözü vardır...oda efsanedir...
Adil Öztürk
02-10-2011, 01:54
Kimin için kendimi üzeceğimi yahut sinirleneceğimi bilebiliyorum. Şahıs çok da şeyimde değil..
Asıl merak ettiğim bir kaç yıl ( belki de daha az ) karısıyla kızıyla, çuval çuval mücevheratını alıp Amerika kaçtığında sizin takınacağınız tavır.
Şeriat yönetimi gelsin diyorsunuz ya mesela, aranızda kızlar falan da var.. Onlar ikinci hatta üçüncü karı olmayı sindirebileceklerse benim için sorun yok..
Ha durun aklıma geldi yahu.. Arınç var bi tane badem bıyıklı..
Buna asker suikast düzenleyecekmiş de televizyonlarda ağlayıp zırlıyordu.
Devletin en gizli odasına girildi şahsın poposunu kurtarmak için..
Bu yüzden bile asker için kullanılan lafları lehlerine çevirmeye gayret etmeleri hayasızlık gerektirir..
Bir de bu orduyla iyi ki savaşa girmemiş demesi var ki, sonrasında Batum için kullandığı laf akıllara zarar..
E koyun sürüleri önünde çobanın kavalı ahengine göre öttürüp öttürmemesi de bir önem arz etmiyor zaten..
Her neyse..
Ne ben bıkarım gerçekleri anlatmaktan
Ne siz bıkarsınız kıçınızı yalatmaktan..
Haydi size, birbirinizi iyi yağlama yıkamalar..
İntifada
02-10-2011, 02:01
sizmi kovacaksınız :)
güldürmeyin adamı :)
artık yaladığınız postallardan bile size hayır yok
ayrıca arınç ne güzel demiş vakti zamanında...
bi bakıyorsun genelkurmay başkanı ağlamna duvarında...
bir bakıyorsun paşaların damatları gayrimüslim...
bir bakıyorsun cami minaresi yıkıyor...
bir bakıyorsun cami bombalama planı yapıyor...
asker bizim askerde bu sizin beslemeleriniz olan askeriyenin başına bela olmuş cunta neci...
O hep bakıyor zaten , ne yapacağını iktidar olduğu zamana saklıyor.. :hihi2: ama olabilir mi orasını haziranda göreceğiz kısmetse.. ;1
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.