fatih kısaparmak balon baskılı balon Kılıçdaroğlu kendini bitirdi! (Video) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kılıçdaroğlu kendini bitirdi! (Video)

Hüdaverdi
02-04-2012, 19:53
http://www.bugun.com.tr/video/183077-kilicdaroglu-kendini-bitirdi-videosu.aspx

Feride
02-04-2012, 20:05
Bu adam gerçek mi.

Nasıl bir zihniyet bu yahu. Saçmalamanın da bir ölçüsü vardır değil mi ama. Yok arkadaş bu ölçü falan tanımıyor. Beni çileden çıkarıyor: ) (Muhtemelen bir çok arkadaş bu görüştedir heralde)

Neymiş efendim, başvuran şahsiyetin kızının hakları çiğneniyor diye başvurmuş. Tabi havadan başarıyı ninemde yapar. Çok avam konuşuyorum farkındayım ama başka ne diyeyim ki.

Şimdi yani aklı başında bir insan gibi, "efendim neden hak çiğnensin ki, herkese neticede bu katsayının ortadan kaldırılmasıyla eşit haklar veriliyor. Burada neden bir hak ihlali olsun ki" mi diyelim.

Bence böyle bir açıklama bile abesle iştigaldir!
Allah akıl fikir versin..

Yıldırım
02-04-2012, 20:06
http://www.fantasygif.it/Humor/Risate/risata.gif

Kemal kendini imha programına almış.
Böyle bir saçmalık olamaz.
Birde özürü kabahatinden büyük.
Milletvekilinin kızı mağdur olmasın diye imam hatipleri tekrar mağdurmu edeceklermiş.
Böyle bir saçmalık görmedim.

Hüdaverdi
02-04-2012, 20:14
Bu adam gerçek mi.

Nasıl bir zihniyet bu yahu. Saçmalamanın da bir ölçüsü vardır değil mi ama. Yok arkadaş bu ölçü falan tanımıyor. Beni çileden çıkarıyor: ) (Muhtemelen bir çok arkadaş bu görüştedir heralde)

Neymiş efendim, başvuran şahsiyetin kızının hakları çiğneniyor diye başvurmuş. Tabi havadan başarıyı ninemde yapar. Çok avam konuşuyorum farkındayım ama başka ne diyeyim ki.

Şimdi yani aklı başında bir insan gibi, "efendim neden hak çiğnensin ki, herkese neticede bu katsayının ortadan kaldırılmasıyla eşit haklar veriliyor. Burada neden bir hak ihlali olsun ki" mi diyelim.

Bence böyle bir açıklama bile abesle iştigaldir!
Allah akıl fikir versin..
Ooo kemal ne ki,sen başvuru yapan kızının çıkarlarını düşünen chp 'izmir' vekilinin sözlerini okusan izlesen eleştirecek kelime bulamazsın o derece akıl dışı ;D
Hala laiklik deniliyor,çağdışlık deniliyor falan filan deniliyor.

Yarın hastaneye gidip beynimi bağışlıcam ama herkese deği,vasiyet yazıcam sadece bu başvuru yapan 2 kadın ve bunu doğal karşılayan kemal için ;D En azından yarım akılla dünyaya bakarlar,akılsız bakmaktan iyidir ;D
Gerçi benim beynimide ziyan eder bunlar,olsun ya tuatrsa hesabı ;D

onurcan
02-04-2012, 20:15
Her zaman diyorum bu adamdan cacık olmaz...lider olmaz ..

Feride
02-04-2012, 20:25
Ooo kemal ne ki,sen başvuru yapan kızının çıkarlarını düşünen chp 'izmir' vekilinin sözlerini okusan izlesen eleştirecek kelime bulamazsın o derece akıl dışı ;D
Hala laiklik deniliyor,çağdışlık deniliyor falan filan deniliyor.

Yarın hastaneye gidip beynimi bağışlıcam ama herkese deği,vasiyet yazıcam sadece bu başvuru yapan 2 kadın ve bunu doğal karşılayan kemal için ;D En azından yarım akılla dünyaya bakarlar,akılsız bakmaktan iyidir ;D
Gerçi benim beynimide ziyan eder bunlar,olsun ya tuatrsa hesabı ;D

: ) Ben izlemeyeyim zaten bu videoyu dinlerken bile acayip şekilde sinir harbine girdim.

Kardeşim de yanımdaydı ona da dinlettim, görüşlerimi söyledim. Kardeşim; "Neden öyle diyorsun ki o adam bizim işimize yarıyor, gitmesin kalsın ." dedi ve bir yorumda bulunmadı. Alışmış saçmalıklarına zaar: )

Ben alışamıyorum heralde. Neyse onlar bozmuş kafayı laiklikle. Sen beynini zayi etme.: )
Allah ıslah etsin diyelim.

Hüdaverdi
02-04-2012, 20:27
Yok gı kardeşin doğru demiş valla giderse çok pis üzülürüm ağlarım ciyak ciyak ;D

Feride
02-04-2012, 20:34
Yok gı kardeşin doğru demiş valla giderse çok pis üzülürüm ağlarım ciyak ciyak ;D

: ) Sorma sorma, aslında ben de üzülürüm.

Bu değişik bir durum demek ki bizler için. Doktorlar da teşhis koyamıyor bu duruma.

Ne hale getirdiler bizi Hüdaverdi: )

Hüdaverdi
02-04-2012, 20:38
Aksine,biz onları ne hale getirdik ;D

_Ednâ_
02-05-2012, 00:03
aslında mantığını ben beğendim muhalif kanat açısından ama bunu milletvekilinin kızını mağdur ediyor şeklinde darlaştırmayıp daha genele dem vursaydı daha anlamlı olurdu :)
kendisi korkuyor açıklama yapamayacağından dolayı milletvekillerine taşı atıyor.
başbakanda gereken cevabı verdi zaten, 'sen orda necisin' sözleriyle :)

İntifada
02-05-2012, 00:27
yahudi asıllı amerikan türkiyeye gelmeyen yazarında köşe yazarı sanmış kk :)