fatih kısaparmak balon baskılı balon Kanal 7'den Ebru Gediz'in Programıyla İlgili Açıklama Yapıldı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanal 7'den Ebru Gediz'in Programıyla İlgili Açıklama Yapıldı


Üç mevsim
02-02-2010, 18:15
Canlı yayında skandal kandırmaca

Her gün bir kandırmaca daha ortaya çıkıyor. Dertlinin derdine çare arayan program bakın izleyiciyi nasıl kandırıyor?

http://www.internethaber.com/images/news/116476.jpg

İNTERNETHABER- ÖZEL

Kanal 7'de program yapan Ebru Gediz'in bir foyası daha ortaya çıktı. Daha önce 13 yaşındaki kıza canlı yayında, ailesinin yanında "bekaretini verdin mi?" diye soran Gediz bu kez de göz göre göre izleyicisini kandırıyor.
Olay Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 17:00 de yayınlanan Ebru Gediz'in sunduğu Ebru ile paylaştıkça programına şarkcı Dila'nın programı terk etmesiyle patlak buldu.

Oysa program güzel başlamıştı. Sunucu Gediz ekranda dertlerini anlatan insanları o anda, seyirciyle birlikte gördüğünü, konu hakkında bilgi sahibi olmadığını her zamanki gibi tekrar üstüne tekrar ediyordu.
Şarkıcı Dila programa asistanıyla gelmişti ve o da konuk odasında bekliyordu. Zaten bütün gerçekler de o konuk odasında ortaya çıktı.

SEYİRCİ KADIN KOMŞU GİBİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

İddialara göre Dila'nın asistanı konuk odasında otururken odaya bir başka kadın daha girer. Kadın izleyicilerden biridir ama canlı yayına telefonla bağlanır ve stüdyoda derdini anlatan insanla konuşur.

Tüm bunlara tanık olan ve cep telefonuyla kayıt altına alan asistan gördüklerini hemen Dila'ya anlatır ve şarkıcı da yapılan sahtekârlıktan dolayı programı terk eder.

Konuk odasında çekilen video ile, yayındaki ses birbirini tutuyor. İzleyince siz de hemen anlayacaksınız...

İŞTE GİZLİCE ÇEKİLEN O VİDEO

xc2wi5_goruntukaydi_shortfilms

O SES PROGRAMDA BÖYLE DUYULDU

xc2wkw_programesnasi_shortfilms




İnternet Haber
02 Şubat 2010 Salı

ishakyilmaz
02-02-2010, 18:22
Bütün bunlar boşluğa düşen insanlarımızın çareyi yanlış mecralarda aramasından kaynaklanmaktadır!Özelikle bu dönemlerde 'dertler Derya' olmuş sayısızca Tv programları sunulmakta.İnsanlarda bilinçsizce bu programlara balıklama atlayabilmektedirler.Özetle diyeceğim odur ki,çareyi birtek Rabbimizden dilemeli,aramalıyız.Aksi halde daha çok kandırılırız...

İntifada
02-02-2010, 18:26
Hepsi rezil ya
Yemin ediyorum boşanma sebebi bu programlar o stüdyodaki kadınlar akşama kadar orpgram senin bu program benim dolaşıyor evlerinin eşlerini önemsemiyorlar

Artı lise ve ortaokul çağındaki gençlerin evden kaçmasını arttıracak bence bu programlar.Çünkü ne hata yaparsak yapalım ailemiz bizi affedelim görüşü çok çabuk yayılıyor

Kur'ânTalebesi
02-02-2010, 18:30
Kanal 7 deki programi her ne kadar seviyesiz bulsam da, Samanyolunda yayinlanan ve geçen hafta son bulan bu tarzda fakat çok daha kaliteli bir program vardi (degerli bir hocami ve son zamanlarda diger bir uzman da eslik ediyordu programa). Bende karsi çikiyordum bu tarz programlara, fakat ayni durumda olsaydim belki bende tv'ye çikma ve daha büyük bir kitleye ulasma ihtiyaci duyardim.

Kur'ânTalebesi
02-02-2010, 18:31
Kanal 7 sonuçta sizin sesiniz sizin televizyonunuz. Deniz Fenerinden problemli olan bir kanal sahibinin kanalından ne beklersin ki ben hiç şaşırmadım. AKP'liler sizin kanalınız değil mi bu?

Önyargiya bakar misiniz? :)

Üç mevsim
02-02-2010, 18:34
Kanal 7 sonuçta sizin sesiniz sizin televizyonunuz. Deniz Fenerinden problemli olan bir kanal sahibinin kanalından ne beklersin ki ben hiç şaşırmadım. AKP'liler sizin kanalınız değil mi bu?

Peki o zaman Doğan medya da sizin kanalınız olsun. Sizin kanallarınızın alayı yıllarca milleti kandırdı hiç sesiniz çıktı mı!

Biz, sizin gibi -bizim adamımız yaptıysa suçsuzdur- adiliğini yapmıyoruz.

Ders olsun :evet:

Cerrah
02-02-2010, 18:36
Ebru Gedizden beklemezdim. Yazık

depare
02-02-2010, 18:40
Sonuna kadar dinlememiştim şimdi bir daha dinledim sonlara doğru o gizli çekilen görüntüde ki konuşmalar geçiyor niye taa sona koyarlar ki kardeşim koy en başa yanıltma bizi (:

Eşref
02-02-2010, 19:20
Faturayı Kanal 7'ye kesmek doğru olmaz. Başlık benim hoşuma gitmedi. Fakat Kanal 7'nin de bu olaydaki sorumluları bulup işine son vermesi gerekiyor.

Üç mevsim
02-03-2010, 03:06
Faturayı Kanal 7'ye kesmek doğru olmaz. Başlık benim hoşuma gitmedi. Fakat Kanal 7'nin de bu olaydaki sorumluları bulup işine son vermesi gerekiyor.

Onun için zaten Kanal 7 kandırdı demedim Kanal 7'de kandırıldı dedim.

Yine aynı türden bir programda daha önce kavga çıktı, insanlar birbirine girdi. İkbal Gürpınar'ın programıydı.. Kanal 7 bunu -reklamın iyisi kötüsü olmaz- mantığıyla kullandı. Haber 7 olayı sürmanşetten ballandıra ballandıra anlattı. Marifetmiş gibi..

Kanal 7'nin bu pespayeliklere hatta sahtekarlıklara göz yumma lüksü yok. Eğer varsa ötekilerden farkı kalmaz.

xhidayet
02-03-2010, 09:58
Aferin Kanal 7 yönetimine..Siz de kandırın ki, diğer fosseptiğe dönmüş kanallarla aranızda bir fark kalmasın.

Halkın inancını ve güveni sarsın ki..; diğer saatlerde proğram yapan hocaefendiler vaazı artık duvarlara okusunlar.

Tek kelimeyle kınıyorum...:(:(:(

Eşref
02-03-2010, 10:25
Onun için zaten Kanal 7 kandırdı demedim Kanal 7'de kandırıldı dedim.

Yine aynı türden bir programda daha önce kavga çıktı, insanlar birbirine girdi. İkbal Gürpınar'ın programıydı.. Kanal 7 bunu -reklamın iyisi kötüsü olmaz- mantığıyla kullandı. Haber 7 olayı sürmanşetten ballandıra ballandıra anlattı. Marifetmiş gibi..

Kanal 7'nin bu pespayeliklere hatta sahtekarlıklara göz yumma lüksü yok. Eğer varsa ötekilerden farkı kalmaz.

Başlık hoşuma gitmedi derken böyle bir kandırma (sahtekarlık) olayında Kanal 7'nin isminin geçmesi, böyle bir olaya kanalın isminin karışması hoşuma gitmedi. Zaten başlıkta Kanal 7 kandırdı deseydik o zaman hatalı bir başlık olurdu.

Evet, tamamen katılıyorum, böyle sahtekarlıklara Kanal 7 ekibinin göz yumma gibi bir lüksü yok, olamazda.

Ukbâ
02-03-2010, 10:54
Her kim İslam dininin ana düstürlarına karşın yayın kültürü yaparsa ,onun rahatsızlığını ezilmişliğini , rezilliğini yaşar. Birçok kanalda ayaklar altına alınan değerlere karşı biz müslümanların pek etkisi olamasa bizlere düşünce olarak yakın kanallardaki yayınların yapımcıları sunucuları kendilerine azami dikkat etmesi lazım . Gözlerin bizler üzerinde olduğunu bilelim kendi cirkefliklerini edepsizliklerini medenilik sayan ama bizdeki bu tarz şeyleri lehimize kullanabileceklerinide unutmayalım fitneye malzeme vermekten ise dikkatli olmayı yeğleyelim.

Üç mevsim
02-07-2010, 00:08
Canlı yayında skandal iddiasına cevap

Kanal 7'de yaynlanan "Ebru İle Paylaştıkça" programıyla ilgili iddialara cevap geldi...

http://www.gazeteciler.com//data/news/240x180/1265118269-0.jpg

Kanal 7'de yayınlanan 'Ebru ile Paylaştıkça' programının yönetmeni Gürsel Aksun, geçtiğimiz günlerde programda seyircilerin kandırıldığını aktaran haberlerin gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Aksun yayınladığı açıklamada gizlice görüntüleri çekilen kadının canlı yayına çıkmak istemediği için konuk odasından telefonla programa bağlandığını belirtti.

Kanal 7'de yayınlanan 'Ebru ile Paylaştıkça' programının yönetmeni Gürsel Aksun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Ebru ile Paylaştıkça' Programının yönetmeni olarak hakkımızda çıkan ''asılsız'' haberlerden son derece rahatsız olmakla birlikte, hem bize güvenen izleyicilerimize
gerçekleri anlatmak hem de değerli programcı arkadaşlarıma dikkatli olmaları esasında açıklama yapmayı gerekli buluyorum..

29.01.2010 tarihli yayınımızda konuk olarak ağırladığımız Dila Hanım'ın asistanı tarafından gizlice çekilen görüntülerin esası şu şekilde gerçekleşmiştir;

Dila Hanım'ın asistanı programımızı arayıp konuk olmak istediklerini belirtmiştir. Ebru ile Paylaştıkça ekibi olarak şarkıcı dostlarımızın(!) ricasını kırmamak adına programımıza konuk olarak gelmelerinde hiçbir mahsur görmedik.

Aynı gün mağduriyetini anlatmak üzere İhsan Demirtaş adlı bir vatandaşımız da programımıza katılmıştır. İhsan Demirtaş'ın programımıza katılma sebebi; eşinin kendisini aldatıp, iki çocuğuyla birlikte kaçmasıdır. İhsan Demirtaş'ı programımıza yönlendiren ve konuya vakıf olan komşusu Esma Özen'de programımızdadır. Fakat Esma Hanım, yayına çıkmama hakkını kullanıp, kimliğinin gizli kalmasını talep etmiştir.Ekip olarak Esma Hanım'ın bu isteğine saygı duyup O'nu konuk odasında ağırladık.İhsan Demirtaş programımızda konuşmaya başladığında olayları duygu yoğunluğu nedeniyle tam anlamıyla anlatamamış ve Esma Hanım'ın tüm yaşananları bildiğini ifade etmiştir.Esma Hanım canlı yayına katılmak istemediği için,konuk odasından telefonla bağlantı yapılmıştır.Amaç;Kişiler ve olaylarda hiçbir saptırma veya sahtekarlık yapmadan sadece kimliğinin gizli kalmasını sağlamak ve olayın çözümüne ulaşmak adına bilgi edinmektir.Telefonla canlı yayına bağlanan Esma Hanım ile Dila Hanım'ın asistanı aynı odadadır.Bu yapılan eylemin doğruluğundan hiçbir şüphemiz olmadığı için ve Dila Hanım'ın asistanının da Esma Özen'in isteğine saygı duyacağını düşündüğümüz için aynı odada olmalarında hiçbir mahsur görmedik.

Fakat Dila Hanım'ın asistanı bu telefon bağlantısını kötü niyetli kullanmak ve kendi reklamlarını yapmak adına gizlice kaydedip basına durumu farklı bir şekilde lanse etmiştir. Bu sayede programımızı,programımıza ev sahipliği yapan Kanal 7'yi ve kimliğini deşifre etmek istemeyen yardımsever bir vatandaşımızı zor durumda bırakmıştır.

Dila Hanım iddia ettikleri şekilde programımızı terketmemiş,Ebru Gediz ile birlikte program sonunda çıkmıştır.Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak isteyen program asistanlarımız Dila Hanım'la ilgilenmek için yanına gittiğinde ise ''midem çok rahatsız'' şeklinde bir cevapla karşılaşmıştır.Fakat Dila Hanım ''elimde kayıtlarınız var'' diyerek kanalımızı terketmiştir. Bu arkadaşların kötü niyetli olarak önceden hazırlıklı geldiği apaçık ortadadır.

Sözü edilen şahıslara bu çirkin ve asılsız suçlamalardan dolayı Kanal 7,Videotek Yapım ve komşu Esma Özen tarafından dava açılmıştır..

Ebru ile Paylaştıkça Programında bütün olaylar,kişiler ve bağlantılar gerçektir.Yaşanan bu olayda telefona bağlanan Esma Hanım gibi..

Bütün programcı arkadaşların böyle şarkıcıları(???) davet ederken daha dikkatli olmalarını tavsiye ederim.ALLAH herkesi kötü niyetli insanlardan korusun..

Saygılarımla..
Gürsel AKSUN


Gazeteciler
6 Şubat 2010

Üç mevsim
02-07-2010, 01:01
Gazeteciler.com açıklamayı tam vermemiş, kendilerine de kızdım. Diğer kaynakları tarayarak tam metni ekledim. Araştırılabilecek haberleri hiç araştırmadan duyurdukları için de tepkimi gösterdim.

Medya'nın çok spekülatif bir alan olduğunu daha önce söylemiştim. Medya ile ilgili bir habere öyle kolay inanmamak lazım. Bu konuda örnekler var. Aydın Doğan'ın medyasını Axel Springer'e sattığı haberi ortaya çıkmış, yayılmış ve ertesi günkü saygın gazetelerimizde daha yer almıştı. Oysa ya koca bir asparagastı ya da nabız yoklamak. O yoklayacağı nabızı biliyor onun için gönderme yapmak istediği yerlere sinyal olarak anlaşılabilir bu.

Birkaç gün önce Doğan'ın vergi cezasıyla ilgili mahkeme kararı Aydın Doğan lehine sonuçlandıktan sonra yine bir haber yayılmaya başladı. Adalet Bakanlığı müfettişleri Doğan lehine karar veren mahkemeyi incelemeye almışlar sözde.. Bu haberi foruma taşımak isterdim ama güven vermedi inanmadım habere.

Bu alanın spekülatifliğini anlatmak için sahanın en ciddi kaynağı MedyaTava'nın sloganına dikkat çekiyorum. "Medyatava Yazmadıysa Doğru Değildir" Önceleri garibime gitmişti, neden böyle diye. Bu alanı takip ettikçe yavaş yavaş öğrendim bu sloganın ne anlama geldiğini. Dikkat; Medyatava yazdıysa doğrudur, değil; Medyatava Yazmadıysa Doğru değildir. Budur yani... Gazeteciler.com biraz daha ciddileşmeli.

Şimdi diyeceksiniz ki; madem bu spelükatifliği biliyorsun niye pat diye hem de Kanal 7 ile alakalı böyle bir haberi foruma taşıdın...

Tabi ki her haberi araştırabilme imkanı yok. Hatta bazı haberlerin doğruluğu yanlışlığı da anlaşılamaz. Kanal 7'nin daha önce İkbal'in programında çıkan bir kavgayı nasıl reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla kullandığını, bu haberin Kanal 7 Haber Saati ve Haber 7'de nasıl öne çıkarıldığını gördükten sonra güvenim sarsıldı. Kanal 7 bu mantıkla hareket ediyorsa, Ebru Gediz hangi mantıkla hareket eder... Ebru Gediz ya da yönetmeni Gürsel Aksun beni ikna edemez, onlara da öyle kolay inanmam. Olayı biraz daha inceleyip analiz edeceğim.

Açıklamayı beklemeden önce bu haberi buraya getirerek büyük ihtimalle de haksız yere Kanal 7'nin zan altında bıraktırılmasına katkı verdiğim için herkesten özür dilerim.

Taraflarına danışıp gerçeği öğrenebileceklerken hiç araştırmadan haberi Flaş Flaş yapan İnternethaber'dir. ilk orada çıktı daha sonra kendi siteleri Gazeteciler.com'da yayınlandı. Sonra da yayıldı. Bunlara da biraz kızmak lazım.

redyellow
02-07-2010, 01:27
Hiç sevmiyorum bu programları, keşke tümden yayından kaldırılsalar.

redyellow
02-07-2010, 01:32
Ben kanal7'nin açıklamasına inanmadım.

Eşref
02-07-2010, 01:42
Teşekkürler Özgün Genç. Hem bilzeri aydınlattın, hem de bir kara lekeyi aklamış oldun. +