Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte size en güzel absürdük örnekler . . . !
Aşağıda paylaşmış olduğum linklere tıklayıp bakacak olursanız göreceksiniz.
Daha başka bişey demiyorum... :):w:
http://www.essizplatforum.com/dindar-bir-genclik-yetistirmek-istiyoruz-147933.html
http://www.essizplatforum.com/bir-kadina-yatirim-efsanesi-keriman-ece-148108.html#post509541
http://www.essizplatforum.com/islam-medeniyetin-de-iz-birakan-bilginlerden-bazilari-148080.html#post509545
http://www.essizplatforum.com/erdogandan-paul-austera-cevap-147819.html
Hüdaverdi
02-02-2012, 19:45
Bir kaç iti (tahrik amaçlı)veya hepsi fark etmez davet etsene buraya ;D
Davet edince nolcek sonra başınıza iş almayın :D
Hüdaverdi
02-02-2012, 19:49
İş mi ? Puhaha :w: Gı ben direk küfür ediyorum keşke dava açılsa bana diyorum ;D
Aklımdan geçeni Allah bilirken kuldan neden saklayayım ;D
Yiyorsa gelsinler engin bilgilerinden faydalanayım.
Garibüzzaman
02-02-2012, 21:32
Absürdük örnekler mi ? Yoksa başka bir şey mi ?
Yapmış olduğun paylaşımlarda, forum üyelerinin yorumlarına mukabele edecek, akli, mantiki izahat yapamadın da, bunu burada paylaşıp ironiye bağlamayı yeğledin.
Neden çetin müdafaalarla yapmış olduğun paylaşımı destekleyecek mülahazalarını göremiyoruz ? Fikirlerini savunacak argümanlardan bu kadar mı mahrumsun.
Hüdaverdi
02-03-2012, 05:18
Karşısındaki insan olmayınca,arkadaş kendisini doğal olarak yormak istememiş,kapiş ? ;D
Garibüzzaman
02-03-2012, 21:40
Ucuz avukatın müdafaası da o nispette oluyormuş demek ki
Hüdaverdi
02-03-2012, 21:58
Kendi hakkında yaptığın tespit gayet güzel tebrik ederim ;D
Bknz: #5
Yıldırım
02-03-2012, 22:04
Arkadaşlardan Chp'li olanları seç forumumuza davet et.
Forumda herkes tamam bi Chp'liler eksik :)
Garibüzzaman
02-03-2012, 22:19
:saygılar::saygılar:;;)
+ 1 :)
Garibüzzaman
02-04-2012, 04:35
Kusura bakmayın ama Kobi raytlığın ötesinde neler yapabiliryorsunuz ? Hayır varsa bir fikrin veya mülahazan söylersin. Boş söylemlere cevap verecek de değilim. O yüzden iki smleyle konuyu kapatmış bulunuyorum. Nedir bu sarmal düşünceler, bohemli, marazalı, boş kafa ağrıtan anlardan.
Acizliğiniz benim nazarımda konu açıldığında deşifre olmuş. İnsan olmadıklarını söylediğiniz bu zümrenin içinde işiniz ne ? Ya sürüyü güdersin, ya da sürüden faydalanırsın. Her ikiside yapamıyorsan beri git. Kreşten fırlamış şahıslar gibi şakşakçılığın da luzümü yok.
Hüdaverdi
02-04-2012, 04:40
İşi çözdüm,şimdi ben it mit dedim ya,kesin bu elemanda o forumdan birisi ve üstüne alındı ;D Değilse bile üstüne alındı baya ciddi takılıyor ;D
Canım ya.
Garibüzzaman
02-04-2012, 05:00
1. Hayatımda kullandığım ilk forum diyebilirim bir kaç üyenin yorumları hoşuma gidiyor, biraz istifade edip sonra gidicem.
2. Senin söylemlerine takılmış olsaydım eleştirilerimi senin üzerinden dile getirirdim.
3. O söylemler başka biri tarafından kullanılsa kontrolsüz yetkini kullanıp hemen banlar veya ceza verirsin. Fakat sen ve sizin gibi bir kaç üye tarafından kullanılan bu tür kelamların hiç bir müeyyidesi yok bu forumda. Bu da forumun ne kadar çapraz bir yönetim anlayışı ile yönetildiğinin en büyük ispatıdır.
Hüdaverdi
02-04-2012, 05:22
Nasılda anlamışım ;D
Benim yazdıklarıma zerre cevap veremezsin zaten,bundan emin ol ;D
Başka forumlar beni ilgilendirmez,Arkadaş link eklemiş,baktım,bir kaç beyni pörsümüş gördüm,gelsinler adam akıllı yazarlarsa sorun yok.Mallar banlanır bu forumda,adam gibi duran ellenmez ;D Bu kadar basit.'Sabrına' güvenene kapımız açık.
Garibüzzaman
02-04-2012, 05:45
Size cevap vermemek acizliğimden değil, fıtratımın cedel yapmaya müsait olmayışındandır. Kelime hazinelerini bir sincap edasında daldan dala atlayıp, şahsınızı haklı çıkarmak tan öte yaptığınız pek bir şeyde yok. Sizdeki bu tutumada ifritim.
Açılan konu bellidir, mevzu aşikardır, tenkit ettiğim nokta bedahet derecede ortada, velhasıl sizden gelen argümanlarda ortadadır.
Hüdaverdi
02-04-2012, 05:54
Wow lafa bak ;D Ne o küçümsüyor musun la ;D Dikkat et küçümsediğin şeyler ardından devasal boyutta şeyler çıkabilir. Kelime oyunu yapıyorsam sen de yap aciz misin bu kadar ? Bak süslü püslü kelimeler kullanıyorsun demek ki kafa var sende,o zaman üstesinden gelirsin karşısındaki kişinin ;D Mühim olan cesaret. Şu saçma sapan nefes konusu bile nasıl bir yapıya sahip olduğunun göstergesi.Daha neyin ciddiye alınsın ki ? İstersen eski türkçe kelimeler yaz paso,bu seni üste çıkarmaz sadece gülünç durumda bulunursun benim nazarımda o kadar ;D ''Ben bilgiliyim gayriciddileri takmam'' havası,bitiyorum işte buna ;D
Ama iyi yapıyorsun bir yandan ciddiye almamakla,aksi durumu rüzgara karşı işemek olurdu yaptığın ;D
http://www.essizplatforum.com/dindar-olmasin-da-ne-olsun-149077.html#post512910
şuraya bakın ALLAH aşkına yav
ben laf yetiştiremiyorum burada paylaşıyorum tek çare olarak
yada biraz rahatlamak için
ağlıyorum bunları okurken
fenalık geçiriyorum
napıcam şaştım kaldım artık
bana bir yol gösterin
:(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.