fatih kısaparmak balon baskılı balon jipi olan bana oy vermesin - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : jipi olan bana oy vermesin

milletinadami
02-13-2009, 15:10
Ersin Çelik'in röportajı
ersin.celik@haber7.com (ersin.celik@haber7.com)

Saadet Partisi Genel Başkan değişikliği ile birlikte yeni bir havaya büründü. Partiye atkılımlar çoğaldı. 2001’deki bölünme ve 2002 seçimleri ile birlikte gidenler, yeni genel başkan Numan Kurtulmuş’un pergel metaforu etrafında yeniden toparlanmaya başladı. Bu isimlerden birisi de 2002’de alınan seçim sonuçlarından sonra istifasını vererek yeni bir siyasi oluşumun içine giren Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu. Sivil siyasetin en kuvvetli temsilcilerinden olan Bekaroğlu şimdi Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı.

Kadir Topbaş ve Kemal Kılıçdaroğlu polemiklerinin tam ortasında adının açıklanması ile bir anda dikkatleri üzerine çeken Bekaroğlu, söylemleriyle de tartışma konusu oldu. Dün ajans5.com’da yer alan demecinde, başörtülülerin jipe binemeyeceğini söyleyen Prof. Bekaroğlu özellikle İslamcı kesimi ikiye böldü. Partisinin tabanı da dahil bir gurup Bekaroğlu’na tam destek verirken ciddi anlamda eleştiriler de aldı. Aynı zamanda psikolog da olan Bekaroğlu’nun bu sosyolojik çıkışını kendisi bugün detayları ile konuştuk. Haber7.com’un misafiri olan Bekaroğlu ile sadece başörtüsü çıkışını değil, Saadet Partisi’ndeki değişimi, neden döndüğünü, Numan Kurtulmuş’u, 2002’deki istifası, parti içi demokrasiyi, siyasetin geleceğini ve daha birçok konuyu konuştuk.

http://fotogaleri.haber7.com/inner//579420090213015003435.jpg“Başörtülüler jipe binemez” diye bir açıklama yaptınız. Özellikle İslami kesimden size dair çok ağır eleştiriler geldi Haber7.com’a. Soğukta durakta yanında çocuğu ile bekleyen başörtülü bir kadın ile önünden süratle geçen jipi süren başörtülü kadın fotoğrafını örnek verip, değişimden bahsettiniz. Nasıl bir değişim bu?

Başörtüsü üzerinde örnekler veriyorum. Başörtülü bacılarımız kusura bakmasın. Onlarla ilgili bir şey değil. Başörtüsü bizler için çok zor bir mücadelenin simgesi. Bu konu tamamen iffetle, mağduriyetle, mazlumiyetle ilgili. Hele 28 Şubat’ın mağduriyetinin yaşandığı o günleri düşünün. Hala daha yaşayan insanlar var. Aynı anda iki şey birden yaşanıyor. Gerçekten mağduriyetin, mazlumiyetin, itilmişliğin, ezilmişliğin simgesi olan başörtüsünü takan bir kadın ve teşhirciliğin simgesi olan jipte. Ben jipe binmek haramdır demiyorum… Ama ahlaki ve etik değil. Bu resim derin ve vicdani bir çukur açıyor.
28 Şubat’taki horlanma, dışlanma ile değişime uğrayan başörtülüler bu çukuru açanlar mı çukurun için düşenler mi?

Düşenler… 28 Şubat’ta baskılar çok yaygınlaştı. Belki toplayıp hapishanelere koymadılar insanları, işkence tezgâhlarından geçirmediler, solculara daha önceden yaptıkları gibi. Ama sürekli bir kayaya su damlası misali, her gün her gün aynı yoğunlukta baskılar geldi. Panik havası oluştu. “Elimizdeki bütün kazanımları kaybedeceğiz” korkusu yaşandı.
Nasıl kazanımlar, maddi mi manevi mi?

İkisi de. Kişisel ve gurup olarak elde edilen kazanımlar. Çok partili anlayışa geçtikten sonra elde edilen, Kuran kursundan imam hatiplere, yurttan kişisel olarak elde edilen mevki ve makamlara kadar… Bunlar birleşince büyük bir paniğe yol açtı. Manavından tutun üniversitedeki asistanına kadar fişlendi. Korkular oluştu. Başörtüsü özgürlüğü için imza toplayanlar, eylem yapanlar işlerinden oldu…
İslamcılar bir anlamda değişime zorlandı yani…

Evet. Tam o anda, “Bir yolu var. Siz değişirseniz, gelişirseniz” denildi. Hep demokrasi üzerinden vize gösterildi. Ama hiç kimse “demokrat olun” falan demedi. Herkes “modern olun” dedi. Partiye de demokrat olun denmiyordu. “Yaşam tarzınızı, biçiminizi değiştirin. Bize uyun” denildi.
Başörtüsünü açsa problem olmayacak mıydı?

Olmazdı. “Başörtünüzü açmadan bizim gibi yaşayın” denildi çünkü. Mesele buydu. Açsa problem değil. Zaten sembol olmaktan çıkar. O zaman ‘bizden’ mücadelemizden ayrılır. Ama hem başörtüsü takarak hem de ‘bizdenmiş’ gibi yaşaması, jipe binmesi… 28 Şubat’tan ve 2002’den olan budur. Başörtüsü kaldı. Çıkarmadı ama onlar gibi yaşamaya başladı. Bununla birlikte açık haramları da yapmıyoruz. İçki içmiyoruz. Zinadan uzağız. Orucumuzu tutuyoruz. Hacca, umreye gidiyoruz. Eve tabi bunlar 2 bin dolarlık haclar değil ama gidiliyor. Hiçbir şey ihmal edilmiyor. Fakat bana göre dinin, namaz ve oruç kadar, hatta topluma taalluk ettiği için daha da önemli şartları var. Onlar ihmal ediliyor.

milletinadami
02-13-2009, 15:11
masallah bayagi oyu var ya...
istemezuk diyor..
bu zihniyet...

MethVural
02-14-2009, 17:41
Safını belli ediyor kardeş... Anlamazmısın =)

Kafalarında 300 dolarlık eşarp ayaklarında 500 dolarlık çizme altlarında bilmemkacbin dolara jeeplerle gezen dindarları istemiyoruz =) Dindarlığını sorgulamıyoruz fakat bize yanlış geliyor.. çok büyük yanlış hemde.

*AZRA*
02-14-2009, 17:49
yaff bişeyy dicemm neden bu millet bayanların başındakii baş örtüyee karışırr bize ne size nee ne kadar para verirse verir eminim ondada o kadar para olsaydıı verirdi başka bahaneler bulsunlar ;1

*AZRA*
02-14-2009, 18:18
+ birde jipi olan oyunu vermesin demiş yaff bir sorsana acaba sana veriyormu oyunu:hmm;1

MethVural
02-14-2009, 21:17
Mehmet Bekaroğlu şuan bir hazine içerisinde yüzüyor olabilirdi ama birçok teklife rağmen Numan Kurtulmuş gibi Ak partiyi reddetti ve Saadet te değerlerini savundular..

Değerlerine karşı olan herşeye karşılar!

Ve eski mücahitken şimdinin müteahitlerinin jiipli eşlerinden zaten gelmicek olan oylarına karşı olduklarını söylüyorlar

Kısaca safını belli ediyorlar...

Yanıbaşında komşularınız makarnaylan ömrünü geçirirken siz 500 doları bir çizmeye 300 doları bir başörtüsüne veriyorsanız
GÖSTERİŞ İSLAMI olursunuz mazallah imana zarardır.. Bunu savunmakda en büyük dalalettir..

Şuurlu müslümanlar diye boşuna haykırmıyoruz...

muhammed.ikb
02-14-2009, 22:39
çok doğru demiş...hiç değişmemiş sayın bekaroğlu...müslümana yakışan sade yaşamaktır...bizim için en büyük örnek hz Resulullah ise ona göre yaşamamız lazım gelmez mi...bu sözler kime dokunuyorsa ya cahilliğinden ya da rantından ve israfından eleştiriyor sayın bekaroğlunu...bekaroğlunun bu sözlerini eleştirenler etilerin bebğin nişantaşının zenginlerini görünce laf etmesinler arkalarından...ya da lüks içinde altlarında son model araç olan bürokrat çocuklarına içerlemesinler çünkü kendileri ile çelişmiş olurlar...

son durak
02-14-2009, 23:55
cidden cok komik................

baktı kılıçdaroglu magazinle işi yürüttügünü sanıyor bende dalayım dedi heralde...........

ölçü neymiş merak ettim......

illa jip mi diyor ;D

Gölge
02-15-2009, 01:14
Komik :D

MethVural
02-15-2009, 02:47
cidden cok komik................

baktı kılıçdaroglu magazinle işi yürüttügünü sanıyor bende dalayım dedi heralde...........

ölçü neymiş merak ettim......

illa jip mi diyor ;D

İnsanları tanımadan yaptıgınız yorumların veballerinden kalkamıcaksınız siz ve sizin gibiler.. Tabiki vebale cennete cehenneme inanıyorsanız ;1

Ölçü mü diyen arkadaşada; görünen köy kılavuz istemez gösterişci sözde müslümanları savunuyorsanız birşey diyemeyiz..

Ölçümüz Peygamberimiz ve sahabelerdir..

....tuğbA.....
02-15-2009, 02:54
Saçma........

ismet
02-15-2009, 04:42
Jipim yok oy da yok...
Jip olsaydı olacak mıydı olmayacaktı...
Napsak yav seçim kampanyası için jip mi dağıtsak baksanıza saadet aldı bütün oyları bize sadece jipi olanların oyları kaldı...

son durak
02-15-2009, 13:04
merak etme kimin ne oldugunu nasıl yasadıgını cok iyi biliyoruz..........

bu ülkede kac kişi biliyor yıldırım mayrukun esarp koleksiyonu oldugunu ve bunu rahmetli nermin erbakanın ve kızlarında oldugunu onların aldıklarını kackişi biliyor.........

dubaide yapılan dügünleri tatilleri kimler biliyor............

*AZRA*
02-15-2009, 13:06
merak etme kimin ne oldugunu nasıl yasadıgını cok iyi biliyoruz..........

bu ülkede kac kişi biliyor yıldırım mayrukun esarp koleksiyonu oldugunu ve bunu rahmetli nermin erbakanın ve kızlarında oldugunu onların aldıklarını kackişi biliyor.........

dubaide yapılan dügünleri tatilleri kimler biliyor............

iştee bu yoruma şapka çıkarılır:saygılar::saygılar:

son durak
02-15-2009, 13:20
İnsanları tanımadan yaptıgınız yorumların veballerinden kalkamıcaksınız siz ve sizin gibiler.. Tabiki vebale cennete cehenneme inanıyorsanız ;1

Ölçü mü diyen arkadaşada; görünen köy kılavuz istemez gösterişci sözde müslümanları savunuyorsanız birşey diyemeyiz..

Ölçümüz Peygamberimiz ve sahabelerdir..
sen dikkat et sözlerine birine inanıyor yada inanmıyor demek ne kadar büyük vebaldir seni Allaha havale ediyorum..........

olayı nereye cekmişşin yazık..........

ölçü jip mi mercedes olmaz mı bu sacmalıgı savunmayın Allah askına

Allah diledigine diledigini verir....

Müslüman herseyin en iyisine layiktir, dinsiz, münafik, munkir, kafir, fasik binecegine, giyecegine, yiyecegine, oturacagina... Kelime-i Tevhid söyleyen, ibadetini yapan, Mü'minlerin binmesi , giymesi, yemesi, oturmasi daha hostur tabi ki...

Ayeti kerimede Allahu eala buyuruyor ki isteyene istedigini verilecek..

İsteyene, istediği verilecek. ....
İstediğimiz sırf dünyalık ise, korkalım ki, bize dünyada verilecek; ama ahirette nasibimiz olmayacak...
İstediğimiz iki dünyada da geçer akçe olacak ‘hasene’ler ise ve sakındığımız ‘ateşin azabı’ ise eğer; aldığımız yol ve ettiğimiz dua bir anlam ifade edecek...
Velhasıl, hepimizin bunca yıllık hayat tecrübemiz içinde bizzat gördüğümüz bir gerçek var karşımızda: Neyin duasını ettiyse ona erişir insan. Makam isteyene makam, servet isteyene servet, şöhret isteyene şöhret, araba isteyene araba, ev isteyene ev, dünya isteyene dünya, ilim isteyene ilim, hikmet isteyene hikmet, takva isteyene takva... İnsanoğlu her neyi istemişse, hayat yolu o yöne sevkedilir; her neyi ıztırar lisanıyla talep etmişse, ona o verilir. Dolayısıyla, ‘dua etmek’ kadar önemli olan, edilen duanın yönü ve içeriğidir. O halde, ey Rabbimiz! Bize dünyada da hasene var, ahirette de hasene ver

bir mümin olarak niye her ikisinide istemeyelim degil mi kardesler.........

MethVural
02-15-2009, 14:24
sen dikkat et sözlerine birine inanıyor yada inanmıyor demek ne kadar büyük vebaldir seni Allaha havale ediyorum..........

Müslüman herseyin en iyisine layiktir, dinsiz, münafik, munkir, kafir, fasik binecegine, giyecegine, yiyecegine, oturacagina... Kelime-i Tevhid söyleyen, ibadetini yapan, Mü'minlerin binmesi , giymesi, yemesi, oturmasi daha hostur tabi ki...

İstediğimiz sırf dünyalık ise, korkalım ki, bize dünyada verilecek; ama ahirette nasibimiz olmayacak...
İstediğimiz iki dünyada da geçer akçe olacak ‘hasene’ler ise ve sakındığımız ‘ateşin azabı’ ise eğer; aldığımız yol ve ettiğimiz dua bir anlam ifade edecek...
Velhasıl, hepimizin bunca yıllık hayat tecrübemiz içinde bizzat gördüğümüz bir gerçek var karşımızda: Neyin duasını ettiyse ona erişir insan. Makam isteyene makam, servet isteyene servet, şöhret isteyene şöhret, araba isteyene araba, ev isteyene ev, dünya isteyene dünya, ilim isteyene ilim, hikmet isteyene hikmet, takva isteyene takva... İnsanoğlu her neyi istemişse, hayat yolu o yöne sevkedilir; her neyi ıztırar lisanıyla talep etmişse, ona o verilir. Dolayısıyla, ‘dua etmek’ kadar önemli olan, edilen duanın yönü ve içeriğidir. O halde, ey Rabbimiz! Bize dünyada da hasene var, ahirette de hasene ver

Ben kimseye inanmıyor yada inanıyor demedim.. Vebalden bahsettim egerki inanıyorsanız ;1 İnanıyorsanız sorun yok inanmıyorsanızda söylediklerimi dikkate almanıza gerek yok demek istedim... :evet:

2- şey ise Birileri Koleksiyondan yada tatillerden bahsetmiş.. Allah-u Alem kanıtla şunları çabuk bana kanıtla şu tatilleri ve koleksiyonu !

Allah biliyorki Erbakan hoca şuan 82 yaşında ayağa dahi zor kalkıyor ama hala kendisine gelen her parayı ( Üretilen her leopar tankından bir mercedes fiyatı kadar para alıyor ve bunun gibi birsürü patentten gelen paralar ) Davasına ve yardım kuruluşlarına aktarıyor ve bildiklerini heryerde haykırmaya devam ediyor..

Senin büyük ihtimal varlıklarını bilmediğin Filipinin mora bölgesindeki müslüman direnişcilere en büyük yardımları(sürekli) yapan Erbakan hoca olduğunu!.
D-8 Ülkesi içindeki birçok bebegin isminin Necmettin yada Erbakan olduğunuda bilmiyorsuN? Neden bu isimleri koyuyorlar biliyormusun? Erbakan oralara bir devletin bile yapmıyacagı yardımları yaptı...

ALLAH bizi parti belasına düşmüş her tarafa çamur atan insancıklardan korusun..

Biz her daim Ak partiyi ve Saadet i kardeş olarak görücez. En azından başında Erdogan ve Arınç oldukca...

Allah bizim davamız için kullandığımız araçları amaç olarak görmemizden sakındırsın

Vesselam

....tuğbA.....
02-15-2009, 16:18
Baba-kıza alkışlar Alkolsüz içecekler yudumlanırken, babası Erbakan'ın kolunda gelin göründü. Baba - kız Erbakanlar, Hıristiyan nikâh törenlerinde olduğu gibi ağır adımlarla damadın beklediği nikâh masasına yürüdü. Salondakiler baba - kızı alkışlıyorlardı.

Nazar boncuklu masa Elif'in türbansız gelinliğinin duvak kısmı taşlarla bezenerek saçı kapatılmıştı. Kırık beyaz renkteki gelinlik, boncuklarla süslüydü. Nikâh masasının önünde kocaman nazar boncuğu vardı.

Havai fişek gösterisi Elif Erbakan ile Mehmet Altınöz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın sorularını yanıtlarken, tıpkı "Batı"da olduğu gibi havai fişek gösterisi başladı. Havai fişekler birbiri ardına patlıyor, konuklar alkışlıyordu. Aynı anda yüzlerce balon uçuruldu.

Çiçekler yakada... Damat, Elif'i belinden kavrayıp nikah masasına oturmasına yardımcı olurken Erbakan'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hoca'nın yakasındaki gül ise, bir ay önce yine Çırağan'da yapılan düğünde yakasına çiçek takan Almanya eski Başbakanı Helmut Kohl'ü hatırlattı.

Amerikan tarzı düğün Kapatılan RP'nin lideri Necmettin Erbakan kızı Elif'i aynı Amerikan filmlerindeki düğün sahnelerinde gördüğümüz gibi kolunda nikah masasına kadar getirdi ve müstakbel damadın ellerine teslim etti. Damat Mehmet Altınöz de önce saygıyla kayınpederinin elini sıktı.

Mutlu çift Londra’da Nevsal Elevli - Londra

Elif ve Mehmet Altınöz çifti, balayılarını geçirmek üzere dün Londra'ya geldi. Damat Altınöz'ün blucin pantalon ve beyaz gömlek, eşi Elif'in ise tesettür modasına uygun şık bir takım giydiği görüldü. Bir hafta Londra'da kalacaklarını belirten çift, "Balayında arkadaşları-mızla olacağız" dediler.

Çigan müziği
Hoca'dan bir devrim daha: 7 yıl önce büyük kızı Zeynep'in düğününde Kur'an ve ilahiler okutan Erbakan, Elif'i çigan müziği eşliğinde baba evinden uğurlayacak. Elif ve eşi düğünden sonra da balayı için romantik aşıkların cenneti Venedik'e uçacak...

Zeynep'in düğünün de tepki almıştı
Erbakan'ın büyük kızı Zeynep'i 24 Haziran 1994'te Ankara Sheraton Oteli'nde görkemli düğünle evlendirmesi, muhafazakar çevrelerde tepkiyle karşılanmıştı.

milletinadami
02-15-2009, 16:42
meth vural sen hangi ban yiyip tekrar yeni bir isimle donus yapan uyesin...
sen en once durust olda bu degeri savun bakalim...

MethVural
02-15-2009, 18:51
meth vural sen hangi ban yiyip tekrar yeni bir isimle donus yapan uyesin...
sen en once durust olda bu degeri savun bakalim...
Bu siteyi yerel seçimler tahminleri yazıp googlede arattıgımda yeni buldum. Bir tartışma yapmaya yada didikleşmeye gelmedim

Buraya AK-Saadet fikrimi yazmak ve belediye seçimlerinde tahmin yapmak için üye oldum..

Malesef ama tavırlarınız Erdogan ı idol olarak benimsemiş birilerine yakışmıyor.. :evet:

Hele bayan arkadaşların yorumları bu konuda iğrenç :güzel:

Vesselam

muhammed.ikb
02-15-2009, 19:18
DEMEKKİ değişmeyen tek şey değişimdir ....

Baba-kıza alkışlar Alkolsüz içecekler yudumlanırken, babası Erbakan'ın kolunda gelin göründü. Baba - kız Erbakanlar, Hıristiyan nikâh törenlerinde olduğu gibi ağır adımlarla damadın beklediği nikâh masasına yürüdü. Salondakiler baba - kızı alkışlıyorlardı.

Nazar boncuklu masa Elif'in türbansız gelinliğinin duvak kısmı taşlarla bezenerek saçı kapatılmıştı. Kırık beyaz renkteki gelinlik, boncuklarla süslüydü. Nikâh masasının önünde kocaman nazar boncuğu vardı.

Havai fişek gösterisi Elif Erbakan ile Mehmet Altınöz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın sorularını yanıtlarken, tıpkı "Batı"da olduğu gibi havai fişek gösterisi başladı. Havai fişekler birbiri ardına patlıyor, konuklar alkışlıyordu. Aynı anda yüzlerce balon uçuruldu.

Çiçekler yakada... Damat, Elif'i belinden kavrayıp nikah masasına oturmasına yardımcı olurken Erbakan'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hoca'nın yakasındaki gül ise, bir ay önce yine Çırağan'da yapılan düğünde yakasına çiçek takan Almanya eski Başbakanı Helmut Kohl'ü hatırlattı.

Amerikan tarzı düğün Kapatılan RP'nin lideri Necmettin Erbakan kızı Elif'i aynı Amerikan filmlerindeki düğün sahnelerinde gördüğümüz gibi kolunda nikah masasına kadar getirdi ve müstakbel damadın ellerine teslim etti. Damat Mehmet Altınöz de önce saygıyla kayınpederinin elini sıktı.

Mutlu çift Londra’da Nevsal Elevli - Londra

Elif ve Mehmet Altınöz çifti, balayılarını geçirmek üzere dün Londra'ya geldi. Damat Altınöz'ün blucin pantalon ve beyaz gömlek, eşi Elif'in ise tesettür modasına uygun şık bir takım giydiği görüldü. Bir hafta Londra'da kalacaklarını belirten çift, "Balayında arkadaşları-mızla olacağız" dediler.

Çigan müziği
Hoca'dan bir devrim daha: 7 yıl önce büyük kızı Zeynep'in düğününde Kur'an ve ilahiler okutan Erbakan, Elif'i çigan müziği eşliğinde baba evinden uğurlayacak. Elif ve eşi düğünden sonra da balayı için romantik aşıkların cenneti Venedik'e uçacak...

Zeynep'in düğünün de tepki almıştı
Erbakan'ın büyük kızı Zeynep'i 24 Haziran 1994'te Ankara Sheraton Oteli'nde görkemli düğünle evlendirmesi, muhafazakar çevrelerde tepkiyle karşılanmıştı.

tuğba bacım erbakan hocaya sataşmakla olmuyor bu ,işler..açıksözlü doğruya doğru diyen biriysen sayın başbakanın çocuklarının düğününü de hatırlamalısın..

....tuğbA.....
02-15-2009, 19:33
Hele bayan arkadaşların yorumları bu konuda iğrenç :güzel:

Vesselam

herkez kalitesince konuşur .......sanada bu yakışır zaten devam et.........
tuğba bacım erbakan hocaya sataşmakla olmuyor bu ,işler..açıksözlü doğruya doğru diyen biriysen sayın başbakanın çocuklarının düğününü de hatırlamalısın..

(Ben erbakan Hocayı severim YANLIŞ ANLAŞILMASIN)

Tayyip erdoğanda yapmıştır ben bunuda söylerim gocunmam ama benim anlatmak istediğim farklı ........

burda şunu anlatmaya çalıştım neyi eleştiriyorsanız ilk önce kendinize bakın geçmişinize bakın ......
ondan sonra millete ahkam kesin .........

jiple başörtüsüyle siyaset yapmayın ... baş örtüsünü ,kadınları siyasete malzeme etmeyin........

Ucuz siyasetle hiçbiryere varamazsınız projeleriniz varmı bize onlarla gelin ..........!

Marlon3535
02-15-2009, 19:34
Safını belli ediyor kardeş... Anlamazmısın =)

Kafalarında 300 dolarlık eşarp ayaklarında 500 dolarlık çizme altlarında bilmemkacbin dolara jeeplerle gezen dindarları istemiyoruz =) Dindarlığını sorgulamıyoruz fakat bize yanlış geliyor.. çok büyük yanlış hemde.

Size katılıyorum.
Gerçekten de haberin başlığı aslında; "jipi olan bana oy vermesin " imiş.

Sayın Bekaroglunun da katkısıyla, "Jip kullanan hanımlar bana oy vermesin " olmuş. Hanımların başörtüsü üzerinden, politika yapılması ne de kolay... Niye hanımların eşarp yada çizme fiyatı kriter oluyormuş?

Örneğin erkek takım elbisesi, 50 YTL olanı da var, 2-3-5000YTL olanı da var! Niye örnek olarak erkek giyimi verilmiyor.

Paran olduğu ve temsil ettiğin bir makam olmasına rağmen, çok ucuz giysiler giyiyorsan millete ve makamına saygı göstermiyorsun demektir.

Sayın Başbakan ucuz giysi giyse, manşet şu olurdu; "Bir başbakana bu giysi yakışıyormu! O koskoca Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor!"

Sayın Bekaroğlu!nun, seçimlerden sonra, siyasi arkadaşı Ertuğrul Günay gibi Ak saflara geleceğine inanmak istiyorum.

....tuğbA.....
02-15-2009, 19:51

:güzel:

hizbi
02-15-2009, 21:11
yaff bişeyy dicemm neden bu millet bayanların başındakii baş örtüyee karışırr bize ne size nee ne kadar para verirse verir eminim ondada o kadar para olsaydıı verirdi başka bahaneler bulsunlar ;1
ebu zerr gıfari hz. bilmiyorsunuzdur sahabeden mescidi nebevi önünde pahalı kıyafet giymiş müslüman görünce ona bağırırmış bizim rasulumüz ve onun arkadaşları giyecek doğru düzgün bir şey bulamadılar şehitlere kefen bulamadık sen allahtan utanmıyormusun die bu dediğini ahirette onada de :D

hizbi
02-15-2009, 21:12
:w:Size katılıyorum.
Gerçekten de haberin başlığı aslında; "jipi olan bana oy vermesin " imiş.

Sayın Bekaroglunun da katkısıyla, "Jip kullanan hanımlar bana oy vermesin " olmuş. Hanımların başörtüsü üzerinden, politika yapılması ne de kolay... Niye hanımların eşarp yada çizme fiyatı kriter oluyormuş?

Örneğin erkek takım elbisesi, 50 YTL olanı da var, 2-3-5000YTL olanı da var! Niye örnek olarak erkek giyimi verilmiyor.

Paran olduğu ve temsil ettiğin bir makam olmasına rağmen, çok ucuz giysiler giyiyorsan millete ve makamına saygı göstermiyorsun demektir.

Sayın Başbakan ucuz giysi giyse, manşet şu olurdu; "Bir başbakana bu giysi yakışıyormu! O koskoca Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor!"

Sayın Bekaroğlu!nun, seçimlerden sonra, siyasi arkadaşı Ertuğrul Günay gibi Ak saflara geleceğine inanmak istiyorum.
boş yere inanma gelmiyecek çünki :yehoo:

hizbi
02-15-2009, 21:16
burada erbakan hocayı eleştiren arkadaşlar erbakan hocanın ne kadar maddi sıkıntı içinde olduğunu biliyordur umarım ve kanıtları olmadan erbakan hoca hakkında konuşmayın ......KENDİNİZİ BATIRIYORSUNUZ

MethVural
02-15-2009, 22:47
Arkadaşlar bu tartışmada biraz haksız düştük aslında.. Ama yinede şahsen benim için Erbakan hocamda olsa bu yanlıştır... Mütevazi bir yaşam sürmek varken lüks ve şaşaalı bi yaşama karşıyım..

hizbi
02-15-2009, 22:52
Arkadaşlar bu tartışmada biraz haksız düştük aslında.. Ama yinede şahsen benim için Erbakan hocamda olsa bu yanlıştır... Mütevazi bir yaşam sürmek varken lüks ve şaşaalı bi yaşama karşıyım..
dedikleri doğru ise katılırm sana amaaaa bunlar hiç bir şeyi kanıtlamdan konuştular....ve hoca şuan maddi sıkıntı içinde

senolum42
02-22-2009, 15:44
EN BAŞTA SÖYLEMEK İSTİYORUM BU BENİM ŞAHSİ YORUMUMDUR. KESİNLİKLE Bİ YERLERLE ALAKASI YOKTUR. YANLIŞ ANLAMA OLMASIN. SAADET PARTİSİ MENSUBUYUM BUNUDA SÖYLEYEYİM. SONRA SIZMA FALAN GİBİ YORUM YAPILSIN İSTEMİYORUM. BU FORUM HERKEZE AÇIKTIR. AYNEN BİZİM FORUMLARIMIZIN AÇIK OLDUĞU GİBİ. AMACIM MUHALEFETTE DEĞİL. SADECE FİKRİMİ SÖYLEMEK İSTİYORUM.
ŞUNUDA BELİRTMEK İHTİYACI DUYUYORUM. BU CEVABI SAADET PARTİLİ OLARAK DEĞİL BİR MÜSLÜMAN OLARAK YAZMA GEREĞİ DUYDUM. ZATEN GENEL OLARAK BU FORUMDA PEK YORUM YAPMAM. BİKAÇ TANE ANCAK VARDIR YORUMUM.
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI OKUDUM. SAYIN BEKAROĞLUNUN RÖPORTAJI İLE İLGİLİ TAM MANADA KİMSEDEN CEVAP GÖRMEDİM. ZATEN BURDA YAYINLADIĞINIZ BEKAROĞLU NUN RÖPÖRTAJININ TAMAMI DEĞİL. HABER7 BU RÖPÖRTAJI YAYINDAN KALDIRMIŞTIR. EĞER İNTERNETTE ARARSANIZ RÖPÖRTAJIN TAMAMINI BULABİLİRSİNİZ.
ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN. YAZININ TAMAMINI OKUYUN. SAYIN BEKAROĞLU NUN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAYACAKSINIZ.
BURDAKİ JİP SEMBOLDÜR. İSRAFI TEMSİL EDER. SAYIN BEKAROĞLUNUN ANLATMAK İSTEDİĞİ ÜLKEMİZİN BU ZAMANDAKİ TABLOSUDUR. AÇIKÇA BELİRTMİŞTİR ZATEN BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİZ ÜZERİNE ALINMASIN DİYE.
SON OLARAK Bİ KARDEŞİMİZ PROJELERİMİZİ SORMUŞ. BUNUDA SAADETLİ OLARAK CEVAPLIYORUM. BİZİM PROJEMİZ: AHLAK, MANEVİYAT, MAZLUMLARIN YANINDA OLMAK
YANİ BİZİM PROJEMİZ EŞREF İ MAHLUKAT
SELAM VE DUA İLE
HEPİNİZ EN GÜZEL E EMANET OLUN

muhafazakargenc
02-22-2009, 16:00
Saadet işte bundan ötürü Türkiye partisi olamaz. Meziyet hem jiplinin hemde arabasız. Fakir fukaranın oyunu alabilmek . Bunu yapabildiğiniz ve yaptığınız vakit sizi yorumlamak lazım. O zamana değin. güle güle size.

MethVural
03-14-2009, 21:06
Saadet işte bundan ötürü Türkiye partisi olamaz. Meziyet hem jiplinin hemde arabasız. Fakir fukaranın oyunu alabilmek . Bunu yapabildiğiniz ve yaptığınız vakit sizi yorumlamak lazım. O zamana değin. güle güle size.
Haklısın.. Biz politikacı değiliz.. Biz sadece yapacağı siyaseti Kuran-ı Kerim in Medine ayetlerinde belirttiği şekilde sosyal bir şekilde yapmaya çalışan insanlarız..

Bize hak verenler ve verdigi oydan pişman olmayacaklar bize verebilir..

Not: Ha bu değilki bize oy vermeyen bunlara karşıdır demek. Belki başka parti daha sempatik geliyordur ona verebilir sorun değildir.. Vesselam.

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 21:10
Haklısın.. Biz politikacı değiliz.. Biz sadece yapacağı siyaseti Kuran-ı Kerim in Medine ayetlerinde belirttiği şekilde sosyal bir şekilde yapmaya çalışan insanlarız..

Bize hak verenler ve verdigi oydan pişman olmayacaklar bize verebilir..

Not: Ha bu değilki bize oy vermeyen bunlara karşıdır demek. Belki başka parti daha sempatik geliyordur ona verebilir sorun değildir.. Vesselam.

her yaptığınız işede kuranı kullanıyorsunuz aynı chp nin atatürkü kullandığı gibi ama YEMEZLER

jbbrk
03-18-2009, 18:43
saadet hiç bişi yapamazzzzz

*AZRA*
03-18-2009, 19:00
evet yapamaz senin şu avatarındaki bay kıl da yapamazz:karizmatik:

qwqw
03-18-2009, 19:11
evet yapamaz senin şu avatarındaki bay kıl da yapamazz:karizmatik:

AKP ?

*AZRA*
03-18-2009, 19:24
AKP ?
böyle komik bir soru görmedim yaf ak parti yapmış zaten ve hala yapmaya devam ediyoo hayırr gözlerinizmi görmüyo kulaklarınızmı duymuyoo hadi geçtim hiçmi dışarı çıkmıyorsunuz ayrıca bunu tek sana söylemiyorum ak parti bişey yapmıyo diyen insanlarada söylüyorum el insaf yaa...