Orijinalini görmek için tıklayınız : --- Korku Gerilim --- Sizi En Çok Etkileyen Korku Gerilim Filmi...
faruk_09
03-16-2008, 19:41
Ewt arkadaşlar en çok gerilip korktuğıunuz filmi bnizimle paylaşmaya ne dersiniz....
faruk_09
03-16-2008, 20:52
Asla Yabancılarla Oynama ----- Müthiş sürükleyici bir gerilim..
YavuzSultanSelim
03-16-2008, 20:54
yok ya ben sevmiyorm öyle korku filmlerini :D hiç korkmuyorm
Hüdaverdi
03-16-2008, 21:00
Aslında korku filmleri pek yok,çelikmiyor.
Daha çok korku yerine 'iğrenç' filmler yapılıyor,yok adamın kolunu kesmeler,ciğerlerini yemeler vs.
Aksiyon varsa oalyın içinde korkuda vardır.
Mesela dün gece tv de izlediğim '28 gün sonra' adlı film.
Zombili filmler çok etkilidir,eskisi gibi yavaş yürüyon zombiler yok,koşan zombiler var.
Korkunun yanıda aksiyonda katılmış oluyor böylece.
Zombiden kaçan insanalrın hali hem korku veriyor hemde insan filmden zevk alıyor :)
Gerçektende ekkileyici oluyor bu tür filmler.
Mesela 'Zombilerin Şafağı' adlı film.
Aslen 1980'lerin filmidir ama yeniden kurgulanıp 2-3 yıl önce sinemaya kondu.Yine koşan zombiler,onlardan kurtulup adaya kaçmaya çalışan insanlar var.
Kısacası korku diyebileceğim pek film yok,28 Gün Sonra adlı filmden başka...
Rose Red konağı güzeldi :-\
aklıma ilk o geldi stephan king kitabından sinemaya uyarlanmış.
Hıfz-ı lisan
03-16-2008, 21:40
Garez 8)
faruk_09
03-16-2008, 21:51
Darknass Falls --- Yani Diş Perisi...
Esra KAÇ
03-16-2008, 22:06
TESTERE
mardynly
03-16-2008, 22:44
DABBE :o Öyle bir korkmuşum ki, akşam uyumak için odama çekildiğimde hala o sesleri duyuyordum dışarıdan :( bi nevi kafayı yemiştim ;D (ki şöyle birşey oldu. ilk gidişimde 15 dk sonra çıktım duramadım. Sonra inat edip daha sonra tekrar gitmek istedim. Sen misin gidenn eyvah eyvah! gözlerimi kulaklarımı kapamaya çalışarak izledim. Tabi izlemek denirse yani ;D arada bir gözlerimi açıp bakıyordum ona rağmen etkilendim vallaa :) )
faruk_09
03-17-2008, 00:01
Şeytan Çarpması --- Exorcism
Kujo-Stephen King
bu filmi seyrederken çok gerilmiştim :o :o
Hüdaverdi
03-20-2008, 23:22
Halka :D
Aslında korku sayılmaz ama insanı heycanlandıran bir film.
faruk_09
03-21-2008, 14:41
Kujo-Stephen King
bu filmi seyrederken çok gerilmiştim :o :o
Ewt ya ---kujo--- o ne gerilimdi ya köpekleri sevmem zaten +1 bendensin
KÜP....bövv korkudan çok iğrençdi diyebilirim...
HOLE(delik) çok etkilemişti beni...korkunç değildi ama insanı huzursuz eden bir filmdi..
Hıfz-ı lisan
03-21-2008, 21:01
Şeytanın Gözleri diye bir film vadı izledim ama korkunç değildi :P
tugba_007
03-21-2008, 21:04
tepenin gözleriydi sanırım değişik bir filimdi
Sukût-u_Hayal
03-21-2008, 21:08
Yerli yapım korku gerilim filmlerine sadece gülüyorum nedense :o
En çok etkilendiğim korku gerilim filmi ise "Elm sokağı kabusu" serisiydi tüm seriyi izledim ... Tam anlamıyla korku filmi...
faruk_09
03-21-2008, 21:55
KÜP....bövv korkudan çok iğrençdi diyebilirim...
HOLE(delik) çok etkilemişti beni...korkunç değildi ama insanı huzursuz eden bir filmdi..
Son dönemdeki Korku Filmleri iğrenç oldu zaten...+1
murat kurt
03-22-2008, 17:01
Geçmişte bir korku filmine gittim sinemada yalnızdım vallahi.İşte ilk filim yüzünden korktuğum gündü.Çıkarken ayaklarım titremişti.
faruk_09
03-22-2008, 17:05
Geçmişte bir korku filmine gittim sinemada yalnızdım vallahi.İşte ilk filim yüzünden korktuğum gündü.Çıkarken ayaklarım titremişti.
vay be yalnız yalnız ne işin vardı orda :D +1 bendensin
murat kurt
03-22-2008, 17:07
kimse gitmemiş demek ki herkes korkmuş:)Bir ben cesur Aslan ama çıkışta kedi.. :-X
faruk_09
03-22-2008, 19:27
kimse gitmemiş demek ki herkes korkmuş:)Bir ben cesur Aslan ama çıkışta kedi.. :-X
:D Sen gitme Cesaretini göstermişsin ya tebrik ederim yine de ;D
mesudum47
03-22-2008, 19:29
stephen king in eserinden sinema uyarlaması olan yüzyılın fırtınası 4 cd idi ama tam korkmasamda çok güzeldi...
faruk_09
03-22-2008, 23:14
stephen king in eserinden sinema uyarlaması olan yüzyılın fırtınası 4 cd idi ama tam korkmasamda çok güzeldi...
Ewt o film çok beğeniliyor. yüzyılın fırtınası 1 ve 2 DİYE GEÇİYOR +1 bendensin
faruk_09
03-23-2008, 16:58
Asla Yabancılarla Oynama ---
murat kurt
03-23-2008, 21:48
stephen kings It nasıl alacağım da izleyen var mı
fazlrahmet
03-23-2008, 21:53
ben öyle kanlı vb dehşetli filmleri sevmem...Orta okul yıllaında izlediğim ve etkilendiğim bir film vardı..."Kuzuların sessizliği"
Birde Will Smith I am Legend adlı film oldu....
faruk_09
03-24-2008, 00:11
Omen serisi...1,2,3,4 vede en son Omen 666... :-*
Omen serisi...1,2,3,4 vede en son Omen 666... :-*
O beni korkutuyor..zaten filmin amacı o gerçe ama :D..cıddı anlamda inanışlarla ilgili filmlerden ürkerim ve izlemem ::)
murat kurt
03-24-2008, 00:46
yok mu ?
faruk_09
03-24-2008, 22:08
yok mu ?
O ne ki :o
faruk_09
03-25-2008, 13:43
Şeytanla anlaşma....
Hayalet Gemi
Çok beğenerek izlediğim bir filmdi...
mesudum47
03-26-2008, 08:17
açıkçası bu filmi tavsiye etmem aslında film başlarda iyi gibi gidiyor ama bitiş şekli filmi bana göre fiyaskoya dönüştürüyor...
spielberg ün kötü ruh serisi de eski filmler olmalarına rağmen fena değiller
ayrıca 1408 filmi de bu türü seyretmeyi sevenlerin seyredebilecekleri bir film bence....
faruk_09
03-26-2008, 15:38
Tepenin Gözleri 1 ve 2... Son dönemin en iyi sansürsüz filmleri... +1 bendensiniz :D
Benide_Kapatın
03-29-2008, 17:37
otel 1-2
nur_akp_63
04-15-2008, 17:35
küçükken izlediğimden olsa gerek halka :(artık gerilim filmi delisi olduk etkilemiyo hiç bişi :)
Uzakdogu fılmlerının orijinalleri acaip korkutucu maşallah.
İzle ve kork kablinden.
two tale of sisters, ringu diyorum başka da bişi demıyorum.
Esra KAÇ
11-03-2008, 22:18
Artık fazla korkutmuyor korku filmleride.Hepsi tadını kaçırdılar hepsinin oyun oldugu daha izlemeye başladığımız anda kendisini gösteriyor.Başladığı andan itibaren nasıl sonuçlanacağını ve katilin kim olacağını tahmin edebiliyoruz.Eskiden çakiden çok korkardım..şimdi ise gülüyorum....:)
MehmetMert
11-03-2008, 22:22
Rose Red Konağı - Stephen King :ağla: :ağla: :ağla:
MehmetMert
11-03-2008, 22:25
Rose Red Konağı - Stephen King :ağla: :ağla: :ağla:
http://img55.imageshack.us/img55/34/roseredfrenchfrontfi6.jpg
FarukARSLAN.
11-05-2008, 02:41
Pek korku değil ama Tepenin Gözleri filminin 2 versiyonunda da çok gerilmiştim..
dün gece cevapsız arama güzeldi
ama beğendiklerim arasında teksas katilamı var
birde tepenin gözleri...
Eternal.
Citizen X-Chris Gerolmo'nun Robert Cullen'in aynı adlı romanından uyarlayarak 1995 yılında TV için çektiği ama başarısı üzerine sinemalarda gösterilen, 50'den fazla insan öldüren Rusya’nın tek seri katili Andrei Romanovich Chikalito'nun hikayesini anlatıyor. Yönetmen Neil Jordan'in favori aktörü Stephen Rea, seri katilin pesindeki yorulmak bilmeyen ve komünist sisteme isyan eden ajan rolünde inanılmaz basarili, Donald Sutherland ve Max Von Sydow diğer başrol oyuncularıdır. Chikatilo’yu ise Jefrey De Munn canlandırmıştır.
teskere birde :)
genelde işkence türü izlerim...
birde gerilim..
katillerin filmleri
kişilik korku filmleri
henüz beni cidden korkutacak bir film yapamadılar maalesef :/
testere serisi de hiç korkunç değil
ya da ben korkmuyorum,gerilmiyorum bilemiyorum
ishakyilmaz
11-29-2008, 18:30
Beni en çok etkileyen korku filmi yanlışlarımızın peşinden sürüklenmek...
FarukARSLAN.
11-29-2008, 19:10
Gerilim olarak Tepenin Gözleri(1) diyebilirim.. Korku-Gerilim olarak da Stephen King filmlerini tek geçerim..
dün gece cevapsız arama güzeldi
ama beğendiklerim arasında teksas katilamı var
birde tepenin gözleri...
Şu ilk iki filmi duyunca hayal kırıklığına uğradım :P:
Ama üçüncüde toparladınız :V
:w:
.. Gerçi Teksas Katliamının ilkini izleyemedim ama 2.sini izlediğimde ya böyle berbat bir film olamaz diyerekten daha sonuna gelmeden kapadım filmi..
Cevapsız aramada klasik uzak doğu korkularından .. Hep teknoloji kullanıyorlar zaten filmlerinde teknolojik çekikler :D
Ama hiç unutmam, Cevapsız Arama 4ü sinemadayken gitmiştim..
Her mesaj gelen (12 saat) içindeydi sanırım mesajı kime atarsa o ölüyordu.. Ben sonlara doğru artık sıkılmıştım, ama millet inanılmaz gerilmişti böyle her hallerinden belliydi molada. Tam filmin sonlarında filmde kızın tekine mesaj geldi kafasını kaldırdı kime atacağım der gibi o an elektrikler gitmesin mi...
Baktım herkes telefonlarına bakıyor simsiyah oda telefon ışıklarıyla aydınlandı :D:D :yehoo:
Ne kadar gülmüştüm yaa kimse yerinden de kıpırdamadı 5 dk. sonra felan görevli gelip kusura bakmayın elektrikler gitti ama halloldu şimdi devam eder film dedi.. Ama o 5 dakikayı gelin bana sorun :yehoo::yehoo:
Gerilim olarak Tepenin Gözleri(1) diyebilirim.. Korku-Gerilim olarak da Stephen King filmlerini tek geçerim..
Şu ilk iki filmi duyunca hayal kırıklığına uğradım :P:
Ama üçüncüde toparladınız :V
:w:
.. Gerçi Teksas Katliamının ilkini izleyemedim ama 2.sini izlediğimde ya böyle berbat bir film olamaz diyerekten daha sonuna gelmeden kapadım filmi..
Cevapsız aramada klasik uzak doğu korkularından .. Hep teknoloji kullanıyorlar zaten filmlerinde teknolojik çekikler :D
Ama hiç unutmam, Cevapsız Arama 4ü sinemadayken gitmiştim..
Her mesaj gelen (12 saat) içindeydi sanırım mesajı kime atarsa o ölüyordu.. Ben sonlara doğru artık sıkılmıştım, ama millet inanılmaz gerilmişti böyle her hallerinden belliydi molada. Tam filmin sonlarında filmde kızın tekine mesaj geldi kafasını kaldırdı kime atacağım der gibi o an elektrikler gitmesin mi...
Baktım herkes telefonlarına bakıyor simsiyah oda telefon ışıklarıyla aydınlandı :D:D :yehoo:
Ne kadar gülmüştüm yaa kimse yerinden de kıpırdamadı 5 dk. sonra felan görevli gelip kusura bakmayın elektrikler gitti ama halloldu şimdi devam eder film dedi.. Ama o 5 dakikayı gelin bana sorun :yehoo::yehoo: zaten bende ikincisi beğenmedim çok saçmalamışlar bi kere sana katılıyorum
cevapsız aramaya gelince dün izledim en beğendiklerim arasında değildi zaten ilk defa dün izledim ve saçmaydı.:karizmatik:
Karındeşen Jack'in izleyenler var mı ???
suayip_caliskan
01-07-2009, 11:07
testere serisi ve hotel filmleri beni çok etkilemişti
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.