Orijinalini görmek için tıklayınız : kacan gole bakar misiniz..
Demokrat
08-02-2008, 16:35
Arkadaslar Nonda dün hazirlik macinda bir gol kacirdi, böyle gol kacmaz dedirtecek cinsten bir gol, buyrun golü sizlerle paylasiyorum, bu arada bu baslik dalga gecmek amacli acilmamistir, kacan golün ilgincligi adina acilmistir..
http://www.haber7.com/haber/20080802/Nonda-bu-golu-nasil-kacirdi-Video.php
politikaci
08-02-2008, 16:37
Abi buraya pozitif bi konu açtığını görmedim yanlız
Demokrat
08-02-2008, 16:40
kardes dün arkadaslara yaptigin gibi fanatikce tavirlar sergileyeceksen benden uzak dur, hic sevmem fanatizmi!... bir arastir bakalim ben bu bölüme simdiye kadar kac tane konu acmisim, bilmeden konusma istersen!..
bu konuda bile fanatizm yapanlara pes dogrusu diyorum!..
politikaci
08-02-2008, 16:41
kardes dün arkadaslara yaptigin gibi fanatikce tavirlar sergileyeceksen benden uzak dur, hic sevmem fanatizmi!... bir arastir bakalim ben bu bölüme simdiye kadar kac tane konu acmisim, bilmeden konusma istersen!..
fanatizmmi :o :o sadece söyleidm..sen bana hep derdin ya :o
oguzdesouza
08-02-2008, 16:55
Fenerbahçe maçında boş kaleye attığı gol sayesinde takımda kalan bir futbolcudan daha fazlasını bekleyemeyiz herhalde...
Bu arada gsnin dün yenildiği takım Hoffenhaim bir köy takımı, dikkatinizi çekerim..
osman nurol tarafından 2008-08-02 15:07:34 tarihinde yazılmış
şaşılacak birşey yokki,bu adamın bilinçli gol attığını görmedim zaten,başına ayağına top çarpıp ağlara gidiyor,nondanın yanına birde kevel ile meirada eklendimi komedi dans üçlüsü olurlar artık,hahah ahahaahaaaa.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu habere yazılan bir yorumdan alıntıdır..
Demokrat
08-02-2008, 17:01
fanatizmmi :o :o sadece söyleidm..sen bana hep derdin ya :o
dikkatini cekerim bu bölüme belkide actigim ilk konu ;) birde konuya yorum yap, bana degil 8)
Demokrat
08-02-2008, 17:02
şaşılacak birşey yokki,bu adamın bilinçli gol attığını görmedim zaten,başına ayağına top çarpıp ağlara gidiyor,nondanın yanına birde kevel ile meirada eklendimi komedi dans üçlüsü olurlar artık,hahah ahahaahaaaa.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hatirlatmak isterim bu adamin attigi gol feneri sampiyonluktan etti :)
Bu video'dan sonra Fenerliler daha da kahrolmuş olmalı. 8)
Demokrat
08-02-2008, 17:11
Bu video'dan sonra Fenerliler daha da kahrolmuş olmalı. 8)
o degilde topu disari atmak daha zor :)
YavuzSultanSelim
08-02-2008, 17:13
Süper yaa :D :D :D
özgürtutsak
08-02-2008, 17:21
helal olsun o topu dışarıya atmak beceri ister. :)
YavuzSultanSelim
08-02-2008, 17:23
Allah'tan hazırlık maçında kaçtı :D
Demokrat
08-02-2008, 17:25
spiker harika ya... herkes sokta diyor :)
Hıfz-ı lisan
08-02-2008, 17:37
Kötü olmuş cidden,içten içe kızmıştır kendisine ;D .. :o ???
aha ahaa o güzelim pasa yazık olmus ;D ;D
ne varki boş kaleye ben bile atamam ;D ;D
ne biçim futbolcu bunlar ;D :D :D
ibrahim44
08-02-2008, 22:46
spiker harika ya... herkes sokta diyor :)
:) nasıl becermiş anlayamadım futbol komedi programlarına jenerik olacak cinsten şoktayız... :)
Sukût-u_Hayal
08-02-2008, 22:48
"Anakonda NONDA , NONDA" :D
Bu sene bu pozisyonlardan çok görücekmişiz gibi bir his var içimde ... :-X
Hüdaverdi
08-03-2008, 02:31
Eee yuh nasıl becermiş,ödül vermek lazım ;D
oturanboğa
08-03-2008, 02:39
nonda zoru başarmış..o pozisyonda gol atmak kolay kaçırmak zordu...biz hep zoru başarmışızdır zaten :D
hipermuhafazakar
08-03-2008, 17:16
adam hakkatten zoru başarmış ve golü atamış :)
Supraliminal
08-03-2008, 17:20
gs klasiklerinden biri işte :D :D :D.
Akmehmet_Akif
08-03-2008, 17:30
Abi buraya pozitif bi konu açtığını görmedim yanlız
yalanmı?O golü kardeşim bile atardı.Hemen kaç
Boş kaleye herkes atar, önemli olan boş kaleye atamamak.Kaçır bakalım bi maçta öyle bi gol kaçırabiliyon mu? :) Buda büyüklüğünü gösterir. ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.