Orijinalini görmek için tıklayınız : Karadeniz Bölgesi`nin en meşhur ili hangisidir?
Doğu karadenizin trabzon, batı karandenizin Kastamonu. genel olarak cevap vercek olursak tabii trabzon ağır basıyor..
akgençlk
12-30-2008, 21:44
Yüz kişiye sorsan, karadeniz deyince aklına hangi il gelir diye, her halde 90'ı Trabzon der.. O yüzden Trabzon herşeyinden önce adıyla meşhurdur...
FarukARSLAN.
12-30-2008, 23:13
Trabzon...
Değil midur (:
mc_metin_055
12-31-2008, 00:57
samsun....
Canan ERDOĞAN
12-31-2008, 01:13
Rize tabiki
Yüz kişiye sorsan, karadeniz deyince aklına hangi il gelir diye, her halde 90'ı Trabzon der.. O yüzden Trabzon herşeyinden önce adıyla meşhurdur...
gerçekten de trabzon ilk akla gelen ilimiz...:güzel:
Beylerbeyi
12-31-2008, 23:43
bence samsun ama trabzonu işaretledim muratın hatrı var ;D
bilgi müdavimi
12-31-2008, 23:52
Rizedur daha.
Özgür Çağrı
04-07-2009, 22:59
Tirabzondur daa :)
k.dangir
04-07-2009, 23:00
SİNOP
amasya yok mu ??? :D
trabzon dedim gitti...
akgurbetci
04-24-2010, 21:17
Memleketim diye demiyorum ama hakikaten Karadeniz denildimi ilk akla gelen Trabzondur. Karadeniz - Trabzon - Trabzonspor - Horon vs ilk siralama böyle olsa gerek. Ama Karadenizimin karis karis her bir bölgesi bizim icin cok önemli ve cok sevimlidir. Karadeniz insani bir baska sicak kanli oluyor yahu :)
Tabiki Trabzon gelir..
Bir animi anlatmak isterim ingilterede dil egitimi alirken rizeli bir oda arkadasim vardi onla devamli rize, trabzon cekismesi yapip dururduk..
o iste türkiyeyi yönetenlerin rizeden ciktigini idda ederken bende rizenin daha düne kadar trabzonun ilcesi oldugunu söylerdim..
dil kursunda arkadas sözlü olarak bir konuyu anlatacak konu olarakta memleketi rizeyi secti..
rizeyi anlatiyor, iste diyor karadenize kiyi, cayu meshur filan türkiye ye cok kez tatile gitmis kurs hocasi hala daha rizenin nerede oldugunu cikaramiyor en son arkadas türkiye haritasi cikardi onu gösteriyor hoca aldi harítayi inceliyor ne dese begenirsiniz..
"desene Trabzonun yaninda diye" tabiki o zaman ben arkadasa bir güzel "nanik" hareketi cektim..
Hoca trabzona gelmis, manastira cikmis, uzungölde kalmis hatta kuymak bile yemis bende arkadasa "oglum anla iste dedim Trabzonu türkiye degil, dünya taniyor" diye.. :)
Şıkları protesto ediyorum AMASYA niye yok ?
siklar yerine konuyu protesto etsen simdi amasya yok diye Trabzonun günahi nedir :)..
saka bir yana amasya karadenimizin cok sirin bir ilidir, söyle kafa dinleyecekler icin birebir he birde elmasida ayri bir lezzet ;)
EpiVaTeS
04-24-2010, 23:28
Elbette Trabzon...=)
Bence Rize Hep Merak Etmişimdir.
Cihan_ŞümuL
04-24-2010, 23:31
tam sehir seceneklerine bakarken bende bunu soracaktım.
:):)
tokat çorum var mı?
Karadenizli olmak bir ayrıcalıktır.Fakat Trabzon'lu olmak iki defa ayrıcalıktır dersem yanıtı vermiş olurum sanırım ; )
İntifada
04-25-2010, 00:59
karadeniz diyince aklıma çorum gelir
redyellow
04-25-2010, 01:17
Hop hop... memleketime laf mı söyleniyor burda?
:)
corum deyincede benim aklima leblebi geliyor :).. ne bileyim bana corum karadenizden daha cok ic anadolu bölgesine yakin geliyor..
Beylerbeyi
04-25-2010, 01:23
karadeniz denince akla ilk gelen il olarak Artvin'i seçen kim merak ettim :)
bence Samsun Karadenizin en gelişmiş, en meşhur ilidir ama eskiden bu ankete katılmışım ve Trabzon demişim, hayret :)
zaten anketin siralamasi bile anketin sonuclarini cok net ortaya koymustur.. yani anketi acan arkadas bile Trabzonun ilk sirada olacagini bildigi icin ilk siraya Trabzonu yazmistir hem böylece arkadaslar siklar arasinda Trabzonu arama zahmetinden kurtulmustur :)
rizzelli
04-25-2010, 04:47
karadenizin en meşhur ili trabzon olabilir o da nüfusun rizeye göre fazla olmasından kaynaklanıyor.:)
ama karadenizin en güzel ili ,yiğidin harman olduğu diyar neresi diye sorulsaydı Rize diye cevaplanırdı sonuçlar..:)
şıklarda niye Tokat yok :)
redyellow
04-25-2010, 12:11
karadenizin en meşhur ilçesi trabzon olabilir o da nüfusun rizeye göre fazla olmasından kaynaklanıyor.:)
ama karadenizin en güzel ilçesi ,yiğidin harman olduğu diyar neresi diye sorulsaydı Rize diye cevaplanırdı sonuçlar..:)
Tam karadeniz cevabı olmuş:)
demek İLÇESİ diye sorsalardı öyle yazardınız:)
montenegro
04-25-2010, 12:22
tabi ki yaşadığım yer SİNOP
:)
http://bp2.blogger.com/_JhL9wi00em0/SEagLBTqMXI/AAAAAAAAAbA/68A2_atCYxc/s400/Hamsilos+Fiyordu.JPG
montenegro
04-25-2010, 12:24
şıklarda niye Tokat yok :)
aslen tokatlıyım ama karadenizin çok yerini gezmiş biri olarak Tokatı çokta karadeniz ili gibi saymıyorum
Tokat İçanadolu ile karadeniz arasnda kalan bir bölge karadenize eklemişler sadece niksar tarafı biraz karadenize benziyor
rizzelli
04-25-2010, 12:31
Tam karadeniz cevabı olmuş:)
demek İLÇESİ diye sorsalardı öyle yazardınız:)
:)..abi murat bardakçının saçma programından sonra,sabaha karşı gaf yapmamı hoş karşılayın lütfen :)
Ahmet Yasin
04-25-2010, 12:34
Samsunda son zamanlarda çıkan olaylar samsunu meşhur etmiştir diye düşünüyorum.
Cihan_ŞümuL
04-25-2010, 23:20
Samsun luyum .4 yıl üniversite hayatım trabzonda gecti.oyumu milliyetçilik yaparak samsuna verdim ama
samsunun hiçbir özelligi yok desem yeridir.
Ya trabzon öylemi.
her tarafı tarih kokuyor.
bambaşka
ah ahhhh
Beylerbeyi
04-26-2010, 00:16
aslen tokatlıyım ama karadenizin çok yerini gezmiş biri olarak Tokatı çokta karadeniz ili gibi saymıyorum
:):)
Karadeniz ili ama (: geçenlerde arkadaşım gitmişti beğendi.
3-4 sene önce de tokattaki üniversiteye beden eğitimi öğretmenliği için giden arkadaşları Tokatlılar tokatlamıştı :) gerekçeleri arkadaşlarımın doğulu olmasaydı. tabi böyle birkaç kendini bilmezi tüm ile mal etmemek lazım, karadeniz ülkemizin en güzel bölgelerinden biridir.
Demek Çorum - Tokat -Amasyayı karadenizli saymıyorsunuz seçeneklere ekleyin biz seçime koalisyon olarak giricez :karasız: görüşürüz bakalım :karizmatik: Düzceyi yazmışsınız Düzcedede laz varya ondandır .. :olmaz:
rte_ts_52
09-09-2010, 18:35
memleketimin şıkkı da var ama işaretlemedim
çünkü trabzon çok ağır basıyor
büyükşehir olmamasına rağmen bırakın karadenizi bir çok büyükşehirden bile daha meşhur
Harzemşahlı
06-05-2011, 20:40
Bence Samsun...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.