fatih kısaparmak balon baskılı balon Messenger 2011 Yayınlandı! İndirin! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Messenger 2011 Yayınlandı! İndirin!

EZEL
10-02-2010, 07:36
http://img801.imageshack.us/img801/609/msnekran1285877194.jpg (http://www.akpartiforum.com/link.php?url=http://img801.imageshack.us/i/msnekran1285877194.jpg/)

Microsoft'un uzun süredir üzerinde çalıştığı Messenger 2011'in de yer aldığı Windows Live Essentials 2011 buakşam itibariyle yayınlandı!

Windows Live 2011 sistem gereksinimleri;

*

İşletim sistemi: 32-bir ve 64-bit Windows Vista Service Pack 2 sürümleri ile Windows Vista Platform Güncelleştirmesi veya Windows 7 veya Windows Server 2008Service Pack 2 ve Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 Platform Güncelleştirmesi.
*

İşlemci: 1,6 GHz veya daha hızlı
*

Bellek: 1 GB veya daha fazla RAM

*

Çözünürlük: En az 1024 × 576
*

Internet bağlantısı: Internet işlevselliği için çevirmeli veya geniş bant Internet erişimi gerekir (ayrı olarak sağlanır). Şehiriçi veya şehirlerarası ücretler uygulanabilir.
*

Grafik veya ekran kartı: Windows Live Movie Maker için DirectX 9 veya üstünü ve Shader Model 2 veya üstünü destekleyen bir ekran kartı gerekir.

BURADAN KENDİ WEB SİTESİ (http://explore.live.com/windows-live-messenger?os=other)

İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS XP OLANLAR İNDİRMESİN AYRICA LİNKTEN CHANGEYE TIKLAYIP TÜRKCEYİ SEÇİP İNDİRİN

Eşref
10-02-2010, 08:59
Microsoft Xp kullanıcısını bitirme peşinde

unnamed
10-02-2010, 13:39
xp'yi hala kullananlar mı var(:

TYH
10-02-2010, 13:57
Xp candır,gayet sade ve hızlı olmanın keyfini yaşıyoruz :=|

unnamed
10-02-2010, 14:00
yapma be kardeşim(:

Eşref
10-02-2010, 20:28
Vista çok kötüydü ama 7, hızlı, stabil ve güzel.

Özgür Çağrı
10-02-2010, 21:46
valla 128 mb ekran kartım var xp kullanıyorum memnunum :)

BeDeVİ
10-02-2010, 21:47
7 yi bir yükleyelim de MSN 11 i sonra düşünürüz. Bu teknoloji kötü bir bağımlılık pc yi değiştirecem galiba artık :) Kullanan arkadaşlar nasıl yeni MSN :)

Eşref
10-02-2010, 21:57
7 yi bir yükleyelim de MSN 11 i sonra düşünürüz. Bu teknoloji kötü bir bağımlılık pc yi değiştirecem galiba artık :) Kullanan arkadaşlar nasıl yeni MSN :)

Yeni msn facebook ile tam uyum içinde. Fakat ekranda alıştığımız o ince uzun (şerit şeklinde) msn yok. Tam ekran bir sayfa şeklinde. Sayfanın sol tarafında facebook'taki gelişmeleri takip ederken, sağ tarafta msn arkadaşlarımızı kontrol edip sohbet edebiliyoruz.

Genel anlamda ben başarılı buldum. Fakat ince şerit şeklinde olan eski msn daha pratik gibime geldi. Özellikle de benim gibi facebook kullanmayanlar için yeni msndeki gelişmeler gereksiz olabilir.

7 hakkında birkaç sözüm olacak. Atom450 işlemcili, 2 gb ramli netbookumda 7 starter vardı. 7 Ultimate yaptım. Görsellikleri de kapatmadım. Ona rağmen çift çekirdekli vista kurulu notebook'umdan çok daha hızlı çalışıyor. 7 ultimate'li netbookum açılışta, kapanışta çift çekirdekli vista notebook'uma acayip fark atıyor. Şimdiye kadar da xp'deki gibi hiç sistem hatası almadım.

BeDeVİ
10-02-2010, 22:05
Yeni msn facebook ile tam uyum içinde. Fakat ekranda alıştığımız o ince uzun (şerit şeklinde) msn yok. Tam ekran bir sayfa şeklinde. Sayfanın sol tarafında facebook'taki gelişmeleri takip ederken, sağ tarafta msn arkadaşlarımızı kontrol edip sohbet edebiliyoruz.

Genel anlamda ben başarılı buldum. Fakat ince şerit şeklinde olan eski msn daha pratik gibime geldi. Özellikle de benim gibi facebook kullanmayanlar için yeni msndeki gelişmeler gereksiz olabilir.

7 hakkında birkaç sözüm olacak. Atom450 işlemcili, 2 gb ramli netbookumda 7 starter vardı. 7 Ultimate yaptım. Görsellikleri de kapatmadım. Ona rağmen çift çekirdekli vista kurulu notebook'umdan çok daha hızlı çalışıyor. 7 ultimate'li netbookum açılışta, kapanışta çift çekirdekli vista notebook'uma acayip fark atıyor. Şimdiye kadar da xp'deki gibi hiç sistem hatası almadım.

Biraz kurcala bence mutlaka eski görüntü ile ilgili seçenek vardır. Şuan benim için sorun ve merak önümdeki emektara win 7 yüklersem çalıştırır mı? :D

Eşref
10-02-2010, 22:15
Biraz kurcala bence mutlaka eski görüntü ile ilgili seçenek vardır. Şuan benim için sorun ve merak önümdeki emektara win 7 yüklersem çalıştırır mı? :D

Bence rahat çalıştırır. Hatta bilgisayarın xp'ye göre daha hızlı çalışabilir. Ayrıca yazılımları da bence sorun etme. Mesela yazıcımın 2 tane driver cd'si vardı. Biri vista diğeri xp için. 7'ye ilk önce vista driverını kurmak istedim, uyumsuz dedi. Xp driverini kurmayı denedim. Sorunsuz yüklendi.