fatih kısaparmak balon baskılı balon Lig Tv Spikeri: "Ofsaytle Alakası Yok!" - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lig Tv Spikeri: "Ofsaytle Alakası Yok!"

Üç mevsim
04-12-2008, 23:27
Türkiye Herşeyi Gördü

Galatasaray deplasmanında oyunu dengeli bir stratejiyle götüren Trabzonspor, karşılaşmanın ilk bölümlerinde Galatasaray'ın hızını kesti ardından oyuna ağırlığını koyan ekibimiz ilk yarının sonlarına doğru net olmasa da gol pozisyonlarına girdi ancak bu pozisyonlardan sonuç gelmedi.

0-1
İkinci yarıyla birlikte yine aynı savunma ağırlıklı oyununa dönen Trabzonspor, karşılaşmanın 50. dakikasında taç atışını çok hızlı kullanan rakip oyuncunun Ayhan'ı enfes şekilde kaçırışıyla gelişen tehilkeli atakta Arda'nın topu sol kenardan filelere göndermesine engel olamadı.

1-1
Yenilen golden sonra hemen toparlanan Trabzonspor 55. dakikada çok seri bir pasla topu önünde bularak kaleciyle karşı karşıya kalan Umut Bulut'un, rakip takımın kalecisi Aykut'un üzerinden şık bir vuruşla topu ağlara göndermesiyle beraberliği sağladı.

Ne var ki; o sırada maçı mı yoksa başka bi yeri mi takip ettiği anlaşılamayan sağ yan hakemin kaldırdığı ofsayt bayrağına orta hakem Yunus Yıldırım'ında uyarak golü geçersiz sayması Ali Sami Yen'de tüyleri diken diken etti. Çünkü gol pası atıldığı sırada Umut Bulut'un, rakibin son defans oyuncusundan en az 5 metre geride olduğu ve aradaki TSli futbolcunun topa kafasıyla değmesinin söz konusu olmadığı görülüyordu.

Bu enstantane karşısında şaşıran Lig Tv Spikeri önce,bu pozisyon çok tartışılır ardından da "ofsaytla alakası yok" dedi! Tüm spor kamuoyu geçen haftaki Fenerbahçe-Kayseri maçında yaşananlardan sonra bir kez daha hayretlere
düştü.

64.dakikada rakip ceza sahasına doldurulan topla buluşan Adnan meşin yuvarlağı filelere yolladı, ancak daha öncesinden ofsayt olduğundan pozisyona itiraz edilmedi.

Futbolcularımızı ve teknik kadromuzu gösterdikleri büyük mücadele azminden dolayı ve maçı kaybetmeyerek Trabzonsporluların gururunu yerlere düşürmedikleri için canı gönülden tebrik ediyoruz. Rakip takımı da centilmence mücadelesinden dolayı tebrik ederiz.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Komitesi'ni ayrıca Türk hakemlerini, maçlara daha iyi ve daha objektif hazırlanmaları konusunda ciddiyetle uyarıyoruz!...

http://www.hizliresim.com/2008/4/12/4489.jpg
"SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK"

mavera
04-12-2008, 23:31
neyse özgün genc hayirlisi olur..gecen hafta fenere, bu hafta gs ye bu isler böyle birde hakemlerden yakiniyorlar ya ona sasiriyorum iki haftadaki gs nin maclarina bakin, fb nin maclarina bakin Allah askina bu kadarda bariz hatalar olmaz ki diyorum!

Hüdaverdi
04-12-2008, 23:33
Maçı tv de versinler bakıcam ofsayt mı değil mi :-*
Umarım milimleri ölçmüyorsunuzdur.
Geçmiş olsun :-*

oguzdesouza
04-13-2008, 00:09
TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ ;D ;D

Beritan
04-13-2008, 00:13
TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ ;D ;D

al eline cifi gir ligin içine... :D

Hüdaverdi
04-13-2008, 00:26
Maçı izledim şimdi.

1- Galatasaray'ın golü ofsayt değil.

2- ts nin golü ofsayt,adam orta yapıyor,tsyi futbolcu kafa vuruyor.Eee mağlum öndeki adamda ofsayta düşüyor.

3- ts nin gol dediği diğer pozisyonda orta yaparken zaten ofsayt var,buna neden ofsayt demiyorsunuz _ Garipsedim.Hakem ofsaytı vermemiş,pozisyonun devamında bizim kaleciye faul yapılmış,2 kişi tarafından.Devamında gol gelmiş ama kaleciye yapılan faul :-*

mavera
04-13-2008, 00:29
kardes orada adam kafa vurmuyor, vursa dedigin gibi ofsaytti..lig tv kac defa tekrarini gösterdi adam kafayi vurmuyor vursa top yön degistirir, zaten hakemde önce tereddüt etti sonra sakata gelmesin diye bayragi kaldirdi..
yani o gol kesinkes ofsayt degil, yarin aksam erman hoca acikliga kavusturur ;)

Hüdaverdi
04-13-2008, 00:31
Vurduğu ortada,vurmasa topla baş arasında mesafe olur,top ile başı temaz etmiş :-*
Yarın toroğlunu dinleyelim bakalım :-*

mavera
04-13-2008, 00:33
Vurduğu ortada,vurmasa topla baş arasında mesafe olur,top ile başı temaz etmiş :-*
Yarın toroğlunu dinleyelim bakalım :-*

futbolcuda vurmadi dedi..o tekrari belki 10 kez gösterdi lig tv..birde o yan hakem cok sakatti trabzonun bir iki pozisyonunu atladi tahminim o hakem iyi bir dinlemeye gider ;)

Hüdaverdi
04-13-2008, 00:36
Ona bakarsan dünya kupası maçında elle gol atan maradona da 'elle atmadım' demişti o zamanlar :D

mavera
04-13-2008, 00:37
Ona bakarsan dünya kupası maçında elle gol atan maradona da 'elle atmadım' demişti o zamanlar :D

ona göre "Tanrinin eli"ydi 8)

Hüdaverdi
04-13-2008, 00:42
:D
Neyse yarın bakalım futbol uzmanları ne dicek bu pozisyona,kolay bir pozisyon değil :-*

Üç mevsim
04-13-2008, 00:43
Pozisyonun yavaş çekimdeki görünümüne neden kanıyorsun. Yavaş çekimde mi oynanıyor maç >:(
Yavaş çekimde izlediğin zaman herhalde başı topa yakın görünür.

Dokunulan Top, Geldiği Gibi Devam Edemez. (Fizik Kurallarına Aykırdır)
Normal çekimde pozisyonun seyrine bakıldığında o hız seviyesiyle gelen topa dokunulduğunda top, dokunmanın sertliğine bağlı olarak yön değiştirmese bile mutlaka yalpa yapacaktır. Hakem topun, başın üzerinden geçtiği anı göremedi diyelim, ne yapması lazım? Top yön değiştirdi mi yalpa yaptı mı diye bakması lazım. Top hiçbirşey yapmadı.
O halde neden bayrak kaldırıyorsun ve sen Yunus Yıldırım topun yalpa veya falso gibi hiçbirşey yapmadığını görmene rağmen neden golü iptal ediyorsun?..

Hüdaverdi
04-13-2008, 00:47
Hızlı çekim daha zordur,hakem bir anda karar veremez tekrar izleme şansıda yoktur,adam kafa vurmaya kalktığından top az önünde,hakeme azda olsa sırtı dönük,hakem bu yüzden bir an kararsız kalıp ofsaytı verdi zan altında kalmamak için,bu yüzden benim açımdan kararı doğru,yinede yarın futbol uzmanı olan eski hakemlerin sözlerine bakmayı tavsiye ederim :-*

Üç mevsim
04-13-2008, 01:00
Pozisyonun yavaş çekimdeki görünümüne neden kanıyorsun. Yavaş çekimde mi oynanıyor maç >:(
Yavaş çekimde izlediğin zaman herhalde başı topa yakın görünür.

Dokunulan Top, Geldiği Gibi Devam Edemez. (Fizik Kurallarına Aykırdır)
Normal çekimde pozisyonun seyrine bakıldığında o hız seviyesiyle gelen topa dokunulduğunda top, dokunmanın sertliğine bağlı olarak yön değiştirmese bile mutlaka yalpa yapacaktır. Hakem topun, başın üzerinden geçtiği anı göremedi diyelim, ne yapması lazım? Top yön değiştirdi mi yalpa yaptı mı diye bakması lazım. Top hiçbirşey yapmadı.
O halde neden bayrak kaldırıyorsun ve sen Yunus Yıldırım topun yalpa veya falso gibi hiçbirşey yapmadığını görmene rağmen neden golü iptal ediyorsun?..

Hızlı çekim daha zordur,hakem bir anda karar veremez tekrar izleme şansıda yoktur,adam kafa vurmaya kalktığından top az önünde,hakeme azda olsa sırtı dönük,hakem bu yüzden bir an kararsız kalıp ofsaytı verdi zan altında kalmamak için,bu yüzden benim açımdan kararı doğru,yinede yarın futbol uzmanı olan eski hakemlerin sözlerine bakmayı tavsiye ederim :-*

Dikkat problemimiz var galiba, yorumları okumadan sallıyoruz.. Şu cümlelerinin açılımını yukardaki mesajda çok net bir şekilde yaptım. Ama sırf cevap vermek olsun diye karalıyoruz, her mesaja cevap vermek durumunda değiliz, eğer cevap vereceksek üstteki yorumun olgunluğuna paralel bir cevap olması çok daha güzel olur

Hüdaverdi
04-13-2008, 01:11
Hani bana dün (veya bugün) 21:45'te 'psikolojin bozulcak' gibisinden bir yorum yazmıştın,bende senin için söylemişti,sanırım sana vurdu piyango bu yüzden esgeçiyorum şimdilik :-*
Yok kafasına arpsa yön değiştirirmiş,yok yavaş pozisyonda cartmış curmuş,hikaye bunlar,ister yavaş ister hızlı oynatılsın ofsayttır o pozisyon :-*

Neyse sinirlerin gerilmiş senin arkadaş :-*

mavera
04-13-2008, 01:13
herkes fizikci kesilmis..ya oldu, bitti iste önümüzdeki maclara bakacagiz 8)

Üç mevsim
04-13-2008, 01:19
Hani bana dün (veya bugün) 21:45'te 'psikolojin bozulcak' gibisinden bir yorum yazmıştın,bende senin için söylemişti,sanırım sana vurdu piyango bu yüzden esgeçiyorum şimdilik :-*
Yok kafasına arpsa yön değiştirirmiş,yok yavaş pozisyonda cartmış curmuş,hikaye bunlar,ister yavaş ister hızlı oynatılsın ofsayttır o pozisyon :-*

Neyse sinirlerin gerilmiş senin arkadaş :-*

Bu kalp seni seviyor yeşilçamın yaramaz ufaklığı :-* Şimdi sana ofsayttı desem rahatlar mısın? Galile de idam cezasından kurtulmak için evet demiş Dünya sizin dediğiniz gibi tepsi şeklinde, serbest bırakıldıktan sonra da "Ben ne kadar Dünya tepsi gibi desemde Dünya yuvarlak" demiş.

Saat 20:45 ama maç 1-0 değil... üzgünüm hüdaverdi

Ben hızlı pozisyon lafını hiç kullanmadım. Normal çekimde dedim. İkidir aynı şeyi yazıyorsun, ama iyi birisin :D

Hüdaverdi
04-13-2008, 01:42
Kuusra bakma maç 1-0 bitti 3 puanı aldık,senin söylein hiç bir şeyi değiştirmez :-*

Sen hızlı pozisyoon diyorsun demedim ben kendi düşüncemi söyledim,2 de bir aynı şeyi yazıyorsam normal karşılanmalı mağlum ofsaytı olduğunu dile getiriyorum ama anlamıyorsun bu yüzden 2 de bir aynı şeyi söylüyorum ya neyse :-*

CeVHeR
04-13-2008, 02:12
Hakem hataları fasa fiso...
Trabzonspor, bir kere şaşırt bizi...
Aşırı fanatik bir Trabzonsporlu arkadaşla maçı seyrdiyorduk, yaptığı yorum:
Ah be Trabzonum bir kere de maç verme şu Galatasaray' a...
Daha ne diyeyim ben...

mavera
04-13-2008, 02:14
Daha ne diyeyim ben...

aynen nusret takimda ruh yoktu, resmen al gülüm, ver gülüm oynadilar, sanki son maca kalsin yaptilar..sanane son mactan sen cik macini oyna gücün yettigi kadar..

Üç mevsim
04-13-2008, 02:28
Daha ne diyeyim ben...

aynen nusret takimda ruh yoktu, resmen al gülüm, ver gülüm oynadilar, sanki son maca kalsin yaptilar..sanane son mactan sen cik macini oyna gücün yettigi kadar..

Ayıboluyo ama arkadaşlar, bu takımın şampiyonluğa oynayan Galatasaray'a karşı daha ne gücü olabilir. Bu kadro bizim en yetersiz kadrolarımızdan biri, şimdilik elden gelen buydu.

Ayrıca sizin neden hakem hatalarını fasa fiso olarak gördüğünüz de Türkiye Spor Kamuoyunun malumudur Nusret Bey. Bir şeye fasa fiso demekle maalesef o şey fasa fiso olmuyor

Parantez
04-13-2008, 02:34
Daha ne diyeyim ben...

Ayıboluyo ama arkadaşlar, bu takımın şampiyonluğa oynayan Galatasaray'a karşı daha ne gücü olabilir. Bu kadro bizim en yetersiz kadrolarımızdan biri, şimdilik elden gelen buydu.

Ayrıca sizin neden hakem hatalarını fasa fiso olarak gördüğünüz de Türkiye Spor Kamuoyunun malumudur Nusret Bey. Bir şeye fasa fiso demekle maalesef o şey fasa fiso olmuyor

kesinlikle katılıyorum! :-*

CeVHeR
04-13-2008, 02:35
Daha ne diyeyim ben...

Konu Galatasaray ile Trabzonspor arsında oynan maç ise hakem hataları fasa fisodur...
3-4 sezon önce Fenerbahçe ile Trabzonspor şampiyonluğa oynarken, Trabzon' un Galatasaray ile maç vardı ve bu maçı Galatasaray aldı. Maçtan sonra, Gökdeniz' in yaptığı açıklamalar aklımdan çıkmıyor bir türlü...
Galatasaray geçmişi çabuk unuttu. Biz onlara böyle yapmıyorduk. Sonra ki sezonlarda görüşürüz...
Daha söylenecek laf var mı???

Ayrıca bu ligde en az paenaltı kullanan takımlardan biri olan Fenerbahçe' ye, hakemin bir tane hatalı penaltı vermesi niye bu kadar zorunuza gitti., Galatasaray' a yapılan hakem hataları ve boşu boşuna verilen penaltılar neden hiç zorunuza gitmedi..

mavera
04-13-2008, 02:39
Bir trabzonlu olarak ts nin, gs maclarinda hic mücadele etmemesi beni cok rahatsiz ediyor..bjk ve fb ye karsi bütün gücüyle mücadele eden takim gs karsisinda sanki sahada yok..
yok oynasinlar, mücadele etsinler yenilsinler amenna ama bir kasimpasa kadar olamadilar!

Üç mevsim
04-13-2008, 02:48
Nusretçim bak Trabzon'da şöyle birşey vardır. Fenerbahçe ve Beşiktaş buraya hep holiganlarıyla berbaer gelir şehire saldırılar. Galatsaray bunu hiç yapmadı. Bu Cimbom'a karşı şehirde bir sempati oluşturdu. Şampiyonluklarımızı hep Fenerbahçe'yle kapışarak almamızdan ve 95-96 olayından dolayı fenerbahçe günahımız kadar sevilmez bu melekette.
Gökdeniz^'in demek istediği buydu. O maçtan sonra Gökdeniz değil sokaktan birine sorsan AYNI CÜMLELERİ kuyracaktı. Bütün şehir aynı şekilde düşünyorduk. Olayı farklı mecralara kaydırmanın lüzumu yok

Fenerbahçe'nin az penaltı kazanmasına vurgu yapmak ne derece mantıklı geliyor sana Nusret

Maçtan önce sırf bu söylentilerden dolayı Trabzonspor'un itibarına zarar gelmemesi ve prestij açısından galibiyete ve beraberliğe 12bin Ytl ve 8 bin Ytl özel prim vereceğini açıkladı yönetim.

Açık uçlu çirkin söylem ve imalardan uzak duralım

CeVHeR
04-13-2008, 02:54
Nusretçim bak Trabzon'da şöyle birşey vardır. Fenerbahçe ve Beşiktaş buraya hep holiganlarıyla berbaer gelir şehire saldırılar. Galatsaray bunu hiç yapmadı. Bu Cimbom'a karşı şehirde bir sempati oluşturdu. Şampiyonluklarımızı hep Fenerbahçe'yle kapışarak almamızdan ve 95-96 olayından dolayı fenerbahçe günahımız kadar sevilmez bu melekette.
Gökdeniz^'in demek istediği buydu. O maçtan sonra Gökdeniz değil sokaktan birine sorsan AYNI CÜMLELERİ kuyracaktı. Bütün şehir aynı şekilde düşünyorduk. Olayı farklı mecralara kaydırmanın lüzumu yok

Fenerbahçe'nin az penaltı kazanmasına vurgu yapmak ne derece mantıklı geliyor sana Nusret

Şike itirafının hiçbir şekilde açıklaması olamaz. Söylediklerin mazeret değil. Sen 4. büyüğüm diyorsan eğer, çıkacaksın adam gibi maçı oynayacaksın, yenilirsen de adam gibi yenileceksin..( örn.: Chelsea- Fenerbahçe)
Galatsaray' ın bu kadar hakem hatralarıyla puan olmasından rahatsız olamamnız, ama Fenerbahçe' nin aldığı 1 veya 3 puana bu kadar bğırınmanız tuhaf geliyor bana...

Üç mevsim
04-13-2008, 03:00
E biz ne dedik Nusret orda anlattık de mi. Galatasaray neden seviiliyor. Fenerbahçe neden ikrah ediliyor. Arkadaşım sokaktaki insana da sorsan o 4-2 lik maçtan sonra aynı şeyi söylüyordu diyorum sana o da mı dediğin gibi 'şike' yaptı. Gökdeniz halkın nabzını aktardı sözleriyle. ,

Çıktık mücadelemizi yaptık. Hakem buz gibi golümüzü YEDİ. Sen hakemlere tepki göstermek yerine bizde kabahata arıyorsun. Pes yani Nusret

CeVHeR
04-13-2008, 03:04
E biz ne dedik Nusret orda anlattık de mi. Galatasaray neden seviiliyor. Fenerbahçe neden ikrah ediliyor. Arkadaşım sokaktaki insana da sorsan o 4-2 lik maçtan sonra aynı şeyi söylüyordu diyorum sana o da mı dediğin gibi 'şike' yaptı. Gökdeniz halkın nabzını aktardı sözleriyle. ,

Çıktık mücadelemizi yaptık. Hakem buz gibi golümüzü YEDİ. Sen hakemlere tepki göstermek yerine bizde kabahata arıyorsun. Pes yani Nusret

Ben iddia ediyorum ki, hakem o golleri verseydi eğer, Galatasaray o maçı alacaktı...
Ayrıca Fenerbahçe' nin sizi yenerek şampiyonluğu sizden alarak, kendini şampiyon olması ve bu durumun siz de birr kine sebep olması şike yapılmasını hak kılmaz...

Üç mevsim
04-13-2008, 03:08

Ben iddia ediyorum ki, hakem o golleri verseydi eğer, Galatasaray o maçı alacaktı...
Ayrıca Fenerbahçe' nin sizi yenerek şampiyonluğu sizden alarak, kendini şampiyon olması ve bu durumun siz de birr kine sebep olması şike yapılmasını hak kılmaz...

Aman yarabbim, hala daha şike yapma hakkından bahsediyor ya. Enlerde neden fanatik üye bölümünde yer aldığını şimdi daha iyi anlıyorum Nusretçim. Hayırlı geceler diliyorum sana.

Türkiye Süper Ligi'ni kirleten Süper lig'de Ergenekonculuk yapan bir takım varsa Fenerbahçe'den başkası değildir. Adresi yanlış göstermek, gerçek adresi gizleyemiyor...

mavera
04-13-2008, 03:10
Arkadaslar gec oldu, sakin olalim ;)

CeVHeR
04-13-2008, 03:14

Aman yarabbim, hala daha şike yapma hakkından bahsediyor ya. Enlerde neden fanatik üye bölümünde yer aldığını şimdi daha iyi anlıyorum Nusretçim. Hayırlı geceler diliyorum sana.

Türkiye Süper Ligi'ni kirleten Süper lig'de Ergenekonculuk yapan bir takım varsa Fenerbahçe'den başkası değildir. Adresi yanlış göstermek, gerçek adresi gizleyemiyor...

Haklısın Murat...
Her zaman dediğim gibi, Allah göz vermiş ama gör(em)müyorsunuz....
Diyecek tek laf var...
Allah (cc) gönül gözünüzü açsın...
Şu ligde iki tane büyük var: Biri Fenerbahçe, Biri Galatsaray...
Tabi bir de kendilerini büyükten sayan iki takım daha var, onlar da Galatsaray' ın arka bahçeleri...
Sıkışınca Galatsaray' a sığınırlar...
Galatasaray' ın lehine yapılan o kadar hakem hatasını görmeler ama Fenerbahçe' ni verilmemiş onca penaltısı olmasına rağmen, haksız verilen bir tane penaltısından dolayı yeri göğü inletirler...
Beşiktaş ve Trabzonspor, bırakın Galatasaray'ı...
Titreyin ve kendinize gelin...
Size de hayırlı geceler efendim...

ibrahim44
04-13-2008, 14:56
Daha ne diyeyim ben...

30 maçtır izliyoruz Trabzon'u şimdiye kadar yapamadıklarını bu maçta mı yapacaktı?

mavera
04-13-2008, 15:05
Daha ne diyeyim ben...

30 maçtır izliyoruz Trabzon'u şimdiye kadar yapamadıklarını bu maçta mı yapacaktı?

trabzon feenrde, besiktasada yenildi ama hic degilde mücadele etti, kostu, gol pozisyonuna girdi ama gs karsisinda hic birsey yapmadi..
mücadele etsin, yenilsin amnenna ama bu kadarda teslim olunmazki..

Üç mevsim
04-13-2008, 16:45
mavera neden yanlış düşündüğünü söylüyorum bak.

Önceki derbide Beşiktaş'a 3-0 yenildik biz, o maçta nasıl oynamıştık, baya hücum oynamıştık ve önemli pozisyonlarımz vardı. Ama noldu, hücum oynayacak kapasitede olmadığımız için 3-0 yenilerek rezil olduk.

Burda bizim için puan önemli olmadığı için, önemli olan galip gelemiyorsak berabere kalarak prestiji korumaktı, bilmem anlatabildim mi. Eğer dediğin gibi oynasaydık dün farklı yenilirdik. Biz berabere kalarak prestijimizi kurtarmış olduk.

mavera
04-13-2008, 16:48
o 3-0 lik macin dönüm noktasi barisin kirmizi kart görmesiydi yoksa o macin skoru öyle bitmeyebilirdi ;)..kardes bu saatten sonra puan bizim icin birsey ifade etmiyro güzel futbol, gelecege yatirim birsey ifade ediyor onun icin dün iyi futbol oynamasini yeglerdim..

Üç mevsim
04-13-2008, 16:53
o 3-0 lik macin dönüm noktasi barisin kirmizi kart görmesiydi yoksa o macin skoru öyle bitmeyebilirdi ;)..kardes bu saatten sonra puan bizim icin birsey ifade etmiyro güzel futbol, gelecege yatirim birsey ifade ediyor onun icin dün iyi futbol oynamasini yeglerdim..

Yeni yönetimimizin düşüncesine göre güzel futbol veya hücum futbolundan önce denge geliyor. 3-0 yenildikten sonra güzel futbol oynasak ne olacaktı.

mavera
04-13-2008, 16:55

Yeni yönetimimizin düşüncesine göre güzel futbol veya hücum futbolundan önce denge geliyor. 3-0 yenildikten sonra güzel futbol oynasak ne olacaktı.

aslinda ersun hocanin mantelitesi güzel futboldur..kötü futbol oynadik ne oldu, yine yenildik!..aradaki fark nedir 2 gol cok mu önemli ;)

Üç mevsim
04-13-2008, 17:47

aslinda ersun hocanin mantelitesi güzel futboldur..kötü futbol oynadik ne oldu, yine yenildik!..aradaki fark nedir 2 gol cok mu önemli ;)

:-X

politikaci
04-13-2008, 21:43
YOOOOOOK ARTIK AMA HEEE ...GÖZLERİNİZİ İYİ KULLANIN APAÇIK OFSAYT ..LÜTFEN TARAFSIZ AÇIDAN BİAHA İZLEYİN

Üç mevsim
04-13-2008, 22:22
YOOOOOOK ARTIK AMA HEEE ...GÖZLERİNİZİ İYİ KULLANIN APAÇIK OFSAYT ..LÜTFEN TARAFSIZ AÇIDAN BİAHA İZLEYİN

Sizi yanıltan yavaş çekim...
Normal çekimde izleyerek karar verin
Hakem pozisyonu göremiyorsa topun o oyuncaya değdiği takdirde yön değiştirmesi gerekeceğini göz önüne alarak golü iptal etmemeliydi