fatih kısaparmak balon baskılı balon Kemal KILIÇDAROĞLU nun rezil olması - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kemal KILIÇDAROĞLU nun rezil olması

EZEL
12-30-2009, 11:21
Hatırlayalım yeniden

jbYuJHzIqUI

O bir üçüncüsü neydi çok merak ettim :))

EZEL
12-30-2009, 12:18
Peki neden sadece o gencin konuşması var? Neden objektif bir perspektif ile, Kılıçdaroğlu'nun da cevabı verilmiyor. Bu tek taraflı bir bakış açısı olmuyor mu? Sadece o gencin söylemlerinin ele alınması bence objektiflikle ve demokrasi ile bağdaşmaz. Ayrıca kaldı ki, Kılıçdaroğlu son derece saygı ve sükunetle dinledi. Acaba iktidar partisinden biri veya birilerine bu şekilde eleştiri gelse bu kadar saygı ve hoşgörü ile dinler mi? Hayır dinlemez. Zira bunun örneklerini de çok gördük. Örneğin, meclisteki, Kılıçdaroğlu ve Fırat tartışmasında Dengir Mir Fırat'ın, Kılıçdaroğlu konuşurken, meclisin tavanına bakması, Melih Gökçeğ'n yine Kılıçdaroğlu ile olan canlı yayındaki dialog(!) şeklini herkes görmüş iken, burada sadece biri veya birilerini demokrasi ile bağdaşmayacak bir şekilde tek taraflı olarak yayınlanması son derece yanlış.

Bak hep neden ? diyorsun ben nedenini söyliyeyim birinci ben bu videoyu hazırlamadım ekleyene sipariş etmedimde youtubeden ekledim sonra biz mesala facebookta partimiz ve liderimiz aleyhinde fake ve yanlı tektaraflı video hazırlayanlarada bu tepkiyiz göstermenizi bekleriz .

EZEL
12-30-2009, 13:03
O videoyu koymanız, o görüntüleri destekler niteliktedir. Kaldı ki, sorularımın cevabını verebilmiş değilsiniz. Kaldı ki, başlıkta bile üslubunuz son derece yanlış. Diyorsun ki, ''Fecebook v.b. gibi yerlerdeki tek taraflı videolara neden bu tepkiyi göstermiyorsun?'' Sanırım sizler, muhalefetin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. Kaldı ki, ben Kılıçdaroğlu'nun son derece saygı ile dinlemesine dikkat çekmek istedim, sen olayı farklı mecralara sürüklüyorsun.
Muhalafet kendi yapmadığı birşeyi ön plana çıkarmalıki iktidardan farkı olsun Kendisininde yaptığı bir şeyi eleştiriyorsa ya kendinden haberdar değildir yada üç kağıtçıdır . O program bir vitrindir vede canlı yayınlanmaktadır. Programın formatı belli oraya siyasetçileri öğrenciler pohpohlasın diye getirmiyorlar demi ?Kılıçdaroğlu neden saygısızlık yapsınki yani .

EZEL
12-30-2009, 13:50
Sen önce muhalefet kelimesinin sözlük manasına bak oldu mu* Ama hala daha idrak edemediğin bir şey var. AKP - CHP farkı demişsin ya evet fark var. Felsefesi farkli kültürü varkli. Kılıçdaroğlu saygı ile dinlerken sizinkilerkarşısındakini konuşturma nezaketini bile göstermezler ki, bunun örneklerıni gördük.

SONUNA KADAR İZLE AMA SONUNA KADAR

iczmWyIV2mk

EZEL
12-30-2009, 14:10
Kusura bakma da hiç işim olmaz. Erdoğandan seçmeler - saçmalar dinleyemem. Zira haftalardır, eylem yapan tekel işçilerine sessiz kalan, onları görmezden gelen, vatandaşın birine ''senin de çocuğun işsiz kalsın'' diyen birinin sözlerine tamah etmem ben. Çıkarttığı yasa ile milletvekillerinin tüm özlük hakları korunurken, -ki buna ahmet türk ve tüğluk da dahil- emmekçinin ölük haklarını tırpanlayan birinin söylemleri beni pek enterese etmez.
ENTERESE ETMİYORSA BURDA NE İŞİN VAR ?

EZEL
12-30-2009, 14:32
Hitabeds sanatından uslubdan bahsederken kendisi bir siyasetçiye malesef ki yakışmayacak tarzda söylemlerde bulunması çok acı.Ellerinde hiçbir şekilde belge bilgi olmadan sağa sola bu şekilde konuşması çok talihsiz.
Bak enterese etti seni şimdi :w:

Ak_Kelebek
12-30-2009, 16:53
Eyvallah kardeşim videolar harikaydı gerçekten.Emeğine sağlık.

Seyyah
01-05-2010, 05:18
Abbasım hayırdır müdehale edemedin? Şaşırdın heralde O GENÇLER! den değil diye? :)
Kılıcdaroğlunu hiç saymıyorum:)
Keşke o konusanla tanısabilsem bi yemek ısmarlardım:)

adanalı
01-11-2010, 15:21
bunlar herzaman rezil

İntifada
01-11-2010, 17:55
HELAL OLSUN uğur dündarsız insan karşısına çıkınca böyle terliyosun işte naparsın:D
kağıttepeye kaçarsın artık :D

Cross Passenge
01-11-2010, 18:14
Peki soruyorum size! Bunu çarşaf çarşaf yayınlayan sizler, o kadar delikanlı iseniz, neden Dengir Mir Fırat ve Melih gökçeğin Kılıçdaroğlu karşısındaki hallerinide koymuyorsunuz. Neden Melih GTökçeğin dötüğü ecel terlerini Dengir Fırat'ın suratı bembeyaz halde meclis tavanına bakışlarını koymuyorsunuz?

İntifada
01-11-2010, 18:34
Heralde cüheyla kabul günümüz bugün.Aç tarafsız izle dicem o proframı ama sizlerin kafasına bazı fikirler o kadar empoze edilmişki izleyemezsiniz.Uğur Dündar ın yaptıklarını izle.O kadar adam bellemiştiniz bu çakma gandiyi hani İstanbuldan havasını alınca neden ortada yok artık?Ot gibi yaşamaya bir son verin artık neyin ezikliğiyle girip forumumza atıp tutuyorusn bilmem

Cross Passenge
01-11-2010, 18:54
mhfzkr34 sen ancak böyle hakaret edersin. Senden de bu beklenir. Ama benim kitabımda senin gibi kör, sağırlara laf etmek yazmaz. Çünkü özürlülerinde yaşam hakkı vardır.

İntifada
01-11-2010, 19:30
evt hiç yok gerçekten özelden attığın mesajdan anlaşılıyor ne olduğun.Daha önce banlanmışsın yine girmişsin anlamıyorum bu ruh halini

Cross Passenge
01-11-2010, 20:20
Çok komiksin. Neden koyulmuyor o videolar çünkü yemiyor. AKP lilerin canlı yayında rezil ıoluşlarını görmek vampirin sarmısak görmesi gibi korkutuyor sızlerı