fatih kısaparmak balon baskılı balon Mahalle Maçlarının sizdeki kuralları hangileriydi? :)) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mahalle Maçlarının sizdeki kuralları hangileriydi? :))

....tuğbA.....
02-03-2009, 23:09
mahalle maçlarının kurallarından hangileri

Sizin mahallenizde de Geçerliydi?

iyi anketler arkadaşlar :)

Gökmen
02-03-2009, 23:23
Yahu TUĞBA kardeşim ben hepsini işaretledim,yazdıklarının hepsini uyguluyor ve yapıyorduk biz :w:

....tuğbA.....
02-03-2009, 23:27
Yahu TUĞBA kardeşim ben hepsini işaretledim,yazdıklarının hepsini uyguluyor ve yapıyorduk biz :w:

iyiki fazla seçenek sunmuşum vur dedik öldürdün ;Dkardeşim................

Gökmen
02-03-2009, 23:35
iyiki fazla seçenek sunmuşum vur dedik öldürdün ;Dkardeşim................

Ama bak herkes benim yaptığımı yapacak bu seçeneklerinin hepsi mahalle futbol kurallarında var ve ben yakında süper lig,e de uygulattıracağım bu kuralları :D:D (+)

son durak
02-04-2009, 01:26
ask 0lsun Tuğba tanımadın beni..........

ben tanıdım seni gönüldasım canım arkadasım df dasım........

Allaha emanet ol.....

bu forumda süper daha önce üyeligim vardı ama girmedigim için silinmiş........

daim oluruz inş.burada..

ne de olsa ailemizin yanındayız dimi.........;D

....tuğbA.....
02-04-2009, 02:08
ask 0lsun Tuğba tanımadın beni..........

ben tanıdım seni gönüldasım canım arkadasım df dasım........

Allaha emanet ol.....

bu forumda süper daha önce üyeligim vardı ama girmedigim için silinmiş........

daim oluruz inş.burada..

ne de olsa ailemizin yanındayız dimi.........;D

anladım aslında güzel arkadaşım :ayutandım: ............
ama belki değildir ...şimdi yanlış anlaşılır diye düşündüm ............
aslında sana özelden soracaktım msn'den ........

Nerdenmi anladım işte şu şifremiz varya noktalarımız .................... 'daN;D
Bide cevap tarzından...............
evet ailemizin yanındayız hamdolsun..............
Durmak yok yola devam:)

Eşref
02-04-2009, 02:14
Ankete oy veremedim henüz. Şıkları okurken kendimi çocukluk yıllarımda buldum. Çok sağolun. +

....tuğbA.....
02-04-2009, 02:31
Ankete oy veremedim henüz. Şıkları okurken kendimi çocukluk yıllarımda buldum. Çok sağolun. +

buda güzel ;D

Üç mevsim
02-04-2009, 02:40
....tuğbA..... (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=8976) Hanım bu çocuksu çalışmayı forumla paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Bir anda Kastamonu Kız Meslek Lisesinin Bahçesi geldi gözlerimin önünde, Bizim mahallenin tam ortasındaydı bu okul, okuldan çıktıktan sonra hemen oraya koşardık, ölümüne top oynardık :(...

Ne mahalle maçları yapardık bee.. Kürtler gelirdi yukarıki mahalleden bizim abilerimiz onlarla maç yapardı, kaleye de çoğu zaman beni koyarlardı, çünkü bendeki ruhu iyi bilirlerdi yüreğimle oynardım, herşeyimi verirdim sahada. İlkokula gidiyordum küçüktüm ama İbrahim Sadri'nin dediği gibi kocaman bir yüreğe sahiptim.. En nihayetinde Trabzonluyduk, futbol oyunu genlerimizde vardı. Küçücük bünyemle koca futbol toplarını geri çevirirdim. :evet:

Ondan sonra bu anketteki şıkların hemen hepsi vardı bizim maçlarımızda, en çok da 5'te devre 10'da biter vardı :hihi2: Sonra, Babam kızardı "Akşam Ezanı okunduğu zaman bırakıp geleceksiniz" derdi. İyi oynayan iki kişi aynı takımda olmazdı buna dikkat ederdik :hihi2: Bizim oynadığımız lisenin bahçesinde hazır direkler vardı ama başka yerlerde oynadığımız zaman taş koyardık arasını adamla sayardık :hihi2: Topun sahibi çok artislik yapardı be, iyi ki bi topu var dedirtirdi yani :kızdım: Metin Ali Feyyaz'ı bilmem ben Hami derdim Şota derdim..

....tuğbA.....
02-04-2009, 03:05
....tuğbA..... (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=8976) Hanım bu çocuksu çalışmayı forumla paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Bir anda Kastamonu Kız Meslek Lisesinin Bahçesi geldi gözlerimin önünde, Bizim mahallenin tam ortasındaydı bu okul, okuldan çıktıktan sonra hemen oraya koşardık, ölümüne top oynardık :(...

Ne mahalle maçları yapardık bee.. Kürtler gelirdi yukarıki mahalleden bizim abilerimiz onlarla maç yapardı, kaleye de çoğu zaman beni koyarlardı, çünkü bendeki ruhu iyi bilirlerdi yüreğimle oynardım, herşeyimi verirdim sahada. İlkokula gidiyordum küçüktüm ama İbrahim Sadri'nin dediği gibi kocaman bir yüreğe sahiptim.. En nihayetinde Trabzonluyduk, futbol oyunu genlerimizde vardı. Küçücük bünyemle koca futbol toplarını geri çevirirdim. :evet:

Ondan sonra bu anketteki şıkların hemen hepsi vardı bizim maçlarımızda, en çok da 5'te devre 10'da biter vardı :hihi2: Sonra, Babam kızardı "Akşam Ezanı okunduğu zaman bırakıp geleceksiniz" derdi. İyi oynayan iki kişi aynı takımda olmazdı buna dikkat ederdik :hihi2: Bizim oynadığımız lisenin bahçesinde hazır direkler vardı ama başka yerlerde oynadığımız zaman taş koyardık arasını adamla sayardık :hihi2: Topun sahibi çok artislik yapardı be, iyi ki bi topu var dedirtirdi yani :kızdım: Metin Ali Feyyaz'ı bilmem ben Hami derdim Şota derdim..

ben teşekkür ederim.....
baya bir anınız varmış çok güldüm;D
kız erkek farketmiyor futbolda çocukken oynuyorduk severek........

Cerrah
02-04-2009, 15:58
Bizde hepsi var.

ishakyilmaz
02-04-2009, 16:30
Gerçekten güzel bir paylaşım oldu.Fakat bütün seçenekleri inceledim,hepsininde uygulandığını hatırlıyorum.Hepsi şıkkını göremedim ben.;1Fakat oyumu bu şık için kullandım:Hava kararınca , Ezan okununca, Anne ,Baba çağırınca maç biter........ http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/polls/bar4-l.gif

gizosh33
02-07-2009, 00:41
Walla Bn Hic KArIsMAzdıM BeA MaHALlEyE coK Sakİn cOCuqTum:D:D:D

ulas eryurek
02-12-2009, 02:44
çok hoş bir anket olmuş yüreğine sağlık anılar gözümde canlandı çok eski olmasalarda ...

FarukARSLAN.
02-12-2009, 02:56
5te devre 10da biter..
Sen, kaleye geç..
2 golde bir değişecek kaleci..
''Tamam len ağlama herkes geçicek dedik işte'' :w:

ENES_CAN_AK
02-12-2009, 03:00
hepsi şıkkını göremedim sabah mı baksam buna geç oldu galiba gözlerim kaydı:D:D