fatih kısaparmak balon baskılı balon Kılıçdaroğlu'ndan Emekliye: AKP'ye oy vermeyin - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kılıçdaroğlu'ndan Emekliye: AKP'ye oy vermeyin

Ertuğrul ÖZGÜL
01-16-2010, 20:55
CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu, emeklilere seslenerek Ak Parti'ye oy vermemelerini istedi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye oy vermeleri halinde iki elinin emeklinin yakasında olacağını söyleyerek, ' Recep Bey doğrusunu yapıyor, fazla para vermiş size'' dedi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, ''İki elim seçimlerde emeklilerin yakasında olacak. Eğer hala emekliler, 9 milyon emekli var, eğer hala gidip AKP'ye oy veriyorlarsa bence Recep Bey doğrusunu yapıyor, fazla para vermiş size'' dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin Of İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, siyasete atılırken hiçbir yerde ve hiçbir ortamda doğruları söylemekten kaçınmayacağını söylediğini ifade ederek, ''Doğruları söylemenin zamanıdır. Milleti aldatmayacağız. Millete yalan söylemeyeceğiz. Türkiye'de siyasetçi denince akla yalan söyleyen adam geliyor. Tek ayak üstünde 50 yalan söyleyen siyasetçiye artık güvenmemeliyiz'' diye konuştu.

1925'te Kayseri'de uçak fabrikası yapıldığını anımsatan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

''Düşmanı yeni denize dökmüşüz. 1920'lerde toplu iğne üretemeyen ülke uçak fabrikası kuruyor. 9 yıl sonra Kayseri'den kalkan ilk Türk uçağı Ankara'ya iniyor. Şimdi 2010'dayız. Uçak yapıyor muyuz, yapmıyoruz. Uçak yapan irade aradan bu kadar yıl geçtikten sonra niçin uçak yapamıyoruz? Ne oldu bize? İnançlarımızı kaybettik. Büyüklerimizin inancı vardı. Kul hakkı yememe gibi bir ilkeleri vardı. Şimdi ne oldu bize? Kul hakkı yemeyi marifet sayıyoruz. Kul hakkı yiyip Müslümanlık satıyoruz. Geniş kitleler de üzülerek söylüyorum onların arkasından gidiyor.''

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Erhan KARACA
01-16-2010, 21:50
Bu adamın konuşmasına hasteyım.. öyle yapmayın buna vermeyin.. ne kadar net ve kendinden emin.. =) yahhuu sanki seçilen değilde seçmen.. :D

Akl-ı Selim
01-16-2010, 22:10
Bazen öyle tavır sergiler ki insan şeytan dahi pes doğrusu ben olsam bu kadar sağ gösterip sol çakamazdım der.
SAyın kılıç kalkan öyle konuşuyor ki deseniz sultanahmet imamı............Kuranın emrini böyle tiplere hatırlatmak bizlerin vazifesi ; Ne diye yzapmadığınız şeyleri söylüyorsunuz! diyor Rabbimiz.

merve
01-16-2010, 23:42
Beyefendinin boş dosyaları bitti boş lafları devam ediyor. Birde kul hakkından bahsetmez mi ?? Sinir katsayımı artırıyor.

El Emin
01-17-2010, 00:15
Beyefendinin boş dosyaları bitti boş lafları devam ediyor. Birde kul hakkından bahsetmez mi ?? Sinir katsayımı artırıyor.

:w::w::w::w:
Katılıyorum..
Vallahi haklısınız..
Boş dosyalarla baktı olmuyor..Boş laf yapıyor...
Hiç yoktan deniz baykal'dan bir farkı vardı.Boş konuşmuyordu boş dosya gösteriyordu.
Artık farkı kalmadı...Tam Yaveri olduğu anlaşıldı..
Eeee...Kıratlı kıratlının yanında ya huyunda ya suyunda...:hihi2::hihi2:
:w::w::w:

redyellow
01-17-2010, 01:53
Son zamanlarda yaptığı en haklı eleştiri diye düşünüyorum.

EpiVaTeS
01-17-2010, 02:07
dandiKemal yine konuşmuş...;D

Boş boş konuşuyor...
Emekli gidip cehapeye mi oy verecek...
dedem duymasın bu ketoşu çötesi ile kovalar...;D

Seyyah
01-17-2010, 02:43
Kürt açılımı adı altında terörü bitirmek isteniliyor vatan haini diyor.
Özelleştirmelerle ekonomi düzeltilmeye çalışılıyor vatan satılıyor diyor.
Ülkenin istikrarını bozmaya calısanlarla mücadele ediliyor, aydınlar hapiste diyor.
Ekonomik anşalmalar için yüzlerce ülkeye gidiliyor, Basbakan geziyor diyor.

Tekere sürekli comak sokuyor ülkeyi zor duruma düşüyor, ülkede istikrar olmayınca ekonomide zorlanıyor
Sonra diyorki 9 milyon emekliye neden benim hayal bile edemeyeceğim bir zam yapmıyorsun diyor
Birde kul hakkından inancdan bahsediyor
Ve bu trajikomik olaya haklı diyenlerde oluyor...
Cıkamayacaksınız o mezardan! Milletim hep gömecek sandığa sizi!