Orijinalini görmek için tıklayınız : Mayıs Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!
Mayıs AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ..
ANKETİMİZ HEDİYE ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR.
HEDİYELERİMİZ...
1) 20 TL değerinde konuşma süresi
2) 10 TL değerinde konuşma süresi
3) 1500 BEĞENİ
ÇOKLU OY KULLANMA SEÇENEĞİYLE AÇTIĞIMIZ ANKETİMİZ OYLAMA KAPANDIKTAN SONRA AÇIKLANACAKTIR.
UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım...
Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir.
Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım..
Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanımefendi/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım.
Her ay yenilenen kişiler ile yolumuza devam edeceğiz...
Hayda ben söylemedim mi redyellow abi bak yine yokum işin yoksa bekle bir ay daha :) Bu sefer oy haklarımı son günlere bırakacağım. Hadi kolay gelsin forum sakinleri. Bu arada emeğinize sağlık nun kardeş çok hoş liste olmuş . Bir ben eksiğim ama olsun değerli kardeşlerimiz var.
.:Ay_Yıldız:.
05-09-2010, 19:40
Hayda ben söylemedim mi redyellow abi bak yine yokum işin yoksa bekle bir ay daha :) Bu sefer oy haklarımı son günlere bırakacağım. Hadi kolay gelsin forum sakinleri. Bu arada emeğinize sağlık nun kardeş çok hoş liste olmuş . Bir ben eksiğim ama olsun değerli kardeşlerimiz var.
Bi giremedin listelere :hihi2: kontörümü paylaşabiliriz :hihi2:
hepsi birbirinden degerli arkadaslar... daha öncede dedigimiz gibi bu bir yaris degildir aksine degerli kardeslerimizi onure etmekdir..
bu arada kimin, kime oy verdigi görülüyor onu düzeltirsek iyi olur cünkü acik oylama istemesekte suizana neden olabilir..
Bi giremedin listelere :hihi2: kontörümü paylaşabiliriz :hihi2:
Ya sormayın Ak parti foruma olan sevdam başa ne gelirse katlanmama vesile oluyor. :) Çok naziksiniz teşekkür ederim .:)
hepsi birbirinden degerli arkadaslar... daha öncede dedigimiz gibi bu bir yaris degildir aksine degerli kardeslerimizi onure etmekdir..
bu arada kimin, kime oy verdigi görülüyor onu düzeltirsek iyi olur cünkü acik oylama istemesekte suizana neden olabilir..
Abi bu mümkünmü ki , eğer mümkünse bunun böyle olması çok daha iyi olur dediğiniz gibi.
Abi bu mümkünmü ki , eğer mümkünse bunun böyle olması çok daha iyi olur dediğiniz gibi.
ben kendi adima kimin, kime oy verdigini görüyorum daha önceki anket gizliydi bilmiyorum böyle olmasimi istendi..
ancak gizli olmasi daha hos olur sonucta nefsin oldugu yerde gruplasma, alinma, suizanda olabilir..
tabiki alti üstü basit bir anket ancak malumunuz sinek ufaktir ama mide bulandirir..
tabiki ben kendi adima kimlere oy verecegimi deklare edecegim, az cok oy verecegim kisiler sekillenmis ama hani mayis ayi ya usulen ayin sonlarini beklemek gerekir..
bu arada senin adaylar arasinda olmamasi iyi olmus yoksa haksiz rekabete neden olurdu ;)
Zaten dayanamıyorum kullanmak istiyorum.:) Demokratik tehdit aksiyonu artırır hocam , ölçülü şantajlara devam.
ben kendi adima kimin, kime oy verdigini görüyorum daha önceki anket gizliydi bilmiyorum böyle olmasimi istendi..
ancak gizli olmasi daha hos olur sonucta nefsin oldugu yerde gruplasma, alinma, suizanda olabilir..
tabiki alti üstü basit bir anket ancak malumunuz sinek ufaktir ama mide bulandirir..
tabiki ben kendi adima kimlere oy verecegimi deklare edecegim, az cok oy verecegim kisiler sekillenmis ama hani mayis ayi ya usulen ayin sonlarini beklemek gerekir..
bu arada senin adaylar arasinda olmamasi iyi olmus yoksa haksiz rekabete neden olurdu ;)
:utangaç::utangaç: Hocam sizdemi :)
Gizli olması mümkünse yetkili arkadaşlar yapabilir hocam. Bu arada ince yorumunuz için teşekkür ediyorum. İyiki varsın abi ..
Hüdaverdi
05-09-2010, 19:58
Kim kontörümü paylaşırım derse oyum ona ;D
bu arada ülkede kontör devri bitti biz forumda bitiremedik :).. herhalde birileri depo etmis kontörleri zuladan cikarip, duruyor ;)
bu arada ülkede kontör devri bitti biz forumda bitiremedik :).. herhalde birileri depo etmis kontörleri zuladan cikarip, duruyor ;)
:w::w::w:Bizim forumdakilerin zulaları doludur hepsi sağlam.:)
Hayırlısı ile bizde oyumuzu kullandık.Dostluk kazansın.
:hihi2: Bizim maziye daima saygımız vardır.Kolay kolay unutmak ne haddimize :)
Hüdaverdi
05-09-2010, 21:58
Hayret 2 tane almışım :)
Kime versem diye düşünüyorum ama daha erken,2 tane kullansam yeterli sanırım.
Oyumu vereceğim arkadaşlar listede direk gözeüme çarptı, hayırlısı olsun...
akgurbetci
05-09-2010, 22:13
Allah razi olsun, ismimi ancak ikinci bakista fark ettim memnun oldum dogrusu. Henüz oy kullanmadim ilerleyen günlerde insaAllah. :)
0000000000
05-09-2010, 22:15
Elbette ilerleyen aylarda bizde yerimizi alırız listede. Çok güzel bir organizasyon.Oyumuzu da kullandık hayırlısı artık.
Bende kullandım oylarımı...
Askere gidip geldiği halde forumu unutmayarak yeniden faaliyetlerine devam eden Hüdaverdi...
Sabahlara kadar forumda online olarak, gözümüzden kaçan aksiliklerde bizleri uyarak müdahale etmemizi sağlayan Akıncı34...
VE sebebi bende kalsın Redyellow...
İki oy kulandım bir tane kaldı onuda son gün kulanacağım belki adaylardan bir vatandaşa acil lazım olur..
Ruh-i zar
05-09-2010, 23:20
Bende kullandım oyumu...
Hakeden kazansız.. hayırlı ugurlu olsun..
EpiVaTeS
05-09-2010, 23:49
Ben ve cemaatim oy kullanmak için teklifleri bekliyoruz...;D
EpiVaTeS
05-09-2010, 23:57
Ne rüşveti
Hizmet bedeli talep ediyoruz...=))
20 oy var ona göre...;D
0000000000
05-10-2010, 10:39
Laik demokratik hukuk devletiyiz. Cemaatsel ve taktiksel dayatılar uygun olmaz oylamada.;ı:
Ak_Kelebek
05-10-2010, 11:19
Bende oyumu gayet tehditsiz ve özgür bi şekilde hıh ;ı:
Bu anketi tasvip etmiyorum ...
Hakan Özkan
05-10-2010, 17:14
Nun ben niye yokum .... :)))))
Oyumuzu kullandık hayırlı olsun......
Nun ben niye yokum .... :)))))
Oyumuzu kullandık hayırlı olsun......
Yoksunuz efendim, Sayın Ukbâ ile sizin daha çook çalışmanız gerek, artık kaç fırın ekmek tüketirsiniz bilemem =))
Hakan Özkan
05-10-2010, 17:23
Yoksunuz efendim, Sayın Ukbâ ile sizin daha çook çalışmanız gerek, artık kaç fırın ekmek tüketirsiniz bilemem =))
Ne geldiyse başıma Ukba yüzünden geldi her şeyime engel oluyor. Ukbanın üyeliğinin silinmesini talep ediyorum.;ı:
Yalnız söz verin bana önümüzdeki ay beni listeye alacaksınız.
Ne geldiyse başıma Ukba yüzünden geldi her şeyime engel oluyor. Ukbanın üyeliğinin silinmesini talep ediyorum.;ı:
Yalnız söz verin bana önümüzdeki ay beni listeye alacaksınız.
Söz veremem Sayın Hakan Özkan, zirâ Sayın Ukbâ demokrasi kılıcı gibi bekliyor tepemde.
Dedim listeye alalım, dedi;
Ya beni de yazın, ya onu da yazmayın!
:)
Beylerbeyi
05-10-2010, 19:14
paradise, hüdaverdi, redyellow, akıncı 34, uranyuma verdim oylarımı, hayırlısı olsun :)
paradise bu işi götürür :)
hüdaverdi benim gibi şanssızlık yaşıyor. ben de yeni yeni yazmaya başladım hemen ankete girdim anca 3. olabildim. hüdaverdi de eski yeni olduğu için hakettiği yerde bitiremeyebilir anketi
redyellow ilk 3'ü hakediyor ama forum kendisini muhalif gördüğü için çok fazla oy vermeyebilir, gerçi ilk 3'ü zorluyor ama işi kolay değil :)
İntifada
05-10-2010, 21:58
Eksik olmayın bu listeye girmeye hak kazanmak benim için bir şereftir....
Ben oyumu erhana ve redyellow abiye verdim
Nun bu arada kontür değil kontör dür onun aslı :) Lütfen özen gösterelim :)
tamam konyalısın ama konturun reklamını yapamazsın bu başlıkta...
İbrahim abi 20 oyuna talibim ebubekir parkında nargile keyfine oylarını bana satarmısın :)
_кιяιктєѕтι_
05-10-2010, 21:59
akgurbetci favorim..(:
Ben oyumu Redyellow abi ve demirex kardeşimden yana kullandım, yorumlarını takip ettiğim üyelerdir.
Yönetime teşekkür ederim forumu rutinlikden uzak tuttukları için.
EpiVaTeS
05-10-2010, 23:08
İbrahim abi 20 oyuna talibim ebubekir parkında nargile keyfine oylarını bana satarmısın :)
Epeydir Nargile içmiyordum...=))
Desteklerim Akıncı Yavuz kardeşime...;D
Ne zaman içiyoruz Nargilemizi...???
İntifada
05-10-2010, 23:11
oy suçlansın :)
finaller bitsin :)
her türlü :)
EpiVaTeS
05-10-2010, 23:22
Tamamdır...=))
Sabredemedim ve oyumu kullandım;
Redyellow abime karşı fikirlerde olmasına rağmen hiçbir zaman eleştiri boyutunu aşmayan yrumları için.
Akıncı 34 kardeşime her zaman konuları araştırıp bizi aydınlattığı için.
Hüdaverdi kardeşime sağlam yorumlar yaptığı için;)
Erhan Karaca kardeşiminde yorumlarını zevkle okuduğum için.
:hihi2::hihi2:
Daha iyi olmuş, tek kişi üzerinde sıkışıp kalmıyoruz
Yaşlanmışsınız.Derhal emekliye ayrılmanızı rica ediyoruz.:w::w::w::w:
akgurbetci
05-11-2010, 21:33
redyellow, Erhan KARACA, Akinci 34 ve Hüdaverdi'ye verdim oylarimi. Fazla bir aciklama yapamayacagim, sadece hak ettiklerini düsünüyorum. Bu vesile ile Forumda emegi gecen tüm arkadaslara bir tesekkürü borc bilirim.
daha oy vermedim ama 4 arkadasimiza oy vermeyi düsünüyorum bunlardan ikisi kesinlikle akinci34 ve paradise olacak cünkü ikisininde azmini, paylasimlarini ve forumdaki aktifligini begeniyorum..
tabiki diger arkadaslarda cok degerli, takdire sayan arkadaslar mesela bir montenogro ve uranyum sessizler ama gerektigi yerde, gereken yorumlari yapiyorlar ayni sekilde EZEL in konunun ufkunu genisleten yorumlari cok hosuma gidiyor, hüdaverdi nin uzun ama okunasi yazilarinda cok yerinde tespitler oluyor, redyellow abimizin seviyeyi elden düsürmeyen yerinde muhalefetinin tadi bir baska oluyor..
daha oy vermedim ama 4 arkadasimiza oy vermeyi düsünüyorum bunlardan ikisi kesinlikle akinci34 ve paradise olacak cünkü ikisininde azmini, paylasimlarini ve forumdaki aktifligini begeniyorum..
tabiki diger arkadaslarda cok degerli, takdire sayan arkadaslar mesela bir montenogro ve uranyum sessizler ama gerektigi yerde, gereken yorumlari yapiyorlar ayni sekilde EZEL in konunun ufkunu genisleten yorumlari cok hosuma gidiyor, hüdaverdi nin uzun ama okunasi yazilarinda cok yerinde tespitler oluyor, redyellow abimizin seviyeyi elden düsürmeyen yerinde muhalefetinin tadi bir baska oluyor..
Kim kaldı geriye :hihi2:
Kim kaldı geriye :hihi2:
suc sizde sayin yönetici takdir ettigim bu kadar arkadasi ayni listeye koyarsaniz bizde ister istemez secim yapmakta zorlaniyor o yüzden durumu idare etmek icin "dön baba dönelim, hacilara gidelim" tarzinda hareket ediyoruz :)
EpiVaTeS
05-11-2010, 23:10
galevera'yı ne zaman göreceğiz listelerde...???
Listedeki favorilerim redyellow ve akıncı :)
galevera'yı ne zaman göreceğiz listelerde...???
önümüzde daha aylar cok abicim zamani geldiginde yönetilerin takdiriyle gireriz.. ;)..
kaldiki bize gelene kadar daha listeye girmesi gereken nice degerli kalemler var..
EpiVaTeS
05-11-2010, 23:25
Dostum senden önce girecek yok...
Tabi benim görüşüm...=))
neyse abi konuyu sohbete cevirmeyelim yoksa bizede zaman kaybi oluyor, yönetici arkadaslarada :)..
konuya dönecek olursak bayagi cekismeli geciyor ve öngördügüm arkadaslar arayi epey bir acmis..
0000000000
05-12-2010, 10:56
Önümüzdeki aylarda benide listeye alacaksanız yorumlarda artışa gideceğim. :)
Hüdaverdi
05-12-2010, 20:59
Çekişmeden düştüğümü sanıyordum başa baş olmuş durum :)
Oy verenler sağolsun.Ben daha kullanmadım,son günleri bekliyorum :güzel:
Hüdaverdi
05-13-2010, 02:49
ParadiSe_ nickini ALmi´ olarak değiştirdi sanırım ?
Fihi Ma-Fih
05-13-2010, 02:54
Yandaş Üyem :)
crownless king diyorum
Taner gercekten iyi bir akpartiforum üyesi diğer arkadaşlar gibi ancak bn oyumu crownless king arkadaşimiza attım..
ParadiSe_ nickini ALmi´ olarak değiştirdi sanırım ?
Ben de acaba o mu diye düşünüyorum sabahtan beri: )
Paradise adlı arkadaşın yazı mizacına çok benziyor, lakin heralde değildir diyorum: )
Nun arkadaşımız yazmış ankette yukarıda koca koca
ALmi´ (ParadiSe_)
O yüzden tekrar tekrar açıklama yapmak istemedim ben :)
Ha evet ya =) İnsan bakar kör olmaya görsün..(Tabi kendi şahsıma diyorum: D)
Oyumu kulladım hayırlı olsun...
Hakeden kazansın....
Oy kullanmayacağım lakin görüşlerimi yazayım sadece..: )
Bilhassa Filistin konusundaki hassasiyetinden dolayı Akıncı34,
Soğukkanlı, efendi ve etrafı yatıştırıcı tavırlarıyla akgurbetçi,
Sempatik tavırlarıyla da Erhan karaca ve Hüdaverdi diyebilirim.: )
Diğer arkadaşların da mutlaka değerli yorumları vardır. Yakınen gözüme çarpanları yazdım..
Leyl-i efruz
05-13-2010, 12:58
redyellow
pazarsineği
05-13-2010, 14:24
oyumu kullandım.. hayırlı uğurlu olsun.. bize de birgün bu listelere girmek nasib olur inşallah.. heyhat :)
hipermuhafazakar
05-13-2010, 19:59
oylarımızı çok eşit bir şekilde kullandık, bundan sonra iyi oynayan kazansın :) kalecilere defans oyuncularına hakemlere tanıdıkları vasıtası ile 100 bin eurolar vermeyenler, devre arası hakem odasını basmayanlar, penaltı noktasını çukur yapmayanlar kazansın :hihi2:
Gönülden
05-13-2010, 20:42
Hay maşallah yine birbirinden değerli isimler ;1 seçim yapmakta birhayli zorlanacağız anlaşılan...ankete giren tüm arkadaşlar gerçekten yorumlarıyla forumun temel taşlarından hepsine ayrı ayrı başarılar dilerim...hak eden kazansın inşallah
Listenin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara sonsuz minnet :çiçek:
İntifada
05-14-2010, 17:33
Selamun Aleyküm arkadaşlar...
Bu güne kadar bana oy kullanan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun...
Lakin final sınavlarım nedeniyle mayısın 28 ine kadar forumda olamayacağım..
O yüzden haksızlık olmaması sebebiyle bana daha oy kullanılmamasını hatta listeden çıkarılmayı talep ediyorum...
Hak edene kazanır İnşAllah hepsi bir birinden değerli İnsanlar...
Yolun yarısına gelmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki ayı ip ile çekiyorum. :)
0000000000
05-17-2010, 13:06
Oy verdiğim şahıslar gündemi bir hayli sıcak tutan kişiler oldu ....
Bir hayli çetin geçiyor vaziyet.
Görmeyeli bayağı bir çekişmeli olmuş son durum yau.. :)
Neden bu kadar güçlü yorum yapan ve en güzel paylaşımda bulunan kişiler aynı listeye konulur ki, anlamam.. :neki:
Benden kat kat daha iyi yorum yapan 2 kişi var o listede.
Onlardan biraz korkmadım dersem yalan olur.. :hihi2:
Biri yaş itibariyle daha donanımlı , öteki de doğuştan yetenekli kardeşimiz..:w:
Neyse artık kısmet deyip , bekleyeceğiz (:
Akl-ı Selim
05-18-2010, 22:45
Kullandık hayırlısı ile
oy vermis oldugum 4 arkadastan 3 nünün zirvede olmasi ne kadar dogru secim yaptigimi göstermekle beraber diger oy verdigim arkadas bu ay aktif degil o yüzden biraz gerilerde kalmis yoksa mesaj sayisi fazla olsa ona göre oy sayisida artar..
bu listedeki herkes degerli, hepsi bizim birincimiz ama her yigidin gönlünde aslan yatar misali benimde gönlümde hüdaverdi, akinci ve almi kardesimin ilk sirada yer almasi geciyor..
.:Ay_Yıldız:.
05-19-2010, 17:37
Yolun yarısına gelmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki ayı ip ile çekiyorum. :)
Biri Ukba'ya kontör alsın ne bu hırs :hihi2:
Biri Ukba'ya kontör alsın ne bu hırs :hihi2:
:):) Öyle tabiii
Hiç fena olmaz, sizden bir katkı gelmedi bizde ayların içinde perişan olduk.:)
İntifada
06-01-2010, 18:14
Güzel bir rekabet olmuş...
Oy atan herkese teşekkür ederim...
akgurbetci
06-01-2010, 22:44
Tebrik ederim :gül:
redyellow
06-02-2010, 00:36
Katılımcı arkadaşlarımın hepsini gönülden teşekkür ediyorum.
Adeta süper lig gibi olmuş.
24 oy 23 oy ve iki tane 22 oy.
Bu arada sayın yöneticiler:
MAÇ BİTTİ Mİ?
sevineyim mi?
Sonra fenerin durumuna düşmeyelim:)
(bunlar şakaydı, fenerliler kızmasın)
Gönülden
06-02-2010, 00:59
Mayıs ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir...kazanan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederim :çiçek:
Ayın yıldız üyesi : Hüdaverdi
Ayın Ak Üyesi : Redyellow
Ayın Üyesi :ALmi ve AKıncı34
Bu listede olup daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımızı ve kazanmaya hak kazanan ilk dört arkadaşımızı tebrik ederiz Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun ...
Birinci ve ikinci arkadaşlarımız telefon numaralarını NUN arkadaşımıza yada bana gönderebilirler...3. olan iki arkadaşımızın da beğenileri en kısa zamanda verilecektir....selametle
İntifada
06-02-2010, 01:03
Mayıs ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir...kazanan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ederim :çiçek:
Bu listede olup daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımızı ve kazanmaya hak kazanan ilk dört arkadaşımızı tebrik ederiz Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun ...
Birinci ve ikinci arkadaşlarımız telefon numaralarını NUN arkadaşımıza yada bana gönderebilirler...3. olan iki arkadaşımızın da beğenileri en kısa zamanda verilecektir....selametle
;D;D;DNuN havalelik bir durum kalmadı Allahım çok mutluyum :hihi2::hihi2:
Kırmızıyla alıntı yaptığım kısmı beğendim..
Bu arada tebrikler kardeşlik. Kazandığın beğenileri ne yapmayı düşünüyorsun..
;D;D;DNuN havalelik bir durum kalmadı Allahım çok mutluyum :hihi2::hihi2:
Sen yinede gönder kardeşlkik, dalgınlığa denk gelir gönderir belki..
İntifada
06-02-2010, 01:20
Kırmızıyla alıntı yaptığım kısmı beğendim..
Bu arada tebrikler kardeşlik. Kazandığın beğenileri ne yapmayı düşünüyorsun..
güngörene okul yaptırmayı düşünüyorum :)
Hüdaverdi
06-02-2010, 06:27
Hayret 1. olmuşum,oysa 3.lüğü garanti olarak görüyordum.Oy veren de vermeyende herkes sağolsun,çok teşekkür ederim.
En iyi yorum , paylaşım yapan ve en fazla aktif olanlar ilk iki sırada yerlerini aldılar.
Tebrik ediyorum :)
Beylerbeyi
06-03-2010, 17:11
Hayret 1. olmuşum,oysa 3.lüğü garanti olarak görüyordum.Oy veren de vermeyende herkes sağolsun,çok teşekkür ederim.
tebrik ediyorum kardeşimi, bu başlık altında ilk mesajımda ilk 3'te olman gerektiğini söylemiştim. Söylediğim zaman ilk 5'te bile değildin :)
bu arada en çok redyellow'a sevindim. kendisi ayın AK üyesi olmuş, ne de güzel yakışmış kendisine (: şimdi saadetli arkadaşlarına gidip "AK Partiye muhalif olmama rağmen bana AK yakıştırması yaptılar" anti-demokrat tutumlarından dolayı forum yöneticilerini kınıyorum demesin :)
almi hızlı başladı sonra ne olduysa oldu, bir de baktım 3.olmuş. kendisi de forumumuzun en değerli üyelerinden biridir.
akıncı-34; güzel yorumlarıyla beğeniyle takip ettiğim bir kardeşim, kendisini tebrik ediyorum..
ilk 3'te oy verdiğim 4 değerli üyeyi görmek güzel. hepsini tek tek tebrik ediyorum.
Murat sebebini yazdım. Zannımca sebep bu :)
Redyellow 2. olmuşsa bu ak partinin , ak partililerin adaletli olduğunun kanıtıdır.
Vermeyedebilirdi forumun çoğu kendisine ama kimse hangi partiye mensup olduğuna bakmadı. Bunu kıstas almadı. Sadece hak edip etmemesine baktı.
Ve sonuç.. :)
Bu arada 'ak' yazısı da yakışmış gerçekten, bu bir işaret de olabilir. :p
EpiVaTeS
06-03-2010, 20:29
Rekorumu geçemediler...;D
Oy verdiğim üç arkadaşda dereceye girmişler, tebrikler arkadaşlar...
Özgür Çağrı
06-03-2010, 21:07
Tebrikler arkadaşlar :) Redyellow abi Ayın Ak Üyesi ödülü gerçekten çok yakıştı :) Tam turnayı gözünden vurmuşuz hihihi :)
redyellow
06-04-2010, 12:33
tebrik ediyorum kardeşimi, bu başlık altında ilk mesajımda ilk 3'te olman gerektiğini söylemiştim. Söylediğim zaman ilk 5'te bile değildin :)
bu arada en çok redyellow'a sevindim. kendisi ayın AK üyesi olmuş, ne de güzel yakışmış kendisine (: şimdi saadetli arkadaşlarına gidip "AK Partiye muhalif olmama rağmen bana AK yakıştırması yaptılar" anti-demokrat tutumlarından dolayı forum yöneticilerini kınıyorum demesin :)
almi hızlı başladı sonra ne olduysa oldu, bir de baktım 3.olmuş. kendisi de forumumuzun en değerli üyelerinden biridir.
akıncı-34; güzel yorumlarıyla beğeniyle takip ettiğim bir kardeşim, kendisini tebrik ediyorum..
ilk 3'te oy verdiğim 4 değerli üyeyi görmek güzel. hepsini tek tek tebrik ediyorum.
Murat sebebini yazdım. Zannımca sebep bu :)
Redyellow 2. olmuşsa bu ak partinin , ak partililerin adaletli olduğunun kanıtıdır.
Vermeyedebilirdi forumun çoğu kendisine ama kimse hangi partiye mensup olduğuna bakmadı. Bunu kıstas almadı. Sadece hak edip etmemesine baktı.
Ve sonuç.. :)
Bu arada 'ak' yazısı da yakışmış gerçekten, bu bir işaret de olabilir. :p
Tebrikler arkadaşlar :) Redyellow abi Ayın Ak Üyesi ödülü gerçekten çok yakıştı :) Tam turnayı gözünden vurmuşuz hihihi :)
Hakkımda dedikodu ediyormuşsunuz istihbarat aldım:)
Şaka bir yana: oylarıyla (bana oy veren vermeyen), yorumlarıyla ankete renk katan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Cumanız kutlu olsun.
Allah hayırlı çalışmalarınızda yar ve yardımcınız olsun.
muhabbetlerimle.
Haziran ayı yarışması ne oldu !!!!
Yönetimdeki arkadaşlar daha ne bekliyorlar ki :)
Bu sefer listeye alırsınız inşaAllah yoksa baş kaldıracam..
redyellow
06-09-2010, 16:29
Haziran ayı yarışması ne oldu !!!!
Yönetimdeki arkadaşlar daha ne bekliyorlar ki :)
Bu sefer listeye alırsınız inşaAllah yoksa baş kaldıracam..
Yönetiimde kontör sıkıntısı var herhalde, haziran için ses yok:)
EpiVaTeS
06-09-2010, 16:32
Oooo Haziran başladı be Ağabey...
redyellow
06-09-2010, 17:03
hakketen mi?
Nerde biz niye göremiyoruz?
EpiVaTeS
06-09-2010, 17:10
Haziran Ay'ı Ayın Üyesi Anketi Başlamıştır... (http://www.akpartiforum.com/haziran-ayi-icin-ayin-uyeleri-anketi-baslamistir-t129548.html?t=129548)
redyellow
06-09-2010, 17:13
Haziran Ay'ı Ayın Üyesi Anketi Başlamıştır... (http://www.akpartiforum.com/haziran-ayi-icin-ayin-uyeleri-anketi-baslamistir-t129548.html?t=129548)
Bugün başlamış be hocam, bende nasıl kaçırdım diyordum:)
teşekkürler.
Bu arada UKBA gene yok listede, yönetim başkaldırıya hazır olsun:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.