fatih kısaparmak balon baskılı balon Merhaba Akp'li Abilerim Ablalarım Kenstel Dönüşüm!!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Akp'li Abilerim Ablalarım Kenstel Dönüşüm!!!

Kuvayi
02-26-2008, 21:57
Merhaba ben 16 yaşındayım ve solcu kökenli komünist kökenli bir semtte oturuyorum ve baskı görüyoruz bir yerde işte bildiğiniz zıvanalar abd uşağı tayyip falan filan kulak asmamaya gayret ediyoruz geçen imza topluyorlardı kentsel dönüşüm ile ilgili akp için bir çok palavra tam oalrak bilmiyorum nedir bu kentse dönüşüm işi toki başkanı 2010 yılına kadar istanbulda tüm gecekondu semtlerine girilecek diye bir açıklama yapmış cevaplarınız için teşekkürler saygılarla ak günler bizi bekliyorr ben buna inanıyorum !!!
http://www.ilkhabergazetesi.com/wordpress/wp-content/2007/05/akparti_logo.gif

Duygu'Seli~
02-26-2008, 22:07
Akp değil Ak Parti bu bir..İkincisi Ak Partiye yürekten inanan ve güvenen insanlar böyle saçma sapan aslı astarı olmanayan sözlere kulak asmaz işlerine bakarlar..Madem sen inadığını söylüyorsun yapacak bir şey yok..Geçmiş olsun..

tugba_007
02-26-2008, 22:16
Bu foruma çok değişik insanlar geliyor. Şimdi senin yaşını vermendeki amacın ne? göz boyamak mı. Bu konu hakkında böyle ustaca cümleler kullanmışsın. Beni düşündürüyor. Hiç de gerçekci gelmiyor. Bizim gözümüz de karnımız da bu oyunlara tok. duyguselinin de dediği gibi inanıyorsun, geçmiş olsun.

Kuvayi
02-26-2008, 22:51
yazık yazık birşeler öğrnemk için konu açtık ama nerde yok niye öğle dedin yok niye böyle yaptın ben bir soru sordum ya bana açıklayıcı cevap verin yada boş yere cevap yazmayın kentsel dönüşüm projesinini bir abim açıklasın bana bayanlar kuşkucu aman aman yazı gerçekten yazık demekki foruma hergün birileri saldırıyor ki bukadar kuşkucu oldunuz sizede hak veriyorum......

oguzdesouza
02-26-2008, 22:55
Bu foruma çok değişik insanlar geliyor. Şimdi senin yaşını vermendeki amacın ne? göz boyamak mı. Bu konu hakkında böyle ustaca cümleler kullanmışsın. Beni düşündürüyor. Hiç de gerçekci gelmiyor. Bizim gözümüz de karnımız da bu oyunlara tok. duyguselinin de dediği gibi inanıyorsun, geçmiş olsun.

göz boyamakla ne alakası var ben de 17 yaşındayım, ilk kurulduğu günlerden beri de bu forumun üyesiyim şimdi bu göz boyamak mı oluyor???

Ayrıca anlamadığım nokta da bu kadar kuşkuyla yaklaşmanız.Doğruları söylemek varken,niye taş atıyorsunuz...

Başbakanımız ne diyor: Size taş atana siz gül atın...

oguzdesouza
02-26-2008, 22:59
[b]herkeze merhaba ben ceyhun istanbulda yaşıyorum 22 yaşındayım foruma yeni katıldım......

bu mesajı atan sen misin Kuvayi ???

Senin adın olduğuna göre sensin...

Yani ne olduğun anlaşıldı...

faruk_09
02-26-2008, 23:17
[b]herkeze merhaba ben ceyhun istanbulda yaşıyorum 22 yaşındayım foruma yeni katıldım......

bu mesajı atan sen misin Kuvayi ???

Senin adın olduğuna göre sensin...

Yani ne olduğun anlaşıldı...

vay be iyi yakalamışsın dostum... ama yinede bu tarz insanlara daha hoşgörülü olalım... sorusuna cevap vermeye çalışalım.. bigün anlar akı karayı..

Kuvayi
02-27-2008, 11:27
y aarkadaşlar size gülüyorum evet ben tolga abim ceyhun ben 16 abim 22 yaşında ikimizde bu nickden giriş yaparız ayrıca ben ilk efa giriyorum sitenize dikkatinizi çekerim ilk mesajımı attım gidin sokakta oynayın istihbaratçılığı veya ps ounlarında adam gbii cevap verin ben cevap istiyorum akp nin kentsel dönüşüm programına açıklık getirsin biligli biri boş yere kuşku duymayın abimin msn adresi ceyhun_akp22@hotmail.com abim konuşabilirsiniz benimkide bu kuvayi_akp@hotmail.com allah allah ya siz vakt keybetmeden milli istihabarata danışın sizde yetenek var ayrıca dün gece param bitti netten çıkmam zorundaydım özelden mail atan arkadaşıma sesleniyorum!...... eğer gençlere bu şekilde davranılmaya kalp kırılmaya devam edilirse akp birdahaki seçimde gençlerin yarasını saramaz kaç milyon yeni seçmen giriyor seçime doğru dürüst açıklama ypıcağınız yerde bana destan yazdırıyorsunuz içinizdeki kuşkuları bir nebze olsun dindirdiysem sorumun cevabını alabilirmiyim.........

oguzdesouza
02-27-2008, 18:16
y aarkadaşlar size gülüyorum evet ben tolga abim ceyhun ben 16 abim 22 yaşında ikimizde bu nickden giriş yaparız ayrıca ben ilk efa giriyorum sitenize dikkatinizi çekerim ilk mesajımı attım gidin sokakta oynayın istihbaratçılığı veya ps ounlarında adam gbii cevap verin ben cevap istiyorum akp nin kentsel dönüşüm programına açıklık getirsin biligli biri boş yere kuşku duymayın abimin msn adresi ceyhun_akp22@hotmail.com abim konuşabilirsiniz benimkide bu kuvayi_akp@hotmail.com allah allah ya siz vakt keybetmeden milli istihabarata danışın sizde yetenek var ayrıca dün gece param bitti netten çıkmam zorundaydım özelden mail atan arkadaşıma sesleniyorum!...... eğer gençlere bu şekilde davranılmaya kalp kırılmaya devam edilirse akp birdahaki seçimde gençlerin yarasını saramaz kaç milyon yeni seçmen giriyor seçime doğru dürüst açıklama ypıcağınız yerde bana destan yazdırıyorsunuz içinizdeki kuşkuları bir nebze olsun dindirdiysem sorumun cevabını alabilirmiyim.........

bak arkadaşım eğer durum böyle ise ben özür dilerim.Ama şunu belirteyim ki ben istihbaratçı falan değilim.Bu foruma hergün bir sürü insan geliyor,ortamı karıştırmak için.İlk başta senin açtığı konu da onun gibiydi.Çünkü Akpartili bir kişi konu açarken başlığına dikkat eder.Yani Akparti diye yazar.akp değil.Ayrıca sen benim hakkımda kalp kırma gibi bir davranışta bulunduğumu idda etmişsin.Sen her herhalde mesajları okumadın. Bak bakalım benim bu konu hakkında yazdığım ilk mesaja ne diyor ;

göz boyamakla ne alakası var ben de 17 yaşındayım, ilk kurulduğu günlerden beri de bu forumun üyesiyim şimdi bu göz boyamak mı oluyor???

Ayrıca anlamadığım nokta da bu kadar kuşkuyla yaklaşmanız.Doğruları söylemek varken,niye taş atıyorsunuz...

forumdaki başka kişiler senden kuşkulanırken,senin bu forumu karıştırmaya geldiğini düşünürken ben seni savundum.''Size taş atana siz gül atın'' dedim.Ne yazık ki sen bunları görmeden.Kendi isteklerin doğrultusunda kanıya varmışsın.

Tekrar söylüyorum eğer durum senin söylediğin gibiyse ben özür dilerim.Bu kuşkulanmamdan beni maruz gör.Çünkü yazdığın bütün mesajlara baktığımda ben böyle bir kanıya vardım.Aklım hala da karışık gerçi ya...

Ayrıca da AKPARTİLİ bir kişi Başörtüsüne türban DEMEZ!!!!!!

Neşe
02-27-2008, 18:23
böyle polemiklere girmeye gerek yok .herkes cevabında hür ve özgürdür. fakat karşısındaki insanı rencide etmeden..

TÜRK EVLADI
02-27-2008, 18:24
[i][b]Komünist mi kaldı kardeş be...

Salla gitsin hepsini...

oguzdesouza
02-27-2008, 18:26
böyle polemiklere girmeye gerek yok .herkes cevabında hür ve özgürdür. fakat karşısındaki insanı rencide etmeden..

benim rencide etmek gibi bir durumum olmadı ki

Neşe
02-27-2008, 18:28
[/quote]

ama ben sana demedim ki genel olarak konuştum...

Saltuk Buğra Han
02-27-2008, 21:25
Merhaba ben 16 yaşındayım ve solcu kökenli komünist kökenli bir semtte oturuyorum ve baskı görüyoruz bir yerde işte bildiğiniz zıvanalar abd uşağı tayyip falan filan kulak asmamaya gayret ediyoruz geçen imza topluyorlardı kentsel dönüşüm ile ilgili akp için bir çok palavra tam oalrak bilmiyorum nedir bu kentse dönüşüm işi toki başkanı 2010 yılına kadar istanbulda tüm gecekondu semtlerine girilecek diye bir açıklama yapmış cevaplarınız için teşekkürler saygılarla ak günler bizi bekliyorr ben buna inanıyorum !!!

Çocukluktan Delikanlı çağına geçen bu arkadaş sizden baskı sonucu yardım istediği gibi ayrıca kafasına takılan bu kentsel dönüşüm için bilgi istemiş. Fakat siz ona yardımcı olacağınıza ve bilgi verereceğinize top yekün sülalece çocuğa saldırıyorsunuz.
Rahmetli Erol Taş bile filmlerde çocuklara karşı bu kadar gaddar değildi.
Benim çoğu çalışmalarını takdir ettiğim belediye başkanı Kadir Topbaş'ın,hayallerini süsleyen bu projenin anlaşılır bir şekilde anlatılması gerekir.Benden öğrense bana inanmaz.Başkaları tarafından öğrense bu sefer yanlış bilgilendirilip değişik düşüncelere sahip olabilir,art niyetle de gelse farklı düşünceden de gelse başından atar gibi savuşturamazsınız.Belki bende bilmiyorum.Öğrenmemizde fayda var.

tugba_007
02-27-2008, 22:36

oğuz kardeş sen benin o sözleri ne niyetle söylediğimi biliyorsun ki benim de yaşım küçük. Fakat biraz dikkat edince sen de ben de çözüyoruz olayı herhalde. Bu taş atmak değildir bu bir bakış açısıdır. Umarım bir sorun yoktur.

Kuvai eğer dediğin gibiyse ben senden özür dilerim. Hakkını helal et.Fakat ben de bu izlenimi uyandırdın. Bütün tavrım bundandır.

Parantez
02-27-2008, 22:52
tamam tartışmaya gerek yok aynı yaştaymışız buyur arkadaşım kentsel dönüşüm:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Dev Kentsel Dönüşüm Projesi
Türkiye'de en fazla gecekondulaşmanın yaşandığı kentlerin başında gelen İstanbul'da, Büyükşehir Belediyesi Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü tarafından dev "Kentsel Dönüşüm Projesi"ne start verildi.

Gecekondulaşmaya karşı geliştirilen proje kapsamında Armutlu, Sarıgöl ve Gazi Mahallesi'ndeki bin 500 gecekondunun yıkımına başlandı. Proje kapsamında 85 bin gecekonduyu yıkacak olan belediye, burada yaşayan vatandaşları ise toplu konutlara yerleştirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü, 2003 yılında yaptığı araştırmada, kent genelinde toplam 85 bin 423 gecekondu bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine Kentsel Dönüşüm Projesi'ni geliştiren müdürlük, gecekonduları yıkma kararı aldı.

Gecekonduların yoğunlukta olduğu Gaziosmanpaşa İlçesi'ni masaya yatıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü, ilçede ilk etapta 700 gecekonduyu yıkarak, buradaki hak sahiplerini sosyal konutlara yerleştirmeyi hedefliyor.

Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki en büyük yıkımı ise Okmeydanı'nda gerçekleştirecek. Mesken ve Gecekondu Müdürü Hüseyin Kaya, yapacakları çalışmalarla Okmeydanı'nda tarihi dokuyu yeniden ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Duygu'Seli~
02-27-2008, 23:20
Ben görmediğim tanımadığım birine inanmak zorunda değilim..Burdaki tartışmlarlada ilgilenmiyorum..Arkadaşın mesajları ve tavırları bana inandırıcı gelmedi o kadar..Benim fikrimdir saygı duymak gibi bir zorunluluğunuz yok..akkparti nickli arkadaşım iyi niyetiyle burada bahsedilen projeyi yayınlamış..Ona teşekkür ediyorum.. ;)Ama projeyi merak eden arkadaşımız pekala da bu projeyi internetten araştırarak öğrenebilirdi..Hadi kendisi küçükmüş diyelim,abisinden de yardım alabilirmiş..Ak Parti'ye destek veren ve gönülden inan insan buraya gelip,hem bilgi almak istiyorum diyip hemde mesajının sonuna ama inanmıyorum demez..Ben müneccim değilim ama tecrübelerimden anlayabiliyorum .. ;) benim 13 yaşındaki yiğenim Ak Parti hakkında her şeyi biliyor..Yaş küçüklüğü öğrenmeye engel değildir..ki sizin yaşınızda böyle şeyleri araştıramayacak kadar küçük değil..Dediğim gibi bunlar benim fikrim ve hiç kimsenin saygı duymasını beklemiyorum..

RDönmezs
02-27-2008, 23:25
İnanma bu tip olaylara..

Feyza
02-27-2008, 23:43
Arkadaşlar kim ne niyetle gelirse gelsin. Gönderilen mesajda hakaret olmadığı müddetçe kimseyi suçlayamazsınız. Hepinizden ricam kişiye değil konuya odaklanmanız.

Kuvayi
02-28-2008, 09:54
arkadaşlar kusura bakmayın polemik ortamına zemin hazırladım galiba gerekli cevabı aldım teşekkürler konuuy kilitleyebilirsiniz......

oguzdesouza
02-28-2008, 19:02
arkadaşlar kusura bakmayın polemik ortamına zemin hazırladım galiba gerekli cevabı aldım teşekkürler konuuy kilitleyebilirsiniz......

??? ??? ??? ???

ağyar
03-01-2008, 02:20

Genç arkadaşımız bulunduğu çevredeki sert muhalif söylemlerden oldukça bunalmış olmasına rağmen Ak Partiye karşı bir önyargısı yok, neler yapıldığını öğrenmeye çalışıyor benim anladığım kadarıyla. İlk okuduğumda doğru anladığımı düşünüyorum ama herkeste aşırı bir şüpheci yaklaşım gözlemledim. Üye olalı baya oldu ama foruma pek hakim değilim, kötü niyetlilerin burayı mesken tutmaları da çok muhtemel tabi ama bu arkadaşta ben öyle bir izlenim hissetmedim. Bir de Duyguseli arkadaşımız biraz yanlış anlamış galiba. Ak Partiye inanmıyorum dememiş... Ak günler bizi bekliyor buna inanıyorum demiş.

Böyle insanları kazanmak için biraz daha itidalli davranmak gerekiyor. Saygılar...

ofluhanife
03-21-2008, 20:55

YA TAKMAYIN KAFANIZA BENDE 17 YAŞINDAYIM AMA HİÇ KİMSENİ N BASKISIYLA FLN GELMEDİM KENDİ HÜR İRADEMLE O KİŞİ BU RAYA NASIL GELDİYSE AYNI ŞEKİLDE GERİ DÖNER HİÇ YALANDAN YERE KAFAIZI TAKMAYALIM HEP BERABER YÜRÜYÜCEZ BU YOLLARDA HER ŞEYE VE KİŞİLERE RAĞMEN...

atatürkçüyüm
03-31-2008, 15:44
valla ..bu ülkede kominist mi kaldı..zamanında koministtir diye birileri birilerine iiftira atmış milleti birbirine düşürmek için birileride bu kominist lafına inanmış(salaklar ;D) böylece ülke karışmış dış güclerinde(abd) işine gelmiş bu..lütfen gerçekçi olalım dimi..

Düş Sokağı Sakini
03-31-2008, 15:51
dostum sen siparişmisin gelir gelmez kafamı attırcak bişi buldurtuyon bana. baksana az, ben olmadığım zaman girsene sen şu foruma sonra adım asabiye çıkıyor. elimde değil bunun gibiler oldukca geriliyorum...

atatürkçüyüm
03-31-2008, 16:43
dostum sen siparişmisin gelir gelmez kafamı attırcak bişi buldurtuyon bana. baksana az, ben olmadığım zaman girsene sen şu foruma sonra adım asabiye çıkıyor. elimde değil bunun gibiler oldukca geriliyorum...

arkadaşım banamı dedin lütfen isim belirt belkide diğer arkadaşlarda alınmıştır.. :D

mavera
04-01-2008, 15:05

arkadaşım banamı dedin lütfen isim belirt belkide diğer arkadaşlarda alınmıştır.. :D

Bak sen üstüne alindigina göre nasilda mesajin sana oldugunu anladin..Akilli insanlari severim ama aklini ara sira degil her zaman kullanda bir ise yarasin ;)

RÜMEYSA61
04-03-2008, 16:59
herhalde gündemi pek takıp etmiyor arkadaş forumda da gezinse aklındakı soruların çoğunun yanıtını bulur polemiğe gerek yok ayrıca yazım kurallarına da bir göz atabilirseniz iyi olur akp değil Ak parti tayyip değil Tayip okey

hipermuhafazakar
04-03-2008, 17:56
Onlarda gelsinler. 'İyilikle söyleyin, belki düşünüre öğüt olur' (ayeti kerime vardı buna benzeyen) Onlarda yanmışlar bakın nasıl hakikati arıyorlar

Lokman
04-04-2008, 13:53
Merhaba arkadaşım ben mardin nusaybinden lokman ar ak parti içi söylenen tüm konuşulan sözler gerçekçi değildir sen onlara kafana takma ben akpartinin ilk kurulduğundan beri akpartite yönetim kurulunda görev yaptım ama ben kimseye kulak asmadım ama ben sayın genel başkanımız başbakanımız sayın recep tayıp erdoğan için ne yapıyorsam onun için yapıyorum ve her zamanda sayın genel başkanımız sayın recep tayıp erdoğan için canla başla herzaman ne olursa olsun yapacağım ömrümün sonuna kadar saygılarla :AK PARTİLİ LOKKMAN AR: ALLAHA EMANET OLUNUZ AK GENÇLİK