fatih kısaparmak balon baskılı balon Kepez'de Bakan Şahin Coşkusu - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kepez'de Bakan Şahin Coşkusu

selahattin_ay
09-23-2007, 17:00
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, iftarını, Kepez Belediyesi'nin iftar çadırında açtı. Bakan Şahin ve Antalya protokolü Kepez Belediyesi'nin 2. Ramazan Şenliği'ne konuk oldu. Şenlik alanında binlerce kişi Şahin ve Antalya protokolüne sevgi gösterisinde bulundu.

2. Ramazan Şenliği alanındaki iftara, Bakan Şahin'in yanı sıra AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Abdurrahman Arıcı, Sadık Badak, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani de katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner tarafından şenlik alanının giriş kapısında karşılanan Şahin, vatandaşların sevgi gösterileri arasında iftar çadırının bulunduğu alana geldi. Yemek kuyruğuna giren Şahin, çorba, taze fasulye ve bulgur pilavından oluşan mönüyle iftar çadırında vatandaşların arasında orucunu açtı. Daha sonra Bakan Şahin ve beraberindekiler şenlik alanındaki çay bahçesinde bir süre dinlendi. Burada, Kepez halkının büyük ilgi gösterdiği Şahin, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Bakan Şahin ve Antalya protokolü daha sonra şenlik alanını gezdi. Bakan Şahin'e, gezi sırasında binlerce kişi sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Öner ise şenlik alanıyla ilgili Bakan Şahin'i bilgilendirdi. Satış stantlarını ve lunapark alanını gezen Şahin de vatandaşlarla sohbet etti. Kepez Belediyesi'nin halkla ilişkiler standını da ziyaret eden Şahin'e, Başkan Öner ziyaretin anısına Atatürk fotoğrafı hediye etti. Öner, Vali Yüksel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e de kahve takımı armağan etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de, Adalet Bakanı Şahin'e, 22 Temmuz Antalya seçim çalışmalarının yer aldığı "Bir Seçimin Hikayesi" adlı fotoğraf albümünü hediye etti.

Adalet Bakanı Şahin ve Antalya protokolü, binlerce Kepezlinin alkışları arasında Latif Doğan'ın sahne aldığı konser alanına geldi.

Burada bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, ziyaretlerinden dolayı Bakan Şahin'e teşekkür etti. Ramazan şenliklerinin ikincisinin büyük bir coşkuyla devam ettiğini belirten Öner, 40 gün 40 gece Ramazan eğlencesinin kültürel, sanatsal etkinliklerle devam edeceğini belirtti.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin de, Başkan Öner'e muhteşem bir şenlik düzenlediği için teşekkür ederek konuşmasına başladı. Burada muazzam bir kalabalık olduğunu anlatan Şahin, "Bu güzellik, kültürümüzden, dinimizden kaynaklanıyor. Erdal Bey'e de, Ramazan ayında sizleri böyle muhteşem bir etkinlikte bir araya getirdiği için tebrik ediyorum. Her akşam bu alanı hıncahınç doldurduğunuz için sizleri de tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Şahin, "Kültürümüz, dinimiz insanları birleştiriyor, bir araya getiriyor. Ne mutlu bu ülkenin bir vatandaşı olana. Bu ülkenin bir bireyi olmakla, bayrağımızla iftihar ediyorum" ifadesini kullandı.

Kepez Belediyesi'nin 2. Ramazan Şenliği'nin Türkiye'nin en büyüğü olduğuna vurgu yapan Şahin, şöyle konuştu: "Ramazan ayında insan başkalarını düşünür. Belediye Başkanımız Erdal Bey de sizleri düşündü; Ramazan ayını barış, kardeşçe, şenlik havasında nasıl yaşarız düşüncesiyle bu etkinliği düzenledi. İstanbul'da belediye başkanı olarak siyaset yaptım. Orada da Ramazan şenlikleri yapılıyordu. Ama en görkemlisini, en büyüğünü Kepez'de gördüm. Şenlikten büyük mutluluk ve haz aldım. Bu örnek etkinliğin,

Türkiye'ye yayılmasını ve vatandaşlarımızın böyle bir araya gelerek hoşça vakit geçirmelerini diliyorum."

Bakan Şahin, halkımızın gönlünde taht kuran bir sanatçı olarak tanımladığı Latif Doğan'a da konserinde başarılar diledi.

Yaklaşık 2 saat şenlik alanında kalan Şahin ve Antalya protokolü, bir süre Latif Doğan'ı dinledikten sonra panayır alanından ayrıldı.

(AT-HO-Y) (İhlas Haber Ajansı)