fatih kısaparmak balon baskılı balon Kimisi para harcar kimisi insanını --Yılmaz Özdil - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimisi para harcar kimisi insanını --Yılmaz Özdil

Kemalist59
07-12-2008, 02:33
Kimisi para harcar kimisi insanını
11-07-2008 01:00

Son nefesini vermek üzere olan polisimize çırpınırcasına kalp masajı yapan gencecik kızı gördünüz mutlaka...

Doktor o.

Burcu.

Maaşı, 1.200 lira.

*

Henüz 21 yaşında, iman tahtasına kurşunu yiyen şehidimiz, Mehmet...

1.300 lira.

*

"Canlı bomba mıdır" yoksa, "son bir gayretle halen elinde tuttuğu tabancanın tetiğine basar mı acaba" diye düşünmeden, "insandır" diye teröristin nabzına bakan, "yaralarına pansuman yapayım" diye üstünü başını soyan sağlık teknisyeni kızımız... Arzu.

870 lira alıyor.

*

Usul usul kelime-i şahadet getiren polisimiz Osman’ın fıskiye gibi kan fışkıran mermi yarasına eliyle bastırıp, "dayan" diyen öbür kızımız... Yurdanur.

870.

*

Vita tenekesinden bozma dandik ambulansla, gözü karartıp, vahşi İstanbul trafiğinde 150 basan, yol vermeyen ayılara sirenle yalvaran şoför, Yılmaz...

800 lira.

*

Can pazarı dedikleri, işte bu.

Pazarımızın fiyat etiketleri de böyle.

*

O konsolosluk binasının, sadece kaba inşaat maliyeti 200 milyon dolar!

*

Yazarken kanıma dokunuyor ama, ABD’den rica ediyorum, lütfen, bu insanlarımız için bir şey yapın...

Bizimkilerin yapacağı yok.

Hürriyet

Demokrat
07-12-2008, 02:37
Yilmaz beyden hic hazzetmem, görüsleri bana cok aykiridir ama yazi stilini hep takdir etmisimdir, hitabetide güclüdür, yine girmis damardan ;)

Kemalist59
07-12-2008, 02:49
Hürriyet bence para verilmeye değmez bir gazetedir.Ancak internet üzerinden takip ettiğim fikirlerine katılmasamda değer verdiğim yazarları var..Bunlar Yılmaz Özdil,Bekir Coşkun ve Ahmet Hakan'dır okuyorum.

Meftun
07-12-2008, 02:51
kesinlikle damardan girmiş...

benim merak ettiğim ne yapmamızı istiyor...

neyi suçluyor onu anlamadım :-\