fatih kısaparmak balon baskılı balon Mansur Yavaş özel derleme. Oysa ne büyük bir belediye başkan adayıydı O! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mansur Yavaş özel derleme. Oysa ne büyük bir belediye başkan adayıydı O!


melih218
06-20-2009, 17:03
http://melihgokcek.info/resim/mansur.jpg Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı.... idi...
Hatta "imiş" diyebiliriz.

Artık medyada tek bir haberi bile çıkmıyor.

http://img269.imageshack.us/img269/6696/78983841.jpg http://img269.imageshack.us/img269/6841/10346091.jpg http://img200.imageshack.us/img200/2233/91788586.jpg

Oysa ne büyük bir belediye başkan adayıydı O!
O televizyon senin, bu televizyon benim dolaşıyordu.


http://www.webhaber.com/tmp/haber/27348.jpg

Uğur Dündar bile aldığı ödülleri kendisine soruyordu....


http://www.haberturk.com/2009/02/16/resim/mansuryavasssss.jpg

Balçiçek Pamir'in bile sorularını yanıtlıyordu...


Seçim bitti, haber bitti...
Mansur Yavaş'ın belediye ile ilgili değerli görüşleri artık haber değeri taşımıyor...

İşte Mansur Yavaş'ın Melih Gökçek hakkındaki sözleri:

Sözleri tarihe göre sıralıdır. Devamını ve haberin kaynağını okumak isteyen linkine tıklayabilir.
MGFC özel çalışma

Hâlâ ağlaya ağlaya MHP DP tabanından oy istiyor. (http://melihgokcek.info/k13fs60-hl-aglaya-aglaya-mhp-dp-tabanindan-oy-istiyor.html)
İnsanlar açken suyu pahalıya satıp Ankaraspor'a... (http://melihgokcek.info/k30fs60-insanlar-acken-suyu-pahaliya-satip-ankaraspor-a.html)
Sayacı 45 günde okuma numarası (http://melihgokcek.info/k31fs60-sayaci-45-gunde-okuma-numarasi.html)
Ben %51 oy oranı ile seçileceğime inanıyorum (http://melihgokcek.info/k32fs60-ben-51-oy-orani-ile-secilecegime-inaniyorum.html)
Vaatlerinin hiçbirini gerçekleştirnedi (http://melihgokcek.info/k33fs60-vaatlerinin-hicbirini-gerceklestirnedi.html)
Gökçek’e Kızılay’da eşlerimizle yürüyelim teklifi (http://melihgokcek.info/k34fs60-gokceke-kizilayda-eslerimizle-yuruyelim-teklifi.html)
Kentin borcu 2 yılda biter (http://melihgokcek.info/k42fs60-kentin-borcu-2-yilda-biter.html)
Gökçek'in oylar bölünüyor yalanı (http://melihgokcek.info/k55fs60-gokcek-in-oylar-bolunuyor-yalani.html)
Gökçek bana karşı saldırıya geçti (http://melihgokcek.info/k56fs60-gokcek-bana-karsi-saldiriya-gecti.html)
Kirli siyasetine Başbakan'ı alet ediyor. (http://melihgokcek.info/k68fs60-kirli-siyasetine-basbakan-i-alet-ediyor.html)
Gökçek'in bir anket yaptırdığı yalanı (http://melihgokcek.info/k69fs60-gokcek-in-bir-anket-yaptirdigi-yalani.html)
Ankaraspor'daki amaç spora katkı sağlamak değil (http://melihgokcek.info/k72fs60-ankaraspor-daki-amac-spora-katki-saglamak-degil.html)
Kendisini kınıyorum. Asbestli borular hakkında (http://melihgokcek.info/k91fs60-kendisini-kiniyorum-asbestli-borular-hakkinda.html)
Onu Allah ıslah etsin (http://melihgokcek.info/k127fs60-onu-allah-islah-etsin.html)
Gökçek'in esnafla işi yok (http://melihgokcek.info/k128fs60-gokcek-in-esnafla-isi-yok.html)
Gökçek çekil, oyları bölme (http://melihgokcek.info/k134fs60-gokcek-cekil-oylari-bolme.html)
Gökçek ve Karayalçın tehdit etmektedir (http://melihgokcek.info/k165fs60-gokcek-ve-karayalcin-tehdit-etmektedir.html)
Şimdi ise her iş bitti, Disneyland yapılacakmış (http://melihgokcek.info/k166fs40-simdi-ise-her-is-bitti-disneyland-yapilacakmis.html)
Kente yapılan bir şey yok (http://melihgokcek.info/k167fs40-kente-yapilan-bir-sey-yok-.html)
Gökçek seçilirse kavgalar devam edecek (http://melihgokcek.info/k168fs40-gokcek-secilirse-kavgalar-devam-edecek.html)
Su kirli diyerek Beypazarı'nın turizmini baltalıyor (http://melihgokcek.info/k206fs40-su-kirli-diyerek-beypazari-nin-turizmini-baltaliyor.html)
Ankaralı da 15 yıldır nasıl kazıklandığını fark etti (http://melihgokcek.info/k207fs40-ankarali-da-15-yildir-nasil-kaziklandigini-fark-etti.html)
Gökçek Ankaraspor'a trilyonlarca lira para topladı (http://melihgokcek.info/k208fs40--gokcek-ankaraspor-a-trilyonlarca-lira-para-topladi.html)
Gökçek bize savaş ilan etti (http://melihgokcek.info/k209fs40-gokcek-bize-savas-ilan-etti.html)
Asbestli borular zararlı değil (http://melihgokcek.info/k210fs40-asbestli-borular-zararli-degil.html)
Gökçek kirli siyaset yürütüyor (http://melihgokcek.info/k211fs40-gokcek-kirli-siyaset-yurutuyor.html)
Allah kimseyi o duruma düşürmesin (http://melihgokcek.info/k215fs40-allah-kimseyi-o-duruma-dusurmesin.html)
Ankaralı değil Disneyland'a, Gençlik parkına bile (http://melihgokcek.info/k216fs40-ankarali-degil-disneyland-a-genclik-parkina-bile.html)
Mamak, Şentepe v Altındağ gelişmemiş Anadolu kasabası (http://melihgokcek.info/k217fs40-mamak-sentepe-v-altindag-gelismemis-anadolu-kasabasi.html)
En büyük baron Sayın Gökçek! (http://melihgokcek.info/k253fs40-en-buyuk-baron-sayin-gokcek.html)
Artık bunu dördüncü defa halk yutmayacak (http://melihgokcek.info/k254fs40-artik-bunu-dorduncu-defa-halk-yutmayacak.html)
Gökçek’in benimle ilgili birçok yalan beyanı var (http://melihgokcek.info/k321fs40-gokcekin-benimle-ilgili-bircok-yalan-beyani-var.html)
Artık bu yemek bayatladı (http://melihgokcek.info/k333fs40-artik-bu-yemek-bayatladi.html)
Kul hakkıdır, yetim hakkıdır (http://melihgokcek.info/k334fs40-kul-hakkidir-yetim-hakkidir.html)
Belediyenin 10 milyarın üzerinde borcu var (http://melihgokcek.info/k351fs40-belediyenin-10-milyarin-uzerinde-borcu-var.html)
Gökçek AKP'nin de baş belası (http://melihgokcek.info/k441fs40-gokcek-akp-nin-de-bas-belasi.html)
Heykellerin hava uçuştuğu hayali projeler (http://melihgokcek.info/k442fs40-heykellerin-hava-ucustugu-hayali-projeler.html)
Gökçek bugünkü projeleri gerçekleştiremez (http://melihgokcek.info/k443fs20-gokcek-bugunku-projeleri-gerceklestiremez.html)
Gökçek Beypazarı'ndan aday olacak (http://melihgokcek.info/k444fs20-gokcek-beypazari-ndan-aday-olacak.html)
Gökçek'in oylar bölünüyor yalanını yutmayız (http://melihgokcek.info/k465fs20-gokcek-in-oylar-bolunuyor-yalanini-yutmayiz.html)
Ucuz numaralar, kirli siyaset, çamur atma siyaseti (http://melihgokcek.info/k486fs20-ucuz-numaralar-kirli-siyaset-camur-atma-siyaseti.html)
İftiracı, partimle arama fitne sokuyor (http://melihgokcek.info/k488fs20-iftiraci-partimle-arama-fitne-sokuyor.html)
O iftiralara cevap vermemek için kendimi zor tutuyoru (http://melihgokcek.info/k489fs20-o-iftiralara-cevap-vermemek-icin-kendimi-zor-tutuyoru.html)m
Eğer birazcık inancı varsa (http://melihgokcek.info/k490fs20-eger-birazcik-inanci-varsa.html)
Ne zamandan beri haram meşru hale geldi? (http://melihgokcek.info/k492fs20-ne-zamandan-beri-haram-mesru-hale-geldi-.html)
Benim de kasetim çıkabilir! (http://melihgokcek.info/k554fs20-benim-de-kasetim-cikabilir.html)
Ankara Türkiye'de işsizlikte Türkiye birincisidir (http://melihgokcek.info/k564fs20-ankara-turkiye-de-issizlikte-turkiye-birincisidir.html)
Bırakın Disneyland'ı, hayvanat bahçesini (http://melihgokcek.info/k565fs20-birakin-disneyland-i-hayvanat-bahcesini-.html)
Fosil parkı (http://melihgokcek.info/k568fs20-fosil-parki.html)
Bu iddia hayasız bir yalandan ibarettir. (http://melihgokcek.info/k638fs20-bu-iddia-hayasiz-bir-yalandan-ibarettir.html)
En büyük yalanı söylediğini tüm Ankaralılar biliyor (http://melihgokcek.info/k639fs20-en-buyuk-yalani-soyledigini-tum-ankaralilar-biliyor.html)
Sayın Gökçek yalanın dozunu yine fazla kaçırmış (http://melihgokcek.info/k640fs20-sayin-gokcek-yalanin-dozunu-yine-fazla-kacirmis.html)
Allah onu ıslah etsin (http://melihgokcek.info/k641fs20-allah-onu-islah-etsin.html)
Kazanıyorum (http://melihgokcek.info/k655fs20-kazaniyorum.html)
Genel başkanlık iddiası hayasız bir yalan (http://melihgokcek.info/k724fs20-genel-baskanlik-iddiasi-hayasiz-bir-yalan.html)
Turgut Altınok'un hesabı sorulacak (http://melihgokcek.info/k729fs20-turgut-altinok-un-hesabi-sorulacak.html)
30 Mart sabahı bizim dönemimiz başlayacak (http://melihgokcek.info/k730fs20-30-mart-sabahi-bizim-donemimiz-baslayacak.html)
Vallahi afişleri astıran belli. Gökçek (http://melihgokcek.info/k749-vallahi-afisleri-astiran-belli-gokcek.html)
Beypazarı'nda otel inşaatı varsa istifa ederim (http://melihgokcek.info/k750-beypazari-nda-otel-insaati-varsa-istifa-ederim.html)
Beypazarı'nın suyu temizdir (http://melihgokcek.info/k751-beypazari-nin-suyu-temizdir.html)
Ankara'da her yol meşrudur anlayışı hakim (http://melihgokcek.info/k752-ankara-da-her-yol-mesrudur-anlayisi-hakim.html)
A&G'nin anketi çakma (http://melihgokcek.info/k753-a-38g-nin-anketi-cakma.html)
Gökçek'in Karayalçınlı planı çöküyor (http://melihgokcek.info/k754-gokcek-in-karayalcinli-plani-cokuyor.html)
Tehdit ediyorlar (http://melihgokcek.info/k760-tehdit-ediyorlar.html)
Yönetim ve şeffaflık kavramı malesef yok (http://melihgokcek.info/k761-yonetim-ve-seffaflik-kavrami-malesef-yok.html)
Sol Gelecek afişlerini Nuri Elibol yaptırdı (http://melihgokcek.info/k782--sol-gelecek-afislerini-nuri-elibol-yaptirdi.html)

Seçim günü...
Kabloyu kesen ya da kestiren Gökçek'tir (http://melihgokcek.info/k783-kabloyu-kesen-ya-da-kestiren-gokcek-tir.html)
CHP İle Yarışıyoruz. 30 Mart 2009 / 00:16 (http://melihgokcek.info/k865-chp-ile-yarisiyoruz-30-mart-2009-0016.html)
Seçim sonuçlarına gölge düşmek üzeredir (http://melihgokcek.info/k866-secim-sonuclarina-golge-dusmek-uzeredir.html)
21. yüzyılda elektrik kesintilerinin bir izahı olmalı (http://melihgokcek.info/k894-21-yuzyilda-elektrik-kesintilerinin-bir-izahi-olmali.html)
Demokratik hayatımız bakımından da telafisi zor sonuç (http://melihgokcek.info/k926-demokratik-hayatimiz-bakimindan-da-telafisi-zor-sonuc.html)
O nedenle açık farkla alacağız diyorum (http://melihgokcek.info/k931-o-nedenle-acik-farkla-alacagiz-diyorum.html)
Şaibeli durumlar demokratik hayatımızda telafisi zor (http://melihgokcek.info/k949-saibeli-durumlar-demokratik-hayatimizda-telafisi-zor.html)
Gönüllerin başkanıyım (http://melihgokcek.info/k990-gonullerin-baskaniyim.html)
[/URL]
Sıra en ilginç demecinde ???:

[URL="http://melihgokcek.info/k554fs20-benim-de-kasetim-cikabilir.html"]http://melihgokcek.info/resim/mansur.jpg Benim de kasetim çıkabilir! (http://melihgokcek.info/k1407-gokcek-in-vaadi-cikmaza-girdi.html)

FarukARSLAN.
06-20-2009, 17:47
Kasedin çıkabilir hee..
Yahu ne komik iştir bu, çiğ et yemeyenin karnı ağırır mı hiç
adam resmen itiraf ediyor be :hihi2: