Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtulmuş genel seçim için hedef koydu
Necip Fazıl
05-03-2009, 02:50
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, önümüzdeki seçimlerde iktidara alternatif bir parti olmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
http://www.habervaktim.com/resim/resim70159_2.jpghttp://www.habervaktim.com/habervaktimtp.jpg (http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7)29 Mart yerel seçimlerinde partisinin Tavşanlı Belediye Başkanlığı'nı kazanmasının ardından ilçeye gelen Kurtulmuş, yerel seçimlerin ardandan çalışmaları ara vermeden devam edeceklerini, önümüzdeki seçimlere şimdiden hazırlanmaya başladıklarını kaydetti.
Tavşanlı'da önce ilçe belediyesini ziyaret eden Numan Kurtulmuş, Saadet Partili Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Tavşanlı Belediyesi'nde Başkan Mustafa Güler tarafından kendisine çeşitli hediyeler ve plaket takdim edilen Kurtulmuş, ziyaret dolayısıyla sunulan şeref defterini imzaladı. Belediye hizmetlerinin hem çok zor, hem de çok kolay olduğunu kaydeden Kurtulmuş, halkın içinde olmanın halkın derdini birebir yaşamanın, halkla birlikte halkın sorunlarını bilerek sorunların daha rahat çözüleceğini ve yeni dönemde Tavşanlı'nın bölgenin parlayan yıldızı olacağını iddia etti. 29 mart seçimlerinde bütün partilerin birbirlerini belden aşağı vururken kendilerinin halkın sorunlarına çözüm aradığını söyleyen Kurtulmuş 'fark var' sloganıyla çıktıkları yolda halkın farkı görüğünü belirtti. Saadet Partisi'nin bundan sonra baraj sorununun olmadığına değinen Kurtulmuş, önümüzdeki seçimlerde iktidara alternatif parti olacaklarını dile getirdi.
Belediye ziyaretinin ardından Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Kurtulmuş, Saadet Partisi'nin kazandığı ilçe belediyeleri arasında Tavşanlı'nın en yüksek oy oranıyla başkanını seçtiğini, bundan dolayı ilçe halkına ayrıca teşekkür ettiğini bildirdi.
Geçtiğimiz yerel seçimlere oranla kazandıkları belediyeleri ikiye katladıklarını kaydeden Başkan Kurtulmuş, Saadet Partisi olarak Tavşanlı'da atılması gereken adımlar için Ankara'da üzerine düşen görevleri yapacaklarını ifade etti.
(CİHAN)
Saadet partisi hakkında kötü bir söz söylememeye gayret ediyorum. ama şimdi buradaki düşünceleri gerçekten akıllara ziyan..
Yani alternatif olmak ne demek.. ya birinci parti olma hedefiniz vardır olursunuz ya da olamazsınız. ha ne olur. oylar paramparça olur. yine koalisyon hükümetleri ortaya çıkar. ülke adeta bir kaç başlı yönetilir.
Bilmiyorum .. bu sözü ben mi yanlış anlıyorum acaba.. bana kalırsa başka bir izahı yok!..
Özgür Çağrı
05-03-2009, 13:27
Yanlış bir şey yok adam muhalefet partisi lideri elbet iktidara gelmek isteyecek :) By kıl gibi kendisinin 2. parti gösterecek hali yok ya :D:D
VuralTunc
05-03-2009, 16:18
Saadet partisi hakkında kötü bir söz söylememeye gayret ediyorum. ama şimdi buradaki düşünceleri gerçekten akıllara ziyan..
Yani alternatif olmak ne demek.. ya birinci parti olma hedefiniz vardır olursunuz ya da olamazsınız. ha ne olur. oylar paramparça olur. yine koalisyon hükümetleri ortaya çıkar. ülke adeta bir kaç başlı yönetilir.
Bilmiyorum .. bu sözü ben mi yanlış anlıyorum acaba.. bana kalırsa başka bir izahı yok!..
Öyle düşünürsen o zaman hiç bi zaman baska partiler olmasın hep AK Parti olsun düşüncesi olur...
Numan hocanın dediği, Milletin şuan AK Partiyi Alternatifsiz görme durumunu değiştirmek, Yani Saadet partiside var dedirttirmek..
Ve bu haklı bir söylem..
Bu milletin 2 partisi var. Birisi Ak öbürü Saadet
VESSELAM.
Öyle düşünürsen o zaman hiç bi zaman baska partiler olmasın hep AK Parti olsun düşüncesi olur...
Numan hocanın dediği, Milletin şuan AK Partiyi Alternatifsiz görme durumunu değiştirmek, Yani Saadet partiside var dedirttirmek..
Ve bu haklı bir söylem..
Bu milletin 2 partisi var. Birisi Ak öbürü Saadet
VESSELAM.
Eğer bir parti sahaya çıkmışsa, hedefi sadece birinci parti olabilmektir. ben buradaki söyleme takıldığımı belirttim sadece. yani iş meclise girmekten ibaret değil..ama saadet partisi ben meclise gireyim de gerisi mühim değil havasında..
Malesef meclise girmek değil, güçlü bir çoğunluk ortaya koymak gerekiyor!..
VuralTunc
05-04-2009, 19:27
Eğer bir parti sahaya çıkmışsa, hedefi sadece birinci parti olabilmektir. ben buradaki söyleme takıldığımı belirttim sadece. yani iş meclise girmekten ibaret değil..ama saadet partisi ben meclise gireyim de gerisi mühim değil havasında..
Malesef meclise girmek değil, güçlü bir çoğunluk ortaya koymak gerekiyor!..
Numan hoca geçen röportajında, meclise girmek için değil iktidar olmak için çalışacağız demişti..
Alternatif olmak demek, iktidar adayı olmak demek yani..
Pek takılcak bir ayrıntı değil.. Üzerinde uzun uzun konusmaya bile değmez :gül:
üzerlerinde milli görüş gömleği var gayet iyi niyetli birisii bu seçimde barajı açacagını düşünüyorum.. SloGanlarıda Çok hoş olmuş Ya SaaDet Ya SeFaLeT
offf niye tartışılır ki bu konu her zaman ki gibi alacakları oy %2.5 :hihi2:
redyellow
05-05-2009, 11:48
offf niye tartışılır ki bu konu her zaman ki gibi alacakları oy %2.5 :hihi2:
Numan beyi tebrik ediyorum, inşaallah başarılı olur ve milletimize güzel hizmetlerde bulunuyor.
bazıları çatlasa bile:)
Numan beyi tebrik ediyorum, inşaallah başarılı olur ve milletimize güzel hizmetlerde bulunuyor.
bazıları çatlasa bile:)
sormayın nasıl çatlıyoruz hemde allah allah ya:w:
redyellow
05-05-2009, 14:22
sormayın nasıl çatlıyoruz hemde allah allah ya:w:
:)
Öyle olmasaydı daha yeni yapılan seçimleri görür ve 2,5 demezdiniz:)
Üstelik inanan insanlar için 1 veya 2,2 veya 40 arasında çok fazla bir fark olmadığını da bilmeniz lazımdı.
mühim olan hizmettir, insanlara hizmettir, inancınıza hizmettir.
rakamlara çok fazla dalmayın.
tabi gerçekten çatlamıyorsanız:)
milletinadami
05-05-2009, 14:28
numan efendi en son nereye hizmet ettigini gosterdi...
haberalin kanali...
yani muesses orgut...
redyellow
05-05-2009, 14:54
numan efendi en son nereye hizmet ettigini gosterdi...
haberalin kanali...
yani muesses orgut...
"Numan efendi" de sizce ergenekoncu mudur sayın m illetinadamı?
selcuklu27
05-05-2009, 14:58
chp ayağına giderse olur belki.
chp'den icazet alsın dursun.
redyellow
05-05-2009, 15:05
chp ayağına giderse olur belki.
chp'den icazet alsın dursun.
?????
Konuyla bu yazınızın alakasını kuramadım.
Anlamamız için daha açık Lütfedermisiniz?
Öyle olmasaydı daha yeni yapılan seçimleri görür ve 2,5 demezdiniz:)
Üstelik inanan insanlar için 1 veya 2,2 veya 40 arasında çok fazla bir fark olmadığını da bilmeniz lazımdı.
mühim olan hizmettir, insanlara hizmettir, inancınıza hizmettir.
rakamlara çok fazla dalmayın.
tabi gerçekten çatlamıyorsanız:)
ya beyfendi allah aşkına saçmalamayın eğer saadet partisine bir sempatiniz varsa o partinin forumunda bir hesap oluşturun kendinize tabi forumu varsa :w::w:
redyellow
05-05-2009, 18:52
ya beyfendi allah aşkına saçmalamayın eğer saadet partisine bir sempatiniz varsa o partinin forumunda bir hesap oluşturun kendinize tabi forumu varsa :w::w:
Niye ki...bu foruma girmek yasak mı?
Forum kurucuları her partiden her görüşten insanlara bu forumu açmışlar.
Size düşen de buna saygılı olmaktır. Başka forum göstermeyin lütfen, katiyen gitmem:)
Biraz sakin olun yeter:)
k.dangir
05-05-2009, 19:48
bu saadet partili zihinleri anlamak çok zor... bu zamana kadar aldığı oylarla tek başına iktidar olamamış bir parti... başbakanımız sayesinde... erdoğanın istanbul büyükşehir belediyesi başkanı sıfatıyla çok sevilmesi... saadete oy kazandırdı... bunlar kendilerini bişey sandılar... % 13 - 15 oyla gelip asker tarafından indirildi....
herkes susurluğu soruştururken erbakan ne dedi :bunlar glu glu dansı yapıyolar demedimi.... bence o koltukta kalmak için ergenekoncularla uzalaşma yoluna gitmek istedi ve onların karşısında cephe almadı.... onlarda erbakanı uzalaşmaya layık biri olarak görmediğinden al aşağı ettiler..... erbakan da çok tehlikeli bi insan kör olmamak lazım
redyellow
05-06-2009, 09:48
bu saadet partili zihinleri anlamak çok zor... bu zamana kadar aldığı oylarla tek başına iktidar olamamış bir parti... başbakanımız sayesinde... erdoğanın istanbul büyükşehir belediyesi başkanı sıfatıyla çok sevilmesi... saadete oy kazandırdı... bunlar kendilerini bişey sandılar... % 13 - 15 oyla gelip asker tarafından indirildi....
herkes susurluğu soruştururken erbakan ne dedi :bunlar glu glu dansı yapıyolar demedimi.... bence o koltukta kalmak için ergenekoncularla uzalaşma yoluna gitmek istedi ve onların karşısında cephe almadı.... onlarda erbakanı uzalaşmaya layık biri olarak görmediğinden al aşağı ettiler..... erbakan da çok tehlikeli bi insan kör olmamak lazım
Erbakan çok tehlikeli bir insan ise sayın Başbakan erdoğan yıllarca erbakanın yanında ne aradı?
Sayın başbakanın sizin kadar aklı yokmuydu?
Siz başbakandan daha mı akıllısınız?
Erbakanı ergenekoncularla uzlaşma arayışında birisi olarak göstermeniz sayın Erbakana hiç bir şey kaybettirmez.
kaybeden siz olursunuz.
Erbakana saldırarak zerre kadar itibar kazanamazsınız, ama itibarınızı kaybedersiniz.
Susurluk olayında lamba yakıp söndürenlerle, o dönemlerde eylem yapanlarla 22 temmuz seçimlerinden önce cumhuriyet mitingi düzenleyenler arasında ne fark vardı?
HEpsi de aynı değilmiydi?
peki siz niye cumhuriyet mitinglerine karşı çıktınız?
Siz onlara karşı çıkarken iyi de erbakanın cumhuriyet mitingcilerinin o dönemki temsilcilerine glu glu dansı yapıyorlar demesi kötü mü?
O zaman eylem yapanlar samimi değillerdi, onların derdi erbakan hükümetini yıpratmaktı ve sayın erbakan onların bu samimiyetsizliğini göstermek için glu glu dansı yapıyorlar demişti.
Ama üzülerek görüyorum ki glu glu dansı yapanlar hala tükenmemişler, bazıları da gelip bu foruma yazı bile yazabiliyorlar!!!
k.dangir
05-06-2009, 14:17
Erbakan çok tehlikeli bir insan ise sayın Başbakan erdoğan yıllarca erbakanın yanında ne aradı?
Sayın başbakanın sizin kadar aklı yokmuydu?
Siz başbakandan daha mı akıllısınız?
Erbakanı ergenekoncularla uzlaşma arayışında birisi olarak göstermeniz sayın Erbakana hiç bir şey kaybettirmez.
kaybeden siz olursunuz.
Erbakana saldırarak zerre kadar itibar kazanamazsınız, ama itibarınızı kaybedersiniz.
Susurluk olayında lamba yakıp söndürenlerle, o dönemlerde eylem yapanlarla 22 temmuz seçimlerinden önce cumhuriyet mitingi düzenleyenler arasında ne fark vardı?
HEpsi de aynı değilmiydi?
peki siz niye cumhuriyet mitinglerine karşı çıktınız?
Siz onlara karşı çıkarken iyi de erbakanın cumhuriyet mitingcilerinin o dönemki temsilcilerine glu glu dansı yapıyorlar demesi kötü mü?
O zaman eylem yapanlar samimi değillerdi, onların derdi erbakan hükümetini yıpratmaktı ve sayın erbakan onların bu samimiyetsizliğini göstermek için glu glu dansı yapıyorlar demişti.
Ama üzülerek görüyorum ki glu glu dansı yapanlar hala tükenmemişler, bazıları da gelip bu foruma yazı bile yazabiliyorlar!!!
çok güzel kıvırıyosun ve çarpıtıyosun bravo....
eğer oy alarak oraya gittiyse... davanın üzerine gidecek glu glu dansı yapıyolar diye kenara çekilmeyecekti...
başbakanımız suan erbakanın yanında değil ki... siz hocanıza göre fatihin torunlarısınız biz ak partililer olarak bizansın torunlarıyız... yani hocanıza göre düşmanız....
zamanında oy aldığı kesime şimdi düşman gözüyle bakan bir hocanız varsa o adam tehlikelidir.... daldan dana konmasıda cabası
glu glu dansı yapıyo demesiyle neyi kastettiğini kavrayamamışsın... o ergenekonculara demedi bunu...susurluğu aydınlatmaya çalışanlara dedi... yani ergenekonculara yaranmaya çalıştı sonuç:: ergenekon un yaptığı tek doğru... erbakanı al aşağı etmek... şimdi çok pişmanlar herhalde.... kanaltürke çıkarıp konuşturmalarından... desteklemelerinden bellii
redyellow
05-06-2009, 14:35
sayın k.dangir:
Yazısına KIVIRIYORSUN diyerek başlayan birisine cevap vermek tarzım değildir.
Önce saygılı olmayı ve terbiye denen şeyi öğrenin.
Sonra erbakanı da tartışırız başkalarını da.
İyi günler.
k.dangir
05-06-2009, 14:48
sayın k.dangir:
İyi günler.
verme zaten size laf anlatılmaz zaten... hocanıza laf edenlere cehennemlik gözüyle bakan bir grubun destekçileriyle konuşulmaz
verme zaten size laf anlatılmaz zaten... hocanıza laf edenlere cehennemlik gözüyle bakan bir grubun destekçileriyle konuşulmaz
aynen katılıyorum sabit fikirli insanlarla tartışılmaz...
redyellow
05-06-2009, 14:56
5 parmağın beşi bir mi?
Ben Erbakana laf edenlere cehennemlik demedim, demem, diyemem.
Hiç kimseye bu cehennemliktir veya cennetliktir demem.
Bu benim inancımda yasaktır.
Gerektiği zaman Erbakanı da eleştiririm, bir başkasını da.
Aynı şekilde ben öryargısız bir insanım, size de şiddetle tanımadığınız kişiler hakkında bu kadar önyargılı olmayınız.
Her saadetciyi aynı sanmayın.
Her akpliyi aynı sanmayın.
Ve her zaman mutlaka ve mutlaka önce edepli olun, sonra saygılı olun, fikir ve görüşlerine katılmasanız bile eğer kişinin yazısında hakaret, küfür vs. yok ise ona karşı terbiyesizlik yapmayın.
redyellow
05-06-2009, 14:57
aynen katılıyorum sabit fikirli insanlarla tartışılmaz...
Kusura bakmayın da siz ŞIRACI mısınız?
Sabit fikirden bahsedene bak.
benimle iki yazı yazıştı karşılıktı beni hemen idam etti:)
Hayranım bu sizin sabitsiz fikrinize:)
redyellow
05-06-2009, 14:59
Sayın eda05:
size birisi ÇOK GÜZEL KIVIRIYORSUNUZ derse bundan memnuniyet duyarmısınız?
ATmaCA53
05-06-2009, 14:59
sayın k.dangir:
İyi günler.
numan bey gelsin ak parti ile işbirliği yapsın koalisyon oluşturalım, neden sol partilerin ayağına gidiyor iş birliği yapıyor, ergenekon yanlısı kanallara çıkıp ak partiyi kötülüyor söylermisiniz saadet artık benim gözümde bitmiştir, babamda saadetçiydi saadetten de koptu, mahlesef saadet partisi numan kurtulmuş böyle ergenekon yanlısı kanallara çıkar uğur dündarlı haber kanallara çıkar, abas güçlünün yönetiği programda bir ADD kız çıkar saadete başarı dileyip ak partinin oylarının bölünmesine sevinen bir kız sizce sizi memnun edermi, ak partinin oylarını bölmek için çabalayacağım diyen numanın bu görüşüne ne denmeli sizce.
ATmaCA53
05-06-2009, 15:01
5 parmağın beşi bir mi?
Ben Erbakana laf edenlere cehennemlik demedim, demem, diyemem.
Hiç kimseye bu cehennemliktir veya cennetliktir demem.
Bu benim inancımda yasaktır.
Gerektiği zaman Erbakanı da eleştiririm, bir başkasını da.
Aynı şekilde ben öryargısız bir insanım, size de şiddetle tanımadığınız kişiler hakkında bu kadar önyargılı olmayınız.
Her saadetciyi aynı sanmayın.
Her akpliyi aynı sanmayın.
Ve her zaman mutlaka ve mutlaka önce edepli olun, sonra saygılı olun, fikir ve görüşlerine katılmasanız bile eğer kişinin yazısında hakaret, küfür vs. yok ise ona karşı terbiyesizlik yapmayın.
ha bide o var değilmi saadetçiler ak partiye oy veren yahudiye veya kafirlikle suçlamalarıd var, bu tür provakatf yorumlar demokrasiye gölge düşürür.
redyellow
05-06-2009, 15:02
numan bey gelsin ak parti ile işbirliği yapsın koalisyon oluşturalım, neden sol partilerin ayağına gidiyor iş birliği yapıyor, ergenekon yanlısı kanallara çıkıp ak partiyi kötülüyor söylermisiniz saadet artık benim gözümde bitmiştir, babamda saadetçiydi saadetten de koptu, mahlesef saadet partisi numan kurtulmuş böyle ergenekon yanlısı kanallara çıkar uğur dündarlı haber kanallara çıkar, abas güçlünün yönetiği programda bir ADD kız çıkar saadete başarı dileyip ak partinin oylarının bölünmesine sevinen bir kız sizce sizi memnun edermi, ak partinin oylarını bölmek için çabalayacağım diyen numanın bu görüşüne ne denmeli sizce.
akp ile numan bey nasıl koalisyon yapacak?
Biraz açar mısınız?
NOT: uğurdündarlı haberler vs. konusuna hiç girmeyelim isterseniz. Doğan grubunun kanallarına çıkmayan akpli (üst yönetim) vardır diyebilir misiniz? Sayın Başbakanın fatih altaylı doğan grubunda iken kaç defa kanald'ye çıktığını hiç çetele tuttunuz mu?
Yapmayın lütfen. Eleştirecekseniz fikir ve düşünce ile eleştirin.
Tarantula_
05-06-2009, 15:03
Çalışmalarında başarılar diliyorum.
Doğru kararı her zaman halk verir, verdi ve verecektir...
redyellow
05-06-2009, 15:04
ha bide o var değilmi saadetçiler ak partiye oy veren yahudiye veya kafirlikle suçlamalarıd var, bu tür provakatf yorumlar demokrasiye gölge düşürür.
Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim diye bir söz vardır ya:)
ben sizin bildiğiniz saadetcilerden değilim, yanlış yerden vurmaya çalışıyorsunuz:)
O söylemi asla tasvip etmem, etmem mümkün değildir.
Kim söylerse söylesin mühim değildir benim için, o söylem doğru değildir.
Ayrıca konumuz bakın NUMAN KURTULMUŞ...
Numan beyin böyle bir söylemini ben duymadım, siz duydunuz mu?
Duyduysanız bana da aktarın, onu da kınayım.
okey???
k.dangir
05-06-2009, 15:06
uzatmaya gerek yok barajın altında kalmaya mahkumdur saadet partisi.... bugünkü ak parti yöneticileri sayesinde oy alınca kendilerini bişey sandılar suanki hazımsızlık ondan.... kıskanıyolar... devleti yönetmek için değil ak partiyi baştan indirmek için çalısıyo suanki diğer partiler... saadette başı çekiyo hani
redyellow
05-06-2009, 15:10
uzatmaya gerek yok barajın altında kalmaya mahkumdur saadet partisi.... bugünkü ak parti yöneticileri sayesinde oy alınca kendilerini bişey sandılar suanki hazımsızlık ondan.... kıskanıyolar... devleti yönetmek için değil ak partiyi baştan indirmek için çalısıyo suanki diğer partiler... saadette başı çekiyo hani
Olabilir, barajı aşamayabilir vs.
Belki yüzde 1 oy da alabilir, veya daha aşağısı.
Benim için zerre-i miskal kadar önemi yoktur.
Ben doğru bildiğimi söylerim, doğru bildiğimi yazarım.
Az oy alan mutlak kötüdür, çok oy alan da mutlak iyidir diye bir kural yoktur!
ATmaCA53
05-06-2009, 15:11
Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim diye bir söz vardır ya:)
ben sizin bildiğiniz saadetcilerden değilim, yanlış yerden vurmaya çalışıyorsunuz:)
O söylemi asla tasvip etmem, etmem mümkün değildir.
Kim söylerse söylesin mühim değildir benim için, o söylem doğru değildir.
Ayrıca konumuz bakın NUMAN KURTULMUŞ...
Numan beyin böyle bir söylemini ben duymadım, siz duydunuz mu?
Duyduysanız bana da aktarın, onu da kınayım.
okey???
istese der yani, ak parti kanal d ve stara çıkıyorsa kendini haklı çıkarmak için çıkıyor ama numan kurtulmuş ve diğer adamlarınız kanala çıkarken sağ partinin oylarını bölmek için karalamak, çamur atmak için kanalla çıkıyor buda doğan medyasını mutlu ediyor ve sevindiriyor, recep teyyip erdoğan necmet din erbakana ve kurtulmuşa ve eski milli görüş arkadaşlarına saygısından dolayı ses çıkarmıyor ama saadet kardeşini üzemeye devam ediyor.
bu arada arkadaşım sakın ha bizim bu yorumlarımıza fazla alınmayın bizler burda kardeşiz, müslüman kardeşimsin burda görüş yönünden ayrı olabiliriz, tartışmak ve siyaset yapmak güzel dir. tamam ;) http://www.akpartiforum.com/images/smilies/gul3.gif
redyellow
05-06-2009, 15:12
Ha unutmadan:
Tüm partiler iktidar olmak için çalışır, arzuları budur.
Dolayısıyla baştaki partiyi indirmek için çalışırlar, bu çok normaldir, bunu kıskançlık olarak görmek yanlıştır.
Akp yarın muhalefete düşerse iktidardaki partiyi baştan indirmek için uğraşmayacak mı?
Bu durumda akp içinde kıskanıyorlar, hazımsız vs. diyecek misin:)
redyellow
05-06-2009, 15:13
istese der yani, ak parti kanal d ve stara çıkıyorsa kendini haklı çıkarmak için çıkıyor ama numan kurtulmuş ve diğer adamlarınız kanala çıkarken sağ partinin oylarını bölmek için karalamak, çamur atmak için kanalla çıkıyor buda doğan medyasını mutlu ediyor ve sevindiriyor, recep teyyip erdoğan necmet din erbakana ve kurtulmuşa ve eski milli görüş arkadaşlarına saygısından dolayı ses çıkarmıyor ama saadet kardeşini üzemeye devam ediyor.
İSTESE DER ne demek?
NOT: Demek ki kanal ve stara, vs. çıkmak suç değilmiş. numan beyde kendini haklı çıkarmak için çıkıyor. Akpyi haklı çıkarmak için uğraşması komik olmaz mı? o başka bir partinin genel başkanı, akpyi haklı diye düşünseydi zaten akpde olmazmıydı:)
k.dangir
05-06-2009, 15:15
Olabilir, barajı aşamayabilir vs.
Belki yüzde 1 oy da alabilir, veya daha aşağısı.
Benim için zerre-i miskal kadar önemi yoktur.
Ben doğru bildiğimi söylerim, doğru bildiğimi yazarım.
Az oy alan mutlak kötüdür, çok oy alan da mutlak iyidir diye bir kural yoktur!
senin doğrun ne ?
redyellow
05-06-2009, 15:15
bu arada arkadaşım sakın ha bizim bu yorumlarımıza fazla alınmayın bizler burda kardeşiz, müslüman kardeşimsin burda görüş yönünden ayrı olabiliriz, tartışmak ve siyaset yapmak güzel dir. tamam ;)
Kesinlikle alınmam arkadaşım.
Sadece hakaret, aşağılama vs. olursa bundan alınırım, bu da normaldir. Mesela kdangir'in KIVIRIYORSUN gibi hitapına üzüldüm ve cevap vermek istemedim.
yoksa her türlü fikre, düşünceye her zaman açığım, tartışırım, kırmadan, dökmeden.
Elhamdülillah hepimiz müslümanız, kardeşiz. Yanlış gördüğünüze siz yanlış dersiniz, bende bakarım bence de yanlış ise evet yanlış derim, yok doğru görmüş isem sizin görüşünüz yanlış derim.
Ama her zaman edep ile, terbiye ile, güzellik ile.
Tarantula_
05-06-2009, 15:16
Arkadaşlar bu tür tartışmaların sonu pek gelmiyor o yüzden hepinizi sağ duyuya davet ediyorum.
redyellow
05-06-2009, 15:17
senin doğrun ne ?
Doğru olan her şey.
Doğru söylenen her söz.
Kim söylerse söylesin, kim yaparsa yapsın doğru gördüğüm bir şeyi felan yapmış diye, filan söylemiş diye peşin hükümlü olarak reddetmem, doğrudur derim.
ATmaCA53
05-06-2009, 15:18
Kesinlikle alınmam arkadaşım.
Sadece hakaret, aşağılama vs. olursa bundan alınırım, bu da normaldir. Mesela kdangir'in KIVIRIYORSUN gibi hitapına üzüldüm ve cevap vermek istemedim.
yoksa her türlü fikre, düşünceye her zaman açığım, tartışırım, kırmadan, dökmeden.
Elhamdülillah hepimiz müslümanız, kardeşiz. Yanlış gördüğünüze siz yanlış dersiniz, bende bakarım bence de yanlış ise evet yanlış derim, yok doğru görmüş isem sizin görüşünüz yanlış derim.
Ama her zaman edep ile, terbiye ile, güzellik ile.
sen o arkadaşın kusuruna bakma biraz sinirlidir öyle demiş olabilir belki daha sonra özür diler. http://www.akpartiforum.com/images/smilies/gul3.gif
Tarantula_
05-06-2009, 15:18
“Kim haksız olduğu halde mücadeleyi (gereksiz tartışmayı)bırakırsa ona cennetin kenar yerinde bir ev yapar..
Kim de haklı olduğu halde mücadeleyi bırakırsa ona cennetin en yüksek yerinde bir ev yapar..”
(Tirmizi, Ebu Davud, İbn-i Mace, Nesai)
:gül::gül::gül:
Kusura bakmayın da siz ŞIRACI mısınız?
Sabit fikirden bahsedene bak.
benimle iki yazı yazıştı karşılıktı beni hemen idam etti:)
Hayranım bu sizin sabitsiz fikrinize:)
valla ben şıracı olduğumu sanmıyorum kabulde etmiyorum ama siz sabit fikirli kelimesinin üstüne hemen savunmaya geçtiğinize göre sabit fikirli olduğunuzu kabul ediosunuz:w::hihi2: yarası olan gocunur diyorum ve sizinle muhattap olmuyorum:w:
redyellow
05-06-2009, 15:19
senin doğrun ne ?
mesela bu başlıkta tartışılan "Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, önümüzdeki seçimlerde iktidara alternatif bir parti olmak için çalışmalara başladıklarını söyledi." ifadesi bana göre doğru bir ifadedir.
ama buna bile tahammül edemeyen insanlar var bakın forumda ve bunu bile eleştiriyorlar, kızıyorlar.
Akp doğru bir şey söylerse ona ben rahatlıkla doğru derim, sizden de onu beklerim.
redyellow
05-06-2009, 15:20
valla ben şıracı olduğumu sanmıyorum kabulde etmiyorum ama siz sabit fikirli kelimesinin üstüne hemen savunmaya geçtiğinize göre sabit fikirli olduğunuzu kabul ediosunuz:w::hihi2: yarası olan gocunur diyorum ve sizinle muhattap olmuyorum:w:
Elhamdülillah.... Çok şükür:)
k.dangir
05-06-2009, 15:24
tecrübelerime göre ... chp lilerle tartışmaya girerim ama saadetlilerle girmem ... redyellow sen olmayabilirsin ama çoğu saadetli yanlış yolda... ben saadeti aynen arabistan yöneticileri gibi görüyorum... dinle milleti kandırmaya çalışıyolar.... erbakanın su sözünü kim savunabilir.... ak partiye oy veren cehennemde yerini hazırlasın
bir ikincisi .... temmuz 2007 seçimlerinde çağlayanda söylediği çirkin sözü....
sen ruhbanmısında kimin cennete veyaz cehenneme gireceğini söylüyosun... kızıda ona çekmiş oda aynı yolda
redyellow
05-06-2009, 15:38
tecrübelerime göre ... chp lilerle tartışmaya girerim ama saadetlilerle girmem ... redyellow sen olmayabilirsin ama çoğu saadetli yanlış yolda... ben saadeti aynen arabistan yöneticileri gibi görüyorum... dinle milleti kandırmaya çalışıyolar.... erbakanın su sözünü kim savunabilir.... ak partiye oy veren cehennemde yerini hazırlasın
bir ikincisi .... temmuz 2007 seçimlerinde çağlayanda söylediği çirkin sözü....
sen ruhbanmısında kimin cennete veyaz cehenneme gireceğini söylüyosun... kızıda ona çekmiş oda aynı yolda
bu sözlerin yanlış olduğunu söyledim.
İstersen tekrar tekrar yazyım mı?
Fakat DİNLE MİLLETİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR sözünü kesinlikle reddederim.
Chplilerle tartışırım saadetcilerle tartışma diyorsun ama bu sözü söyleyerek zaten chplileşiyorsun.
Dinle milleti kandırmak demek dine, dinin emir ve kurallarına gerçekten inanmadğı halde dindar görünmek demektir.
Bunu da bu ülkede en iyi chp yapar.
Hatırlayın chpnin çarşaf açılımını vs.
Saadet için "dinle kandırıyorlar" demeniz çok ağır olmuş.
Tecrübelerime göre demişsin ama ben siyasette de hayatta da senden daha tecrübeliyim:)
k.dangir
05-06-2009, 15:42
peki erbakanının o sözlerinide destekliyomusun
redyellow
05-06-2009, 16:28
peki erbakanının o sözlerinide destekliyomusun
anladım ki benim yazdıklarımı hiç okumuyorsun:)
47.sırada yazılı yazımı okursanız bunun cevabını rahatlıklı görürsünüz.
“Kim haksız olduğu halde mücadeleyi (gereksiz tartışmayı)bırakırsa ona cennetin kenar yerinde bir ev yapar..
Kim de haklı olduğu halde mücadeleyi bırakırsa ona cennetin en yüksek yerinde bir ev yapar..”
(Tirmizi, Ebu Davud, İbn-i Mace, Nesai)
:gül::gül::gül:
Gerçekten de yeni farkettim bu yazıyı.
Bu sözden sonra söz söylenmez.
Fiemanillah....
AK_Genclik
05-06-2009, 17:12
AK Parti-Saadet Partisi koalisyonu olmasını çok istiyorum. O zaman bu ülkenin önünde duran olamaz :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.