Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Şeker Bayramı Demeyelim!
Arkadaşlar eminim sizlerde benim gibi düşünüyorsunuzdur.Aksini düşünen biri olduğunu sanmıyorum.
Ramazan Bayramı'nın adını şeker bayramı olarak değiştiren ve yozlaştırmaya çalışanlara asla fırsat vermeyelim.Her kimde bu yanlış sıfatlamayı duyarsak lütfen uyaralım!
Unutmayın bu manevi bir görevdir.Yozlaşmaya sessiz kalmamalıyız!
Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor,Hayırlara vesile olmasını ve Ramazan'dan sonrada aynı huşu içerisinde ibadetlerimize devam etmenizi temenni ediyorum...
Selam ve Dua ile...
ishakyilmaz
09-19-2009, 16:16
Müslümanların iki tane kutsal bayramı vardır.Bunlardan ilki ''Ramazan Bayramı''ikincisi ise ''Kurban Bayramıdır''...Özelikle Deniz baykal ve bilimum laikçilerin empoze etmeye çalıştığı şeker bayramı gibi tanımlamaların bizim literatürümüzde yer almadığı kesindir.Onlar şeker deyip,şeker için bayram yapmaya devam etsinler:)
Esasında kulağa ne kadar da masum hale getirilmeye çalışılıyor!
Lakin, ramazanın ve sonrasında kutlanan o mübarek bayramın muhteviyatının sadece şekere indirgenmesini göz ardı edersek..!
Aynen yaa bende tv görüyorum şeker bayramı diyorlarr çok sinir olduğum bir şey
bunuda cahil insanların dediklerini düşünüyorum...
xhidayet
09-19-2009, 19:49
Çok kızdığım bir konu... "Ramazan" kelimesini sindermeyenlerin bir manifestesu..:(
Saltuk Buğra Han
09-19-2009, 21:09
Bir ay süresince oruç tutanlardan daha çok oruç tutmayanların beklediği ve bu süre içersinde oruçlunu boş midesinden gelen açlık kokusuna takarken , milletin gözüne baka baka yiyip içip gaz çıkardığında kendi kokusundan bi haber olan , bayramın asıl Ramazan olan ismini görmezden gelip şeker demeye çalışan gözlerini şeker bürümüş ,şekerkolik insanlar topluluğu.
Bir ay süresince oruç tutanlardan daha çok oruç tutmayanların beklediği ve bu süre içersinde oruçlunu boş midesinden gelen açlık kokusuna takarken , milletin gözüne baka baka yiyip içip gaz çıkardığında kendi kokusundan bi haber olan , bayramın asıl Ramazan olan ismini görmezden gelip şeker demeye çalışan gözlerini şeker bürümüş ,şekerkolik insanlar topluluğu.
: ) Tanımlama da süper hakikaten..
Bravo..: )
Haklısın Mübarek Ramazan Ayının Çok GüzeL Bayramını Şeker Bayramı Olarak Değiştiriyorlar...Peki Neden Oruç Tutmayan Müslümanlar Diyorum Ramazan Bayramı Demek Ağır Geliyor Onlara Bu Yüzden Böylesine AnLamlı Olan Bir Bayramımızı Şeker Bayramı Diyerek Değiştiriyorlar...Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.