fatih kısaparmak balon baskılı balon Kurtulmuş'tan Fatih Erbakan'a cevap - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtulmuş'tan Fatih Erbakan'a cevap

Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 17:12
http://www.habervaktim.com/resim/resim132666_2.jpg

Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş'a göre olaylı kongre geride kaldı, "Sözler unutulur, yolumuza devam ederiz" dedi.Birliktelik mesajı veren Kurtulmuş, Necmettin Erbakan ile görüşebileceğini açıkladı. Ama oğlu Fatih Erbakan'a ise sert çıktı.

"Benden büyük olan küçük olan herkese tavsiyem: Hayat sadece politikadan ibaret değil, hiç kimse sonradan pişman olacağı sözler söylemesin. Herkes saygılı davransın..." Bu sözler Fatih Erkbakan'a.

Olaylı kongrenin ardından, Numan Kurtulmuş'u "itaatsizlikle suçlayan, 'Yönetim ellerinden alınacak' diyen Fatih Erbakan'a...

Saadet Partisi lideri, beyaz liste-yeşil liste kavgasını CNN TÜRK'te anlattı, Erbakan'ın evine giderek, yeşil listeyi kabul ettiği iddiasının doğru olmadığını söyledi.

Kurtulmuş'a göre olaylı kongre geride kaldı.

Numan Kurtulmuş, "Erbakan kanadının olağanüstü kongre için imza toplamaya başladığı iddası için ise ne evet dedi, ne de hayır" dedi.

Ama iki kanat arasında ortayolu bulmak için Recai Kutan'ın devrede olduğu mesajını verdi, "Sözler unutulur , yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

Hatta Necmettin Erbakan ile de görüşebileceğini açıkladı. Ama bunu söylerken de uyarıda bulundu:

"Görüşmedim ama görüşürüz, büyüyüğümdür. Kim bu liste tartışmalarıyla partinin önünü tıkarsa çok net söylüyorum ki Türkiye nin geleceğine haksızlık yapmış olur."

Şevket Kazan, Oğuzhan Asiltürk gibi partinin 'ak saçlılar' olarak bilinen isimleri için hayata geçirilecek formül ise Yüksek İstişare Kurulu üyeliği.

SP lideri, "Partimizde bu danışma kurulunda hizmet edecek olan büyüklerimiz için oda hazırladık" şeklinde konuştu.

Ve Zaman yazarı Ali Bulaç'ın köşesinde yeralan bir senaryo. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'ne çıkması durumunda, yerine geçebilecek isimler arasında Numan Kurtulmuş'un da yer aldığı iddiası...

Numan Kurtulmuş, "Bu tamamen bir spekülasyon" dedi.

habervaktim

Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 17:14
Aynı programda Ak Parti ile ilgilide çok densiz bir sekilde konuştu.....
Kendisini kınıyor ve protesto ediyorum...

redyellow
07-21-2010, 19:09
Aynı programda Ak Parti ile ilgilide çok densiz bir sekilde konuştu.....
Kendisini kınıyor ve protesto ediyorum...

Hocam kızmazdın sen bu kadar, DENSİZ diyecek kadar ne dedi ki sayın kurtulmuş?

İntifada
07-21-2010, 19:24
"Görüşmedim ama görüşürüz, büyüyüğümdür. Kim bu liste tartışmalarıyla partinin önünü tıkarsa çok net söylüyorum ki Türkiye nin geleceğine haksızlık yapmış olur."

Allah Allah...
Çok ağır sözler bunlar...

Ertuğrul ÖZGÜL
07-21-2010, 19:25
Hocam kızmazdın sen bu kadar, DENSİZ diyecek kadar ne dedi ki sayın kurtulmuş?

Abi Ak partinin kuruluşuyla ilgili....
80 darbesinin ürünü ANAP... 28 şubatın ürünüde Ak parti gibisinden bir şeyler söyledi videosunubulsam paylaşacağımda bulamadım.... yalnız çooook kızdırdı beni...
Onun hakkındaki düşüncelerim tabana indi...

İntifada
07-21-2010, 19:48
80 darbesinin ürünü ANAP... 28 şubatın ürünüde Ak parti gibisinden bir şeyler söyledi videosunubulsam paylaşacağımda bulamadım.... yalnız çooook kızdırdı beni...

Desenize numan bey yine konjonktür partisi söylemlerine devam ediyor...
Anlamadığım acaba daha kaç kere iktidar olsak anlayacaklar bizi...

zilzal
07-21-2010, 21:57

HOPPALAA.Bir yandan göklere çıkarıyor,bir yandan yere batırıyorsunuz.Sizin Numan Kurtulmuş hakkındaki görüşlerinizin samimi olmadığını söylemiştim daha önce. BİİRR.

çok doğru,12 EYLÜL OLMASAYDI ANAP,28 ŞUBAT OLMASAYDI,akparti KESİNLİKLE OLMAZDI. İkiiiii.

Ertuğrul ÖZGÜL
07-22-2010, 10:33
HOPPALAA.Bir yandan göklere çıkarıyor,bir yandan yere batırıyorsunuz.Sizin Numan Kurtulmuş hakkındaki görüşlerinizin samimi olmadığını söylemiştim daha önce. BİİRR.

çok doğru,12 EYLÜL OLMASAYDI ANAP,28 ŞUBAT OLMASAYDI,akparti KESİNLİKLE OLMAZDI. İkiiiii.

Siz nerde gördünüz benim göklere çıkarttığımı.....
Biz 28 şubattan sonramı kurulduk Allah aşkına bilmiyorsunuz susun bari...

redyellow
07-22-2010, 11:30
Siz nerde gördünüz benim göklere çıkarttığımı.....
Biz 28 şubattan sonramı kurulduk Allah aşkına bilmiyorsunuz susun bari...

Hocam, bende merak ettim şimdi, hakkaten siz ne zaman kuruldunuz?

ben de 28 şubattan sonra kurulduğunuzu biliyordum. Önce mi kuruldunuz?

Cihan_ŞümuL
07-22-2010, 20:03
:w::w::w:

Cihannur
07-22-2010, 21:35

AK Parti, 28 Şubat 1997 Askerî Darbesinin ürünü değildir. 28 Şubat 1997 Askerî Darbesinden sonra ara rejim yaşanmış olsa bile siyasi partiler toptan kapatılmamış, siyasi düzen devam etmiştir. Fazilet Partisi içindeki yenilikçi kanat, Fazilet Partisi'nin kapatılmasından sonra Milli Görüş'le yolarını ayırmış ve kendi yollarını çizerek Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurmuşlardır.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin merkezidir. AK Parti, Türkiye'nin ta kendisidir. AK Parti, Türk Milleti'nin ta kendisidir.

AK Parti; Muhafazakâr Demokrat, Toplumsal Merkez ve Tertemiz - Ak bir siyasi parti olma özellikleriyle en iyi ve en doğru siyasi partidir.

AK Parti, Türk Siyasi Tarihinde 1908 yılından 2010 yılına kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan en başarılı siyasi parti olmuştur.

AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir Allah'a şükürler olsun.