fatih kısaparmak balon baskılı balon Manşete çıkmış bu Bayanı tanıyormuyuz.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Manşete çıkmış bu Bayanı tanıyormuyuz..

fütüvvet
04-22-2010, 13:05
AKP’nin İl Sekreter-liği’ni, piyano çalan, bir dönem modellik yapan, kentin eğlence hayatının renkli simalarından mühendis Handan Özcan yürütüyor.

İZMİR’de AKP’nin İl Sekreterliği’ni, piyano çalan, bir dönem modellik yapan, kentin eğlence hayatının renkli simalarından endüstri mühendisi Handan Özcan yürütüyor. En yakın arkadaşlarını bile AKP’de yönetici olduğuna inandıramayan Özcan, kartvizitini gösterdiğinde “Çakmadır bu” tepkisini alıyor.

Önyargılar yıkılsın

İzmir’de doğup büyüyen Handan Özcan (34) Dokuz Eylül Üniversitesi’ndeki Endüstri Mühendisliği eğitiminin ardından İstanbul’da bir blue jean firmasında üst düzey yöneticilik yaptı. Aynı dönemde kısa bir süre modellik de yapan Özcan, dış cephe giydirilmesi konusunda faaliyet gösteren aile şirketinin başına geçtiği için İzmir’e döndü. Boş zamanlarında çocuk yuvalarında gönüllü öğretmenlik yapan Özcan, “Sadece eleştirmek değil sorumluluk almak” için AKP’den siyasete girdi. Bayraklı ilçe teşkilatının kuruluşunda görev alan Handan Özcan, sekiz ay önce partinin İl Sekreteri oldu. İzmir’de sosyal çevresi çok geniş olan Özcan, hafta sonları bar ve gece kulüplerinde eğleniyor. Ancak en yakın arkadaşlarını bile AKP’de yönetici olduğuna inandıramayan Özcan, şöyle konuştu:
“Çok şaşırıyorlar, bana ‘seni vitrin olarak kullanıyorlar’ diyorlar. Arkadaşlarımın AKP’nin şeriatı getireceğini düşünüyor. Partinin bu imajda olmasından rahatsızım. Önyargıyı yıkmamız gerekir. Bunun için çalışıyorum. Arkadaşlarım beğendiklerinden değil mecburiyetten ‘yeter ki AKP kazanmasın’ mantığıyla CHP’ye oy veriyorlar. Benim bu partide mini etek giyerek bile siyaset yapmam onların katı düşüncelerini biraz olsun yumuşattı.”

fütüvvet
04-22-2010, 13:06
İzmir'in dilindeki AKP'li

‘Kimseyi AK Parti yöneticisi olduğuma inandıramıyorum’

İZMİR’DE AK Parti İl Sekreterliği görevini yürüten, piyano çalan, bir dönem modellik yapan, kentin eğlence hayatının renkli simalarından endüstri mühendisi Handan Özcan, sadece eleştirmek değil sorumluluk almak için Ak Parti’de siyasete girdiğini söyledi. İzmir’de sosyal çevresi geniş olan, hafta sonları eğlence yerlerine de giden Özcan, şöyle konuştu:

‘Önyargıyı yıkmalıyız’

“En yakın arkadaşlarımı bile Ak Parti’de yönetici olduğuma inandıramıyorum. Çok şaşırıyorlar, bana ’Seni vitrin olarak kullanıyorlar’ diyorlar. Ancak ben eğitimli biriyim ve vitrin olduğuma da inanmıyorum. Arkadaşlarıma üzerinde görevimin yazılı olduğu parti amblemini taşıyan kartvizitimi gösteriyorum, ’Çakmadır bu’ diyorlar. Arkadaşlarım Ak Parti’nin şeriatı getireceğini düşünüyor. Partinin bu imajda olmasından rahatsızım. Önyargıyı yıkmamız gerekir. Arkadaşlarım ’yeter ki Ak Parti kazanmasın’ mantığıyla CHP’ye oy veriyorlar. Benim bu partide mini etek giyerek bile siyaset yapmam onların katı düşüncelerini biraz olsun yumuşattı

rizzelli
04-22-2010, 14:31
ön yargıları kıracakmış.

fütüvvet
04-22-2010, 15:59
ön yargıları kıracakmış.

hımm..anladım..
inşallah bir an önce ön yargılarından kurtulurda aramıza katılır..

her ön yargılı bu hanım gibi davranamıyor..inşallah diğer ön yargılılılarda kurtulurlar..amin..