fatih kısaparmak balon baskılı balon Kesintisiz Eğitim Meselesi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kesintisiz Eğitim Meselesi

ocean
05-12-2011, 02:28
Anlayamadığım şey şu ve insanların tepkisini çeken de şu mesela bir cemaate mensub arkadaşlarımız var Akpartiye de destek ve oy veriyorlar, birçok yerlerede yerleştiler devlet kadrolarında iktidarın imkanlarından gördüğümüz kadarıyla istifade ediyorlar .. başka bir cemaat varki bunlarında İSLAM i hassasiyetleri var ... bu cemaat bizi şuraya getir şu görevi ver falan demiyorlar , sadece tayyib beye ve Dine uygun işlerde hukumete dua ediyorlar (bir kısım saadet mutaassıbları ve militanları müstesna) ... Bunlar bir görev istemiyor bir ihale istemiyor sadece Dini hassasiyetler hususunda Dine uygun olmaya uygulamalarda dikkatli ve duyarlı olunmasını istiyorlar ... Ayrıca ilk cemaattende daha kalabalık bir cemaat tahminen ...

Şimdi 12 yıllık kesintisiz eğitim hususunda ciddi rahatsızlıkları var , 1 hristiyanın dahi hakkı gözetilirken kendilerinin hassasiyetlerine de kulak verilmesi bekleniyor... (bu arada saadet militanlarıda onların oylarını çekebilmek için bir sürü dalaveralar ... v.s.)

Soru şu :
18 yaşından sonra bir çocuk nasıl hafız olacak...

Mesut Yılmaz ve Ecevit gibilerin icraatı olan bu kesintisiz eğitim meselesinde neden onların beceremediği şey yapılmaya çalışılsın ...

Bu görüşe katılırsın katılmazsın ancak o kişiler sana oy veriyorsa onlarında hassasiyetlerine dikkat edilmelidir...

Dost acı söyler ...