Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtulmuş cemaat iddialarını reddetti
Necip Fazıl
03-07-2009, 22:52
Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş, ''Bir cemaatin, bir toplumun, bir grubun, bir zümrenin partisi değiliz. Saadet Partisi Türkiye vatandaşının partisidir'' dedi.
Partisinin Bursa il örgütünce Fomara Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılan Kurtulmuş, parti olarak yeni bir açılım ve atılım başlattıklarını, bu kapsamda 40 ilde mitingler yaparak vatandaşlarla buluşacaklarını söyledi.
Kurtulmuş, Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşın kararını verdiğini ve Saadet Partisi etrafında toplanmaya başladığını öne sürdü. Partilerinin yeniden yükselişe geçtiğini ifade eden Kurtulmuş, iktidar ve ana muhalefet partilerinin yaptıkları mitinglerde adeta mahalle kavgası yaptıklarını iddia etti.
Türkiye'nin son 8 yıldır izlenen politikalar ve yapılan yanlışlıklarla kriz ortamına sürüklendiğini, ekonomik sıkıntıların yanı sıra toplumsal çözülmeler yaşanmaya başlandığını savunan Kurtulmuş, ''Göz göre göre Türkiye bu hale getirildi. Adım adım bu dışa bağımlı ekonomi politikası, bir halkı açlığa, yoksulluğa ve işsizliğe mahkum etti. Türkiye'de tezgah dağılmıştır, insanlarımız işsizleştirilmiştir'' yorumunda bulundu.
Numan Kurtulmuş, Türkiye'de Temmuz 2008'den bu yana 1 milyon 154 bin kişinin işsiz kaldığını öne sürerek, şöyle devam etti:
''Sayın Başbakan diyor ki; işsizliği önleyecek tedbirleri olan varsa söylesin. Ama ben de şunun söylüyorum; Başbakan Başbakan olduğunun farkında değil. 7 senedir o koltukta oturuyorsunuz. Biz her gün ne tedbirler alacağımızı söylüyoruz ama Saadet Partisi'ni duymuyormuş gibi yapıyorlar...
8 senedir IMF'nin önünde diz çökeceksiniz, IMF ne derse onu yapacaksınız, ondan sonra 'işsizliğe ne çare var?' diyeceksiniz. Böyle bir şey kabul edilemez. Önce Türkiye'nin ekonomisini güçlendirin, istihdamı artıracak politikaları yanınıza koyun, ihracatı artıracak politikaları, sosyal politikaları uygulayın. Ama siz bunun yerine ikide bir IMF'nin önüne gidip program almayı tercih ediyorsunuz.''
Her iktidara verilen bir zaman olduğunu anlatan Kurtulmuş, Türk halkının AK Parti'ye büyük bir değişim başlatması için oy verdiğini dile getirdi. Kurtulmuş, ''Millet adına değişime ihtiyaç vardır. Onun için de ilkeli, kararlı, muktedir ve sözünün eri olan kadrolara ve partiye ihtiyaç vardır. Bir cemaatin, bir toplumun, bir grubun, bir zümrenin partisi değiliz. Saadet Partisi Türkiye vatandaşının partisidir. Herkesi Saadet Partisi'nin gölgesine çağırıyoruz'' diye konuştu.
AA
Ertuğrul ÖZGÜL
03-07-2009, 22:54
arazi bol atsın bakalım seçim sonu kapak hazır hem kendide laf atıyor onunki kavga olmuyormuki
Üç mevsim
03-07-2009, 23:01
''Bir cemaatin, bir toplumun, bir grubun, bir zümrenin partisi değiliz. Saadet Partisi Türkiye vatandaşının partisidir''
Görünen köy klavuz istemiyor be Numan Bey.. Bu zihniyetle, bir cemaatin partisi olmaya mahkumsunuz, Türkiye'nin partisi olamazsınız.. Hep, Milli Görüş Camiasının partisi olarak kalacaksınız, Türkiye'nin değil.
''Bir cemaatin, bir toplumun, bir grubun, bir zümrenin partisi değiliz. Saadet Partisi Türkiye vatandaşının partisidir''
Görünen köy klavuz istemiyor be Numan Bey.. Bu zihniyetle, bir cemaatin partisi olmaya mahkumsunuz, Türkiye'nin partisi olamazsınız.. Hep, Milli Görüş Camiasının partisi olarak kalacaksınız, Türkiye'nin değil.
milli görüş Türkiyenin görüşüdür;)
Ertuğrul ÖZGÜL
03-07-2009, 23:24
Ben Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak kabul etmiyorum ve benim gibi kabul etmeyen çok nasıl oluyorda bizim görüşümüz oluyor
Necip Fazıl
03-07-2009, 23:25
Milli görüş Türkiye'nin görüşü olsa şu anda iktidarda olmazmıydınız... ;)
anaaa bu ne görüşsüzlüktür:w::w:
ayy akşam akşam güldürdünüz...sağolun ya...
tamam sizin görüşünüz milli görüş olmasın;)
Ben de buna güldüm :D
Nasıl bir Türkiye anlayışınız varsa artık..
Kendi "zümrenizden" başkasının oy vermediği seçimler ile belli oluyor.. :hihi2:
SP 850 binin partisi..71 Milyonun degil.
Ben de buna güldüm :D
Nasıl bir Türkiye anlayışınız varsa artık..
Kendi "zümrenizden" başkasının oy vermediği seçimler ile belli oluyor.. :hihi2:
desenize bugün birbirimizi güldürüyoruz;)
desenize bugün birbirimizi güldürüyoruz;)
Evet... Ama ne derler bilirsiniz.. Son gülen.. ;ı:
28 şubat pazar günü düzenlenen Milli görüş 40 yılı gençlik gecesine katıldım, hocamızın şu sözü hale kulaklarımda çınlıyor.
Türkiye vatandaşı olupta Milli görüşcü olmamak mümkün mü?
Türkiyede Milli Görüşcüler 2 çeşittir.
1. Milli Görüşcü olduğunu itiraf edenler
2 SIRASINI BEKLEYENLER
sizde sıranız gelince milli görüşcüyüz diyeceksiniz.
genç_TÜRK
03-08-2009, 01:33
nakşibendi diyorum,cübbeli ahmet diyorum sayın kurtulmuş bunlar size bişeyler anımsatmıyor mu acep..:güzel:;)
ahmetermiş
03-08-2009, 01:37
vah vah önceleri adil düzendi,sora milli görüş oldu,,şimdi o gömleği numan bey çıkartıyor desenıze..bence bu gıdışle gömleğide atletide çıkaracak..
üzüldüm doğrusu
vah vah önceleri adil düzendi,sora milli görüş oldu,,şimdi o gömleği numan bey çıkartıyor desenıze..bence bu gıdışle gömleğide atletide çıkaracak..
üzüldüm doğrusu
Senin haline vah vaahhh
Daha adil düzenle milli görüşü birbirine karıştırıyorsun?
Milli görüş gömlek olarak giymedik sizin gibi, biz derimize kadar işledik bu milli görüş aşkını...
nakşibendi diyorum,cübbeli ahmet diyorum sayın kurtulmuş bunlar size bişeyler anımsatmıyor mu acep..:güzel:;)
Kel alaka
ahmetermiş
03-08-2009, 01:49
Senin haline vah vaahhh
Daha adil düzenle milli görüşü birbirine karıştırıyorsun?
Milli görüş gömlek olarak giymedik sizin gibi bizim derimize kadar işledik bu milli görüş aşkını...
zaten senden milli görüşçü değil..olsa, olsa milli DÖVÜŞÇÜ olur..
ben senın değil numan beyın konuşmasına yorum yapıyorum...sana düşende bızlerın yorumuna hakaret etmek değil..numan beyın fıkırlerını,söylediğini anlatmak düşür ama nerdee..
28 şubat pazar günü düzenlenen Milli görüş 40 yılı gençlik gecesine katıldım, hocamızın şu sözü hale kulaklarımda çınlıyor.
2 SIRASINI BEKLEYENLER
Sırasını bekleyenler mi:hihi2: Bu futbol takımlarının söylemlerine benzemiş biraz.. Bir parti liderinden daha aklı selim cümleler bekleriz.. Hani ilerde sıramız gelirse filan :hihi2:
ahmetermiş
03-08-2009, 01:53
Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir.
Ebu Hanife
çok güzel demiş,sendende ebu hanifedende rabbim razı olsun
Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir.
Ebu Hanife
çok güzel demiş,sendende ebu hanifedende rabbim razı olsun
Amin.
Bu sözğ size armağan ediyorum.
ahmetermiş
03-08-2009, 02:53
bana bak HASIM hala konuyu kisileştiriyorsun,ebu hanifinin sözü başım üstünedir..ancak senin kendini üstün görmene ben bi şey demiyeceğim,allah bilir ve seni allaha havale ediyorum,rabbim ıslah etsin,bak ben yınede dua ediyorum sen..bana cahil diyerek hakaret ediyorsun,rabbim kimin cahil olduğunu iyi bilir.
ben yorumlarımı numan beyın dediğiklerine karşı yorum yazdım ama maşallah tam bır milli dövüşçüsün.senden olsa olsa milli dövüşçü olur..sen bu kafayı bırakma..!
FarukARSLAN.
03-08-2009, 03:09
Milli görüş Türkiye'nin görüşü olsa şu anda iktidarda olmazmıydınız... ;)
Şu kapağı alıyorum. Şuraya koyuyorum :hihi2:
FarukARSLAN.
03-08-2009, 03:12
2 SIRASINI BEKLEYENLER
Konu nereee hocanız neree şu sözler neree; siz neree..
Özgür Çağrı
03-08-2009, 03:12
Yahu herkes Milli Görüşçü olsaydı saadet partisi niye %2.5 oy alıp durur ? Bu soruma cevap verin tamam
Yoksa Türkiyenin %97.5 u vatandaş sayılmıyormu
Necip Fazıl
03-08-2009, 03:15
Yahu herkes Milli Görüşçü olsaydı saadet partisi niye %2.5 oy alıp durur ? Bu soruma cevap verin tamam
Yoksa Türkiyenin %97.5 u vatandaş sayılmıyormu
Herkes görmek istediği gibi görür... Spliler gibi yani... ;;)
Şu kapağı alıyorum. Şuraya koyuyorum :hihi2:
ah ah şu uslup meselesine acayip kafa talıyorum...
bu usluba sahip biri milli görüşçü zaten olamaz..
kapak felan....Hey allahım
FarukARSLAN.
03-08-2009, 03:48
Olanların üslubunu da görüyoruz zaten de.. Neyse..
Üslub müslub hikaye.. Bir tek kalan şu parti olsa..
Yine ''üstü kalsın'' derim yani.
Bizim muhtara veririm oyu o niyetle daha iyi.. ;D
Milli Görüşçü zaten olamazmışım..
Yesinler..
Necip Fazıl
03-08-2009, 03:51
Yesinler..
Sanki olmak isteyen var... :w: :D
Yesinler..
sen kimsenin değil...benim uslubuma bak neyse...
sizinle tartışılmaz...
benim kararım seçima kadara tartışmıyıcam;)
oy oranımız kaç olursa olsun....ben hep burdayım;)
FarukARSLAN.
03-08-2009, 04:07
sen kimsenin değil...benim uslubuma bak neyse...
sizinle tartışılmaz...
benim kararım seçima kadara tartışmıyıcam;)
oy oranımız kaç olursa olsun....ben hep burdayım;)
İyi de siz 'ben Türkiye'nin (...)' demediniz ki.. Milli Görüş (...) dediniz.. Bende ondan şeettim ;ı:
bana bak HASIM hala konuyu kisileştiriyorsun,ebu hanifinin sözü başım üstünedir..ancak senin kendini üstün görmene ben bi şey demiyeceğim,allah bilir ve seni allaha havale ediyorum,rabbim ıslah etsin,bak ben yınede dua ediyorum sen..bana cahil diyerek hakaret ediyorsun,rabbim kimin cahil olduğunu iyi bilir.
ben yorumlarımı numan beyın dediğiklerine karşı yorum yazdım ama maşallah tam bır milli dövüşçüsün.senden olsa olsa milli dövüşçü olur..sen bu kafayı bırakma..!
Amin amin dua için çok teşk. ederim.
Numan kurtulmuşun dediklerini yorumladın ama yanlış yorumladın.
Yanlışıda düzeltmek bize düzer değil mi?
Biz milli görüşcüyüz gerekiyorsa bu dava için milli dövüşcüde oluruz milli güreşci de ...
ahmetermiş
03-08-2009, 04:27
yaşınız kaç bilmiyorum,olsa olsa 20 civarındadır. sizler dava derken,bedavacı oldunuz.
bak 2002 de tayyıp erdoğanın yaptıklarını şimdi senın bedava lıder olanlarla işi götürmeğe ve yukardaki formun başlığındaki yazıyı okuyunca tayyıp erdoğanın ne kadar haklı vede doğru bir iş yaptığını bır kez daha görmüş oluyoruz..
ne oldu davanız recai kutana..? nıye genç lider..?niye değişim yapıyorsunuz..?
niye mankenler..?niye rep müziği..? niyemi...işte onun için
yaşınız kaç bilmiyorum,olsa olsa 20 civarındadır. sizler dava derken,bedavacı oldunuz.
bak 2002 de tayyıp erdoğanın yaptıklarını şimdi senın bedava lıder olanlarla işi götürmeğe ve yukardaki formun başlığındaki yazıyı okuyunca tayyıp erdoğanın ne kadar haklı vede doğru bir iş yaptığını bır kez daha görmüş oluyoruz..
ne oldu davanız recai kutana..? nıye genç lider..?niye değişim yapıyorsunuz..?
niye mankenler..?niye rep müziği..? niyemi...işte onun için
Siz bu kafayla davamızı anlayamazsınız ?
Necip Fazıl
03-08-2009, 05:36
Tuğba ÖZAY'ın içinde olduğu davayı varsın da biz anlamayalım... ;)
ben buun cevabını verdim okumadın mı?
Yanılmıyorsam o kanuyuda sen açmıştın.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-08-2009, 12:51
tabi sizin zeka sevinizle örtüşmüyor bizimki
Tuba Özay sp ye oy verir mi merak ettim şimdi :)
genç_TÜRK
03-08-2009, 14:16
Tuba Özay sp ye oy verir mi merak ettim şimdi :)
yok dilemma o chp li olduğunu açıklamış iddialar üzerine...:karizmatik:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.