fatih kısaparmak balon baskılı balon Kılıçdaroğlu’nun danışmanından Fethullah Gülen'e övgüler - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kılıçdaroğlu’nun danışmanından Fethullah Gülen'e övgüler

Necip Fazıl
10-19-2012, 15:36
http://cdn.pivol.com/rotahaber/newpics/news/191020121205525058657_2.jpg

Fethullah Gülen’i yere göğe sığdıramayan CHP’li Muhammed Çakmak, Gülen’in tek sevdasının Türkiye olduğunu iddia etti

CHP Grup danışmanı Muhammed Çakmak yine Fethullah Gülen’e övgüler yağdırdı. Çakmak, Gülen’in tek sevdasının Türkiye olduğunu öne sürdü.

Çakmak, kardeşinin ölümü nedeniyle Fethullah Gülen’e başsağlığı dileyen kişilerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, başsağlığı dileyenler arasında her gruptan insan olduğuna dikkat çekti. Çakmak, “Bu, ona gösterilen teveccühün bir göstergesidir. O listeye bakınca bütün Türkiye’yi kuşatmış, tek sevdası Türkiye, Türkçe olan birini gördüm” yorumunu yaptı. Muhammed Çakmak, 12 Haziran seçimleri sırasında Fethullah Gülen için kullandığı övücü sözler nedeniyle parti tabanından sert tepki görmüş ve son CHP kongresinde mevcut yönetimin sarı listesinde olmasına rağmen seçilememişti.

Aydınlık

EpiVaTeS
10-19-2012, 19:23
yalakalık yapma lenn oy vermez cemaat size...

Yıldırım
10-19-2012, 20:33
7-8 ay olmuştur bu adamında bulunduğu bir konferansa katılmıştım.Bir çok konuda ki görüşlerini az çok hatırlıyorum.Samimiyetine inanıyorum.Zaten bu ilk konuşması değilmiş.Habere göre daha öncede bir övgü dolu sözü olmuş ve kongrede sarı listede olmasına rağmen üstünü çizmişler.