Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP...Zanaların elini sıktı ama AK PARTİ yi yine geri çevirdi
Benide_Kapatın
08-09-2007, 03:34
Dün DTP nin uzattığı eli sıkan MHP benden artı puan almıştı ve ben bunu ileri adım olarak görüyordum...
Ama bu gün Ak Parti' nin uzattığı eli tersledi bunuda kınıyorum...
Böyle muhalefet yapılmaz,diyalog kesilerek bir yere varılmaz, MHP yine eski MHP...
bu kafalar değişmeli artık...
yasinkirac
08-09-2007, 03:40
bu iplikçi bahçeli o partinin başında oldugu zaman mhp düzelmez.ecevite boyun eğen rahşanın hakaretlerine göz yuman el pençe olan bahçeli şimdi kendini bişey sanıyor.randevu vermiyor.bence kaşınıyor.sıkıyosa cumhur seçiminde tbmmye gelmesin.sandıgın dibinde bulur kendisini.örnek : soyadı ağar ama kendisi pek ağar olamayan Mehmet Ağar, bir de yeni yetme Erkan Mumcu :)
Benide_Kapatın
08-09-2007, 04:07
Evet sıkıyosa gelmesin hadi ;D
Benide_Kapatın
08-10-2007, 19:20
DTP’ye uzanan, Erdoğan’a uzanmayan el
Anadolu Ajansı’nın geçtiği haberi, mutlaka Haber7’de okumuş olmalısınız.
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin tokalaşma ile ilgili açıklamasından söz ediyorum. O sayfaya yorulmak istemeyenler için bir cümle ile özetleyeyim.
MHP lideri Bahçeli, Meclis Genel Kurulu’nda gazetecilerle sohbet ederken, Köksal Toptan’ın Meclis Başkanlığı’na seçilmesi ardından Başbakan Erdoğan ile tokalaşıp tokalaşmadığı soruldu.
Bahçeli’nin cevabı gayet kısa ve net:
“Erdoğan ile tokalaşmadım. Başbakan tokalaşmış ise bilmiyorum.”
Bu fotoğrafa baktığınızda Erdoğan ile Bahçeli’nin bir araya geldiklerini görüyorsunuz. Biraz daha dikkatli baktığınızda, Erdoğan’ın kolunun havada olduğunu fark edebiliyorsunuz. Fotoğraftan Bahçeli’nin nasıl bir tavır takındığını algılayabilmek mümkün değil.
Yukarıdaki açıklamadan gayet net anlaşılıyor ki, Erdoğan’ın uzattığı el havada kalmış.
Oysa daha beş gün önce, DTP’li milletvekillerinin Meclis Genel Kurulu’nda uzattığı el, Bahçeli tarafından sıkılmıştı. Vücut diline bakarsan, Ahmet Türk’ün eğilerek belirttiği saygı ifadesinin Bahçeli’den fazlasıyla karşılık bulduğunu görüyorsunuz.
İki resim, MHP lideri Bahçeli’nin ruh halini yansıtması açısından çok büyük önem taşıyor. AK Parti’ye ve onun lideri olan Erdoğan’a duyduğu kin, 30 bin kişinin katili olan terör örgütü PKK’nın siyasi temsilcilerine duyduğundan çok daha fazla.
Bahçeli’nin “PKK’ya terör örgütü diyemeyen” DTP’lilerin elini sıktığı gün, Güneydoğu’dan şehit haberleri gelmeye devam ediyordu.
Bahçeli, bu tokalaşma ile ilgili tabanından gelen tepkilerden bunaldı ve ancak 3 gün sonra bir açıklama yapabildi. Bahçeli, MHP Grubu’nda yaptığı açıklamada, DTP'li milletvekillerine “Bize uzatılan elleri havada bırakmayız ama bir taraftan el sıkarken diğer taraftan Mehmetçiğe kurşun sıkılmasına tahammül edemeyiz” diye seslendi.
Bahçeli, Ahmet Türk ve arkadaşlarının elini sıkarken, kamuoyundan alkış yükseldi. “Meclis’in yeni döneminin simgesi” sayıldı.
Uzlaşma uğruna, barış uğruna PKK’ya “terör örgütü” diyemeyenlerin elini sıkacaksınız, Bu ülkeye 5 yıl başbakanlık yapan ve yeni dönem için halktan güçlü bir onay alan Erdoğan’ın elini sıkmayacaksınız.
http://img124.imageshack.us/img124/9158/73135xo7.jpg (http://imageshack.us)
Ünal TANIK
daha ne beklenir ki Bahçeliden(küfür yok)
bugün havada bıraktıysa yarın öpmek için kapı çalar o....
detepe başkanı ile tokalaştıktan sonra elini yıkamamıştır o zaten su nei yok ankara da...
yazıklar olsun..dusmanın elı bıle havada bırakılmaz..allahın selemı esırgenmez..amam sasırmadım beklenır ondan
loneliness
08-11-2007, 01:10
türkiyede onun sıkacağı el çok azdır bir elin parmakları kadar....
biriside imralıda onunkini sıkar yakında merak etmeyin...
Benide_Kapatın
08-11-2007, 01:10
Mİlletin yarısının elini sıkmamak neymiş görür o...
Abi andaval kelimesi bu adam için mi türetildi ki...
o ahlaksız bahçeliden ne beklenirdiki >:(
yazıklar olsun..dusmanın elı bıle havada bırakılmaz..allahın selamı esırgenmez..amam sasırmadım beklenır ondan
sana katılıyorum.düşmanın eli bile havada bırakılmaz >:(
vuslat_19
08-11-2007, 14:25
arkadaşlar bahçeliye neden kızıyosunuz ki bence çok iyi yapmış
ben şimdi sayın erdoğanın o temiz o mübarek elini sıkarsam benim elimin kiri onada geçer adam belki bana benzer sonra ne olur bu ülkenin hali diye düşünmüş
benimgibi korkak başbakanın karısının önünde eğildiğim gibi oda baykalın ve eşinin önünde eğilir hortumlanan bankalara seyirci kaldığım gibi oda kalır vsvsvsv
ben bahçeliye teşekkür etmek istiyorum başbakanımın elini o kirli elleriyle pisletmediği için
sayin bahceli hala daha ders almamis..sayin bahceli hatirlatirim "bükemedigin bilegi öpeceksin"
BAHÇELİNİN SONUDA ...
MEHMET AĞAR VE ERKAN MUTLU GİBİ OLUR...DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
AKmetalci
08-11-2007, 14:32
pis dudakları degmemıs işte başbakanımın ellerine.
BAHÇELİNİN SONUDA ...
hehe kardes cok ilahi dinliyorsun ;D erkan mumcu..neyse konuya dönersek aslinda bahceli meclise girecegiz diyerek iyi bir cikis yapti ama devamini getiremedi..pkk nin arka bahcesine gösterdigi saygiyi bu ülkenin yarisinin oyunu almis bir partinin baskanina ve kendisinin basbakanina göstermedi..
saltanati cok sürmez..mumu sönenler, rodosa yüzenler, agirdan alanlar örnek olarak önünde duruyor ;)
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:36
bu adamın artık suyu baya bir ısındı bay bahçeli bukemedigin bilegi öpeceksin aksi taktirde Halk seni sandiga gömer....
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:39
BAHÇELİNİN SONUDA ...
hehe kardes cok ilahi dinliyorsun ;D erkan mumcu..
Ben dedim hocam bugün fazla mistik ;D ;D Dün kandildi malum ::) ::)
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:41
yaa bu bahceli degilmiydi eski diyarbakır belediye baskanı Feridun bilmem neydi alkışlayan bunlar ucuz siyasetci bunlar boyle pekekeyi silecez derler giderler elini sikarlar bizde yeriz .....tabi yersek
:D :D :D :D :D
;) ;) ;) ;) ;)
Fahrenheit
08-11-2007, 14:44
Neden bahçeliye oy verildi ,
1-Bir ihtimal barajı geçip CHP ile koalisyon yapar diye
2-Barajı geçer söylentileri olduğu üzere ve vermeyecek olanda belki geçer diye verdi,
3-Tek başına iktidar olabilirde terörü çözer diye (Bahçeli de diplomasi= 0 )
----------------------------
Neden bahçeliye oy verilmedi ,
1- CHP ile koalisyon yapar diye ( uzun yıllar birbirleriyle savaştılar sol-sağ şimdi hiç birşey olmamış gibi davranmamak için ) (gerçek ülkücüler )
2- Bahçelinin 2 sözü biraraya getirememesi üzerine ülkücülüğü savunamayacağını bildikleri için ;
3- Eski ülkücülerin MHP yü tutmadığı için,
4- Diplomasi = 0
5- Sözünü tutmadığı için,
Bahçeli kendisine sorulan
"başbakan ile tokalaştınız mı" sorusuna şu yanıtı vermiş dün:
"ben tokalaşmadım,o tokalaştıysa bilmem!"
cevaba bakın arkadaşlar...Tokalaşmak eyleminin karşılığını bilmiyor bu adam..Bir insanın tek başına tokalaşamayacağını bilmiyor ya..Be rezil adam ben elimi uzatmadım de bari.
Ve bu insana ülkemizde tamah eden yüzbinlerce insan var...Yazık ve ilginç!!!
Fahrenheit
08-11-2007, 14:47
cevaba bakın arkadaşlar...Tokalaşmak eyleminin karşılığını bilmiyor bu adam..Bir insanın tek başına tokalaşamayacağını bilmiyor ya..Be rezil adam ben elimi uzatmadım de bari.
bahçelinin düşünerek cümle kurduğu nerede görülmüş ..
bahçelinin düşünerek cümle kurduğu nerede görülmüş ..
bahcelinin düsünebildigi nerede görülmüs... ;)
bakiniz anasol-m hükümeti kendisi resmen konu mankeniydi..
Fi zamanda..Hem kardeşim Fahrenheit ben senle yazışmadım sen benle yazıştıysan bilmemm...!
Fahrenheit
08-11-2007, 14:51
Fi zamanda..Hem kardeşim Fahrenheit ben senle yazışmadım sen benle yazıştıysan bilmemm...!
hey Allah ım hey >:(
;D ;D
Bu adam yarın bir gün çıkıp
biz komünist kökenli bir partiyiz aslında der mi sizce?
;D ;D
Bu adam yarın bir gün çıkıp
biz komünist kökenli bir partiyiz aslında der mi sizce?
der mi der yada "samanizm" bizim aslimiz da diyebilir ;)
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:55
mitinglerde bile defterden okuyor adamda hitabet sıfır en güzel yaptıgı seyde ipatlamak(pardon atmak )......
Fahrenheit
08-11-2007, 14:55
Aslında diyebilir çünkü okuduğu kağıttaki yazıyı değiştirirsinler okur sonrada hiç birşey anlamadığı için gider 3 güne kalmaz bi grup ülkücü tarafından öldürülür ve çöpe atılır :D
Aslında diyebilir çünkü okuduğu kağıttaki yazıyı değiştirirsinler okur sonrada hiç birşey anlamadığı için gider 3 güne kalmaz bi grup ülkücü tarafından öldürülür ve çöpe atılır :D
Korkarım bunun için komünistim demesine pardon diye okumasına gerek yok...Pek uzak görünmüyor katl-i DEVLET ;D
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:58
derse öle bisi zaten sasirmam mehepe artık fasist bir parti olmustur komunist olsa da bi sey farketmez bu eski ulkuculerden biri bir gun bakude Tugrul turkesi gormus icki masasında hayrola demis reis bu ne hal ulkuculuk boylemi olur die tugrul turkes soyle bir cevap vermis "Nizamcılar BBP ye gitti Alemcilerde Mehepeye kaldı" işte kendi agızlarından belli bunlarin ne milliyetcilikle nede islam vede vatanla bir alakası kalmadı .....
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:58
Fahrenheit başkan...
Bu başlığı buraya ekleyebilirmiyiz galiba aynı içerikli dikkatimden kaçmış ???
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=7794.msg62683#new
derse öle bisi zaten sasirmam mehepe artık fasist bir parti olmustur komunist olsa da bi sey farketmez bu eski ulkuculerden biri bir gun bakude Tugrul turkesi gormus icki masasında hayrola demis reis bu ne hal ulkuculuk boylemi olur die tugrul turkes soyle bir cevap vermis "Nizamcılar BBP ye gitti Alemcilerde Mehepeye kaldı" işte kendi agızlarından belli bunlarin ne milliyetcilikle nede islam vede vatanla bir alakası kalmadı .....
sende hemen yanlis anlamissin..orada sayin türkes "gimiz" iciyordur malum gimiz at sütünden yapilan eski bir ickidir.. ;D..
o degilde mhp gitgide nihat atsiz in fikirlerine yaklasiyor..en son secim öncesi gündüz aktan dini konularda bayagi bir sacmalamisti..
EpiVaTeS
08-11-2007, 15:01
yok be abicim ne gımız bildigimiz rakı bunu anlatan iyi bir ulkucu idi vakit arsivde bulabilirsin....
Fahrenheit
08-11-2007, 15:02
Fahrenheit başkan...
Bu başlığı buraya ekleyebilirmiyiz galiba aynı içerikli dikkatimden kaçmış ???
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=7794.msg62683#new
birleştirildi...
yok be abicim ne gımız bildigimiz rakı bunu anlatan iyi bir ulkucu idi vakit arsivde bulabilirsin....
celallenme bizde ironi yaptik güzel kardesim ;)
Benide_Kapatın
08-11-2007, 15:03
birleştirildi...
Eyvallah sağol...
tuğra_26
08-12-2007, 11:53
etkili bişiler dicemde neyse içime attım ama bu bahçeli bu partiden gitmedikçe adam olmz bunlar..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.