Orijinalini görmek için tıklayınız : KONTRGERİLLA OLUŞTURULMALIDIR...
akobalı-akkurt
06-20-2010, 14:28
KONTRGERİLLA OLUŞTURULMALIDIR...
ASİL VE KUTSAL TOPRAKLARIMIZDA YAŞAYAN ASİL VE KUTSAL MİLLETİMİN İÇİNE SIZMIŞ YARGIDA,TSK DA,AYM DE,FİNANS SEKTÖRÜNDE,BASIN VE MEDYADA,VEDE DİĞER DEĞERLİ KURUMLARIMIZA ÇÖREKLENMİŞ , MOSSAD,KGB,CİA,IM6, GİBİ İSTİHBAĞRAT ÖRGÜTLERİ VE BUNUN YANINDA E.T.Ö. DENİLEN EŞCİNSELLER TERÖR ÖRGÜTÜ VEDE PKK MENSUPLARI VEDE İŞBİRLİKÇİLERİ ATILAN OLTALARA SAZAN GİBİ ATLAYARAK KİŞİLİKLERİNİ,CİBİLEYETSİZ SURATLARINI GÖSTERMİŞLERDİR...
YANİ KİMLİKLERİ TAMAM...
SON TERÖR OLAYIDA AP AÇIK YARGIDAKİ YAPILAN AHLAKSIZLIĞI ,ŞEREFSİZLİĞİ,NAMUSSUZLUĞU PİSLİĞİ,HİÇLİĞİ KAPATMA OLAYIDIR...
NECDET SEZERİ KİM SEÇDİRMİŞSE , SON SERBEST BIRAKLIMALARI KİM SAĞLAMIŞSA, PKK Yİ NAMUSSUZCA YILLARDIR KİM KULLANIYORSA BUNLAR AYNI KİŞİDİR...
TEK ÇÖZÜMÜDE KONTRGERİLLADIR...
redyellow
06-20-2010, 14:59
ya bu pkk dediğiniz illet kontgerillanın ta kendisiyse?
ya kontgerilla bu ülkeyi karıştıranların başında geliyorsa?
Hukuksuz olan hiç bir şey, yasal olmayan hiç bir şey ülkeye fayda değil zarar getirir, iki gün sonra bunların namluları devlete döner.
bu sebeple kontrgerilla tipi yapılanmaya her zaman hayır.
devletin kendi silahlı gücleri var, mühim olan o güçleri yönetecek irade olsun, zafiyet olmasın.
Erhan KARACA
06-20-2010, 15:37
Arkadaşın dedigin yeni hareket eskisi degil.. kuracaksın diyor.. sen kuracaksın Ak parti Sen..
redyellow
06-20-2010, 16:36
Arkadaşın dedigin yeni hareket eskisi degil.. kuracaksın diyor.. sen kuracaksın Ak parti Sen..
erhan kardeş, yeni dediğini gördüm, fakat şunu söylüyorum:
legal olmayan, illegal olan bir kuruluşu kim kurarsa kursun daha sonra onun da başına bela olur.
devletin koskoca ordusu var, koskoca emniyeti var.
yeterli bunları idare edecek irade olsun, yeterli bunlara pkkyı, terörü ez diye emir verecek, bir aylık askeri şemdinliye gönderip pkknın kucağına atmayacak zihniyet olsun.
Kontgerilla tipi yapılanmalar ilk başka kurucuları için hoş görülebilir ama bir müddet sonra bunların namluları kurucularına da döner, çünkü bunların zihniyeti baştan bozuktur,illegaldir.
Erhan KARACA
06-20-2010, 16:47
erhan kardeş, yeni dediğini gördüm, fakat şunu söylüyorum:
legal olmayan, illegal olan bir kuruluşu kim kurarsa kursun daha sonra onun da başına bela olur.
devletin koskoca ordusu var, koskoca emniyeti var.
yeterli bunları idare edecek irade olsun, yeterli bunlara pkkyı, terörü ez diye emir verecek, bir aylık askeri şemdinliye gönderip pkknın kucağına atmayacak zihniyet olsun.
Kontgerilla tipi yapılanmalar ilk başka kurucuları için hoş görülebilir ama bir müddet sonra bunların namluları kurucularına da döner, çünkü bunların zihniyeti baştan bozuktur,illegaldir.
devletin koskoca ordusu zaten bunu yapmalı.. bu tip şebekeleri deşifre edip kanun karşısına çıkarmalı..
illegal degil legal olmalı.. yani
mahkeme kuruldugunda
Sayın Hürriyet gaztesi
Suç Türkiye Cumhuriyeti içinde israil propagandası yapmak
cezası neyse verilmeli..
şuçlu emin boşcoşan
Suç inançlı insanların inancına saygı göstermemek, müslüman mahallesinde salyangoz satmak
bu konu boyle devam eder arkadasın dedkleri hep imkansız seyler arkadasın diger konularına bakarsanız da gorersnz zor şeyler istiyor.. a kabininde böyle yorumlar görülüyor..
akobalı-akkurt
06-21-2010, 00:26
ARKADAŞIM YENİ KURULMASI LAZIM ESKİLERİNİDE LAĞV EDECEK SONRA KENDİNİ DE FESH EDECEK O KADAR...
HUKUKUN EGEMEN OLMADIĞI YERDE BAŞKA NE YAPILABİLİNİR YOKSA...
YANİ KURULUŞ SEBEBİ TEK GÖREV ...
İntifada
06-21-2010, 00:28
kuracağınız kontrgerilla kürt ile pkklı yı ayıramazsa yine ne yapacağız?
pkknın bi 40 yıl dahamı güçlenmesine izin vereceğiz?
oldu oalcak ohali de geri getirelim...
Bay Evet
06-21-2010, 00:45
Kontragerilla veyahut başka oluşumlar , devlet içinde oluşabilecek her türlü grup birlik ve beraberliği daha parçalı hale getirecektir .
Çünkü bu konuda sizle hem fikir olanlar olduğu gibi bizim içimizdede sizle aynı fikirde olmayanlarda çıkacaktır . Bütün herşey toplum psikolojisinde bitiyor , eğer siz toplumu istediğiniz yönde fikir üretmeye yönlendirebilirseniz ordularla silahlarla başarılamayanı başarmıssınız demektir.
Verilen şehitlerimiz israil konusunda avrupanın izlediği yok hepsi psikolojik bir yapbozun parçalarıdır. Ve yiten giden Gençlerimizin Şehit olma sebepleri halkın psikolojik olarak hükümete bağlılığını kırmak PKK nın ve dış güçlerin kudretini bilinç altına yerleştirmektir. Bu sebeptendir ki Bu tür oluşumlar Bizden başka herkesin işine yarayacaktır.
rizzelli
06-21-2010, 01:54
İstihbarat Değerlendirme Merkezi (İDM)
Emniyet’in Jandarma’nın, MİT’in, Sahil Güvenlik’in, Dışişleri’nin istihbarat bilgileri artık tek elde toplanılıyor.
bu çok önemli bir gelişme ve başında Muammer Güler olacak.
Oluşturulan yeni birim her kurumu yönlendirebilecek.
BuRaK ReiS
06-21-2010, 20:17
kuracağınız kontrgerilla kürt ile pkklı yı ayıramazsa yine ne yapacağız?
pkknın bi 40 yıl dahamı güçlenmesine izin vereceğiz?
oldu oalcak ohali de geri getirelim...
Çözüm kontrgerilla mı diyorsunuz.Yaptıklarını unuttunuz heralde.Kuruldu diyelim akıncı kardeşimin dediği gibi ya ayıramazsa.Yani çözüm olarak ya açılım ya kontgerilla.En azından ben kendi açımdan konuşayım kim ne derse desin daha fazla acı verende daha fazla etkili olan silah değil kalem yani DEMOKRATİK AÇILIM.
redyellow
06-21-2010, 20:23
kontgerillayı kurarsınız, bir müddet size, devlete hizmet ederler, sonra bi bakmışsınız namluları size çevirmişler!
Kirli işlere karışırlar, mafyalaşırlar.
Ben bu tür şeylere karşıyım.
Devletin ordusu, polisi vs. varken bu tip şeylere ihtiyacı yoktur.
İhtiyaç dirayetli yönetimedir, dirayetli komutanadır.
Bunlar varsa kontrgerillaya felan ihtiyaç yoktur.
Hasan ERBEK
06-21-2010, 21:11
PKK NIN BOLGEDE YASAMASINA VESILE OLAN PROPAGANDA GEREKCELERINI ORTADAN KALDIRMAK LAZIM.{ IS,AS,YASAM STANDARLARI,EGITIM,SAGLIK,KURTCE vs...]BUDA HUKUMETIMIZIN ATTIGI DEMOKRATIK ACILIMLA MUMKUNDUR.YERSIZ KORKULAR VAR;SEBEBIDE YILLARCA OCU OLARAK GOSTERILMESI O BOLGENIN VE DEGERLERININ.VE TEMELI CIKAR ILISKILERI.
TABI BU VAR DIYE TEDBIRI GUVENLIGI ELDEN BIRAKACAZ DEGILIZ.ASKERI GUCLEDE YINE ORADA YER ALMALIYIZ.LAKIN ANLAMADIGIM KONU SALDIRILARDAN SONRA HABERLERDE DUYUYORUZ ULASAMADIK ,SALDIRIDAN 10 SAAT SONRA YARDIM ULASTI VS. ULASAMADIGIMIZ YERDE KARAKOLUN NE ISI VAR? BU BIR NEVI OLUME TERKEDILMEK.MOBIL EKIPLERLE BURALARI KONTROL ALTINA ALMAK DAHA MANTIKLI GELIYOR.SONUCTA SEHIT; GEZEN VEYA OPERASYONDA OLAN DEGIL YA BIRLIKTE YA MEVZIDE BEKLEYEN ASKER OLUYOR.BU DA MEHMETCIGIN CAN KAYBINI ARTIRIYOR DIYE DUSUNUYORUM.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.