fatih kısaparmak balon baskılı balon LİNCOLN ÖLDÜ! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : LİNCOLN ÖLDÜ!

politikaci
06-27-2008, 14:21
Lincoln bugünde idmana çıkmadı
27 Haziran 2008 Cuma 12:00
Galatasaray, bugün yeni sezonun üçüncü idmanını yaptı, Brezilyalı yıldız futbolcu Lincoln hâlâ ortalıkta yok...
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln çalışmaya bugün de katılmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan futbolcular katılmazken, antrenmanda 8 PAF takımı oyuncusu da yer aldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, topla çalışmalar yaparken, kaleciler ise antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmana sakatlığı nedeniyle tesislerde çalışan Uğur ile tedavisini Almanya'da sürdüren Serkan'ın yanı sıra henüz Türkiye'ye dönmediği bildirilen Lincoln katılmadı. Lincoln'ün Türkiye'ye geliş tarihi konusunda açıklama yapılmadı.

Galatasaray çalışmalarını, akşam saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek. Akşam yapılacak antrenmanda futbolcuların laktat testinden geçirileceği bildirildi.

Kafes
06-27-2008, 14:23
bende gercekten hayatini yitirdi sandim :o

politikaci
06-27-2008, 14:24
ama benim anlatmak istediğim yani ortalıklarda yok ya adnan polat öldürecek onu ;D

Berika
06-27-2008, 14:25
ben de öyle sandım

policim şu başlıkların şok geçirttirmemesine özen göstersen ;D

Sukut-u Hayal
06-27-2008, 14:26
Olemez oyle kolay kolay >:( >:(
Once aldigi paranin karsiligini versin >:(

politikaci
06-27-2008, 14:27
ben de öyle sandım

ölseydi .. flaş flaş flaş lincoln öğlen hayatını kaybetti yazardım

Berika
06-27-2008, 14:33
ben de öyle sandım

ölseydi .. flaş flaş flaş lincoln öğlen hayatını kaybetti yazardım

ikisi arasında pek var yok zaten..neyseee

politikaci
06-27-2008, 14:34
dedim ya adnan polat onu öldürecek manasında

Sukût-u_Hayal
06-27-2008, 21:19
Olemez oyle kolay kolay >:( >:(
Once aldigi paranin karsiligini versin >:(

Haklısın ... Ona verilen para ile katkı sağlayacak daha bir futbolcu alınabilirdi... :-\

politikaci
06-27-2008, 21:21
Gereksizin teki ya .. onu satıp 2 tane arda gibisi alınır

Sukût-u_Hayal
06-27-2008, 21:22
Arda gibisini almaya gerek yok alt yapıdan yeni Arda'lar geliyor... :-\

politikaci
06-27-2008, 21:23
mesela dedim zaten.. hala bir yıldız transfer edemedik..valla umutlarım eriyor bu kadroyla şampiyonlar liginde pek birşey olmaz çünkü

Üç mevsim
06-27-2008, 21:41
:o
>:(
:)

*ak_acar*
07-02-2008, 11:22
mesela dedim zaten.. hala bir yıldız transfer edemedik..valla umutlarım eriyor bu kadroyla şampiyonlar liginde pek birşey olmaz çünkü

neden ama biz şu ana kadar teknik direktörsüz 6 da 6 yaptık onları becere bilecek kapasiteye sahip bi takımız türkiyenin en zengin takımını yenmiş bir takımız bizim ne yapacağımız hiç belli olmuyor yürekle müzadele ettiğimiz için oluyor tüm bunlar diğer takımların hepsi paralrına güveniyor bizimde bi ayrıcalığımız o zaten biz bu sene büyük işler başarıcaz lincoln olmasada olur daha arda gibi paf takımda daha nice genç çocuk var ben takımıma güveniyorum
:-X ::)