fatih kısaparmak balon baskılı balon Mahkemenin kestiği para için yardım kampanyası - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mahkemenin kestiği para için yardım kampanyası

Üç mevsim
09-04-2008, 04:02
AK Parti'ye ilk yardım Erdoğan çiftinden

Anayasa Mahkemesi'nin, kestiği 23 milyon YTL'yi Hazine'ye geri ödemek için kampanya başlatma kararı alan AK Parti'de ilk bağış, Erdoğan çiftinden geldi

Başbakan Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, partiye 40 bin YTL bağışta bulundu. AKP, bağışlar için önümüzdeki günlerde banka hesabı açtıracak.

http://www.resimyuklet.net/yuklenenresimler/486611220486526.jpg

Teşkilata yayılacak

Önceki akşam yapılan MYK toplantısında, kesilecek paranın toplanması için "bağış kampanyası düzenlenmesi" önerisi görüşüldü. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Başbakan'ın talimatı doğrultusunda kampanya duyurusu yapabileceklerini ifade etti. Erdoğan da kampanyanın başlatılması talimatını verdi. Ardından kampanyaya ilk bağışı da kendisi yaptı. Erdoğan, kendisi ve eşi adına toplam 40 bin YTL'lik bağış yapacağını söyledi. Kampanya, önümüzdeki günlerde teşkilatlara yapılacak duyuru ile genişletilecek.

takvim - haber7

güliş
09-04-2008, 05:02
Çok güzel bir kampanya,çok iyi düşünülmüş.Başbakanımız bunu ilk Bitliste söyledi teşliat toplantımızda :)