fatih kısaparmak balon baskılı balon Konya MHP'de ''Evet'' istifası - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya MHP'de ''Evet'' istifası

Ertuğrul ÖZGÜL
08-05-2010, 10:50
http://images.cafesiyaset.com/photos/843747739.jpg
KONYA MHP'DE ''EVET'' İSTİFASI

MHP'de parti yönetiminin '' Hayır'' çağrısına biat etmeyen partililer bir bir istifa ediyor.MHP'de deprem etkisi yaratacak en son gelişme Konya'da yaşandı. İşte ayrıntılar

Konya'nın Yunak ilçesinde referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıklayan MHP'li 4 belediye meclis üyesi partiden istifa ettiğini açıkladı.

Yunak Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri Hasan Tokdemir, Halil Yılmaz, Ömer Algı ve Muhammet Günay istifalarını sundu. MHP'li üyeler AK Parti'ye katıldı.

MHP'den istifa eden meclis üyeleri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumda MHP'nin parti politikasını beğenmediklerini dile getirdiler. Meclis üyeleri, referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını bildirdiler.

cafesiyaset

Ertuğrul ÖZGÜL
08-05-2010, 10:54
Memleketimden yine güzel haberlere devam...;1

Bundan yıllar önce ben 7. sınıftayken sosyal bilgiler öğretmenime bu düzen devam ederse bu ülke en fazla 5 sene yaşar demiştim... ama ne oldu 5 sene olmadan AK Partim yetişti ve işler tam tersine döndü....
Elhamdülillah....

Cihannur
08-05-2010, 22:40
Hak, hukuk, demokrasi ve özgürlüğe Evet. 12 Eylül 2010 Referandumunda Evet.

milletinadami
08-05-2010, 22:42
Mhp tabanından ciddi bir evet oyu geleceği belli olmaya başladı...
Bahçelinin başdanışmanı bile evet dediği için tasfiye edildi...