Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçlara Gider misiniz?
Parantez
07-02-2008, 18:50
maçlara gider misiniz?
gitmek ister misiniz?
MertcAn_1903
07-02-2008, 18:52
Gittim, Allah ömür verdiği sürece de giderim :)
Parantez
07-02-2008, 18:52
arada bir giderim keşke her maça giderbilsem çok isterim
inönü atmosferini görmek tüm beşiktaşlılara nasip olur inşallah :-*
bilgi müdavimi
07-02-2008, 18:58
Ben Ankarasorun basit maçlarına gittim,ha bi de 6. sınıftayken ANK-FB maçına gittim.Alex atmıştı golü ve maçta olay çıkmıştı. :)
Parantez
07-02-2008, 18:59
Ben Ankarasorun basit maçlarına gittim,ha bi de 6. sınıftayken ANK-FB maçına gittim.Alex atmıştı golü ve maçta olay çıkmıştı. :)
neden oylamadın o zaman arada bir giderim şıkkı senin için o zamn :-X
bilgi müdavimi
07-02-2008, 19:00
Ya ben oylama olduğunu görmedim :DDirek mesajlara sarıldım.
gitmdim gitmeyi çok isterim ama ben bu babayla ooo...
ama bigün gidicem 8)
sahalara mükemmel bir giriş yapıcam 8)
bilgi müdavimi
07-02-2008, 19:03
gitmdim gitmeyi çok isterim ama ben bu babayla ooo...
ama bigün gidicem 8)
sahalara mükemmel bir giriş yapıcam 8)
:D :D :D :D Babamın beni son olaylı maçtan sonra götüreceğini sanmıyorum.Adamın şevki kırıldı.Ama atlar otobüse giderim.[
politikaci
07-02-2008, 19:04
ben bir kez gitttim oda gs izmire gelmişti şampiyonluk maçıydı kutlamalar vardı ama ozaman 2 yaşındaydım :'(
ben bir kez gitttim oda gs izmire gelmişti şampiyonluk maçıydı kutlamalar vardı ama ozaman 2 yaşındaydım :'(
fazla olmamış :D
politikaci
07-02-2008, 19:07
:D :D gitmek istiyorum ali samiyene ölmeden önce :D
bende ama ali samiyen kalmıyacak nerdeyse :'(
*ak_acar*
07-02-2008, 19:09
:D :D :D :D :D ben gittim gördüm ve eğlendim(aynı napolyon benzedim yaa :D :D :D :D :D
NuR-eFSaN
07-02-2008, 19:10
kesinlikle hayır 8)
LoNeLiNeSS
07-02-2008, 19:12
Arada bir senede bir :-X :-X :-X :-X :D
Necip Fazıl
07-02-2008, 19:13
ben maç kaçırmamaya çalışıram bedava olunca bir başka oluyo tabii ;D ;D
Hüdaverdi
07-02-2008, 19:14
Herkes için mi geçerli bu soru yoksa beşiktaş jimlastik klübü destekleyicileri için mi geçer li ???
*ak_acar*
07-02-2008, 19:15
Herkes için mi geçerli bu soru yoksa beşiktaş jimlastik klübü destekleyicileri için mi geçer li ???
hayır bence tüm beşiktaşlı olupta gidemeyenler için :D :D :D :D :-X
Necip Fazıl
07-02-2008, 19:15
ben bjk maçlarını kasdetmiyom haa rizenin maçlarına gidiyom ben ;D :D
Parantez
07-02-2008, 19:34
herkes için geçerli beşiktaşlı fb li, gsli rizeli samsunlu vs. vs.
MAÇLARA GİDER MİSİNİZ? ;)
hiç gitmedim gitmemde :-*
giderim ama senede bikere ancak napalım kısmet
ENGİNEER
07-02-2008, 21:49
Hiç gitmem 8)
Amatör küme maçlarını saymazsanız hayatımda Malatyasporun bir maçı hariç hiçbir maça gitmedim. Gitmeyi de pek düşünmüyorum. :-[
Parantez
07-02-2008, 21:53
Amatör küme maçlarını saymazsanız hayatımda Malatyasporun bir maçı hariç hiçbir maça gitmedim. Gitmeyi de pek düşünmüyorum. :-[
bak bu hiç olmadı :o
Hiç gitmem 8)
seni biliyoruz canım zaten :D :D :-X
LoNeLiNeSS
07-02-2008, 21:56
Maça ne için gidilir ve ordaki farklı olan hava nedir anlamış değilim. Heyecan diyorsanız Lig tv nin geçin karşısına alın size heyecan Pozisyon tekrarlar acaba ofsaytmıydı korkusu yok nasıl olsa poziyon tekrarı var :D :D :D :D
[quote=KaraEsref ]
bak bu hiç olmadı :o
Malatya maçına gittim. Güzelde bir yerim oldğu halde golleri bile doğru düzgün göremedim. Tekrarı da yok ki televizyon gibi. Bana göre dev ekranda, son ses maç izlemek daha güzel.
oguzdesouza
07-02-2008, 22:10
Fenerbahçe'nin Manisa'ya geldiği 3 maça da gittim... Ama Manisa tarafına oturduğum için hiç sesim çıkmamıştı.. :)
Hatta bağırıyorlardı.. Ayağa kalkmayan Fenerli olsun diye... Tabi ben de kalkmıordum... ;D
Maçı stadyumda izleyecekseniz hiç maçı iyice izlemeye çalışmayın.. Fayda vermez :-X
Parantez
07-02-2008, 22:35
Maça ne için gidilir ve ordaki farklı olan hava nedir anlamış değilim. Heyecan diyorsanız Lig tv nin geçin karşısına alın size heyecan Pozisyon tekrarlar acaba ofsaytmıydı korkusu yok nasıl olsa poziyon tekrarı var :D :D :D :D
evet sizin için mantıklı olan bu lig tv yeterli size ;D
biz çarşı için gidiyoruz atmosferi görmek o havayı solumak için 8)
tabi ben birde 1-2 futbolcu için giderim :-[ :-[ :-[
politikaci
07-02-2008, 22:37
ya bende maça gitmek istiyorum ama sadece gs maçına .. ama istanbula gidemem lig başlayınca okul oluyor :'( :'( bir izmir takımıda süper lige çıkmıyorki :(
Parantez
07-02-2008, 22:40
ya bende maça gitmek istiyorum ama sadece gs maçına .. ama istanbula gidemem lig başlayınca okul oluyor :'( :'( bir izmir takımıda süper lige çıkmıyorki :(
off gerçekten üzücü bir durum senin yerinde olmak istemezdim
o maçtan çıkıncaki duygu o stada girerken ki duygu
gol atınca hep beraber coşmak
beraber tezahürat yapmak...
işte bunları hiçbişeye değişmem :-*
İstanbuldaki Trabzonspor maçlarına giderim. :)
politikaci
07-04-2008, 14:52
off gerçekten üzücü bir durum senin yerinde olmak istemezdim
o maçtan çıkıncaki duygu o stada girerken ki duygu
gol atınca hep beraber coşmak
beraber tezahürat yapmak...
işte bunları hiçbişeye değişmem :-*
yani çok güzel bir teselli..Ya artık ya altay ya ksk çıksın da gelsin buraya takımım..ama yedeklerle geliyorlar işte .. güçsüz takımlar ya :'(
hipermuhafazakar
07-05-2008, 13:44
İstanbulda olursam (ben bursada okuyorum ayda 2 ayda bir gelirim ailemi istanbulu görmeye) , param olursa (malum öğrenciyiz daha) , maçta Samiyende olursa eski açıktayım.
Hüdaverdi
07-05-2008, 13:53
Giderim,çim sahanın içinde dahi dolanırım 8)
http://img390.imageshack.us/img390/7636/s3010035cr1.jpg
anlayamazsınız
07-08-2008, 03:21
Arkadaşım izmirin zaten karşıyaka ve göztepe gibi milyonları bulan inanılmaz bi taraftar potansiyeli olan 2 kulübü var. bunlardan birilerini tutsanız ya. ne işiniz var 600 km ötedeki bi kentin takımıyla. ben kafsinkaflıyım ve karşıyakamın hiçbir maçını kaçırmam.futbol,basketbol,voleybol tam anlamıyla koca bir spor kulübü karşıyaka spor kulübü. kafkafkaf sinsinsin kafsinkafsinkaf
RDönmezs
07-09-2008, 14:33
arada bir giderim
politikaci
07-09-2008, 14:36
Arkadaşım izmirin zaten karşıyaka ve göztepe gibi milyonları bulan inanılmaz bi taraftar potansiyeli olan 2 kulübü var. bunlardan birilerini tutsanız ya. ne işiniz var 600 km ötedeki bi kentin takımıyla. ben kafsinkaflıyım ve karşıyakamın hiçbir maçını kaçırmam.futbol,basketbol,voleybol tam anlamıyla koca bir spor kulübü karşıyaka spor kulübü. kafkafkaf sinsinsin kafsinkafsinkaf
karşıyaka ikinci takımımımdır.. ama gs aşkı farklı .. ben sevinmek isterim fakat ksk m ne yazıkki süper lige bir çıkamadı
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.