fatih kısaparmak balon baskılı balon Kurtulmuş: AK Parti ne yazık ki... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtulmuş: AK Parti ne yazık ki...

ishakyilmaz
03-06-2009, 17:27
SAADET LİDERİ MUHALEFETİN DOZUNU ARTIRDI
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/4/0/7/2/140727.jpg

Kurtulmuş: AK Parti ne yazık ki...
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti için ilginç bir değerlendirme yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ''AK Parti'de ne yazık ki bir konjonktür partisi olarak kurulmuştur. Bu konjonktür şartları yavaş yavaş değişiyor. Bu değişimle birlikte AK Parti'nin varlığı da Türkiye'de değişmeye başlayacaktır'' dedi.

Partisi tarafından düzenlenen mitinge katılmak için Samsun'a gelen Kurtulmuş, bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
''Türkiye 29 Mart 2009'da çok ciddi seçime giriyor'' diyen Kurtulmuş, bu seçimde de gerilim ve çatışma üzerinden seçim kampanyası yapılmaya çalışıldığını söyledi.

Kurtulmuş, şöyle konuştu:

''Asla doğru bulmadığımız, hiçbir şey kazandırmadığını düşündüğümüz bir üsluptur. Toplumun önünde görünenler, liderlik yapma iddiası olanların sözlerine dikkat etmeleri gerekir. Siyasetçi arkadaşlarımızı uyarmak istiyorum. Türkiye'ye iyilik yapılmak isteniyorsa fikirlerinizi, görüşlerinizi millet dinlesin, karar versin. Eğer siyaset bu üslupla sürdürülürse, siyaset çözüm olma yeri olmaktan çıkar. Kavgacı bir üslup çözüm üretmez.''

Konuşmasında, AK Parti'nin uyguladığı ekonomi politikalarını da eleştiren Kurtulmuş, ''AK Partili arkadaşlar, yöneticiler, 1980'lerdeki Singapur, Hongkong daha sonra Dubai modeli olarak sürdürülen bir modelle, asla kendi ayakları üzerinde bir kalkınmayı esas almayan bir programı kabul ettiler. Bizim iktidarlarda olduğumuz hiç bir dönemde ekonomik küresel bir gücün altına sokulmamışken, bu arkadaşlar IMF programlarına harfiyen uydular'' dedi.

Türkiye'de demokratikleşmenin, özgürleşmenin kaynağı olarak AB süreçlerinin görüldüğünü belirten Kurtulmuş, ''Biz ise kendi süreçleri içinde, Türkiye'nin kendi gücüyle refahı, kalkınmayı sağlayacağını düşünüyoruz'' diye konuştu.

-KONJONKTÜR PARTİSİ-

''AK Parti bir konjonktür partisidir. AK Parti'ye ağır gelecek ama öyledir'' diyen Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Türkiye'de nasıl 12 Eylül'den sonra bir takım konjonktür partileri kuruldu ve o konjonktür şartları ortadan kalkınca varlıkları devam etmediyse, AK Parti'de ne yazık ki bir konjonktür partisi olarak kurulmuştur. Bu konjonktür şartları yavaş yavaş değişiyor. Bu değişimle birlikte AK Parti'nin varlığı da Türkiye'de değişmeye başlayacaktır. Ama biz bu topraklarda 2 asırdır devam eden bir siyasi iddianın sahibiyiz. Bir fikri siyasi iddianın sahibiyiz.''

Parti olarak milli değerlere önem verdiklerini, adalet ve özgürlükten yana olduklarını belirten Kurtulmuş, ''Biz, başkalarıyla farklarımızı söylemektense, kendi koordinatlarımızı tanımlarız''şeklinde konuştu.
Kurtulmuş, şunları kaydetti:

''Saadet Partisi yerli, milli bir partidir. Dünyada neler olduğunu bilir ve asla Anadolu toprakları üzerinde ayakları basmayan, bizim medeniyetimiz üzerinde yükselmeyen hiçbir çözümü bu coğrafyada bir çözüm olarak görmez. Biz anti emperyalist bir partiyiz. Özgürlük ve adaletten yana bir partiyiz. Hiçbir ayrımcılığa tabii tutmadan, herkesi, bütün vatandaşları cumhuriyetin özgür, eşit ve özde vatandaşları olarak kabul ediyoruz.''

Maddiyatı yok saymadan maneviyatı önemseyen bir siyasi anlayış içinde olduklarını ifade eden Kurtulmuş, sözlerini şöyle tamamladı:
''Bir kuşun iki kanadı gibi düşünüp, maddi ve manevi hamleyi gerçekleştirmek istiyoruz. Bugün, batının çıkmazı budur. Batı, maneviyatı görmediği için, sadece maddiyatı gördüğü için bugün sosyal kültürel patlamanın içindedir. 3 asır önce de İslam dünyası batıdaki maddiyatı yok saydığı, sadece maneviyatı düşündüğü için için çöküş olmuştur. Şimdi yeniden kalkışımız maddeyi ve maneviyatı bir kuşun iki kanadını çırparak uçması gibi sağlamaktır.''

AA

Duygu'Seli~
03-06-2009, 17:57
''Bizim iktidarlarda olduğumuz hiç bir dönemde ekonomik küresel bir gücün altına sokulmamışken, bu arkadaşlar IMF programlarına harfiyen uydular'' dedi.''

Daha evvel saygı duyduğum ve sürekli destek verdiğim bir partinin bu gün gözümde ''chp'' ''mhp'' ve diğer partilerle aynı konumda olacağını asla düşünmezdim..Geçmiş olsun..

Ben hükümeti ımf konusunda suçlayan tek tarafın chp ve mhp olduğunu zannederdim..Demek örnek alanlarda varmış.. Kör gözleri herhalde..Hükümetin ımf konusundaki yaptırımları,tavırları ve şartlarını bildikleri gördükleri halde nasıl bu kadar vicdansızca eleştirebiliyorlar..Eleştirmeyi bıraktık ''harfiyen uyguluyorlar'' ne demek oluyor..? Müslümanlıktan dem vurup iftira atmak bu kadar kolay mı..? Yazıklar olsun.. Muhaliflik değil bu düpedüz yalancılık.. Hükümet dönemi öncesindeki ımf ilşkilerimizle hükümet sonrası ımf ilşkilerimizi karşılaştıran herkes farkındadır ''kim doğru,kim yanlış..'' Ve bu gerçeği görenler seçimde yine en güzel cevabı verecektir..Rahat olsunlar..

Kurtulmuş, ''Biz, başkalarıyla farklarımızı söylemektense, kendi koordinatlarımızı tanımlarız''şeklinde konuştu.

Bir dediği ötekini tutuyor mu acaba..? Başkalarıyla olan farklarından söz etmiyor ama yukarda hükümetle kendi dönemindeki farklılıklardan bahsetmiş nasılsa..Bir tek yukarıdaki örnek mi..? Daha binlercesi..
Kendi koordinatlarını savunup ona buna muhaliflik etmeseler,karalamasalar ''işte siyasetin ehli'' derdim(de).. Bu tavra bu üsluba o söz yakışmaz..

Saadet partisi siyasette birilerini karalamakla bir yerlere gelinemeyeceğini öğrenememiş..Yazık..!! Chp zihniyeti gibi artık işi gücü eleştirmek,karalamak ve kendilerini övmek olmuş.. Şahsen saadet partisinin hükümeti öven ve destekleyen bir icraatini doğru düzgün görmüş değilim..Olmuş olsa bile içersinde muhakakk inceden bir gönderme ve eleştiri yine var yine var.. Samimiyet yok..!!

Seçim öncesi moduna girmişler diğerleri gibi..Kazanacakları garantiymiş gibi..Ve her yaptıkları iş doğruymuş ta diğerlerininki yanlışmış gibi.. Seçim sonrasını çok merak ediyorum..Bakalım kim konjonktürmüş hep beraber göreceğiz..

islam
03-06-2009, 18:08
Yaw ben çok merak ediyorum... Burada herkez Birer prof gibi konuşuyor ...
Ben anlamış değilim...
Ama bir şeyi hatrılatmak isterim...
At izi ile İT izini karıştırmayın...

Duygu'Seli~
03-06-2009, 18:19
Yaw ben çok merak ediyorum... Burada herkez Birer prof gibi konuşuyor ...
Ben anlamış değilim...
Ama bir şeyi hatrılatmak isterim...
At izi ile İT izini karıştırmayın...

Ne mutlu demekki bütün kardeşlerim bir prof kadar güzel ve kaliteli yorum ve analizlerde bulunuyor ki sizlerdede böyle bir intiba uyanmış.. Yorum yapmak ve doğruları görüp söylemek için prof olmak gerekmez..Aklı olan konuşur burada.. Siyaseti sadece okumuş prof ünvanı almışlar yapmaz..
Anlamanıza gerek yok ehli olan anlar,anladığı şekildede yorumunu yapar,cevabını verir.. Bir cevabımız varsa konuya ve yorumlarımıza dair olsun lütfen..

Hatırlatmak istediğinize gelince.. Biz atında itinde izini iyi biliyoruz.. Kendisini at ile it konumuna sokanlarıda.. İster at olun ister bir diğeri.. O sizin sorununuz.. Neticede ikiside hayvan ve biz kendimizi o konumda görmüyoruz..
Selametle..

Yıldırım
03-06-2009, 18:25
22 TEMMUZ'DA 1.000.000 ÜYESİ BULUNAN SAADET PARTİSİ.....
SADECE 500.000 KİŞİNİN OYUNU OLDI....
:saygılar:

Üç mevsim
03-06-2009, 18:29

Aklın yolu bir :evet:

islam
03-06-2009, 18:30
İnsan Düşünen Bir Hayvandır... Doğal Sende bende Bir bakıma hayvanız... Bu konuda bu kadar katı olmamak lazım kardeşim...
Rezilliği yapanlar utansın..
Bu gün; TOBB bir prof.Vardı okulda Dediki; Türkiyenin en önemli sorunu ehliyetsiz yorumlardır... Lütfen Veriler ile koulara yarum yapılsın diyorum...
Yoksa en az sizin kadar beni de ATta İtte ırgalamıyor... Bu bir değimdir İnceliği anlıyana kardeşim...
Size karşı ayrı bir saygımvar Duygu ablam...Umrım kalbinizi kırmamışımdır..

ishakyilmaz
03-06-2009, 18:32
Numan Bey yarın Bursa'ya geliyor,açıkçası mitingine gidip; Numan Bey bu izlediğiniz siyaset doğru siyaset anlayışı değil,faydadan çok zarar getirmektedir,milletimizden ziyade kartel medyasına malzeme çıkarıyorsunuz demek istiyorum..!

FarukARSLAN.
03-06-2009, 18:55
Yahu Kurtulmuş'tan vardı bir ümidim.. Uzun zamandır genç bir lidere ihtiyaçları vardı dedim inşallah iyi olur dedim..
Ama işte..

Gelmiş geleli ya AK Parti'ye akıl veriyor ya da şu yanlıştı bu yanlıştı deyip duruyor.. Ya Allah aşkına bunları 6.5 yıldır diyorlardı zaten boş bunlar boş bunların içi boş..

Diğer partiler gibi iktidarla uğraşacağına bi altındakilerle arayı açmayı üstündekilere yaklaşmayı denesene.. Binanın en altlarından üst kata ne kadar bağırırsan bağır kim duyacak seni?..

BBP, DP, MHP, DYP hatta CHP'nin oylarını toplayıp muhafazakar kesimin alt yapısını çeksene kendine.. Şu konjonktür partisi dediğin partinin en sağlam kesimi senden gidenlerdir gidenler.. Onların peşine düşmek için şu çığırtkanlığı bırakın artık.. Lafla olmayacak bu iş ya AK Parti'yi yıkacaksınız ya da o seçmen oylarını unutacaksınız bu böyledir, en has, gerçeği en net görebilen AK Partililerdir onlar!...

%8-9'lar için %47'yle dalaşıp durursanız korkarım sende gönlü olanda, hoşnutluğu olanda bırakır..

Şu foruma dikkat edin, ben dahil bir çok arkadaşım ''şu bir kaç ay önce AK Parti'den sonra Saadet'i düşünürdüm ama artık değil'' diyorlar.. Evet değil.. Sadece forumda da değil genel olarak da bu böyle.. Ve ne yazık ki böyle. Ne yazık ki...
Biz CHPleşmiş zihniyete her zaman karşı olduk olacağız. Ama siz gömlek gömlek derken bile şu an sandık için giyip giyip çıkardığınız gömleklerin ne olduğunun bi tefekkürünü yapamıyorsunuz.

Bu kapılar Saadet'e açıktı ancak SP'YE KAPALI!. KAPANMIŞTIR.

kasım
03-06-2009, 20:41

Laf olsun diye yazıyorsun.
Saadet partisi 22 temmuz seçimlerinde 850 binden fazla oy aldı ...

*ADEM*
03-06-2009, 20:44
Numan Bey yarın Bursa'ya geliyor,açıkçası mitingine gidip; Numan Bey bu izlediğiniz siyaset doğru siyaset anlayışı değil,faydadan çok zarar getirmektedir,milletimizden ziyade kartel medyasına malzeme çıkarıyorsunuz demek istiyorum..!

hiç bir zaman iktidar olamayacak kadar kendinden eminmi acaba bu sözleri söylerken nasıl yanlış yaptığını bilmek`,yazık erbakanın kızıda çıkıp birşeler söyledi bunlar derdi ne acaba anlamıyorumki

DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

kasım
03-06-2009, 20:46
hiç bir zaman iktidar olamayacak kadar kendinden eminmi acaba bu sözleri söylerken nasıl yanlış yaptığını bilmek`,yazık erbakanın kızıda çıkıp birşeler söyledi bunlar derdi ne acaba anlamıyorumki

DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

Derdimiz adil bir dünya kurmak.

aslan1276
03-06-2009, 22:00
''Bizim iktidarlarda olduğumuz hiç bir dönemde ekonomik küresel bir gücün altına sokulmamışken, bu arkadaşlar IMF programlarına harfiyen uydular'' dedi.''

Daha evvel saygı duyduğum ve sürekli destek verdiğim bir partinin bu gün gözümde ''chp'' ''mhp'' ve diğer partilerle aynı konumda olacağını asla düşünmezdim..Geçmiş olsun..

Ben hükümeti ımf konusunda suçlayan tek tarafın chp ve mhp olduğunu zannederdim..Demek örnek alanlarda varmış.. Kör gözleri herhalde..Hükümetin ımf konusundaki yaptırımları,tavırları ve şartlarını bildikleri gördükleri halde nasıl bu kadar vicdansızca eleştirebiliyorlar..Eleştirmeyi bıraktık ''harfiyen uyguluyorlar'' ne demek oluyor..? Müslümanlıktan dem vurup iftira atmak bu kadar kolay mı..? Yazıklar olsun.. Muhaliflik değil bu düpedüz yalancılık.. Hükümet dönemi öncesindeki ımf ilşkilerimizle hükümet sonrası ımf ilşkilerimizi karşılaştıran herkes farkındadır ''kim doğru,kim yanlış..'' Ve bu gerçeği görenler seçimde yine en güzel cevabı verecektir..Rahat olsunlar..

Kurtulmuş, ''Biz, başkalarıyla farklarımızı söylemektense, kendi koordinatlarımızı tanımlarız''şeklinde konuştu.

Bir dediği ötekini tutuyor mu acaba..? Başkalarıyla olan farklarından söz etmiyor ama yukarda hükümetle kendi dönemindeki farklılıklardan bahsetmiş nasılsa..Bir tek yukarıdaki örnek mi..? Daha binlercesi..
Kendi koordinatlarını savunup ona buna muhaliflik etmeseler,karalamasalar ''işte siyasetin ehli'' derdim(de).. Bu tavra bu üsluba o söz yakışmaz..

Saadet partisi siyasette birilerini karalamakla bir yerlere gelinemeyeceğini öğrenememiş..Yazık..!! Chp zihniyeti gibi artık işi gücü eleştirmek,karalamak ve kendilerini övmek olmuş.. Şahsen saadet partisinin hükümeti öven ve destekleyen bir icraatini doğru düzgün görmüş değilim..Olmuş olsa bile içersinde muhakakk inceden bir gönderme ve eleştiri yine var yine var.. Samimiyet yok..!!

Seçim öncesi moduna girmişler diğerleri gibi..Kazanacakları garantiymiş gibi..Ve her yaptıkları iş doğruymuş ta diğerlerininki yanlışmış gibi.. Seçim sonrasını çok merak ediyorum..Bakalım kim konjonktürmüş hep beraber göreceğiz..
bak arkadaşım numan kurtulmuş karalamıyor gerçekleri söylüyor siz ne yazıkki içinize sindiremiyorsunuz gerçekleri
bakın
*hükümet imf ile anlaşma yaptı ve ona göre yasalar çıkardı işçinin memurunun emeklinin maaşlarını imf nin isteğine göre yapmadımı
ve daha fazlası
ama erbakan hükümetlerinde bir tane imf ile anlaşmaları gösterebilirmisin
*sen saadet partisinin chp ve mhp diğerleriyle aynı tutuyorsun senin yaptğın bir kere vicdansızlık
ben sana akp ve chp nin aynı olduğuna dair bir sürü delil sunabilirim
ama sen delil veremessin
sadece bunu söylersin sp chp mhp akp yi eleştiriyorsa demekki aynıdır mantığındasın bu delil sayılmaz
*saadet partisi erdoğanı davos konusunda övdü bunu görecek kadar gözünde mi kör be adam
doğrular sadece doğrudur sana bana göre doğru olmaz
işinize gelen doğru işinize gelen yalan olmaz
siz bizim istediğimiz gibi konuşsun diyorsunuz

aslan1276
03-06-2009, 22:07
çoğunuz burda saçma sapan konuşuyorsunuz

aslan1276
03-06-2009, 22:09
numan kurtulmuş daha seçime girmemişken siz saadetin seçimlerde %2.5 aldığını söylediniz
ne zaman numan kurtulmuş seçime girdiki onu bir söyleyin bakalım
atıp tutun bakalım ne zaman tutturacaksınız

aslan1276
03-06-2009, 22:12
SAADET LİDERİ MUHALEFETİN DOZUNU ARTIRDI
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/4/0/7/2/140727.jpg

Kurtulmuş: AK Parti ne yazık ki...
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti için ilginç bir değerlendirme yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ''AK Parti'de ne yazık ki bir konjonktür partisi olarak kurulmuştur. Bu konjonktür şartları yavaş yavaş değişiyor. Bu değişimle birlikte AK Parti'nin varlığı da Türkiye'de değişmeye başlayacaktır'' dedi.

Partisi tarafından düzenlenen mitinge katılmak için Samsun'a gelen Kurtulmuş, bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
''Türkiye 29 Mart 2009'da çok ciddi seçime giriyor'' diyen Kurtulmuş, bu seçimde de gerilim ve çatışma üzerinden seçim kampanyası yapılmaya çalışıldığını söyledi.

Kurtulmuş, şöyle konuştu:

''Asla doğru bulmadığımız, hiçbir şey kazandırmadığını düşündüğümüz bir üsluptur. Toplumun önünde görünenler, liderlik yapma iddiası olanların sözlerine dikkat etmeleri gerekir. Siyasetçi arkadaşlarımızı uyarmak istiyorum. Türkiye'ye iyilik yapılmak isteniyorsa fikirlerinizi, görüşlerinizi millet dinlesin, karar versin. Eğer siyaset bu üslupla sürdürülürse, siyaset çözüm olma yeri olmaktan çıkar. Kavgacı bir üslup çözüm üretmez.''

Konuşmasında, AK Parti'nin uyguladığı ekonomi politikalarını da eleştiren Kurtulmuş, ''AK Partili arkadaşlar, yöneticiler, 1980'lerdeki Singapur, Hongkong daha sonra Dubai modeli olarak sürdürülen bir modelle, asla kendi ayakları üzerinde bir kalkınmayı esas almayan bir programı kabul ettiler. Bizim iktidarlarda olduğumuz hiç bir dönemde ekonomik küresel bir gücün altına sokulmamışken, bu arkadaşlar IMF programlarına harfiyen uydular'' dedi.

Türkiye'de demokratikleşmenin, özgürleşmenin kaynağı olarak AB süreçlerinin görüldüğünü belirten Kurtulmuş, ''Biz ise kendi süreçleri içinde, Türkiye'nin kendi gücüyle refahı, kalkınmayı sağlayacağını düşünüyoruz'' diye konuştu.

-KONJONKTÜR PARTİSİ-

''AK Parti bir konjonktür partisidir. AK Parti'ye ağır gelecek ama öyledir'' diyen Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Türkiye'de nasıl 12 Eylül'den sonra bir takım konjonktür partileri kuruldu ve o konjonktür şartları ortadan kalkınca varlıkları devam etmediyse, AK Parti'de ne yazık ki bir konjonktür partisi olarak kurulmuştur. Bu konjonktür şartları yavaş yavaş değişiyor. Bu değişimle birlikte AK Parti'nin varlığı da Türkiye'de değişmeye başlayacaktır. Ama biz bu topraklarda 2 asırdır devam eden bir siyasi iddianın sahibiyiz. Bir fikri siyasi iddianın sahibiyiz.''

Parti olarak milli değerlere önem verdiklerini, adalet ve özgürlükten yana olduklarını belirten Kurtulmuş, ''Biz, başkalarıyla farklarımızı söylemektense, kendi koordinatlarımızı tanımlarız''şeklinde konuştu.
Kurtulmuş, şunları kaydetti:

''Saadet Partisi yerli, milli bir partidir. Dünyada neler olduğunu bilir ve asla Anadolu toprakları üzerinde ayakları basmayan, bizim medeniyetimiz üzerinde yükselmeyen hiçbir çözümü bu coğrafyada bir çözüm olarak görmez. Biz anti emperyalist bir partiyiz. Özgürlük ve adaletten yana bir partiyiz. Hiçbir ayrımcılığa tabii tutmadan, herkesi, bütün vatandaşları cumhuriyetin özgür, eşit ve özde vatandaşları olarak kabul ediyoruz.''

Maddiyatı yok saymadan maneviyatı önemseyen bir siyasi anlayış içinde olduklarını ifade eden Kurtulmuş, sözlerini şöyle tamamladı:
''Bir kuşun iki kanadı gibi düşünüp, maddi ve manevi hamleyi gerçekleştirmek istiyoruz. Bugün, batının çıkmazı budur. Batı, maneviyatı görmediği için, sadece maddiyatı gördüğü için bugün sosyal kültürel patlamanın içindedir. 3 asır önce de İslam dünyası batıdaki maddiyatı yok saydığı, sadece maneviyatı düşündüğü için için çöküş olmuştur. Şimdi yeniden kalkışımız maddeyi ve maneviyatı bir kuşun iki kanadını çırparak uçması gibi sağlamaktır.''

AA

numan hocama seçimde başarılar dilerim ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

aslan1276
03-06-2009, 22:27
BİZE %2.5 YAKIŞTIRMASI YAPTINIZ NUMAN KURTULMUŞ SEÇİME GİRMEDİĞİ HALDE
SİZ NEDEN BU KADAR %2.5 TEN KORKUYORSUNUZ ((:

suphim
03-06-2009, 22:29
bir Ataturkcu olarak ak partiyi kınıyorum ikdidar olana kadar bizde milli görüscüyüz iktitdar olana kadar kardeşlerin canlarım dediniz iktitdar oldunuz kin kusuyorsunuz gömleginiz degistirin kirlendiniz

aslan1276
03-06-2009, 22:31
bir Ataturkcu olarak ak partiyi kınıyorum ikdidar olana kadar bizde milli görüscüyüz iktitdar olana kadar kardeşlerin canlarım dediniz iktitdar oldunuz kin kusuyorsunuz gömleginiz degistirin kirlendiniz
BEN ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM ŞERİAT İSTİYORUM
SAADET PARTİSİNİ DESTEKLİYORUM

suphim
03-06-2009, 22:34
BEN ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM ŞERİAT İSTİYORUM
SAADET PARTİSİNİ DESTEKLİYORUM
bu senin düsüncen saygı duyarım sözüm saadet kardeşlerime yapılan igrenc insanalara iktitdar olana kadar milli görüscüyuz diyerek sp oylarını aldılar sıcak davrandılar suan kin kusuyorlar ak partinin gömlegi kirlendi degistirsiz yolsuzlukara batan oparti bu halk sonunda gerçegi analayacak degerli kardeşim

sevdesu
03-07-2009, 01:30
?????? sağı bölmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.....

llvll
03-07-2009, 01:43
bu senin düsüncen saygı duyarım sözüm saadet kardeşlerime yapılan igrenc insanalara iktitdar olana kadar milli görüscüyuz diyerek sp oylarını aldılar sıcak davrandılar suan kin kusuyorlar ak partinin gömlegi kirlendi degistirsiz yolsuzlukara batan oparti bu halk sonunda gerçegi analayacak degerli kardeşim

işte bu kadar...ikinci yüzünüzde ortaya çıktı =)
burda şeriat istiyorum diyen birisine saygı duyarı diyorsunuz...
başka yerde başka şeyler diyorsunuz...sizde aynı kartel medyası gibisiniz..
zaten farklı bişeyde beklenemezdi...
ayrıca sp oylarını alana dek sıcak davranmışızda falanda filanda...buna senden başka kimse inanmaz...saadet partisinin en üst yetkilileri akp ye söylemediklerini bırakmadılar...peki bana söylermisin? akp de hangi üst düzey yetkili birisi çıkıp saadet hakkında tek bir kelime etti...ne dediğinizi bile bilmiyorsunuz...maksadınız sadece çamur atmak...yalan söylemekten başka hiçbişey yapmıyosunuz...madem bi görüşü savunuyosunuz...bunu yalansız savunun bizde karşıt görüşlü olmamıza rağmen destek verelim...size son sözüm şu...YAZIK!

Üç mevsim
03-07-2009, 05:40

Kardeşliğiniz daim olsun arkadaşlar, Allah bozmasın. Ne de yakışır bir yanda kemalistler, bir yanda milli görüşçüler kol kola girmiş yürüyorlar.. Zaten aklın (!) yolu birdi değil mi :karizmatik:

düşünceli
03-07-2009, 15:26
yukrıda yazılanlara bakıyorum ve hayretler içinde kalıyorum bu gün beşinden giddiğiniz tafrasını satdığınız haraketinde içinden çıkdığı köklü bir siyasi partini nliderini ve mensublarının yapıcı eleşdirilerini dahi hazmedemeyen onu saldırı chp yandaşı kartelcı gibi hazımsız ve zorlama eleş dirileri anllam veremiyorum sakın bu söylenmeyen korkunun yansıması olmasın ne demek isdiyorsunuz 7 yıldır milledimiz bunlar nede olsa hocanın talebeleri onların gömlek çıkardık demelerine bakmayın onlar hala mılli görüşcüdür zannıyla verdiği büyük sermayeyi heba eddiniz bun milled e söylemeyelimmi 7yılda yeni devled kuran lar var birde bizim halimize bakarmısın ergenekon haric çetelerle mücadele ve sağlık da yapılan iyileşdirmeleri teşekkür ederek bır kenara koyarsak iyi konuşan ve iyi yürüyen bir başbakanın dışında herşey kötü .işsizlik armışdır yoksulluk artmışdır özelleşdirme adı aldında yok ab isdiyor yok imf isdiyor yok çağın gereğidir diyerek ne var ne yok saddınız buna rağmen tevletimizin ve belediyelerimizin toplam borcu 500 milyar dolara dayanmışdır halkımız planlı bir şekılde kart vasıtasıyla feci şekilde borclanmışdır ve üretmeden tüketir hale gelmişdir- efendin ama küresel kriz var felaked delallığı yabmayıın dediğinizi duyar gibiyim aslan gibi hümetimiz var ne iş yapar ama biz mili geliri bak şu kadar artırdık sakın o mili gelir 5 den 25 çıkan dolar milyarderlerinin cebine gidmesin ama biz ihracatı batlatdık teşekkür ederim ithalatıda ben patlattım özür dilerim ...acaba bunları ikdidarın dördücü ayağı olmak dan başka bir işe yaramayan dennis boykalmı yabdı bu kötü gidiş sizi ne kadar ilgilendiriyor bizi çook ilgilendiriyor çünkü gezdimiz yerlerde bunları siz yetişdirdiniz sorumlusunuz diyenler var kontrolünüze aldığınız medya organlarıyla bır müdded taha belki halkı oyalayabilirsiniz fakat ilanihaye böyle gitmez ....manevi tahribat ve dış politikada girilen çıkmaz sokağı taha sonra yamak üzere ......çare bedel ödemeyi göze alıb .ustanın yoluna dönmekdir..

SEMTEM
03-07-2009, 15:35
hoca yede numan hoca arkadaşlar okullu olduğunuzu biliyorduk tamam her profesyonel yöneticinin amatörlüğünü geçirdiği yer vardır bizim amatör takımımızda saadettir burada kendisini kanıtlıyan profesyonel olabilen şampiyon takıma geçecektir ama amatörlükten yukarı çıkacak kapasitesiolmayan amatör takımımızda kalmaya devam edecek nasıl emekli olmuş hoca onlara antrenörlük yapıyorordan yetişenlerde bizde siyaset yapıyor numan bey amatörlükten öteye gidemediği için amatör takımımızın kaptanlığını yapmaya devam edcek
yani kısacası::: HER KEZ YERİNİ VE HADDİNİ BİLECEK

milletinadami
03-07-2009, 16:00
lafla peynir gemisi yurumez
saadet muhtar bile sectiremez...

bu arada...40 curuk yumurta bir araya gelse bir saglam yumurta etmez...

sevdesu
03-07-2009, 16:07
lafla peynir gemisi yurumez
saadet muhtar bile sectiremez...

bu arada...40 curuk yumurta bir araya gelse bir saglam yumurta etmez...
katılıyorum :güzel:

AYT@C
03-07-2009, 17:19
Sayın Kurtulmuş büyüklerinizin daha önce yaptıgı hatalara sizde ortak olmayın , tekrarlamayın .. Oyları bölmeyin .. Saadet partisini severiz, yolumuz bir aynı çatının cocuklarıyız. Ama bugunlerdeki söylemleriniz CHP denilen markist yuvası partiden bile daha çok zarar veriyor.
Saadet Partisi bizler için önemli, dikkatinizi cektiyse AK Parti saflarından aleyhinizde tek bir laf söylenmedi. Gelin bizi destekleyin. Siz ne kadar Amerikan karşıtı iseniz, bizde o kadar amerikan karsıtıyız. Ak Partiyi hedef gostermekten vazgecin. Sizin Akp den yada AKP'nin sizden tek farkı olaylara bakma açısı.

Destek olun, köstek değil ... Oy vermeksekte sizi seviyoruz. Bari kendinizden sogutmayın..

düşünceli
03-08-2009, 22:17
Sayın Kurtulmuş büyüklerinizin daha önce yaptıgı hatalara sizde ortak olmayın , tekrarlamayın .. Oyları bölmeyin .. Saadet partisini severiz, yolumuz bir aynı çatının cocuklarıyız. Ama bugunlerdeki söylemleriniz CHP denilen markist yuvası partiden bile daha çok zarar veriyor.
Saadet Partisi bizler için önemli, dikkatinizi cektiyse AK Parti saflarından aleyhinizde tek bir laf söylenmedi. Gelin bizi destekleyin. Siz ne kadar Amerikan karşıtı iseniz, bizde o kadar amerikan karsıtıyız. Ak Partiyi hedef gostermekten vazgecin. Sizin Akp den yada AKP'nin sizden tek farkı olaylara bakma açısı.

Destek olun, köstek değil ... Oy vermeksekte sizi seviyoruz. Bari kendinizden sogutmayın..

belki yaşın küçük bilmezsin demirel kılasiği oyları bolmeyinle 40 yılımız heba olmuşdur nasılmı oyları bölmeyin yoksa kominizim gelir diyordu kominizim yerine halkımız işsizliği fakirliği geri kalmışlığı terörü müstemleke tipi kalkınmayı gördü borca esi olmayı mılli memfaadleri koruyamamayı bu günki hastalıkların temeli o zaman atıldı gidilen yol aynı yoldur 40 yıda erbakan hocanın yeniden büyük türkiye ve yeni bir dünya için şuurlandırdığı topluluğu koltuk ihtirası uğruna aldığmız yere döndürüb yeniden erittiniz biraz anlayana sözüm 7yıldır yürüyen akp nin değil dervişin sahde cenneti yıkıl mak üzeredir demekki neymiş üzerinde milli görüş söylemi yetmirmuş illede eylem eylem ..???:çiçek:

Ertuğrul ÖZGÜL
03-08-2009, 22:23

niye elinizdeyken atın tesiyle sunmalarına izin verdiniz

Ertuğrul ÖZGÜL
03-08-2009, 22:26
belki yaşın küçük bilmezsin demirel kılasiği oyları bolmeyinle 40 yılımız heba olmuşdur nasılmı oyları bölmeyin yoksa kominizim gelir diyordu kominizim yerine halkımız işsizliği fakirliği geri kalmışlığı terörü müstemleke tipi kalkınmayı gördü borca esi olmayı mılli memfaadleri koruyamamayı bu günki hastalıkların temeli o zaman atıldı gidilen yol aynı yoldur 40 yıda erbakan hocanın yeniden büyük türkiye ve yeni bir dünya için şuurlandırdığı topluluğu koltuk ihtirası uğruna aldığmız yere döndürüb yeniden erittiniz biraz anlayana sözüm 7yıldır yürüyen akp nin değil dervişin sahde cenneti yıkıl mak üzeredir demekki neymiş üzerinde milli görüş söylemi yetmirmuş illede eylem eylem ..???:çiçek:

güzel saçmalamışsın sağol ayrıca demirellede ne çok benzer yanımız varmış beee

düşünceli
03-09-2009, 01:19
seviyesiz saldırgan temakojik aşağılayıcı yazılara cevab vermiyorum hayır hayır temakojininde kıralını yaparım bir hicbir faydası iki vatim yok hakaredamiz ve çirkin sözler fikir fakirliğini ve karakter zayıflığını gösterir büyük türkiye sevdalıları bu tuzağa tüşmemeli ya buyazının muhadapları kendini bilir...

baskangerede
03-09-2009, 03:41
Saadet 22 temmuzda 850.000 civarinda oy aldi,evet haklısın...Yalnız unutma ki Ak Parti 16 milyonun üzerinde oy aldi...Fark var evet katılıyorum :-) Sizinle bizim aramızda kocaman bir %44 FARK VAR :-))

Arkadaşların düşünceleri bende de aynen oluşmuştur..Gözümde bir nebze de olsa değeriniz vardı,artık o da yok...Gözümde bir mehapeden bir cehapeden farkınız yok...Yazık hepinize...Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız...Sizin devriniz bitti!Sizin döneminiz bitti...

redyellow
03-09-2009, 14:38

Sen böyle sallıyorsun.

bazıları da aklın yolu birdir diye seni pohpohluyorlar ama palavrayı pohpohladıklarını bilmiyorlar:)

nerdeyse yarıya yarıya sallamışsın:)

http://img4.imageshack.us/img4/3691/pano01.jpg

Saadet 22 temmuzda 850.000 civarinda oy aldi,evet haklısın...Yalnız unutma ki Ak Parti 16 milyonun üzerinde oy aldi...Fark var evet katılıyorum :-) Sizinle bizim aramızda kocaman bir %44 FARK VAR :-))

Arkadaşların düşünceleri bende de aynen oluşmuştur..Gözümde bir nebze de olsa değeriniz vardı,artık o da yok...Gözümde bir mehapeden bir cehapeden farkınız yok...Yazık hepinize...Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız...Sizin devriniz bitti!Sizin döneminiz bitti...

Kalabalık olup haksız olmaktansa, az olup haklı olmak daha iyidir.

Unutmayın Turgut Özal'ın Anap'ı da bir zamanlar böyle idi.

Şimdi nerde?

Bakın ve ibret alın.

Kendinizi dev aynasında görmeyin.

Böbürlenmeyin;

Kibirlenmeyin.

cehapeden, mehapeden farkınız yok diyebiliyorsunuz.

Sonra da eleştiri yapıldı diye adeta kuduruyorsunuz.

İyi de siz kullandığınız bu cümleye dikkat etmezken başkalarına laf söylemeye hakkınız var mı?

ultrAstribun
03-09-2009, 14:47
Numan, "gerilim üzerinden siyaset yapılıyor" diyor.
Ama bunun yalan dolan siyaseti yapmaktan daha iyi olduğunu bilmiyor.

milletinadami
03-09-2009, 15:39
numani gecelim beyler davos fatihine bakalim...
kartelden medet umandan bize hayir gelmez..

baskangerede
03-10-2009, 18:46
redyellow rumuzlu vatandaş ;
Siz Anavatan partisi örneği vermişsiniz ama,Ak Parti'nin şu anda öyle bir duruma düştüğü var mı ? Yok değil mi ? O halde öyle bir duruma düşmeden Anavatan örneğini ileri süremezsiniz...Ki şöyle bir durum da var bizim partimiz o duruma düşmeyecektir...Hep beraber süreci izleyeceğiz...2002,2004,2007 genel ve mahalli secimlerde oylarimizi artirarak geldik...2009 mahalli idarelerde de bu böyle olacak...Çünkü halkımız doğruyu yanlışı çok iyi ayırt edebilmektedir...Siz mağlupsunuz,yenilmişsiniz,bu yenilmişliğin verdiği psikoloji ile saldırıyorsunuz...Sizi anlıyorum mağlup olan saldırır,hırçınlaşır...Yetkilileriniz yaptığı çirkin siyaset düsturunu her gün görmekteyiz...

Sevgilerle...

redyellow
03-10-2009, 19:07
redyellow rumuzlu vatandaş ;
Siz Anavatan partisi örneği vermişsiniz ama,Ak Parti'nin şu anda öyle bir duruma düştüğü var mı ? Yok değil mi ? O halde öyle bir duruma düşmeden Anavatan örneğini ileri süremezsiniz...Ki şöyle bir durum da var bizim partimiz o duruma düşmeyecektir...Hep beraber süreci izleyeceğiz...2002,2004,2007 genel ve mahalli secimlerde oylarimizi artirarak geldik...2009 mahalli idarelerde de bu böyle olacak...Çünkü halkımız doğruyu yanlışı çok iyi ayırt edebilmektedir...Siz mağlupsunuz,yenilmişsiniz,bu yenilmişliğin verdiği psikoloji ile saldırıyorsunuz...Sizi anlıyorum mağlup olan saldırır,hırçınlaşır...Yetkilileriniz yaptığı çirkin siyaset düsturunu her gün görmekteyiz...

Sevgilerle...

başkangerede rumuzlu vatandaş: (bu hitap benim üslubum değil ama siz yazdığınız için bende size sizin üslubunuzla yazıyorum)

akpnin şu an anapın duruma düştüğünü yazdım mı ben? bunu yazmak için deli olmak lazım.

Ben ne diyorum iyi okuyun:

Bir zamanlar anap da böyleydi diyorum, oyu çoktu diyorum, yüksek oranda oy alıyordu diyorum, tek başına iktidardı vs. diyorum.

Ama şu an nerde diyorum...

Ha o duruma düşmeden bunu söyleyemezsin demişsin.. niye söyleyemeyeyim?

Esas o duruma düşülmeden söylenir.

dikkat edin denir, uyarılır, hata yaparsanız sizde onların durumuna düşersiniz denir.

düştükten sonra yazan zaten çok olur.

dost acı söyler ve şimdiden söyler:)

Siz mağlupsunuz vs. demişsiniz... pek güldüm:)

Bir tek oy alacağımı bilsem, o oyun da benim oyumun olacağını bilsem, inandığım güvendiğim partiye oy veririm.

Barajı aşamayacakmış, felan olacakmış filan olacakmış hiç bir önemi yoktur benim için.

Nerde çokluk oraya koşayım diye bir niyetim hiç olmadı olmazda.

Bir tek oy bile çıksa ben mağlup olmam merak etmeyin.

İnanıyorsanız mağlup olmazsınız.

baskangerede
03-10-2009, 19:28
redyellow rumuzlu kardeşim ;

Anavatan partisinin yaptığı yanlışlarla kendi sonunu hazırlamıştır...Bütün kalbimle inaniyor ve biliyorum ki bizim partimiz bugüne kadar bu yanlışların hiç birine düşmemiştir...O halde bize anavatan örneğini vermekten vazgeçiniz...Türk siyasi tarihinde sadece 1 defa meydana gelen anavatanın düştüğü durumu habire bize hatırlatmaktan vazgeçiniz...Bizim böyle bir korkumuz yoktur,bunu böyle biliniz...Daha fazla detaya girmeye lüzum görmüyorum...

Ayrıca simdi size bu şekilde bi soru yöneltsek cevabınız ne olurdu acaba ? Refah partisi bir zamanlar %20 civarlarinda oya sahipti,şimdi saadet olarak sizin %2.5 dolaylarında oyunuz var...Sizin düştüğünüz bu durum da neyin nesidir ? Neden böyle oldunuz ki ?? Cevabı çok açık değil mi,biz bu şekilde sorularla size gelmiyoruz,sizde bize gelmeyiniz...

Yine de kardeşlerimsiniz...
Sevgilerimle...

redyellow
03-10-2009, 19:49

Anavatan partisinin yaptığı yanlışlarla kendi sonunu hazırlamıştır...Bütün kalbimle inaniyor ve biliyorum ki bizim partimiz bugüne kadar bu yanlışların hiç birine düşmemiştir...O halde bize anavatan örneğini vermekten vazgeçiniz...Türk siyasi tarihinde sadece 1 defa meydana gelen anavatanın düştüğü durumu habire bize hatırlatmaktan vazgeçiniz...Bizim böyle bir korkumuz yoktur,bunu böyle biliniz...Daha fazla detaya girmeye lüzum görmüyorum...

Ayrıca simdi size bu şekilde bi soru yöneltsek cevabınız ne olurdu acaba ? Refah partisi bir zamanlar %20 civarlarinda oya sahipti,şimdi saadet olarak sizin %2.5 dolaylarında oyunuz var...Sizin düştüğünüz bu durum da neyin nesidir ? Neden böyle oldunuz ki ?? Cevabı çok açık değil mi,biz bu şekilde sorularla size gelmiyoruz,sizde bize gelmeyiniz...

Yine de kardeşlerimsiniz...
Sevgilerimle...

Başkangerede rumuzlu kardeşim; (Bakın siz güzel yazınca ben de güzel yazıyorum:), şaka bir yana aslında her zaman güzel bir hitap etmeyi severim ama sırf size uyarıcı bir mesaj olsun diye deminki hitabımı yazdım, sizde uyarıyı almışsınız, teşekkürler)

Elbette anavatan partisi yaptığı yanlışlıklarla kendi sonunu hazırlamıştır, aynen katılıyorum.

VE akp için siz de hata yapmayın diyorum, sonununz öyle olur diyorum.

Bu kötü bir şey mi?

Ben sizin düşmanınız olsam yapın ulen hatayı da beter duruma düşün demez miyim?

Hata yapmayın diyorum dikkat ederseniz.

Anavatanın düştüğü durum türk siyasi tarihinde bir kere değildir, yanılıyorsunuz.

CHP de bir zamanlar ecevit ile yüzde 40'ın üzerinde oy almıştı. 1977 seçimlerinde chpnin oy oranı yüzde 41.dir. AP'nin yüzde 36'dır.

AP de bir zamanlar bugünki akpnin oy oranına yaklaşmıştır. 1966 genelseçimlerinde AP yüzde 46,55 oy almıştır.

1965 seçimlerinde AP yüzde 52 oy almıştır...

Vs.vs.vs.

Bakın ben 49 yaşındayım.. bu konularla da az buçuk ilgilenirim:)

Lütfen benim yazılarımı sırf siyaset olsun, sırf particilik olarak görmeyin.

ben bir dost olarak yazıyorum.

Evet saadetciyim, saadete oy vereceğim.

ama bu benim doğruları yazmama engel değildir.

Saadetin yanlışlıklarını görürsem onlaır da yazarım.

Akp şu an kendini dev aynasında görüyor ve ben bunu yanlış olarak değerlendiriyorum, bu tutum yanlış diyorum.

Bu forumda yöneticilik yapan bir arkadaş daha dün MECLİSTE BİR TANE BİLE TEMSİLCİSİ OLMAYAN PARTİYİ MUHATAP ALMAYIN diyerek aklı sıra Saadete laf atıyordu.

İyi de iyi olmanın ölçüsü mecliste temsil edimek midir?

böyle siyaset olur mu?

mecliste chp temsil ediliyor, dtp temsil ediliyor, şimdi bunlara iyi mi diyeceğiz...

Siz bize istediğiniz soruları yöneltin kardşim, hiç bir sorudan kaçmam... bildiğim kadarıyla yazarım, bilmiyorsam bilmiyorum derim.

Selam ve dualarımla.

Manga_Sym
03-10-2009, 20:05
redyellow rümuzlu sayın büyüğüm...
Diğer arkadaşın verdiği Saadet Partisi örneğine hiç değinmemişsiniz....
Bir zamanlar Saadet de tek başına olmasa da iktidar oldu biliyorsunuz...
Öyleyse şimdi oylarının bu kadar düşmesinin yanış yaptığından olduğunu kabul ediyorsunuz...
Çünkü oy düşme nedenlerinin bu olduğunu zaten siz söylüyorsunuz...
"Saadet Partisi'nin doğru olduğuna inanıyorum" diyorsunuz...
Bizler de Ak Parti'nin doğru olduğuna inanıyoruz...
O yüzden doğruluk kavramı göreceli olabiliyor...
Tabi yapılan hizmetleri görebilirsek ne ala...
Saygılar sunarım...

redyellow
03-10-2009, 20:14
redyellow rümuzlu sayın büyüğüm...
Diğer arkadaşın verdiği Saadet Partisi örneğine hiç değinmemişsiniz....
Bir zamanlar Saadet de tek başına olmasa da iktidar oldu biliyorsunuz...
Öyleyse şimdi oylarının bu kadar düşmesinin yanış yaptığından olduğunu kabul ediyorsunuz...
Çünkü oy düşme nedenlerinin bu olduğunu zaten siz söylüyorsunuz...
"Saadet Partisi'nin doğru olduğuna inanıyorum" diyorsunuz...
Bizler de Ak Parti'nin doğru olduğuna inanıyoruz...
O yüzden doğruluk kavramı göreceli olabiliyor...
Tabi yapılan hizmetleri görebilirsek ne ala...
Saygılar sunarım...

Saadet partisinin oylarının (milli görüşün) düşmesinin sebeplerinden birisi de bazı arkadaşların gömlek değiştirmesi olabilir mi? :)

Saadet partisinin doğru olduğuna inanıyorum derken mutlak doğrudur, hata yapmaz, kusursuzlardır gibi bir şey asla yazmadım, yazmam da.

Şöyle diyebilirim:

Doğru yapacaklarına daha çok inandıklarım orda.

Akpnin de yaptılarından doğru bulduklarımı her platformad yazdım, yanlışlarını da yazdım.

Bakın size bir şey söyleyim:

Burdan başka yerlerde de yazıyorum, bir çok forumda görüşlerim var.

bazı forumlardan sen akplisin diye atıldım:)

burdan da sanıyorum saadetcisin diye atılacağım:)

Belki milli görüş forumlarında çok fazla yazsam ordan da saadet düşmanısın diye atılabilirim:)

İnsanlar şunu yapamıyorlar:

Tamam ben saadetciyim... iyi de benim saadeci olmam akpnin doğrularını yazmama engel mi?

Bana göre hayır.

Burda da akpli arkadaşlarımızda şu var:

Akp harikadır, müthiştir, her yaptığı doğrudur.

Hayır kardeşim, yanlışı da vardır.

Solcu, ateist forumlarda akpninşu yaptığı doğrudur deyince hayda uçtun, akpli forumda da akpnin şu yanlışı vardır dersin gene uçtun:)

Bunun ortasını bulmak lazım:

Eğriye eğri, doğruya doğru.

saadetin de yanlışı vardır, akpnin de... saadetin de doğrusu vardır, akpnin de, chpnin de.

Ama bu doğrular halk çok oy verdi diye değildir, doğru doğru olduğu için doğrudur.

selamlarımla.

baskangerede
03-10-2009, 20:17
Elbette biliyorum çok partili siyasi hayatta geçmişte kimlerin neler yaptığını...Yalnız CHP'yi kaale almadığımdan,ecevitle aldığı oy oranına girmek istemedim..AP de kendi yanlışlarından değil o zamanki çok partili siyasi hayati benimseyememiş ve özümseyememiş dikte tarafından aldığı oy oranlarını koruyamadı...AP'nin ve genel başkanının sonu da malumunuzdur...Daha fazla o konulara girmeye gerek yok diye düşüyorum...Ben en belirgin anavatan örneği olduğundan durumu kısaca belirtmek istemiştim...

Sizi anlıyorum,diğer partilileriniz gibi hırçın tavırlar sergileyenlerden değilsiniz...Mahalli idareler secimlerine yaklastigimiz su günlerde,il ve ilçelerdeki Saadet Partili başkan adayları ve partililer hiç de etik olmayan tutumlar sergilemektedirler...Yapamayacakları vaatleri verip halkı kandırma yolunu seçmekte,Ak parti üzerinden prim yapmaya çalışmaktadırlar...Örnek verecek olursak; ben bir ilde yaşıyorum...Partilileriniz verdiği vaatler emin olun ki Türkiye'nin büyükşehir belediyeleri kapasitesindeki vaatler...Anlatmak istediğim şudur ki ; verilen vaatler büyüksehir belediyeleri bütceleri tarafından bile meydana getirilmesi çok güç olan vaatler...Bu vaatleri partilileriniz sadece il olan bir bölgede vatandaşa secim bildirisi adı altında yayınlamaları beni üzmektedir...Genel başkanınızında Ak parti üzerinden yaptığı şık olmayan açıklamaları gün geçmiyor ki okumuyor,görmüyor değiliz...Benim üzüldüğüm nokta budur,haksız eleştirilerinizin dozunu o kadar artırdınız ki,bir mhpden bir chpden farkları yokmuymuş bu kardeşlerimin diye düşünür oldum...

Sevgilerimle..

Manga_Sym
03-10-2009, 20:18
Yani o halde Ak Parti'nin oyu % 47'den düşük çıksa "Halk sonuçta yanlışları anladı" diye bir söz sarfetmeyeceksiniz öyle mi Sayın Büyüğüm...
Çünkü dediğinize göre "Doğruluk veya yanlışlığın oyla bir alakası yok..."
Saygılar Sunarım...

redyellow
03-11-2009, 13:32
Yani o halde Ak Parti'nin oyu % 47'den düşük çıksa "Halk sonuçta yanlışları anladı" diye bir söz sarfetmeyeceksiniz öyle mi Sayın Büyüğüm...
Çünkü dediğinize göre "Doğruluk veya yanlışlığın oyla bir alakası yok..."
Saygılar Sunarım...

İyi de ben "az oy alan kötüdür" demedim ki... akp yüzde 47'nin altına düşürse "halk sonuçta yanlışları anladı" diyeyim. Tabiki demem..

Benim söylemek istediğimi anlamamışsınız.

Ben "çok oy alan mutlaka iyidir" mantığının yanlış olduğunu sölüyorum.

Bir parti "çok oy alıyor" o zaman "iyidir" görüşüne katılmıyorum.

Bir parti de "çok az oy alıyor" o zaman "kötüdür" görüşüne de katılmıyorum.

İyi ve kötülüğün, doğru ve yanlışlığın ölçüsü az veya çok oy almak değildir benim gözümde.

Manga_Sym
03-12-2009, 19:52
Peki Sayın Büyüğüm...
Aslında sizi çok iyi anladım... Demek ki Saadet Partisi oylarını gözle görülür bir yüzdeyle artırsa bile "iyi ve doğru" parti konumunda olmayacak... Bu konuda ortak noktayı bulduğumuz için mutluyum...

Kusva
03-13-2009, 21:50
Yerel seçimlerde gerçekten iddialılar, Allah yollarını açık etsin.. Gerçi bizim burayı AKP'den başkası alamaz.

Fakat Numan Bey'in AKP'ye saldırmasını, buradan yoluna devam etmesinden gerçekten hiç tasvip etmiyorum. AKP konjonktür partiymiş, hadi canım ordan. Ak Parti'yi suçlamak, bu partiye sırf bir şeyler söylemek için bir şeyler söyleyenler neden aynaya bakmıyorlar.

milletinadami
03-14-2009, 15:44
katiliyorum...

MethVural
03-14-2009, 20:48
Yerel seçimlerde gerçekten iddialılar, Allah yollarını açık etsin.. Gerçi bizim burayı AKP'den başkası alamaz.

Fakat Numan Bey'in AKP'ye saldırmasını, buradan yoluna devam etmesinden gerçekten hiç tasvip etmiyorum. AKP konjonktür partiymiş, hadi canım ordan. Ak Parti'yi suçlamak, bu partiye sırf bir şeyler söylemek için bir şeyler söyleyenler neden aynaya bakmıyorlar.
Konjonktür parti ne demek ?..

Anap bir konj. partisiydi.. Bu bir suçlamamı hayır. ?

Milletin o anki ihtiyaçlarıyla ortaya doğan partidir. ;)

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 21:14
Konjonktür parti ne demek ?..

Anap bir konj. partisiydi.. Bu bir suçlamamı hayır. ?

Milletin o anki ihtiyaçlarıyla ortaya doğan partidir. ;)

ak parti o anki ihtiyaçla doğmadı ki sen uzaydan mı geldin

MethVural
03-14-2009, 21:25
ak parti o anki ihtiyaçla doğmadı ki sen uzaydan mı geldin
Yazdıklarımı anlamak için derin bi bakış açısı gerekir.. Sizde bu var olmalı ama neden anlamadınız şuan bilmiyorum..

Türkiye 2001 krizinde cok şey kaybetti. İnsanlar yeni,değişimci ve Milli görüşcü politikacıları başa getirecekti..

Eğer akp diye bir parti olmasaydı o şuan Saadet olurdu.. Fakat Ak parti

Gençlik
Değişim ve Dönüşümü öylesine iyi kullandıki ve o zamanlar yanında olan medya destegiyle birlikte Saadet partisinin üye sayısının 2 milyon olmasına rağmen 1.3 milyonunu bile sildi süpürdü hepsini aldı..

O anki ihtiyaçlara karşılık verdiği için oldu bu.. Yani Konj. :karizmatik:

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 21:31
O anki ihtiyaçlara karşılık verdiği için oldu bu.. Yani Konj.

o anki ihtiyaçlar neydiki acaba?