Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTEYEN İNANMASIN AMA GERÇEKTEN OLDU
Akmehmet_Akif
04-25-2008, 16:45
İnternete giremiyordum.Sebebini annamadım ne kadar uğraştım olmadı.En sonunda doğa ettim tam doğayı ederken bir baktım 2 ışıkta yanıyor.Allahım sana binlerce şükür.
Ak_Zeynep
04-25-2008, 16:54
:D
EpiVaTeS
04-25-2008, 16:55
:o
BENDEN DE :o
;D ;D NE DİYEYİM BİLMEMKİ :D
şaşılacak yada gülünecek bir durum yok. ;) Kardeşimiz dua etmiş, duası kabul olmuş. Muhtemelen dua etmese de internet gelecekti.Ama belki bu kadar çabuk olmayacaktı. Herşey Yaratanın isteğiyle oluyor. ( :D )
EpiVaTeS
04-25-2008, 17:00
yanlız doğa değil dua
NEYSE SIRLAR DÜNYASINA DÖNECEK SANIRIM BU KONU :-X
BaDe_EsNa
04-25-2008, 17:10
:D :D bi ara bizim nettede sorun vardı günlerce nerdeyse hatim indirdim ama net adam gibi arıza giderilmeden düzelmedi :D yok duanın gücüne inanıyorum elbette ama bu komik geldiii :-X
Akmehmet_Akif
04-25-2008, 17:12
şaşılacak yada gülünecek bir durum yok. ;) Kardeşimiz dua etmiş, duası kabul olmuş. Muhtemelen dua etmese de internet gelecekti.Ama belki bu kadar çabuk olmayacaktı. Herşey Yaratanın isteğiyle oluyor. ( :D )
doğru haklısın.yine kesildi olmadı şimdi yine doğa ettim oldu.
Akmehmet_Akif
04-25-2008, 17:13
:D
ney komikse
akmehmet harikasin kucuklugumu hatirlattin bana.
hep dua et olur mu, unutma Peygamberimiz s.a.s gunde o kadar cok dua ve tevbe ediyormus ki.. O ki bir Peygamber ve Allah'in Habibi ama her zaman Kul oldugunu ve Allahtan baskasinin hic bir seyi olduramayacaginin bilincinde oldugu icin gununun buyuk yogunlugu dua ve tevbeyle gecmis.
İnternete giremiyordum.Sebebini annamadım ne kadar uğraştım olmadı.En sonunda doğa ettim tam doğayı ederken bir baktım 2 ışıkta yanıyor.Allahım sana binlerce şükür.
Evet kardeşim, ibretlik bir hikaye seninkisi...
Hiçbir zaman duanı eksik etme... :-*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.