fatih kısaparmak balon baskılı balon Kılıçdaroğlu bunu da dedi! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kılıçdaroğlu bunu da dedi!

Ertuğrul ÖZGÜL
08-17-2010, 19:48
http://www.habervaktim.com/resim/resim137092_2.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu anayasa paketiyle vatandaşların ellerindeki hakların gideceğini iddia ederek, "Bu anayasa, Kenan Evren'in anayasasından bile kötüdür." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, ''Referanduma Hayır'' gezileri kapsamında Muğla'da binlerce partili ve vatandaşa seslendi. Konuşmasının büyük bir bölümünde iktidara yüklenen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 12 Eylül'de yapılacak anayasa değişiklik paketi referandumu için 'hayır' oyu verilmesini istedi.

50 dereceye varan sıcaklık altında meydanı dolduranların "Muğla Tayyibe mezar olacak" şeklindeki sloganına Kılıçdaroğlu, "Hiç meraklanmayın. Güç verin, destek verin Türkiye'yi temizleyelim. Haramilerden kurtaralım." şeklinde karşılık verdi. 12 Eylül'de oylanacak anayasa ile ilgili düşüncelerini anlatan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Devlet Bakanı Egemen Bağış'a, "Sözde AB'den sorumlu bir bakan, hayır diyenlerin akılsız olduklarını söylemiş. Senin anayasana hepimiz evet dersek akıllı olacağız, hayır dersek akılsız olacağız. Asıl bu sözü söyleyen akılsız." diye yüklendi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, "Recep Bey artık ne dediğini bilmez oldu. Her şeye saldırıyor. Rahmetli İnönü'ye bile saldırıyor. Neymiş efendim Dersim İnönü tarafından bombalanmış. Tarih bilmiyor. Bunu söylerken cama bakmamış. Cama bakmayınca ne dediğini bilmiyor. Ramazan ayındayız. Kur'an ölenlerin ardından hayırla yad edin der. Bunlar her şeyi kullanıyorlar." dedi. Kılıçdaroğlu, soy tartışması ile ilgili olarak da, "Ne demişti Recep Bey? Biz yaratılanı severiz, yaratandan ötürü. Peki bu sözü söyleyen başkasının soyu ile uğraşır mı? Bana yetki verin, Recep beyleri iktidardan düşürmek benim boynumun borcu." dedi.

Hükümetin dini siyasete alet ettiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, "Bunlar dini, imanı, Allah'ı ve Peygamberi kullanıyorlar. 8 yıldır yönetimde olmalarına rağmen emeklinin, işçinin, sermayecinin, çiftçinin, memurunun hayatından memnun değil. Bu durumdan bir tek Recep Bey memnun. 8 yılda mutsuz insan topluluğu yarattılar." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, CHP olarak bu ülke coğrafyasında demokrasi, özgürlük, barış ve adalet istediklerini belirterek, "Dayatma istemiyoruz. Korku imparatorluğu yaratan Recep Bey'in demokrasi getireceğine inanıyor musunuz? Bunlar demokrasiden, özgürlükten yana değil. 12 Eylül'ün yetiştirmesi bunlar. Recep Bey dokunulmazlık getirdi mi? Kul hakkı yiyenlerden hesap sormak için sizlerden yetki istiyorum." diye konuştu.

AK Parti hükümetinin korku imparatorluğu kurduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Medya üzerinde baskı kurdular. Halkın iktidarında medya bugünkü durumdan daha da rahat olacak. Çaldıklarını geri verecekler. Bunun için bana yetki verin. Bunların hesap sorayım.'' şeklinde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarında üslubunun dozunu çok artırdığını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Rahmetli İnönü'ye bile saldırıyor. Dersim olaylarını ona mal ediyor. Tarihi bile bilmiyor. Camlara bakmadan konuştuğu için ne konuştuğunu bilmiyor." diye eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, AK Parti hükümetinin devletin kurumlarında büyük taşeronlaşmaya gittiğini iddia ederek, "İşe aldıkları insanlar ömürleri boyunca asgari ücretle çalışacaklar, çoğunun sağlık güvencesi bile yok. Halkın iktidarında taşeronlaşmayı bitireceğiz. Herkesi kadrolu yapacağız." diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in ''Ne ezen, ne ezilen, insanca, hakça düzen'' sözlerini hazırlatarak, bu düzeni kuruncaya kadar yollarına devam edeceklerini belirtti. CHP lideri, düzenlenecek miting için Aydın'a hareket etti.

cihan

EpiVaTeS
08-17-2010, 19:52
Paket için hala tek kelime etmedi...
Acep nerede konuşacak...
Yoksa konuşmak işine mi gelmiyor...
Memurlara gelen Pozitif ayrımcılığı engelleyeceğiz bunun için hayır diyoruz mu demek istemiyor...???

Ertuğrul ÖZGÜL
08-17-2010, 19:56
Paketle ilgili konuşsa EVET demek zorunda kalacak oda biliyor...

EpiVaTeS
08-17-2010, 19:57
Eee o konuşmazsa konuşanlar var...
O paket öyle veya böyle Geçecek...
O zaman bay dandimiz ne kılıf bulacak...
Zira millete bile bidonkafalı uzaydan gelmişlerdi diye kılıf bulabilecek kapasitededirler kendileri...

Ertuğrul ÖZGÜL
08-17-2010, 20:00
Eminim şimdi halka bu hükümetin güven oylaması diyen... o zaman bu parti dışı bir olaydı diyecek...
Ne desin her zaman ki gibi kıvırtacak...

EpiVaTeS
08-17-2010, 20:01
Kıvırtmak ona çok yakışıyor...

Cihannur
08-17-2010, 22:28
Paket için hala tek kelime etmedi...
Acep nerede konuşacak...
Yoksa konuşmak işine mi gelmiyor...
Memurlara gelen Pozitif ayrımcılığı engelleyeceğiz bunun için hayır diyoruz mu demek istemiyor...???

Paketle ilgili konuşsa EVET demek zorunda kalacak oda biliyor...

CHP'nin 12 Eylül 2010 Referandumunda Hayır oyu verilmesini istemesindeki temel amacı; Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay ve Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'ndaki % 20'lik % 25'lik CHP Zihniyetinin hâkimiyetinin devamıdır.

CHP, demokrasi ve özgürlük düşmanı bir siyasi partidir. Çünkü; Türkiye'nin 4'te 1'nin, 5'te 1'inin yani % 20'lik % 25'lik CHP Zihniyetinin yargıdaki hâkimiyetinin devam etmesini istemek, % 20'lik % 25'lik CHP Zihniyetinin yargıda oluşturduğu kast sistemini korumak için politika yürütmek, Türkiye'nin % 70'lik % 75'lik büyük bölümünün yargıda temsil edilmesini engellemeye çalışmak, hiç şüphe yoktur ki demokrasi ve özgürlük düşmanlığıdır.

Hakan Özkan
08-17-2010, 23:04
Haremiler senin kirli siyasetindir. Günü gününe tutmayan çocuk siyaseti yapan ilkesiz lider.

Hüdaverdi
08-18-2010, 00:09
Paketle ilgili konuşsa EVET demek zorunda kalacak oda biliyor...Aynen öyle.

Tek tek ele alsa,önündekiler der 'lan neye hayır diyormuşuzda haberimiz yokmuş' diye,izliyorum izliyorum sövmekten başka bir şey demiyor.
Hani utarlı bir şey dese ben bile hayır dicem ama yok hiç bir şey yok boş konuşuyor,saldırıyor,ağzını köpürtüyor,hakaret ediyor ama incir çekirdeği hacmini dolduracak tek bir cümlesi bile yok.

huseyingoktaş
08-18-2010, 01:27
Ne kadar bozuk bir uslubu var kılıçdaroğlunun, ağzının hiç fermuarı yok. Bunun her konuşmasından en az 100 milyar tazminat çıkar.

Cihannur
08-18-2010, 02:23
Etro Kemal, yalancı ve müfteridir. Etro Kemal, yalancı ve müfteri birisi olduğunu, CHP'nin Muğla Mitinginde yapmış olduğu konuşmasıyla bir kez daha ilan etmiştir. Etro Kemal'in Muğla Mitinginde söylemiş olduğu yalan ve atmış olduğu iftiralarından bazıları şunlardır:

"Bu anayasa, Kenan Evren'in anayasasından bile kötüdür."

Etro Kemal'in bu sözleri yalandır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 336 oyla kabul etmiş olduğu Anayasa Değişiklik Paketinin 26 Maddesi de mevcut durumdan daha iyi ve daha ileridir. Anayasa Mahkemesi'nin ve Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yapıları ve üye seçimleri mevcut duruma göre; daha katılımcı, daha demokratik ve daha ileri hale getirilmiştir.

"Hiç meraklanmayın. Güç verin, destek verin Türkiye'yi temizleyelim. Haramilerden kurtaralım."

Etro Kemal'in bu sözleri yalan ve iftiradır. AK Parti, Rabbime şükürler olsun ki tertemiz - ak bir siyasi partidir. AK Parti, 7,5 yıllık iktidarında yapmış olduğu hizmetlerle hem Türkiye'yi çağ atlatmış hem de uygulamış olduğu 3Y (Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklar) ile mücadele politikası ile Türkiye'deki; yolsuzlukları, yoksulluğu ve yasakları azaltmıştır Allah'a şükürler olsun. Harami arayanlar; CHP'nin Çankaya Belediyesi'nin yamyamlarına, CHP'nin Edirne Belediyesi'ne, CHP'nin İzmir'in bazı ilçelerindeki belediyelerine bakmalıdırlar.

"Bunlar; dini, imanı, Allah'ı ve Peygamberi kullanıyorlar. 8 yıldır yönetimde olmalarına rağmen; emeklinin, işçinin, sermayecinin, çiftçinin, memurunun hayatından memnun değil. Bu durumdan bir tek Recep Bey memnun. 8 yılda mutsuz insan topluluğu yarattılar."

Etro Kemal'in bu sözleri de yalan ve iftiradır. AK Parti asla ve kat'a; dinimizi ve dini değerlerimizi istismar etmemektedir. AK Parti muhafazakâr bir siyasi parti olarak milletimizin sahip olduğu; din, kültür, ahlâk ve aile değerlerini; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmaktadır. AK Parti şimdiye kadar girmiş olduğu 4 seçimden de -genel ve yerel seçimler- açık ara 1. parti olarak çıkmıştır Allah'a şükürler olsun. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar girmiş olduğu; 2002 ve 2007 Genel Seçiminden, 2004 ve 2009 Yerel Seçiminden açık ara 1. parti olarak çıkmış olması, Türk Milleti'nin AK Parti'den memnun olduğunun apaçık ve reddedilemez delilidir.

"Dayatma istemiyoruz. Korku imparatorluğu yaratan Recep Bey'in demokrasi getireceğine inanıyor musunuz? Bunlar demokrasiden, özgürlükten yana değil. 12 Eylül'ün yetiştirmesi bunlar. Recep Bey dokunulmazlık getirdi mi? Kul hakkı yiyenlerden hesap sormak için sizlerden yetki istiyorum."

Etro Kemal'in bu sözleri de yalan ve iftiradır. AK Parti demokrasiden ve özgürlükten yanadır. Türkiye'de Korku İmparatorluğu oluşturulmamıştır. AK Parti, Türkiye'de fikir ve ifade özgürlüğünü sağlamıştır. Türkiye, AK Parti iktidarında tarihinin en özgür günlerini yaşamaktadır. AK Parti ve AK Partililer, 12 Eylül'ün yetiştirmesi değillerdir. AK Parti; cuntalara ve darbelere, cuntacılara ve darbecilere karşıdır.

"Medya üzerinde baskı kurdular. Halkın iktidarında medya bugünkü durumdan daha da rahat olacak. Çaldıklarını geri verecekler. Bunun için bana yetki verin. Bunlardan hesap sorayım.''

Etro Kemal'in bu sözleri de yalan ve iftiradır. AK Parti'nin medya üzerinde baskı kurduğu sözü yalandır. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'deki Kartel Medyası yıkılmış, Türk Medyası çoğulculaşmış ve demokratikleşmiştir. AK Parti iktidarında Türk Ceza Kanununun 301. Maddesi'nde değişiklik yapılmış ve böylelikle fikir ve ifade özgürlüğü sağlanmıştır. Türkiye'deki medya, tarihinin en özgür günlerini AK Parti iktidarında yaşamaktadır. AK Parti, ismiyle müsemma tertemiz - ak bir siyasi partidir Allah'a şükürler olsun. AK Parti'ye, AK Parti hırsızlık yapıyor iftirasını atan müfterileri Allah'a havale ediyorum.

Özgür Çağrı
08-18-2010, 02:24
Bunun ağzına vuracan şaplağı :hihi2: Tam cem uzan ya öyle bir sallıyorki :hihi2:

ALmi´
08-18-2010, 13:30
Eskiden Baykalı görünce tv de arada izlerdim. Çünkü O bunun kadar çirkefleşmezdi.
Bunu görünce en fazla birkaç dakika dayanabiliyorum. O çirkin üslubuna tahammül edemiyorum.
Ağzı bozuk , söylediklerine kendisi bile inanmayan , bugün farklı yarın farklı konuşan bir adam nasıl olur da Başbakan olabilirim diye düşünebilir?
Diyecek söz yok artık bunlara.

Ukbâ
08-18-2010, 13:47
Eskiden Baykalı görünce tv de arada izlerdim. Çünkü O bunun kadar çirkefleşmezdi.
Bunu görünce en fazla birkaç dakika dayanabiliyorum. O çirkin üslubuna tahammül edemiyorum.
Ağzı bozuk , söylediklerine kendisi bile inanmayan , bugün farklı yarın farklı konuşan bir adam nasıl olur da Başbakan olabilirim diye düşünebilir?
Diyecek söz yok artık bunlara.

Vitrin insanı olunca böyle oluyor efendim. Her yönden köşeye sıkışmış olan vesayetcilerin son umudu olan bu secim tabiiki onlar için hayati öneme sahipler. Bir türlü başkalaşan her türlü başkalaşmaya başlar bunun emareleri sayın Kemal beyde mevcut birilerin umudu iseniz her tavrınız millette tepki çeker cekiyorda.

Gönülden
08-18-2010, 14:45
Yıllarca adı özgürlükçü kendisi özgürlükçülerin mahkumiyetçisi olan CHP zihniyetinden başka ne beklenirdi ki...Kılıçtaroğlunun büyüsünü medya yaptı kendisi bozdu...

Hakan Özkan
08-18-2010, 21:49
Balon artık bir noktadan sonra hava kaçırmaya başladı.

EpiVaTeS
08-18-2010, 21:50
Elinde bir iğne tutup bekleyende var Hakan Abi...
batırdımı iğneyi gümmmmmmmmmmmmm diye patlar...

Hakan Özkan
08-18-2010, 21:53
:) bırakalımda kendi kendine patlasın ibrahim etrafa yayılacak olan pis kokudan en azından b izler rahatsız olmayalım.