Orijinalini görmek için tıklayınız : Maliye Bakanı Siz Olsanız 2009 Mali Bütçesinin Aslan Payını Hangi Kuruma verirdiniz?
ishakyilmaz
12-17-2008, 12:54
Bakalım Değerli Üyelerimizin Para Politikaları ne yönde.
ishakyilmaz
12-17-2008, 13:07
Oyumu Diyanet Başkanlığı İçin kulandım ben.Bir toplum imanlı ve ihlaslı Alt yapısını oluşturmasa şayet,ne yaparsa yapsın gerçek saadeti bulamaz!
ahmetermiş
12-17-2008, 23:52
Tabiki sağlık bakanlığına verirdim, çünki sağlığı olmayan bir insan ne eğitimden ne ekonomıden ne ibadetten söz edebilir..sağlıklı insan sağlıklı bir eğitim verebilir..
ibadet dahi,sağlık iledir,sağlığı yerinde olmayan hacca gidemez,oruç tutamaz vs.
olmaya devlet, cihanda bir nefes sıhhat gibi sözü çok doğrudur..
sağlığı iyi olmayan bakan,mudur,öğretmen ,öğrenci,veli, ne öğretebilir ne öğrenebılırki...ben bakan olsam önce sağlık konusuna el atardım..ve ardından milli eğitime önem verirdim..
FarukARSLAN.
12-18-2008, 03:20
Valla üstü kalsın ben almayayım..
Unakıtan gibi bi reis varken bize ne iş ne de söz düşer.. :w:
akgençlk
12-18-2008, 03:43
Adalet Bakanlığına ayırırdım en fazla bütçeyi... Çünkü işime geliyor.:)
Ayrıca böylesine önemli bir kurum ankette neden yok???
ishakyilmaz
12-18-2008, 12:22
Adalet Bakanlığına ayırırdım en fazla bütçeyi... Çünkü işime geliyor.:)
Ayrıca böylesine önemli bir kurum ankette neden yok???
Gözümüzü açamadık birtürlü,forum teknik sorunlardan dolayı gidip geldiği için unutuk,en az diğer kurumlar kadar önemli elbette.Dile getirdiğiniz için teşekürler
diyanet isleri, saglik ve milli egitim bakanliklarina en büyük payi ayirirdim (oyumu egitim bakanligina verdim)
ishakyilmaz
12-18-2008, 13:34
Diyanet işleri dememdeki hususu kısaca özetlemek istiyorum sevgili kardeşlerim.Genel olarak hepinizinde eğitim üzerinde durduğunuzu görüyorum;elbette ve hiç teredütsüz eğitim fakat dini eğitim olmadan milli eğitimi oluşturamazsınız!
Akl-ı Selim
12-18-2008, 14:17
Ben tarım ve köy işleri bakanlığı dedim .
Çünkü eğitim ve sağlık alanında büyük gelişmeler oldu diğer bakanlıklarda da hakeza bu seviyede olmasada bir atılım gerçekleşti tarım da dahil ancak bu sefer aslan payı tarımda olursa çiftçi ve ziraatçılar biraz soluklanır sanırım . Ekonomideki iyileşmeyle parelel krediye yüklenen çiftçi, iş hacmini büyütmüş mekanik ziraat üzerine yoğunlaşmış durumda tohum akaryakıt destek fonlarıyla çiftçiye soluk aldırmak demek temel tüketimde piyasa serbestliği doğuracaktır. buda cebimize yansıyacak
ishakyilmaz
12-18-2008, 14:19
Ben tarım ve köy işleri bakanlığı dedim .
Çünkü eğitim ve sağlık alanında büyük gelişmeler oldu diğer bakanlıklarda da hakeza bu seviyede olmasada bir atılım gerçekleşti tarım da dahil ancak bu sefer aslan payı tarımda olursa çiftçi ve ziraatçılar biraz soluklanır sanırım . Ekonomideki iyileşmeyle parelel krediye yüklenen çiftçi, iş hacmini büyütmüş mekanik ziraat üzerine yoğunlaşmış durumda tohum akaryakıt destek fonlarıyla çiftçiye soluk aldırmak demek temel tüketimde piyasa serbestliği doğuracaktır. buda cebimize yansıyacak
Farklı bir yaklaşım müjdat hoca!ama yerinde ve doğru olabilir.
suayip_caliskan
01-07-2009, 10:43
savunmaya az ayırırımdım bu zamana kadar yediklerine saysınlar paşalar sağlık bakanlığı ve
iç işleri bakanlığına bırakırdım
ishakyilmaz
01-07-2009, 12:45
Güncelleme.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.