fatih kısaparmak balon baskılı balon Liseli kardeşlerimizin teşkilatlanması... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Liseli kardeşlerimizin teşkilatlanması...

Meftun
06-20-2008, 15:24
Arkadaşlar partide aktif olarak bulunan arkadaşlarımız bilirler...üniversiteler ve teşkilat komisyonları vardır...

teşkilat komisyonlarında mahalle temsilcileri atanır,mahallelere kadar ulaşmak için sağlam bir yapılanma kurulmaya çalışılır..

üniversiteler komisyonunda da üniversiteli genç arkadaşlarımıza ulaşmayı amaçlarız...üniversitelerde partimizin misyonunu anlatmayı,üniversite içinde malum gruplardan başka alternatif oluşturmayı üye arkadaşlarımız eliyle sağlarız...

fakat liselerde bir teşkilatlanma söz konusu değil :(

bugün siyasetten bi haber,dünyada ne olup bitiyor bilmeyen,dizi,futbol ve dedikodu meraklısı bir nesil olmaya doğru gidiyoruz...buna dur demek için 'ağacı yaşken eğmek' gerekir diye düşünen Ankara İl Başkanlığımız 'aklı selim' isimli bir proje başatıyor...

bu projenin startı bu hafta verildi.tüm ilçeler kendi bünyesinde liseliler komisyonu kuracak...

bu projenin başarıya ulaşması için dualarınızla birlikte desteğinizi de bekliyoruz arkadaşlar...

tanıdığınız liseli kardeşlerimizi bulundukları ilçe başkanlıklarına yönelendirelim lütfen ;)

selametle....

Parantez
06-20-2008, 15:36
liseli kardeş ... o benim sanırım 8) 8)

bence tutmaz bu proje yani etkili olmaz söylemedi demeyin :-X

bilgi müdavimi
06-20-2008, 15:36
Bence tutacak.İnşallah.

Müntesip
06-20-2008, 15:43
Bu proje ne zaman başlamış kardeşim :o . Ben daha önce bahsetmiştim bu konudan ! :-X Ancak pek ilgi olmamıştı.
Umarım şimdi faaliyete geçer :-*

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=41694.0 ;)

Meftun
06-20-2008, 17:32
Bu proje ne zaman başlamış kardeşim :o . Ben daha önce bahsetmiştim bu konudan ! :-X Ancak pek ilgi olmamıştı.
Umarım şimdi faaliyete geçer :-*

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=41694.0 ;)

bu proje bu hafta itibari ile başlatılıyor....daha doğrusu şöyle söyleyeyim bizim toplantımız dündü ve il bize emri verdi...
e biz de ilçe olarak başlayacağız çalışmalara..
ankaradaki tüm ilçelerde başlaması gerekiyor...
darısı diğer illerin başına....

liseli kardeş ... o benim sanırım 8) 8)

bence tutmaz bu proje yani etkili olmaz söylemedi demeyin :-X

niye öyle düşünüyorsun liseli kardeş :D
teşkilatlanması üniversitelerden bile daha zor..
çünkü aileleri de ikna etmek gerekecektir..
ama inşallah tutar diyelim ve elimizden geldiğince çalışalım demi ;)

Parantez
06-20-2008, 17:37
aslında proje ankara'daymış
ben hemen kendi üstüme alındım :D

inşallah tutar ya ben sizin işinize karışmıyım ::)

bilgi müdavimi
06-20-2008, 20:19
Bu işe benden tam destek yok köstek :)

taya
07-10-2008, 19:47
hayırlı olur inşAllah...

dadaşakıncı
01-20-2009, 02:21
İnanç başarının kaynağıdır.Biz inandık inş. olacaktır.

bilgi müdavimi
01-20-2009, 14:25
Ben bu işe gönülden varım.

Necip Fazıl
01-20-2009, 14:30
yıllarca ülkücülerin hedefinden sapmış görüşlerine yer veren lise AKlanacaksa ne mutlu bize... :saygılar: ;1

ömer faruk
01-20-2009, 14:44
arkadaşlar bu konuda ben size katılmıyorum lisedeki arkadaşlarımızın siyaset yapmasını hiç istemiyorum çünkü siyaset o kadar hoş bişey deil zehirli bi yılan gibi insan siyasette yalan söyleyebiliyo ben lisedeki arkadaşlarımızın derslerine önem vermesini istiyorum çünkü bu gün ergenekon denilen çete zamanında eğitime önem vermişler bakın nerelere girmişler biz naptık onlar kadar eğitime önem verdikmi hayır önem verseydik zaten bu gün ergenekon denilen çete devlet içinde o kadar rahat etmiceklerdi liseli arkadaşlar bence siz derslerinize çok ii çalışın ve sizin gibi inançlı insanlar gitsin devlet kademelerine :karizmatik:

dadaşakıncı
01-20-2009, 16:13
Biz de liseli kardeşlerimizin ders çalışmasından yanayız fakat hiç mi boş zamanımız olmuyordu lise zamanımızda bizim.Arkadaşlarımızda o boş zamanlarında Ak Partiye gelseler Halka Hizmet Hakka Hizmettir.anlayışıyla çalışsalar kötü mü olur.

ömer faruk
01-21-2009, 11:50
Biz de liseli kardeşlerimizin ders çalışmasından yanayız fakat hiç mi boş zamanımız olmuyordu lise zamanımızda bizim.Arkadaşlarımızda o boş zamanlarında Ak Partiye gelseler Halka Hizmet Hakka Hizmettir.anlayışıyla çalışsalar kötü mü olur.
arkadaşım biliyossun siyaset bağımlılık yapan bişey bir gelir iki gelir sonra bakarsın okula gitmemeye bakın bunu eskiden ülkü ocakları yapıyodu gençler boş vakitlerinde ülkü ocaklarına geliyodu ve şuanki hallerini görüyosunuz çoğu okulu bırakmış