fatih kısaparmak balon baskılı balon Materazzi sonunda itiraf etti... Zidane kız kardeşine küfür ettim... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Materazzi sonunda itiraf etti... Zidane kız kardeşine küfür ettim...

loneliness
08-19-2007, 12:34
Materazzi itiraf etti Bir yıl kadar önce Dünya Kupası finali sırasında Fransız futbolcu Zinedine Zidane'ın İtalyan oyuncu Marco Materazzi'ye neden kafa attığı üzerinde bugüne kadar çok spekülasyonlar yapıldı. Sonunda Materazzi o gün ne dediğini açıkladı. 'TV Sorrisi e Canzoni' isimli dergiye konuşan İtalyan futbolcu o gün Zidane'ın kızkardeşine küfür ettiğini söyledi. Zidane'ın 110. dakikada kendisine maçtan sonra formasını kendisine vermeyi teklif ettiğinin bunun üzerine onun da 'Fahişe olarak kızkardeşini tercih ederim' dediğini açıkladı. Materazzi geçen Eylül'de İtalyan Gazzetta dello Sport gazetesine verdiği röportajda 'Formasını çektim. O da 'Çok istiyorsan maçtan sonra alabilirsin' dedi. Ben de ona 'Kızkardeşini daha çok isterim' diye cevap verdim' demişti. Zidane ise Materazzi'nin annesine ve kızkardeşine küfür ettiğini söylemişti. Zidane uzatma dakikalarında Materazzi'ye attığı kafa yüzünden kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

seyid
08-19-2007, 15:10
'ben sporcunun zeki cevik aynı zamanda ahlaklı olanını severim'

fatih_44
08-20-2007, 00:19
kafayı hakettmiş o zaman

oguzdesouza
08-21-2007, 00:42
ben olsam bende atarım

Onlybullet34
08-25-2007, 14:04
Zidanın yerinde olsam sahanın ortasında döverdim :D Zaten kariyer bitiyor güzel aksiyon dolu bi bitiş olurdu :D

Sukût-u_Hayal
08-26-2007, 02:23
kafayı fazlasıyla haketmiş. hatta daha fazlasını haketmiş de karşısında zidane gibi bir futbolcu vardı.. başkası olsa daha büyük olaylar olurdu...

maviinsan
08-26-2007, 02:24
zidane haklıymış