fatih kısaparmak balon baskılı balon K.IRAK OPERASYONU - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : K.IRAK OPERASYONU

CSCneyt
07-21-2007, 04:31
ARKADAŞLAR HEP SEÇİMLE İLGİLİ ANKETLER VAR BEN HER TÜRK EVLADINI İLGİLENDİREN Bİ KONU ÜZERİNE ANKET AÇMAK İSTEDİM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU.SİZDEN OYLARINIZIN SEBEPLERİNİDE BELİRTMENİZİ İSTİYORUM.ÇÜNKÜ BU BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU VE BÖYLE Bİ ANKETİN SONUCUYLA HEM AK GENÇLİĞİNDE BU VATAN MESELESİ ÜZERİNDE SORUMSUZ KALMADIĞINI GÖSTERMİŞ SAYIN BAŞBAKANIMIZA BU YOLLA SESİMİZİ İLETMİŞ OLURUZ...

BENİM GÖRÜŞÜM EVET ARKADAŞLAR
SEBEBİ:
SAYIN BAŞBAKANIMIZN DEDİĞİ GİBİ HERŞEYİN Bİ ZAMANI VARDIR ZAMANI GELDİĞİNDE YAPILMASI GEREKEN YAPILIR.AMA SU AN İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUM Bİ ÇIKMAZIN EŞİĞİNE GELMEKTEDİR.ŞU AN TÜRKİYEDE SEÇİM GÜNDEMDEDİR VE GÜNDEMİ OYALAMAKTADIR.BU KARMAŞADAN YARARLANANLAR ÇOKTUR.HATTA IRAK HÜKÜMETİ TÜRKİYE'YE SINIR İHLALİ YAPILIYOR DİYE NOTA VERMİŞ BİZE SALDIRI BU HADDEYE GELDİ.BUNDAN 3-5 SENE ÖNCE BİZDEN PASAPORT ALAN İNSANLAR BİZE NOTA VERİR HALE GELDİ.HA BİZ BU NOTAYA GÖREMİ HAREKET EDERİZ HAYIR.AMA BU HABERİ TÜM DÜNYA DUYUYOR.BİZ ONLARA BU CESARETİ BİLE VERMEMELİYİZ.BELKİ Bİ KIŞKIRTMA VAR BURDA OYNANAN OYUNLAR ÇOK KARMAŞIK,TÜRKİYEYİ NEREYE ÇEKİYORLAR BELLİ DEĞİL.AMA BU OLAYLARA BİRAZ DAHA SEYİRCİ KALIRSAK YAKINDA BİZİM TOPRAKLARIMIZA GİRMEYE KALKARLAR.BU TOPRAKLARDA YAŞADIĞIMIZ SÜRECE MUTLAKA BİRGÜN SAVAŞACAĞIZ ZATEN.BARİ GELECEĞİMİZİ KURTARALIM TIPKI DEDELERİMİZİN BİZİM İÇİN HİÇ CEKİNMEDEN CANLARINI ORTAYA KOYDUKLARI GİBİ.HER GÜN ŞEHİT VERMEKTEYİZ.BU BİZİM İÇİMİZİ MUTLAKA ACITIYOR.AMA ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.ARTIK ŞEHİT HABERLERİNE ALIŞIR OLDUK.SADECE ÜZÜLÜYORUZ SİZCE BİŞEYLER YAPMAMIZ GEREKMEZMİ.BU OLAYA DUR DEMEMİZ GEREKMEZMİ.YILLARDIR VERDİĞİMİZ CANLARIN HESABINI SORMALIYIZ.Bİ DEYİMLE YILANIN BAŞINI KÜÇÜKKEN EZMELİYİZ.ÇÜNKÜ HER GEÇEN GÜN BU BELA ARKASINDA DESTEKLE BÜYÜYOR.ARKASINDAKİ DESTEĞİ HEPİMİZ BİLİYORUZ.ŞİMDİDE KÜRTDİSTAN DEVLETİ KURMAKLA UĞRAŞIYORLAR.SINIRIMIZA ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZIN KARŞISINA KÜRDİSTAN BAYRAĞI DİKİYORLAR.RESMEN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE Bİ DEVLET KURUYORLAR VE BİZ İZLİYORUZ BUNU YAPAN PKK'DIR ARKADAŞLAR VE YÜZYILLARDIR BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE EMELLERİ OLANLAR GİBİ ONLARINDA EMELLERİ VARDIR.ASLINDA O Bİ ARAÇ BELKİ BİRİLERİNİN MAŞASI.MUTLAKA O MAŞAYI UZATAN ELİDE KIRACAĞIMIZ GÜN GELİCEKTİR.HERGÜN ÖLEN ŞEHİTLERİMİZE SEYİRCİ KALAMAYIZ.BİZ DEVLETİMİZİN VE ASKERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ BENİM SESLENİŞİM TÜM TÜRK HALKINA VE SAYIN BAŞBAKANIMIZA BEN BİR TÜRK GENCİ OLARAK HER ZAMAN BU VATAN İÇİN ÇARPIŞMAYA HAZIRIM.BAŞBAKANIMIZ TÜRK GENCİNİN,TÜRK HALKININ ARKASINDA OLDUĞUNU BİLSİN BU GÜCE İHTİYACI VAR.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....

ARKADAŞLAR MUTLAKA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.BÖYLE ÖNEMLİ Bİ KONUYA İLGİSİZ KALMAYIN LÜTFEN.VATANIMIZ İÇİN.ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.
SAYGILAR.

eskaza
07-21-2007, 04:36
Bence tartışılcak bi konu değil bazen benimde etrafımda çıkıyo bi ülkenin iç işlerine karışmak olmaz diyenler ben bu konuda bir çok konferansa toplantıya katıldım hep dinlediklerim saçma sapan şeyelrdi ama okdar uzatmaya gerek yok pkknın beslendiği yer belli kuzey ırakta durum belli Seçimden sonra zaten Kuzer Irak operasyonu mutlaka olacaktır şarttır

CSCneyt
07-21-2007, 04:40
BEN BU KADAR ÖNEMLİ Bİ KONUDA NE KADAR DUYARLIYIZ GÖRÜŞLERİMİZİ GÖRMEK EN AZINDAN SESİMİZİ İLETMEYE ÇALIŞMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ ARTIK YETER DEMEMİZ LAZIM.BENCEDE SEÇİMDEN SONRA OPERASYONUN YAPILMASI LAZIM HEPİMİZİN SELAMETİ İÇİN BU GEREKLİ.YANIMIZDA Bİ CEHENNEM VARKEN BİZ NASIL RAHAT UYURUZ....

AK_Genclik
07-21-2007, 14:39
eğer düzenlenirse yapacağım ilk iş askere gitmek olur.

Vatan'ım için canım feda

mhsolak
07-25-2007, 14:40
aslında osmanlı mantığıyla düşünürsek bize tehdit olan k.ırak ve dahada içlerde zulüm gören halka yardım için kesinlikle operasyon yapılmalıdır..
ama günümüz şartlarını düşünecek olursak
1_ katliamlar bize yüklenecek
2_ amerika oraya demokrasi (kuyruklu) götürdü__:) biz bunu engellemiş olacaz
3_ dış borçlar ve bağımlılıktan dolayı uluslar arası baskılar
4_ zaten iranı sınır olarak büyük ölçüde çevrelemiş olan abd nin bizim üzerimizden stratejiler geliştirmesi
5_ saddam döneminde yapılan 24 operasyon nekadar yararlı oldu
ve daha birçok şey
yani girersek ne kazanıp neler kaybedeceğiz ???????? ??? ???

siz söyleyin operasyon yapalım mı ??????????????

_Ahmet_
07-25-2007, 14:55
Biz Irak a teröristleri besliyo,onları teslim etmiyo diye kızmıyomuyuz?
Eee aynı teröristler bizim ülkemizdede bulunuyo şu anda.

Evimizde sinekler olduğunda ilk iş ne yaparız?
Evdekileri öldürüp,camları kapatmazmıyız,şahsen ben öyle yapıyorum.
Bu terör konusundada aynı adımlar atılmalı.
Önce kendi içindekileri temizle sonra sınırları iyi kontrol et.
O zaman başka ülkelerin iç işlerine karışmaya hakkımız olur.

Bu Kuzey Irak operasyonu 2. planda olmalı.

tolay
07-25-2007, 14:58
kesinlikle evet...

mhsolak
07-26-2007, 15:43
aynen katılıyorum

Scorpio
07-26-2007, 16:19
bence yapilmalidir.Ordaki kurtlerin temizlenmesi gerekir.Boyle bir operasyonun yarari olur

R.T.E.
07-26-2007, 16:22
yapılmamalıdır.
kendi içimizdeki 3500 kişiyi yok etmeden dışardaki 500le uğraşmayalım.
şimdi İRAN pkk VAR diye bize girse vana filan biz ne hissederiz?
tek taraflı olmaz bu işler.
mütekabiliyet diye birşey var. o sana yapabileceksde sen ona öyle yapacaksın...

CSCneyt
08-06-2007, 00:57
KENDİNİ BİLMEZ BU İNSANLARA DERSİ VERİLMELİDİR HER GÜN BİR EVE DAHA KOR DÜŞÜYOR HER GÜN İR CAN DAHA GİDİYOR NEREYE KADAR NEREYE KADAR!!!!!!!

Benide_Kapatın
08-06-2007, 00:59
kesinlikle evet.

Scorpio
08-06-2007, 01:13
kesinlikle yapilmalidir

CSCneyt
08-06-2007, 01:43
ARKADAŞLAR HER GÜN Bİ CAN DAHA GİDİYOR HER GÜN BİR ASKERİMİZ DHA GİDİYOR.HER GÜN IRAKTA AFGANİSTANDA FİLİSTİNDE ONLARCA MÜSLÜMAN ÖLÜYOR.BİZ DİN KARDEŞLERİMİZ MUHTAÇ DURUMDAYKEN NASIL RAHAT UYUYABİLİYORUZ NASIL RAHAT OLABİLİYORUZ YOKSA KALPLERİNİZMİ SERTLEŞTİ TAŞLAŞTI ARTIK BU HABERLER BİLE BASİT GELİR OLDU AMERİKA HERKESİ KENDİSİ GİBİ YAPTI ONACA CAN GİDİYOR BİZ SADECE SEYREDİYORUZ.PEYGAMBERİMİZİN ÜMMETİNE BUMU YAKIŞIR NEDEN HALA DURUYORUZ KARŞI ÇIKMIYORUZ BU ABD YE NEDEN HALA SUSUYORUZ GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE TÜM DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE YAPMADIĞI KALMIYO NEDEN BİZ HALA SUSUYORUZ NEDEN HAYKIRMIYORUZ TÜRK MİLLETİ KORKARMI KORKARMI HA SİZE SORUYORUM İSLAM İÇİN ABD Bİ ENGLDİR.BEDİRDEKİ GİBİ UHUDTAKİ GİBİ AŞKLA SAVAŞMALIYIZ İSLAM AŞKIYLA İSLAM İÇİN KARDEŞLERİM KARDEŞLERİMİZİN CANLARINA KIYAN HİÇ KİMSE DOSTUMUZ DEİLDİR.ADALET İÇİN,HUZUR İÇİN,İSLAM İÇİN,VATANIM İÇİN BEN HERZMAN VARIM....

CSCneyt
08-06-2007, 01:46
BU KONUYA NİYE DUYARSIZ KALIYOSUNUZ BU KADAR ŞAŞIRIYORUM BİZİM ŞU AN BAŞKA HİÇ BİŞEYLE UĞRAŞMAMAMIZ LAZIM KARDEŞLERİM ORDA CAN VERİRİKEN BİZ ŞEHADETİMİZ İÇİN VARIZ "LAİLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH" DİYEREK BU YOLDA VARIZ YÜCE ALLAH BİZİMLE KİMDEN KORKUMUZ VAR BAŞKA SÖYLESENİZE....

Benide_Kapatın
08-06-2007, 01:52
Kardeş savaş olsun başımızı koymaya hazırız.Varmı ben koymam diyen başı mı?

Scorpio
08-06-2007, 01:53
Kesinlikle ALLAH tan baska kimseden korkumuz yok.Anti ABD

Scorpio
08-06-2007, 01:54
Kardeş savaş olsun başımızı koymaya hazırız.Varmı ben koymam diyen başı mı?

Savas gorundugu kadar kolay bisi deil kardes

CSCneyt
08-06-2007, 01:56
KARDEŞİM KOYMAM DİYEN YOK AMA GİDELİM DİYEN DE YOK GİR DESELER GİRERİZ AMA SUSUYORUZ BU BİZE YAKIŞMIYOR.BAŞBAKANIMIZ VERSE EMRİDE GİRSEK EN ÖNDE GİDERİM O CANİLERİN CANINI ALMAYA.KARDEŞLERİMİZE KIYANLARI KIYMAYA NAPIYIM GÖNLÜM RAHAT DEİL HUZURLU OLMAIYORUM OLANLARI SADECE UZKTAN SEYRETMEKLE...TECİLİMİ KALDIRDIM ZATEN KASIMDA GİDİYORUM ALLAHIM BİZE GÜÇ VERSİN CÜMLEMİZE DOĞRU YOLDAN ŞAŞIRTMASIN BİZİ EĞERKİ HAK YOLUNDAN ÇIKARSAK O ZAMAN BİTTİ İŞİMİZ İŞTE....

CSCneyt
08-06-2007, 02:01
KARDEŞİM BÖYLE Bİ KONU AÇMAMIZA RAĞMEN GELE TEPKİ ADEDİNE BAKSANA HİÇ KİMSENİN DİKATİNİ ÇEKMİYOR SANIRIM BU KONU İKİ ÜÇ KİŞİ DIŞINDA Bİ CEVAP YOK BU KADAR MI UMURSUYORUZ HİÇ Mİ SÖYLEYECEK BİŞEYİ YOK KİMSENİN BUKADAR ÖNEMLİ Bİ KONU HAKKINDA...

Scorpio
08-06-2007, 02:02
Kardes sakin ol.Bu ne siddet bune celal.Amerikay'la elbet bir gun savasacaz.Buna yurekten inaniorum.Ama sabirli olmaliyiz.Ayrica su anda Amerika silah bakimindan bizdn ondee.

Benide_Kapatın
08-06-2007, 02:03
Seçim süreci boyunca sürekli Kuzey Irak operasyonu gündemde tutuldu. Yazarlar sürekli hükümete bu konuda yazıları ile baskı yapmaya çalıştılar

İşadamları bile ekonomi ikinci planda gerekli ise yapılmalı diye gazete manşetlerine çıktılar.

CHP ve yandaşları sürekli hükümetin operasyon için orduya yetki vermesini istedi. Hatırlarsanız CHP ve yandaşları ve o bildik köşe yazarları teskere için bizim K.Irakta ne işimiz var yazıları yazıyorlardı CHP de zaten karşı oy kullanmıştı.

O dönemde hükümet güya ABD yanlısı gözüktü "biz istiyoruz ama vekilleri ikna edemedik" gibisinden teskere geçmemişti. Böylece hem ABD idare edilmiş oldu hem de işgale destek vermemiştik.

O zaman ABD bu yemi yutmuştu ama sonraki süreçte Erdoğan'ın bir işareti ile 354 vekilin tamamı günlerce tam kadro mecliste toplanıp adeta Erdoğan’a biat ettiklerini gören ABD, Erdoğan tarafından kandırıldığını anlamış hemen seçim sürecinde ülkede kaos ortamı oluşturma AKP yi zayıflatma sürecini başlatmıştır. İstanbul’da ki terör saldırıları, Danıştay saldırısı, PKK terörünün azması, Dink cinayeti, Rahip Santano cinayeti vb. olaylar son olarak dış destekli mitingler vs.

Şimdi benim merak ettiğim bu gerekli olan K. Irak operasyonu:

1. Ordu ve medya üzerinden bu konudaki ısrar devam edecek mi?

2. O sanayici ve iş adamları gene medyaya çıkıp ekonomi ikinci planda gerekiyorsa yapılsın söylemleri devam edecek mi?

3.CHP ve MHP li milletvekilleri operasyon konusunda mecliste hükümete baskı yapacak mı?

4. O köşe yazarları(sn. Çölaşan başta olmak üzere) bu konuda ısrarlı yazılarına devam edecekler mi?

5.Şehit cenazesi olunca gazeteler manşette verip TV ler tekrar tekrar yayınlayacak mı? Yeter artık K.Irağa girelim denecek mi?(bunun cevabını almış bulunmaktayım,seçimden önceki şehitlerimiz manşetler de ,seçimden sonraki şehitlerimiz ise köşelerde küçük puntolarla yazılmaya müstahak görüldü ne yazıkki)

Evet, bunların cevabını çok merak ediyorum zira PKK denen soyu belli olmayan örgüt, hala duruyor ve operasyon hala yapılmalı..

Bakalım bu milelini ve devletini seven(!) yazarlar ve arkadaşlar sözlerinde samimi mi idiler yoksa AKP yıpransın da ülke batsa umurumuzda değil mi diyorlardı göreceğiz.

Sayılarımla.

Scorpio
08-06-2007, 02:07
Kardes sakin ol.Bu ne siddet bune celal.Amerikay'la elbet bir gun savasacaz.Buna yurekten inaniorum.Ama sabirli olmaliyiz.Ayrica su anda Amerika silah bakimindan bizdn ondee.

CSCneyt
08-06-2007, 02:08
KARDEŞİM BU İŞTE BENİMDE YAKINDIĞIM KONU BU BUNU BİLE MALZEME KONUSU YAPABİLİYORLAR ORTADAKİ İNSAN CANI BU KONUDA Bİ HAREKAT BAŞLATMAMIZ HALKI DİRİLTMEMİZ LAZIM YOKSA BİZİM SONUMUZDA HAYIRLI DEİL BEN ÖYLE GÖRÜYORUM SESİZLİK YETER ARTIK Bİ FIRTINA KOPACAKSA KOPSUN KAFİRLER AT KOŞTURACAĞINA MÜSLÜMAN TOPRAKLARDA....

Scorpio
08-06-2007, 02:12
evet yine katiliyorum.Bu Amerika cook ileriyr gitmeye basladi.Dur Demenin Zamani Geldi

CSCneyt
08-06-2007, 02:14
SİLAH BAKIMINDAN BİZDEN ÖNDE DİYORSUN PEKİ BİZ BÖYLE PASİF Bİ ÜLKE KALMAYA DEVAM EDERSEK ARADAKİ FARK DAHADA AÇILMAZMI.HEM ÇANAKKALE SAVAŞINDA TÜM DÜNYANIN SİLAH GÜCÜNE KARŞI KOYMUŞUZ.BEN İLLEDE KAN DÖKÜLSÜN DEMİYORUM.AMA YÜCE ALLAHIN BEDİR SAVAŞI ÖNCESİ PEYGAMBERİMİZE EMRETTİĞİ GİBİ SİZE SALDIRANLARA KARŞI KOYUN SİZE SALDIRANLARA SALDIRIN BEDİR BUNDAN SONRA BAŞLAMIŞTIR.EĞERKİ BARIŞIN BİTTİĞİ Bİ NOKTA VARSA BİZ ŞUAN ORDAYIZ VE GELMESİDE ÇOK ZOR BU DURUMDA YAPACAĞIMIZ TEK ŞEY VAR O DA KARŞI KOYMAK.BEN BU YÜZDEN HALA HERKESİN HİÇ BİŞEY OLMUYOMUŞ GİBİ DAVRANMASINA KIZIYORUM....

Scorpio
08-06-2007, 02:18
Tamam sana katiliyorum ama bu o kadar da kolay degil.Herseyi bu kadar kolay gorme.Herseyin yeri ve sirasi var.Bizde Nukleer silah yok Atom Bombasi yok adamlarda hersey var.eee onlarin bombalarina yumruklarla mi karsilik vercez.Ayrica Halkinda bu savasi istemesi lazim.Zaten butun cihad bize dusman.Amerika ya saldirdigimiz zaman butun Dunya karsinda olmazmi?Herkes zaten bir kivilcim olsunda Turkiye ye karsi olalim die beklior.Hersey bu kadar kolay deil.

Benide_Kapatın
08-06-2007, 02:21
Bence artık Türkiye ABD nin uydusu olma konumundan çıkıyordu ki bakın neler oldu..

Türkiye 2006 Mayıs ayından bu yana, 1944 ten bu yana sürdürdüğü ABD nin uydusu ve güdümünde olma konumundan çıkıp bölgede aktif bir siyasi aktör ve dengeleri belirleyici bir güç olma yolundaydı.

-Tezkerenin geçmemesi bunu hazırlayan ilk etmendi,Geçen ay iran ile imzalanan doğal gaz anlaşması da bunun son halkası.ve bakın bu zincir üzerinde, zinciri kopartmak amacıyla neler oldu...

*İstanbul’da ki terör saldırıları,
*Hrant Dink suikastı,
*Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik oyunlar,
*Atatürk Milliyetçiliği varken "ulusalcılık" söylemi diye bir senaryonun çetelerle ortaya çıkması,
*Ankara’da ki patlamalar,
*Silah yardımlarıyla terörün tırmandırılması,
*Cumhuriyet gazetesinin bombalanması,
*Danıştay Saldırısı,
*Cumhuriyet mitingleri (evet yanlış duymadınız katılanlar bile tertipleyenlerin amacından habersiz)..

İşte bütün saydıklarım bu bağımsız stratejik kimliğe karşı küresel çetenin karşı sindirici hamleleridir...Cumhuriyet gazetesi bir süredir manşetinden seçim propagandası yapıyor. oradaki spotlardan birinde şu cümle yazılı: "Oylarınızı bağımsız ve bölünmez türkiye için birleştirin"."Cumhuriyet'inize sahip çıkın!"

Cumhuriyet'in "bağımsız türkiye"den söz ediyor olması tam anlamıyla "ters köşe"ye yatırıcı bir gösteri!Çünkü daha bir yıl önce "Bush artık AKP ye müdahele et" diyen de o gazetenin başyazarıdır.

Gazetenin geçen yılın mayıs ayından itibaren yürüttüğü "tehlikenin farkında mısınız?" kampanyası Ankara'nın ABD'ye karşı bağımsız stratejik kimliğini kazanmış olmasından duydukları hayati rahatsızlıkla birebir bağlantılı!

ABD emellerine hizmet için,ülkeyi kutuplaştırmak isteyenlerin nahoş sesleri yankılanıyor bir süredir.Ve bu kötü seslerin peşinden bilmeden bir sürü insan meydanlara toplandı.Bu kötü sesler,aslında Amerika karşıtı gözüküyor fakat onların politikalarına hizmet ediyordu.Masum insanlarımızda bilmeden bunların peşinden gitti.Sadece meydanlardakiler ABD karşıtı imiş gibi gösterilmeye çalışıldı.Ama bilimsel gerçekler %95 imizin ABD politkalarına karşı olduğunuu gösteriyor.Geriye kalan %5 lik kesim de ABD karşıtı gözüküyor fakat Usame Bin Ladin vari Amerika politikaları için uğraşıyor..Ve en çok onları sesi duyurulmaya çalışılıyor,kanallar alınarak,insanlar alınıp parayla vatansever yapılarak..(örnek:Tuncay Özkan ve Merdan Yanardağ)...

Saygılarımla..

bunları bu konuyla paralel düşündüğüm için bilgilendirme amaçlı burayada kopyaladım.TArtışıyorum başlığında açmıştım zaten?

CSCneyt
08-06-2007, 02:25
BEN ZATEN KOLAY DEMİYORUM HERŞEYİN Bİ ZMANI VAR DİOSUN O ZAMAN GELDİ İŞTE KOLAY YADA DEİL BU SAVAŞ BİZ İSTESEKTE İSTEMESEKTE OLUCAK BEN BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM BİZ GÜCÜMÜZ VARKEN KARŞI KOYMALIYIZ.YOKSA HİÇ BİZANAN KOLAY OLMAMIŞTIR VE OLMAZDA.BİZ ŞU AN Bİ SAVAŞIN İÇİNE DOĞRU GİDİYORUZ AMA ONLARIN İSTEDİĞİ Bİ ŞEKİLDE YANİ TUZAĞA ONLARIN İSTEDİĞİ YOLDAN BİZİ SIKIŞTIRIYORLAT İŞTE GÜNEYDE AMERİKA DOĞUDA ÇİN KUZEYDE RUSYA BATIDA AVRUPA DÜNYANIN TÜM SÜPER GÜÇLERİ TÜRKİYENİN ÜSTÜNDE SENCE NEDEN ÇÜNKÜ TÜ BU OYUNLARIN SONUNDA BU TOPRAKLAR VAR ONLAR ACELE ETMİYOR ZATEN Bİ KENE GİBİ KANIMIZI EMİYORLAR DÖRT Bİ YANDAN ZAYIFLATMAYA ÇALIŞIYORLAR.O DA BÜYÜK Bİ DEVLET OLDUĞUMUZDAN DOLAYI GÜÇLERİ YETİYO OLSAYDI ÇOKTAN ÜSTÜMÜZE GELİRLERDİ ZATEN BENİM SÖYLEMİM ONLAR BİZİ SIKIŞTIRMADAN BİZ YAPMAMIZ GEREKENİ YAPALIM.YOKSA BARIŞ OILSA KEŞKE AMA BU ÇOK ZOR BEN BUNU ANLATOYORUM BÖYLE DÜŞÜN OLURMU BİDE HERŞEYİN BASİT OLMADIĞINI BÖYLE DÜŞÜN...

Scorpio
08-06-2007, 02:29
Amerika'nin biz ustumuzde emelleri ve tuzak kurduklari kesin.Savas tabikide gzl bisey deildir.Ama bu savas istesekde istemesekde olucak.Zaman hersyein caresidir.

CSCneyt
08-06-2007, 02:33
YA ÖYLE ZATEN BURAK ARKADAŞIMIZ NASIL ANLATMIŞ BAK O AKMPANYALARI DÜZENLEYEN ABD İSRAİL SANKİ HALKMI ORGANİZE EDİYOR O OLANLARI HALKIN BİŞEYDEN HABERİ YOK İŞTE KARDEŞLERİM BEN HERGÜN HABERLERİ TAKİP EDİYORUM TÜM İÇ DIŞ HABERLERİ OKUYORUM ÖLÇÜYORUM TARTIYORUM BİZİ ÇOK KARMAŞIK BİR OYUNUN İÇİNE SÜRÜYORLAR AMA KİMSE BUNUN FARKINDA BİLE DEİL.İSTEDİKLERİ ZAMAN İSTEDİKLERİ KONUYU GÜNDEME GETİRİP HALKI RESMEN UYUTUYORLAR.IRAK SAVAŞI SIRASINDA KIBRIS KONUSU VARDI TÜRKİYE KRİZ YAŞICAKTI BUNUN YÜZÜNDEN FALAN HANİ NERDE ŞİMDİ SÖYLESENİZE ORTADA BİLE YOK EN KÜÇÜK ÖRNEK TÜRKİYENİN GÜNDEMİNLE NE KADAR BASİT OYNUYORLAR....

Benide_Kapatın
08-06-2007, 02:34
YA ÖYLE ZATEN BURAK ARKADAŞIMIZ NASIL ANLATMIŞ BAK O AKMPANYALARI DÜZENLEYEN ABD İSRAİL SANKİ HALKMI ORGANİZE EDİYOR O OLANLARI HALKIN BİŞEYDEN HABERİ YOK İŞTE KARDEŞLERİM BEN HERGÜN HABERLERİ TAKİP EDİYORUM TÜM İÇ DIŞ HABERLERİ OKUYORUM ÖLÇÜYORUM TARTIYORUM BİZİ ÇOK KARMAŞIK BİR OYUNUN İÇİNE SÜRÜYORLAR AMA KİMSE BUNUN FARKINDA BİLE DEİL.İSTEDİKLERİ ZAMAN İSTEDİKLERİ KONUYU GÜNDEME GETİRİP HALKI RESMEN UYUTUYORLAR.IRAK SAVAŞI SIRASINDA KIBRIS KONUSU VARDI TÜRKİYE KRİZ YAŞICAKTI BUNUN YÜZÜNDEN FALAN HANİ NERDE ŞİMDİ SÖYLESENİZE ORTADA BİLE YOK EN KÜÇÜK ÖRNEK TÜRKİYENİN GÜNDEMİNLE NE KADAR BASİT OYNUYORLAR....

Hepsi oy için Meydanlarda kükreyen bahçeli dün Ahmet Türkün önünde önünü ilikliyor, ve iki büklüm oluyor ...

Scorpio
08-06-2007, 02:37
Kusura bakmayin ama bunu soylemek zorundayim;hukumetimizinde bu oyunlar biraz sucu var.Cunku ABD nin her istedigi yapildi bu yzudn onlarin oyuncagi olduk.oyuncaklari oludugumuz icin istedikleri herseye surukluorlar bizi.Basbakanimiz biraz daha sert ve agresif olmasi lazim ABD konusunda

CSCneyt
08-06-2007, 02:38
GÖSTERİŞTEN İBARET BAŞKA BİŞEY DEİL SENKİ ABDULLAH ÖCALANA SAYIN DENDİ DİYE BU KADAR HAYKIRIYOSUN ŞEHİT OLMASIN DİYOSUN AMA PKK NIN DİPLOMATİK KOLUNU OLUŞTURAN KİŞİLERE EL UZATIYOSUN MECLİSE SOKULAN ADAMLAR BUNDAN İBARET İŞTE KARDEŞİM Bİ KERE DEVLET BAHÇELİNİN BUZAMANA KADAR YAPTIKLARI BELLİ NE DİYE HALA SEÇERLER ŞAŞARIM LAF ATIP TUTMAMAK LAZIM AMA BEN İNANIYOTUMKİ BAŞBAKANIMIZ BU ÜLKENİN BAŞINI EZDİRMEZ HERZAMANKİNDEN DAHA DİK TUTAR...

CSCneyt
08-06-2007, 02:44
Kusura bakmayin ama bunu soylemek zorundayim;hukumetimizinde bu oyunlar biraz sucu var.Cunku ABD nin her istedigi yapildi bu yzudn onlarin oyuncagi olduk.oyuncaklari oludugumuz icin istedikleri herseye surukluorlar bizi.Basbakanimiz biraz daha sert ve agresif olmasi lazim ABD konusunda

HERKESİN HATASI OLUR AMA BU Bİ HATA DEİLDİR.BİZİM BUNDAN 5 SENEKİ HALİMİZLE ŞİMDİKİ HALİMİZ BİRMİ BAŞBAKANIMIZ BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRMİŞTİR VE BİZ DAHADA GÜÇLENDİRECEKTİR.ÇALIŞMALARI BU YÖNDEDİR.ALLAH KORKUSU OLAN HALKINDAN DA KORKAR MERAK ETME YANLIŞ BİŞEY YAPMAZ SADECE ELİMİZİ GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR EMİN OLKİ O BİZDEN DAHA ÇOK NEFRET EDİYODUR ABD DEN BİZ BU BİLDİKLERİMİZLE BU KADAR NEFRET EDİYORUZ O BİZİM BİLMEDİĞİMİZ DAHA NELER BİLİYODUR KİMBİLİR....

Scorpio
08-06-2007, 02:47
Tamam.Konu cok sapti.Irak konusundan Amerikaya kadar gitti.Bence sn bu dusuncelerini Anti Amerika sitelerinde yap

CSCneyt
08-06-2007, 02:48
IRAK ARTIK Bİ AMERİKADIR ZATEN ARKADAŞIM

CSCneyt
08-06-2007, 02:50
BU KONU İÇİN SOMUT İCRAATLAR YAPMAK LAZIM YAPILMASI GEREKENLERİ...

CSCneyt
08-06-2007, 02:52
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Benide_Kapatın
08-06-2007, 02:57
TAM DESTEK..Benim imzamdaki videoyuda sonuna kadar izlerseniz arkadaşlar sevinirim

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

CSCneyt
08-06-2007, 03:06
bu videoyu izleyiN arkadaşlaR...MUTLAKA.

BURAK ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜRLER +1 BEĞENİ

Tayyip Reis asla yalnız yürümeyeceksin...
http://www.youtube.com/watch?v=zXN3l2K1fjA

Benide_Kapatın
08-06-2007, 03:11
bu videoyu izleyiN arkadaşlaR...MUTLAKA.

BURAK ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜRLER +1 BEĞENİ

Tayyip Reis asla yalnız yürümeyeceksin...
http://www.youtube.com/watch?v=zXN3l2K1fjA

eyvallah kardeş.ALlah utandırmasın..

CSCneyt
08-06-2007, 03:14
CÜMLEMİZİ KARDEŞİM ALLAH BU YOLDAN ŞAŞIRTMASIN....

CSCneyt
08-06-2007, 03:38
BU VATAN İÇİN CAN FEDA CAN...

Benide_Kapatın
08-06-2007, 03:40
KANDİL ONLARIN CEHENNEME GİDECEĞİ ADRESİN ADI.... Az kaldı...

CSCneyt
08-06-2007, 03:42
KANDİL ONLARIN CEHENNEME GİDECEĞİ ADRESİN ADI.... Az kaldı...

HAKLISIN KARDEŞİM

MHAKANM
08-07-2007, 01:38
operasyon öyle basit bir şey değil bir çok götürüsüde var en önemlisi ekonomi daha köklenmedi derin tabakaya yayılmadı savaşla beraber hızlı bir kriz yaşanabilir bunun yanında türk askeri girdimi çıkmak bilmez çok zaman alıp gelişme hızına engel olabilir terörün kuzey ırağa girilerek biteceğinede inanmıyorum terör karşımızda başta amerika terörü desteklediği ortada ırağa girsen ne olur kendimizi kandırmış oluruz biz daha çok çalışarak ekonomiyi iyice bağımsızlaştırarak kalkınalım teröristleri kendi silahlarıyla vuralım yani amerika ve avrupayı kuranda ne deniyor onlardan size dost olmaz işte ortada
ülkede çok gergin havalar esecek iyi düşünelim

CSCneyt
08-07-2007, 04:30
arkadaşım sunu düşünemiyosun sanırım yakında senin daha çok çalışarak bağımsızlaştıracağın bi ekonomin olmucak herşey toz pembe deil zaten tabiki sorunlarımız kaybediceklerimiz olucak kim bu zamana kadar oturduğu yerden hiç bişey kaybetmeden savaş kazanmış.senin dediğin ne oturalım bişey yapmayalım.Kuran-ı Kerim'den örnek vermişsin peki bilmiyomusun orda senin din kardeşlerini öldürüyorlar nasıl rahat uyuyup çok çalışcaksın....
hem pkk kim ya bizim onla bişimiz yokki pkkyı takan kim önemli olan ona bu işi yaptıran pkk sadece bi piyon biz ırak'a pkk için deil bize karşı islama karşı duranlar için gireriz zaten.yok pkk yok olmazmış bilmemne kardeşim pkk yok olur tkk kurulur farketmez terör herzaman olur bizki şah mat yapmadığımız sürece böyle piyonlarla uğraşırız...sen bu topraklarda yaşıyorsan birgün mutlaka savaşıcaksın zaten.biz islamın erleriyiz türkiye ve tüm islam toprakları bizim vatanımız ve biz islamı korumakla yüceltmekle yükümlüyüz bi müslüman olarak orda kardeşlerimizi öldürürlerken izlemekle deil.bunu anla olurmu kendi menfeatlerini deil geleceğini düşün dediğim gibi sen beklersen senin yerini bi başkası alır gelceğin kalmaz....

MHAKANM
08-12-2007, 21:42
dediğin doğru fakat şöyle bir şey var islama karşı olduklarını biliyoruz bunun için bir şeyler yapılmasıda gerekir fakat avrupaya karşı şu an gücümüz yetmez bir kere türkiye haricindeki diğer islam devletlerinde milliyetçilik yok birleşim savunma yok savunma zaten sıfır tek başımıza rusyanın savunmasına, amerikanın silahına ,karşı koyamayız bunun yanında diğer devletler,, tarihe iyice bak istersen kendimizi biraz daha geliştirip islam devletleri arasında acele birlik bayrağını çekmemiz gerekir ben ekonominin tabana yayıldığınada çok inanmıyorum ayrıca gelişen teknolojiylede bağdaşan bombalarımız yok nükler silahlar füzeler... şu tehlikeli mayın tarlasında önce kendimizi düşüncez etrafada bakmayı unutmucaz ama gücümüz yetiyorsa müdahale etçez sanki biz ırağa girince terör bitçek terör amerika ve yandaşları ırakla bitçek iş değil saygılar

maviinsan
08-12-2007, 22:35
Gerektiğinde gözümüzü kırpmadan yapmalıyız.Ama uygun ekonomik ve siyasi şartları göz önüne alarak tabi