fatih kısaparmak balon baskılı balon Melih Gökçek Seçimi Kazanabilir mi? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Melih Gökçek Seçimi Kazanabilir mi?

president18
01-10-2009, 13:52
Sizce Melih Gökçek ankara seçimlerini kazanbilir mi?
kazanırsa neden kazanır?
kaybederse neden kaybeder?

http://www.ankara-bel.gov.tr/AbbSayfalari/Baskan/resim_baskan/Baskan.jpg

Ak_Kelebek
01-10-2009, 14:35
Ben şahsi fikrimi belirteyiz o halde kısa ve öz.
Melih GÖKÇEK Ankara için biçilmiş kaftandır o bakımdan bence seçimi kazanacaktır farkla.Seçimi Kaybetmezmesi söz konusu da değildir bana göre :)

Esra KAÇ
01-10-2009, 14:47
Tabiki kazanacak...Ankaraya yaptıkları çok şeyler var.Melih Gökçek'in sevenide çok,ne kadar kötülemeye çalışanlarda olsa onu tanıyanlar nasıl olduğunu biliyorlar.Allahın izniyle Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan'ı Melih Gökçek olacak.

akgençlk
01-10-2009, 18:45
Bence hiç zorlanmaz... Karşısındaki rakiplere bakarsak şimdiden Melih Gökçek'in yeni dönemi hayırlı olsun diyebiliriz.

Necip Fazıl
01-10-2009, 18:54
o garanti ;D :saygılar:

son durak
01-10-2009, 19:23
melih gökcekle ankara için durmak yok hizmete devammmmmmmmm....:güzel:

president18
01-10-2009, 22:42
Benim düşüncem de sizlerle aynı paralelde arkadaşlar.
Ancak gözden kaçan birkaç nokta var,bunlara bir nevi handikap da diyebiliriz ;
-Gölbaşı,Mamak,Etimesgut,Çubuk ve Sincan gibi ilçelerden gösterilecek adaylar çok önemli arkadaşlar.Buralardan parti tabanının ve halkın tasvip etmeyeceği adayların konması parti oylarında düşüşe neden olabilir.Bu da büyükşehir oylarına yansır.
-Keçiörende Turgut Altınok,caddelere "Sizlerden aldıgımız güçle yine geliyoruz" gibisinden dev afişler astırmış.Demekki yine sinesine basıp Keçiören'de devam edeceği izlenimini vermek istiyor.ANCAK,bu seçimde Turgut Altınok'un ekibi Keçiören'de gizli birçalışma ile büyükşehir oylarının Mansur Yavaş'a kaydırılmasını sağlayabilirler.
-Mansur Yavaş,Beyzaparını köy gibi devralıp turistik bir ilçe haline getiren başarılıbir siyasetçidir.Elbette ki büyükşehiri alması ihtimal dahilinde bile değil.Fakat,son günlerdegörüştüğüm MHP'lilerden aldıgım izlenim ; "İlk defa Ankara Büyükşehir için bu kadar umutlandıkları" yönünde..
-Karayalçın cephesinde (bizzat parti içinden aldıgım bilgiler ışığında) Gökçek'in aday olmasının sevinci var.Ama unutmamalılar ki Gökçek'in de elinde çok sağlam Karayalçın belgeleri var. ;)

Neden Gökçek aday ilan edildi diye soracak olursanız ; (benim görüşüm)
-Başbakan,Gökçek'e " ne yap et,bu seçimi kazan" dedi.Çünkü bu seçim sıradan bir seçim değil.Ya Gökçek Ya Sol..sonucuyla karşılaşılacak bir seçim.
Gökçek'in ekibi çok sağlam.
Neredeyse "biddem birruh nefidik Ya Gökçek" diyebilecek fedaileri var.. :)
Ekibine çok güveniyor,teşkilatına çok güveniyor.
En çok güvendiği ise (bence) büyükşehir belediye sınırlarında olan ilçe ve ilk kademe belediyelerinden (özellikle kazan,çubuk,pursaklar,altındağ,akyurt) gelecek yüksek yüzdedeki oylar... ;)
şimdilik bu kadar..

son durak
01-10-2009, 22:58
zaten bu altınokun tavrı neydi öyle adaylar acıklanırken yerinden kalkma zahmetinde bile bulunmadı bi hava bi hava.........
sanki seni yapmaya mecburlar..........
hiç tasvip etmedim hareketlerini........:kızdım:
melih gökçek gercekten adam gibi adam zamanında ak partiyi tercih etmeseydi yada satmak istesetdi bunu yapardı ve geniş bi kitleyeyide arkasında sürükleyebilirdi ama o yapmadı gercekten dava adamı simdi altınoku izliyorum hiç hoş degil bu yaptıkları....
vesselam.......

ak61
01-28-2009, 03:42
Ya dürüst bir insanı Ankarya koymalıydık. Açıkca söylemek lazım Melih Gökçek AK Partiye yakışmıyor. Başbakanımız da bunu bliyordu ki oldukça bekledi aday açıklamadan önce.
Gökçek bence Ankarada çok zorlanacak. Hiç tanınmamış biri olsaydı bile daha çok oy alırdık.

Beylerbeyi
01-28-2009, 04:56
ankarada partimizin işi çok zor. SHP CHP ve DSP seçimde ortak aday olarak Murat Karayalçın'ı gösterecekler. gökçekin bu 3 partiden fazla oy alması lazım ki bu da gerçekten çok zor. garanti gözüyle bakıyorduk ama bence ankara çok kritik. geçen belediye seçimlerinde SHP ve CHP ayrı girmişlerdi seçime ve bu iki partinin oy oranının toplamı AK Partiden yüksekti, bunu da unutmamak lazım.

Cerrah
01-31-2009, 22:11
Kazanmak Zorunda

dadaşakıncı
02-09-2009, 20:01
İnşallah kazanacağız Ama artık karşımıza düzgün rakiplerin çıkması lazım.Tek kale maç hiç zevk vermiyor.

NS
02-09-2009, 20:08
kazanır insallah. tanıdığım mhp lisi chp lisi de yiyor ama iş de yapıyor diyor. bir de okuldaki muhalefet de gökçeğin alacağı kannatinde.

insalla alırız

mehmetakif24
02-09-2009, 20:09
gökçek ankarada %60 tan az oy alırsa bende fenerbahçeliyim...

muhammed.ikb
02-09-2009, 20:34
kazanacağını düşünüyorum...ama inşallah son dönemi olur..yoksa belediyeyi batırır..

Beritan
02-09-2009, 20:36
gökçek ankarada %60 tan az oy alırsa bende fenerbahçeliyim...
Allahım ne büyük beddua :w:
hiç kaybetçeğini düşünmüyorum..:cool:

gossar06
02-09-2009, 20:38
melih gökcek rahat alir dostlar, alsinda yani ankara süper olmus

Marlon3535
02-09-2009, 22:09
Bence Melih Gökçek seçimi kazanacaktır. Kazanmasının nedeni, ekibi ve Ankara halkının O na güvenmesi olacaktır.
Bu seçimde de AkParti, Melih Gökçek den kurtulamamıştır.
Melih Gökçek, Ak Parti kurulurken dışarıda kalmış, seçim zamanı geldiğinde, ne yapıp edip Ak Parti kapısından içeri girmiştir.
Melih Gökçek de sadakat olduğunu söyleyen arkadaşlara şaşarım. Sayın Başbakanın liderliğini kabul etmediğinden kuruluşda yeralmamıştır. Aday gösterilmemesi halinde neler olacağını bir düşünün. Gökçek derhal başka partiden aday olurdu. Bu da Ak partinin başarısını imkansız hale getirirdi.
Kanaatimce maalesef bu seçimde de Gökçek aday gösterilmek zorunda kalındı. Vazgeçilmesi kolay biri değildir Gökçek.
Turgut Altınok ise aday açaıklama töreninde, gayet ölçülü bir şekilde tepkisini göstermiştir.
T.Altınok'a 2004 de verilen sözü hatırlayın; "son kez Gökçek".

Maalesef 2009 da da "son kez Gökçek" denmiştir.

tyranid
03-12-2009, 23:12
bu ankaralı taksiciler varya çok yıprattılar gökçeği artık olay "adam yiyo ama çalışıyo" mevzusuna döndü fakat yenilen bişi yok adam çalışıyo işte

NS
03-13-2009, 00:49
kazanır insallah.
chp lilere inat gökçek.
neticede kendisini kara kası kara gözü için desteklemiyorum adam hakkını veriyor

sevdesu
03-13-2009, 02:10
kazanacağını düşünüyorum...ama inşallah son dönemi olur..yoksa belediyeyi batırır..
bunu tam olarak açıklar mısın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@

sevdesu
03-13-2009, 02:14
Bence Melih Gökçek seçimi kazanacaktır. Kazanmasının nedeni, ekibi ve Ankara halkının O na güvenmesi olacaktır.
Bu seçimde de AkParti, Melih Gökçek den kurtulamamıştır.
Melih Gökçek, Ak Parti kurulurken dışarıda kalmış, seçim zamanı geldiğinde, ne yapıp edip Ak Parti kapısından içeri girmiştir.
Melih Gökçek de sadakat olduğunu söyleyen arkadaşlara şaşarım. Sayın Başbakanın liderliğini kabul etmediğinden kuruluşda yeralmamıştır. Aday gösterilmemesi halinde neler olacağını bir düşünün. Gökçek derhal başka partiden aday olurdu. Bu da Ak partinin başarısını imkansız hale getirirdi.
Kanaatimce maalesef bu seçimde de Gökçek aday gösterilmek zorunda kalındı. Vazgeçilmesi kolay biri değildir Gökçek.
Turgut Altınok ise aday açaıklama töreninde, gayet ölçülü bir şekilde tepkisini göstermiştir.
T.Altınok'a 2004 de verilen sözü hatırlayın; "son kez Gökçek".

Maalesef 2009 da da "son kez Gökçek" denmiştir.
yazdıklarınızın hepside kendi adınıza konuşun .melih gökçek dedi ki aday gösterlmeden önce eger ak parti beni aday göstermezse asla aday olmam dedi... laf ola beri gele.... amacınız ney sizin? melih gökçeği ne kadar tanıyorsunuz merak ediyorum.. bir ak partiliye bu lafları hiç yakıştırmadım ayrıca Turgut altınok denilen şahsiyet devamlı mansur yavaş propagandası yapan ak partinin adını kendi aşk üçgenine sokan bir adamdır.... Melih gökçekle yanyana bide getirilemez..
saygılar...

sevdesu
03-13-2009, 02:38
eyyy 29 mart gel artık...............

FatihSultanHan
03-13-2009, 02:56
Gönlümüz ondan yana.

Manga_Sym
03-13-2009, 03:53
Yandaş medyanın anketlerinde bile Melih Gökçek açık ara önde gidiyor...
Bu demektir ki asıl durum bundan bile fazla...
Yolun açık olsun Sn. Gökçek...
Bu arada Turgut Altınok'a ne zaman söz verildi? Kim verdi?...
Bunun delili bulan bir arkadaş olursa sevinirim...

ELİİF
03-13-2009, 04:28
bencede kazanacak :)
o kadar insan ekmek yedi sn.MELİH GÖKÇEK'ten şimdi oy verilmesse ayıp olur :) tabi bizim milletimiz elini vicdanına koyup oy verecepi için kesin kazanır :)

afy
03-13-2009, 04:35
Sayın Gökçek seçimi kazanacaktır bundan şüphemiz yok. Ama hedeflenen oy potansiyeli bundan önceki seçimlerdekinden daha yükseği. Sandığa giden seçmen Gökçek için oy vermese bile Başbakanımızın hatrı için Gökçek'e oy verecektir. Kaldı ki karayalçının ve yavaşın hiçbir şansları yoktur medyanın poh pohlamasıyla kendilerini bir yerlerde göreceklerini sandılar. Beklentimiz seçime yaklaşılan son düzlükte Gökçek elindeki belgeleri patlatacak..

sevdesu
03-29-2009, 18:48
hadi hayırlısı artık melih başkanın sonuna kadar yanındayım

Yektâ-Ak
03-29-2009, 18:54
kazanır ya kendiside tv da konuştu %70 umudum var kesin alırım diye inşaAllah..alıcak...

sevdesu
03-29-2009, 18:57
kazanır ya kendiside tv da konuştu %70 umudum var kesin alırım diye inşaAllah..alıcak...
inşAllah kardeşim inşAllah....

MertcAn_1903
03-29-2009, 19:00
çok rahat alır diye düşünüyorum.
İnşAllah yanılmam..

Yektâ-Ak
03-29-2009, 19:05
İnşAllah...Şu İzmir ve Kadıköyü alsak çok mutlu olacağım ya sizde duanızı eksik etmeyin lütfen...Allah yardımcıları olsun...

tyranid
03-29-2009, 19:10
%50 ye yakın oy alacak

eda05
03-29-2009, 19:13
kaybetmesi söz konusu değildir ki her zaman ki gibi kazanacak:)

Yektâ-Ak
03-29-2009, 19:27
umudumuz var evet..

Fasl-ı Gül
03-29-2009, 20:17
Ankara'da ilk sonuçlar:

Ak Parti %39.2

CHP%31.2
MHP%27

Sonuç oranları değişecek ama sonuç değişmeyecek inşallah..

zeynep89
03-29-2009, 20:19
Ankara'da ilk sonuçlar:

Ak Parti %39.2

CHP%31.2
MHP%27

Sonuç oranları değişecek ama sonuç değişmeyecek inşallah..

İnşAllah arkadaşım inşAllah... ;)

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 20:26
ben melih gökçeğin kesin kazanacağına inanıyorum

Necip Fazıl
03-29-2009, 20:30
%99 bile değil %100 kazanacağız... :cool: :karizmatik: :saygılar: :güzel:

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 20:32
%99 bile değil %100 kazanacağız... :cool: :karizmatik: :saygılar: :güzel:

aynen kardeşim

Yektâ-Ak
03-29-2009, 20:47
ya mhp ve sp farklılaştı uff...ama inşallah ankara bizdedir...

Davos_Fatihi
03-29-2009, 21:18
Ankarayı kazandık buyuk ıhtımalle ama Yenımahallede chp one gectı offf

Yektâ-Ak
03-29-2009, 21:20
Davos fatihi arkadaşım boşver yenimahalle çeker birgün sürünürler elbet....

turancı_71
03-29-2009, 21:25
karayalcın yanlıları sevınıyor öndeyiz die :S

Davos_Fatihi
03-29-2009, 21:37
Davos fatihi arkadaşım boşver yenimahalle çeker birgün sürünürler elbet....
yenımahallelıyım ben surunmek ıstemıyorum :şaşkın:

sevdesu
03-29-2009, 21:55
sakin olun yenimahalle akpnin inşallah

Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 21:56
sakin olun yenimahalle akpnin inşallah

hah şöyle ağzımız hayra açalım kötümser olmayalım

sevdesu
03-30-2009, 14:33
o kadar yapılan hizmete ragmen yenimahhale geçmişine dönmek istemiş anlaşılan. yazıklar olsun hiç beklemezdim yazıklar olsun bin kere on bin kere

Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 14:54
o kadar yapılan hizmete ragmen yenimahhale geçmişine dönmek istemiş anlaşılan. yazıklar olsun hiç beklemezdim yazıklar olsun bin kere on bin kere

düşmedikçe dik durmanın değerini anlayamazlar

redyellow
03-30-2009, 16:00

Yenimahalle de mhp yüzde 20 civarında oy aldı.

CHPyi kazandıran mhpdir.

Yaşar Yıldırım ısrarla her seçimde aday oluyor, sağı müthiş bölüyor, geçen sefer chp alamamıştı ama bu sefer mhp chpye yenimahalle belediye başkanlığını hediye etti.

Sanırım bu sonuçtan hayli mutludurlar:)

melih218
05-24-2009, 22:26
Kazanacağından hiç kuşkum yoktu.