Orijinalini görmek için tıklayınız : Lions kulübünden Tuncay Özkan'a ödül
Hüdaverdi
05-09-2008, 00:39
İstanbul İncirli Lions Kulübü, her yıl geleneksel olarak verilen "Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödülü"nü, bu yıl Kanaltürk televizyonu sahibi Tuncay Özkan'a verdi. Klüp Başkanı Halil Erçetin ödülün veriliş gerekçesini Özkan'ın cumhuriyet mitinglerinde gösterdiği başarı olarak açıkladı.
Kültür Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende ödülünü alan Gazeteci- Yazar Tuncay Özkan, aldığı ödülden sonra azminin çalışmalarına yansıyacağını ifade etti.
Kamuoyunda, Atatürkçü düşünce sistemine eylemsel veya bilimsel çalışmaları ile katkı sağlayan aydın veya kuruluşlara Lions kulüpleri olarak ödül verdiklerini söyleyen İncirli Lions Kulübü Başkanı Halil Erçetin de, bu yıl ki ödülü, Cumhuriyet mitinglerinden 22 Temmuz seçimlerine ve günümüzdeki gelişmeler çerçevesinde Atatürkçü düşünceyi bayraklaştıran Tuncay Özkan'a verdiklerini belirtti. Başkan Erçetin, "Yoğun baskılara rağmen Atatürkçü düşüncenin olmazsa olmaz koşulu olan laiklik adına verdiği hizmetler, Kanaltürk'te yer alan Atatürkçü çizgisi ve hepsinden önemlisi halkımızla bütünleşen yapılanmaları nedeniyle bu yıl ki ödülü sayın Özkan'a vermeyi uygun gördük." şeklinde konuştu.
DAHA ÖNCE ÖDÜL ALANLAR
Daha sonra Halil Erçetin, Tuncay Özkan'a ödülünü verdi.
İncirli Lions Kulübü, "Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödülü"nü, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemderoğlu'na, 2001'de Eğitim Gönüllüleri Vakfı Başkanı İbrahim Betil ve katkılarından dolayı Mehmet Özdilek'e, 1998 yılında Atatürk Vakfı Başkanı Avukat Osman Şentürk'e, 1999'da Emekli Orgeneral Çevik Bir'e, 1996'da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan'a, 1997 yılında Tarihçi Cemal Kutay'a ve 2006'da Emekli Yargıtay Başsavcısı Vural Savaş'a vermişti.
habervaktim
/
Haber Editör
:-X
Kemalist59
05-09-2008, 00:41
Ben Tuncay Özkan ulusalcı olamaz.UluKARcı olur dedim kızdılar.Alın belgesi.Mason ödülü...
Duygu'Seli~
05-09-2008, 00:49
Ben Tuncay Özkan ulusalcı olamaz.UluKARcı olur dedim kızdılar.Alın belgesi.Mason ödülü...
;) imzamı atabilirmiyim...?
RDönmezs
05-09-2008, 00:54
Bende bi ödül vermek istiyorum kendisine :D ağzının tam ortasına pimi çekilmiş el bombası..
Kemalist59
05-09-2008, 00:54
Tabi ki
Duygu'Seli~
05-09-2008, 01:12
Tabi ki
EyvALLAH attım o zaman..(+) ;)
Gercekleri Görelim
05-09-2008, 03:11
eee ne olmus ödül aldiysa (Tuncay< özkani savunmuyorum Dikkat) Tayyip bey alinca normal oluyorda Tuncay özkan alinca mi elestiriliyor ;) Tuncay özkan ödül almakla Mason oluyorsa Tayyip bey ne oluyor:D
eee ne olmus ödül aldiysa (Tuncay< özkani savunmuyorum Dikkat) Tayyip bey alinca normal oluyorda Tuncay özkan alinca mi elestiriliyor ;) Tuncay özkan ödül almakla Mason oluyorsa Tayyip bey ne oluyor:D
Siyasetçi oluyor 8)
Gercekleri Görelim
05-09-2008, 03:19
Siyasetçi oluyor 8)
saten baska cevap beklemiyordum ;)
Hüdaverdi
05-09-2008, 03:20
Bugün anladım ki sizin Tayyip bey(!)e karşı beslediğiniz düşmanlık,kin ve nefret sayesinde azgın azınlığın parçası olan tuncay hanımın yanaklarına öpücükler kondurusunuz :-* O vakit azıngın azınlıktan bilmem ne farkınız kalır ?
Tuncay hanımın ne olduğunu bile bile o yorumu yapman ilginçti arkadaş :-*
Siyasetçi oluyor 8)
saten baska cevap beklemiyordum ;)
Maşallah.
Gercekleri Görelim
05-09-2008, 03:25
Bugün anladım ki sizin Tayyip bey(!)e karşı beslediğiniz düşmanlık,kin ve nefret sayesinde azgın azınlığın parçası olan tuncay hanımın yanaklarına öpücükler kondurusunuz :-* O vakit azıngın azınlıktan bilmem ne farkınız kalır ?
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı' na hitap şeklimizi düzeltelim lütfen... Nusret... :-*
Gercekleri Görelim
05-09-2008, 03:32
Erbakan Hoca nin Dedigi tek tek cikiyor ,ödül alanlar Tayyip erdogan (Cezaret ödülü), Bülent arinc(sizler elleriniz den öpülecek insanlarsiniz),Abdullatif Senner Türkiye de iki Parti var biri Saadet ikincisi digerleri
Hüdaverdi
05-09-2008, 03:34
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı' na hitap şeklimizi düzeltelim lütfen... Nusret... :-*
Üslubuna bayıldım arkadaş :-* Savunmadım desen de bir tuncaycı gibi konuştuğun açık seçik ortada.Her ne kadar savunmadığını dile getirsende onlardan farkın kalmıyor benim gözümde,kusura bakma :-*
Valla arkadaşım kim kör,kim at gözlüğü takıyor bilemem ama burada en azından ben Başbakanın ödül almasını savunmuyorum.tuncay hanım ile başbakanı bir tutman çok garibime kaçtı ;)
Biri dinine küfeden kanı bozuk,diğeri Allah'a inanan başbakan.
Her ikiside ödül almış.Başbakan aldı diye münafık veya kafir olacak değil heralde değil mi ?
Diğerinin durumu belli,sen karar ver :-*
Bir tavsiyem,erbakan seni ne cennete sokar nede günahlarını afeder.''Fazla'' sadıksın,dikkat ette şu malum putçular gibi olmayasın :-*
Gercekleri Görelim
05-09-2008, 03:48
Üslubuna bayıldım arkadaş :-* Savunmadım desen de bir tuncaycı gibi konuştuğun açık seçik ortada.Her ne kadar savunmadığını dile getirsende onlardan farkın kalmıyor benim gözümde,kusura bakma :-Elhamdulillah farkimiz var sükür Allahima Cezaret ödülü alarakta arkadaslarinizt belirttigi gibi ödül alarakta mason olmamis olduk*Anlamama özürlülügün var heralde savunmadim gercegi Tespit ettim bence Tuncay özkani ödül aldigi icin mason ilan edip,tayyip ödül aldiginda sesini cikarmamak cifte Standartligin ta kendisi
Valla arkadaşım kim kör,kim at gözlüğü takıyor bilemem ama burada en azından ben Başbakanın ödül almasını savunmuyorum.tuncay hanım ile başbakanı bir tutman çok garibime kaçtı ;)
Biri dinine küfeden kanı bozuk,diğeri Allah'a inanan başbakan.evet biri Dinine Küfrederek digeri de Amerika ve Liyons kulübüne hizmet ederek hareket ediyor sonuc olarak bir yerde birlesiyorlar
Her ikiside ödül almış.Başbakan aldı diye münafık veya kafir olacak değil heralde değil mi ?
Diğerinin durumu belli,sen karar ver :-* Ben ne kafir nede Münafik dedim sen bir Doktora gözük bence
Bir tavsiyem,erbakan seni ne cennete sokar nede günahlarını afeder.''Fazla'' sadıksın,dikkat ette şu mağlum putçular gibi olmayasın :-*Elbette sadikim amma senin kadar da kör degilim
Hüdaverdi
05-09-2008, 03:50
Arkadaşım kusura bakma ama sana anca ''hee'' diyebilirim :-*
Yoksa ağzını bozacağından korkarım.
Erbakan size çok şey öğretmiş(!)
Şükür namazı kılmanı tavsiye ederim (!) :-*
Hayırlı geceler...
Gercekleri Görelim
05-09-2008, 03:55
Arkadaşım kusura bakma ama sana anca ''hee'' diyebilirim :-*
Yoksa ağzını bozacağından korkarım.
Erbakan size çok şey öğretmiş(!)
Şükür namazı kılmanı tavsiye ederim (!) :-*
Hayırlı geceler...
Tesekür ederim ,sanada hayirli geceler insallah kilarim :-*
YavuzSultanSelim
05-09-2008, 04:19
Atatürkçü Düşünceye Hizmet Ödülü mü :D hayatımda izlediğim en güzel komedi filmi
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.