fatih kısaparmak balon baskılı balon kararan yüz ağardı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kararan yüz ağardı

.seVdAm.
11-25-2007, 18:38
Süfyan-ı Sevri hazretleri anlatır:
Kâbe’yi tavaf ederken, her adımda salevat okuyan birini gördüm. Ona (Sen gerekli duaları bırakıp hep salevat okuyorsun. Her yerde okunacak dua var) dedim. (Sen kimsin?) dedi. Ben de kendimi tanıttım. (Sen avamdan değilsin, âlimsin, sana anlatayım) diyerek başladı:

Babamla Beytullaha gitmek üzere yola çıkmıştık. Yolda babam hastalandı. Onu tedavi etmek için epey uğraştıysam da babam vefat etti. Baktım, ölünce yüzü karardı. Yüzünü kapattım. Yanında uyuya kalmışım. Rüyamda öyle bir zat gördüm ki, ondan daha güzel yüzlü hiç kimse görmemiştim. Çok güzel kokuyordu. Babamın yanına geldi. Yüzündeki örtüyü kaldırıp elini babamın yüzüne sürdü. Babamın siyah yüzü nurlandı, bembeyaz oldu. Bu zata kim olduğunu sorunca, (Ben Resulullahım. Baban, ömrünü boşa harcadı. Fakat bana çok salevat okurdu, şimdi sıkıntıda olduğunu bildirdiler, kendisi de benden yardım istedi. Çok salevat okuyan mümine ben elbette yardım ederim) buyurdu. Uyanınca babamın yüzünün bembeyaz olduğunu gördüm. İşte bu yüzden her yerde Peygamber efendimize çok salevat okuyorum
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

sedef
11-25-2007, 20:18
Kâbe’yi tavaf ederken, her adımda salevat okuyan birini gördüm. Ona (Sen gerekli duaları bırakıp hep salevat okuyorsun. Her yerde okunacak dua var) dedim. (Sen kimsin?) dedi. Ben de kendimi tanıttım. (Sen avamdan değilsin, âlimsin, sana anlatayım) diyerek başladı:

Babamla Beytullaha gitmek üzere yola çıkmıştık. Yolda babam hastalandı. Onu tedavi etmek için epey uğraştıysam da babam vefat etti. Baktım, ölünce yüzü karardı. Yüzünü kapattım. Yanında uyuya kalmışım. Rüyamda öyle bir zat gördüm ki, ondan daha güzel yüzlü hiç kimse görmemiştim. Çok güzel kokuyordu. Babamın yanına geldi. Yüzündeki örtüyü kaldırıp elini babamın yüzüne sürdü. Babamın siyah yüzü nurlandı, bembeyaz oldu. Bu zata kim olduğunu sorunca, (Ben Resulullahım. Baban, ömrünü boşa harcadı. Fakat bana çok salevat okurdu, şimdi sıkıntıda olduğunu bildirdiler, kendisi de benden yardım istedi. Çok salevat okuyan mümine ben elbette yardım ederim) buyurdu. Uyanınca babamın yüzünün bembeyaz olduğunu gördüm. İşte bu yüzden her yerde Peygamber efendimize çok salevat okuyorum

mahşerde yüzlerimizin ak olması dileği ile teşekkürler sevdam+

.seVdAm.
11-25-2007, 21:33

mahşerde yüzlerimizin ak olması dileği ile teşekkürler sevdam+

ben teşekkür ederım...

fatih_44
11-25-2007, 21:39
teşekkürler +1

.seVdAm.
11-26-2007, 10:20
teşekkürler +1

saoalsın :) ;)

selahattin_ay
11-26-2007, 12:26
tesekkurler guzel bir paylasim olmus +1
Allahumme salli ala seyyidine muhammedin ve ala eli seyyidine muhammed

.seVdAm.
11-26-2007, 14:08
tesekkurler guzel bir paylasim olmus +1
Allahumme salli ala seyyidine muhammedin ve ala eli seyyidine muhammed

teşşekürler...

Ak_Kelebek
11-26-2007, 14:42
Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı. +1
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNE MUHAMMED.

sumeyra_tonkal
11-26-2007, 14:50
ÇOK TEŞEKKÜRLER GENELDE DİN AÇISINDAN BİRÇOK ŞEYİN DEĞERİNİ BİLİYORUM AMA TEKRAR BAŞKASININ AĞZINDAN DUYMAK DAHA BİR KENDİME GETİYOR BENİ RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN HEPİMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN SANCAĞI ALTINDA TOPLANMAYI NASİP ETTSİN. :)

.seVdAm.
11-26-2007, 15:43
Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı. +1
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNE MUHAMMED.

amiiinn cümlemizden..
saolasın ;)

.seVdAm.
11-26-2007, 15:43
ÇOK TEŞEKKÜRLER GENELDE DİN AÇISINDAN BİRÇOK ŞEYİN DEĞERİNİ BİLİYORUM AMA TEKRAR BAŞKASININ AĞZINDAN DUYMAK DAHA BİR KENDİME GETİYOR BENİ RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN HEPİMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN SANCAĞI ALTINDA TOPLANMAYI NASİP ETTSİN. :)

amiiinnnn amiinn amiiinnn
saolun

Yavuz_ErTürk
11-26-2007, 15:48
paylaşımınız için teşekkürler. +1