Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Kurbanlarınızı CHE'ye bağışlayın!'
Hüdaverdi
11-26-2010, 20:28
CHP'nin Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, halktan kurban bağışı istedi. Hem de 1980 öncesindeki halk evlerinin benzeri CHE evleri için...
"Kurban bağişi yapmak isteyen hayirseverler CHE evlerine bağişlarinizi bekliyoruz" bu sözler bugün CHP Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in twitter sayfasında yer aldı.
TWİTTER'DAN MESAJ
Kurban Bayramı nedeniyle bağış yapacak olan hayırseverlere twitter üzerinden mesaj yollayan Gürsel Tekin CHE'nin (Cumhuriyet Halk Evleri) mimarı..
1980 öncesindeki halk evlerinin benzerlerini oluşturma fikrinden yola çıkan Tekin, "CHE" projesiyle CHP`yi İstanbul`da zirveye taşımak istiyor.
ihlassondakika
Benim annem de bu evlere gidiyordu duyunca şok oldum hemen kestim ilişkisini oradan, tövbe estağfurullah..
İntifada
11-26-2010, 20:58
derisinide chp ye verelim kılıçdaroğluna kürk yaparsınız...
Kürk değil branda yapmalılar...
Belki biraz olsun ayıplarını örtmeyi başarırlar...
Gerçi mızrak da çuvala sığmaz derler ama...
derisinide chp ye verelim kılıçdaroğluna kürk yaparsınız...
Baş örtüsüne bile tahammül edemeyenlere, kurban derisinden kürk olmaz. İman postu altında ezilirler.
Umarım haddimi aşmış olmam ama o yerlere kurban verenlerin kestiği kurbandan bile şüphe ederim ben.
EvrenBilimci
01-04-2011, 19:40
Biz her sene Fetullah Hoca efendi için çalışan insanlara ( yurt görevlilerine ) verirdik. Ta ki
Fetullah Hoca Efendinin bir bankası ( bank asya ) oldugunu ve ordan faiz aldıgını ögrenene kadar Artık Ona ne hoca derim nede müslüman. En iyisi komşu için çalışmak. Varsa Fakir komşu satar parasını fakir komşuma değerlendiririm.
İntifada
01-04-2011, 19:58
Vallahi türk hava kurumuna,halk evlerine vermektense gülenın kurumlarına vermeyi tercih ederim...
Bence derdin provokasyon
Bir kanaat önderi ismiyle kaydolup diğer bir kanaat önderine sallıyorsun ilk mesajında...
EvrenBilimci
01-04-2011, 23:30
Vallahi türk hava kurumuna,halk evlerine vermektense gülenın kurumlarına vermeyi tercih ederim...
Bence derdin provokasyon
Bir kanaat önderi ismiyle kaydolup diğer bir kanaat önderine sallıyorsun ilk mesajında...
Ahmet hocamı ? Kendisinin bir vaazını bile dinlemedım öylesıne aldım bu rumuz u :)
Benim annem de bu evlere gidiyordu duyunca şok oldum hemen kestim ilişkisini oradan, tövbe estağfurullah..
bu nasıl bir yorumdur che yi tanımayanda şeytan falan sanıcak. :)
http://avatars.qkype.com/free-avatars/avatars/people_230/people_01_p/che_guevara_face_avatar_100x100_34858.jpg
insanlar ölür. Fikirler ölmez
PEj7jnR--Dg
bu nasıl bir yorumdur che yi tanımayanda şeytan falan sanıcak.
che dünyanın en onde gelen liderlerindendir.
Bak yanlış sulara girip sınır ihlali yapıyorsun... :olmaz::olmaz:
Biz her sene Fetullah Hoca efendi için çalışan insanlara ( yurt görevlilerine ) verirdik. Ta ki
Fetullah Hoca Efendinin bir bankası ( bank asya ) oldugunu ve ordan faiz aldıgını ögrenene kadar Artık Ona ne hoca derim nede müslüman. En iyisi komşu için çalışmak. Varsa Fakir komşu satar parasını fakir komşuma değerlendiririm.
haci merak ettim bank asya benim bildigim ihsan kalkavana aittir ve onunda cemaate yakinligi disinda bankanin cemaatle alakasi nedir cözemedim..
yani böyle bir suizanda bulunurken belge, bilgi varmi inanin cok merak ettim..
birde bir kisinin ne kadar insan, ne kadar Müslüman olduguna birakinda Allah karar versin!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.